De opkomst en val van geanimeerde emoji

Voor degenen die buiten Japan wonen, zijn Emojis altijd een statische affaire geweest.
Skype heeft geanimeerde Emojis en Apple brengt ons “Animoji”, maar de rest van onze emoji’s hebben de neiging om behoorlijk stil te houden.
Wanneer Apple Emoji-ondersteuning voor IOS eerst heeft toegevoegd, gebruikten Japanse telefoons van de dag geanimeerde emoji’s. Toch besloot de implementatie van Apple om bij een statisch emoji-lettertype te blijven.

Google experimenteerde met een geanimeerde emoji in Gmail die sindsdien een consistente (statische) set van Emojis verspreidde over Android, Chromeos, YouTube en andere op Google-eigendomde platforms.
Open Source Emoji Vendor Emojidex heeft onlangs een terugblik genomen bij enkele van deze geanimeerde personages die (en nog steeds, in een mate) in Japan zijn.

Praten over de Emoji-implementatie van Apple, Emojidex Opmerkingen:

“De Apple Emoji was op dat moment niet populair in Japan (en wellicht nog steeds niet) om een โ€‹โ€‹paar redenen. Er is veel verloren grafische afbeeldingen (die volledig een ander artikel is), ze gingen van perzikkleurige gezichten met blozende wangen naar glanzende gele smileys ”

Emojidex gaat verder met het IOS Emoji-lettertype:

“Er is geen animatie.”

Achter deze artikelen demonstreren van de Emoji-oorsprong van Japan is een push van emojidex om zijn emoji-set bij te werken met animatie in 2018. Als je het niet eerder hebt gezien, is hier hoe de Emojidex Set er vandaag uitziet:

Een duidelijk Japanse vibe nemen, Emojidex is een van de eerste sets om gender-inclusive tekens te ondersteunen die de afgelopen huidige Unicode-richtlijnen uitstrekken. De politieagent heeft bijvoorbeeld een man, een vrouw en een gender-inclusieve versie.
Laatste @emojidex ondersteunt drie geslachten voor Emoji zoals ๐Ÿ‘ฎpolice-officier. Inzendingen bestaan โ€‹โ€‹voor de mens, genderneutraal / inclusief en vrouw. ๐Ÿ“™ 9 augustus 2017
Nu op zoek naar animatie, is Emojidex Crowdsourcing voor gebruikers om deel te nemen aan de optie Premium-lidmaatschap om de extra kosten te dekken.
Als u een bijgewerkte Emojidex-set wilt zien, inclusief animaties, kunt u hier deelnemen aan de campagne.

Search Emojis: