Definitieve gids voor de ❓ vraagteken Emoji en andere leestekens, en alle regels met hen

Het is moeilijk om overal heen te gaan zonder in emoji’s te lopen. Ongetwijfeld, in de loop der jaren, zijn Emojis een deel van onze dagelijkse taal geworden. Zonder twijfel hebben ze de wereld stormig gemaakt. Als u een behoefte hebt aan meer bewijs, bekijk dan gewoon een Social Media-app en u zult zeker worden overstroomd met smileys, hartemojis, dier emojis, en zelfs een ❓ vraagteken emoji of twee. Absoluut, emojis overstijgen taal- en culturele barrières, en ze worden snel een wereldwijde taal. En, zoals we allemaal weten, elke taal, ongeacht hoe eenvoudig, heeft zijn eigen reeks regels. Hetzelfde gaat met emoji’s.

Betekent dat echter dat een vraagteken Emoji het oorspronkelijke vraagteken kan vervangen? Om aan te voegen, wanneer is het geschikt om een ​​emoji in een zin op te nemen?
Laten we allemaal samen beantwoorden, en andere vragen over Emoji-interpunctie, in de volgende secties van het artikel.

Het doel van emojis
Het is belangrijk om het doel van Emoji’s te kennen voordat we de regels van Emoji-interpunctie bespreken. Waarheidsgetrouw, dit is niet moeilijk om te grijpen. Emojis bestaat er om toon en duidelijkheid aan een gesprek toe te voegen. Ze brengen het leven en het gevoel tot onze gedachten en woorden.
Emoji’s kunnen ook een bestaande stemming verlichten door sarcasme of humor te injecteren. Om dit punt verder uit te leggen, laat me je vragen, heb je ooit iets willen klagen, maar niet zo negatief wilde zijn, dus je zet een 😂 gezicht met tranen van vreugde emoji om het grappiger te maken?

Afgezien van het kunnen overbrengen van de toon van een gesprek, biedt Emojis een snelle en comfortabelere manier om onszelf uit te drukken. Een voorbeeld hiervan als je boos bent, haast, en je hebt een antwoord op iets zo snel mogelijk nodig, het vraagteken Emoji krijgt je punt over.

Emoji-regels
Om een ​​paar woorden in te voeren, fungeert Emojis als interpunctie. Ze bieden aanwijzingen over het begrijpen van de woorden die voor hen kwamen. Nu dat we weten waar ze in het algemeen voor zijn, voordat we ze volledig kunnen gebruiken, laten we alle andere regels om hen heen bekijken:
Emojis verschijnen aan het einde van een zin of gedachte
Voorbeeld: als u wilt zeggen: “Ik heb vandaag drie rapporten voltooid,” en je wilt er een humoristische toon aan doen, zet een 🙃 ondersteboven gezicht aan het einde ervan, zodat het er zo uitziet:
Ik heb vandaag drie rapporten voltooid! 🙃
Emojis vervangen een periode aan het einde van een zin
Voorbeeld: ik heb genoten van de film die ik keek 😊
Je plaatst geen periode meer, het 😊 Glimlachend gezicht met lachende ogen emoji zorgt voor dat.
Als u echter een emoji in het midden van een zin gebruikt om een ​​woord te vervangen, is regel # 2 niet van toepassing. De Emoji dient niet automatisch als een periode.
Voorbeeld: nadat ik mijn 🥪 heb genomen, zal ik beginnen met studeren.
Als u een periode na een emoji van voedsel plaatst, is de zin grammaticaal onjuist.
Stance komt altijd eerst
Wat is houd?
De Website Freedutionary.com beschrijft houding als een mentale of emotionele positie. Dat nemen van dat, laten we het naar de Emoji-wereld brengen. In de Emoji-wereld zijn de symbolen die Stance Ro een zin brengt geel gezicht emojis of ze gelukkige gezichten, droevige gezichten of eenzame gezichten zijn.

Als algemene regel komt Stance als eerste, dan komen andere acties of symbolen als een knuffel Emoji of een dier of een ding dat Emoji vervolgens komt. De houding stelt de toon voor de rest van de emoji’s in je zin, dus zorg ervoor dat je de juiste emoji gebruikt om het juiste gevoel over te brengen. Met andere woorden, Emojis leert de lezer hoe je over je inhoud voelt, dan brengen ze de eigenlijke inhoud naar voren.
Voorbeeld: kreeg deze jurk vandaag in het warenhuis 😀👗
Door het 😀 grijnzende gezicht emoji te plaatsen, laat je geluk zien. Zonder het Grinning Face Emoji kun je je publiek niet vertellen dat je blij bent wat je hebt gekocht. Daarna doe je een jurk om meer nadruk te leggen op wat je deed.
Vertel je verhaal op een lineaire manier
Als je een verhaal met Emoji’s vertelt, vertel het dan van links naar rechts. Dit komt omdat een andere volgorde een tegenstrijdig verhaal kan overbrengen, vooral omdat we gewend zijn om verhalen en woorden van links naar rechts te lezen.
Voorbeeld: ik heb je 🎓 🎁
De twee emoji’s symboliseren de uitdrukking – Graduation Gift. Als je de twee emoji’s moest uitwisselen, zou je zeggen “Cadeau Graduation” en dat zou grammaticaal onjuist zijn.
Voorbeeld: ik heb een ☀️ 🔥 op het strand. Deze is een no-brainer. De Emoji-uitdrukking betekent “Sunburn”, maar als je de symbolen moest uitwisselen, zou je de woorden krijgen, “Burn Sun,” wat niets betekent.
Emojis vervangt geen vraagtekens
Nee, u kunt geen vraagteken Emoji gebruiken om een ​​vraagteken te vervangen. Het gaat niet zo. Als algemene regel plaatsen we Emoji’s na vraagtekens en uitroeptekens.
Voorbeeld: vind je je kat leuk? 🐈
Verder, wanneer emojis verschijnt met tekst, aanvullen of verbeteren ze het schrijven. Als dit moeilijk te begrijpen is, denk dan aan Emoji’s als echte gebaren die samenkomen met de woorden die we zeggen.
Wanneer we genegenheid aan mensen willen tonen, gebruiken we onze handen om ze te knuffelen. Bovendien dienen emojis ook deze functie – een kusmerk aan het einde van een zin betekent dat je de persoon in het echte leven kust, of ze een kus kussen.
Voorbeeld: bedankt voor het doen van deze gunst voor mij, jij bent de beste! 💋

Het vraagteken emoji

Aangezien we op het onderwerp zijn van het ❓ Vraagteken Emoji, waarom leren we dan niet meer over hen en hoe ze communicatiestijlen verbeteren?
Zoals eerder vermeld, wordt het ❓ vraagteken Emoji gebruikt om een ​​vraag te stellen. Het kan ook worden gebruikt om een ​​dramatische nadruk te leggen op een persoon, plaats, ding of gebeurtenis. Als iets of iemand wordt weggelaten uit een bepaalde situatie, en u wilt vragen waarom op een dramatische manier, gebruik dan de ❓Question Mark Emoji.
Waar het vraagteken Emoji te vinden

Het ❓ vraagteken Emoji is niet moeilijk te vinden. Apple, Google, Samsung, Twitter en Microsoft hebben allemaal hun eigen versies. De Microsoft-versie van het ❓ Vraagteken Emoji heeft een zwarte rand omringt, terwijl Twitter’s ❓ vraagteken emoji breder is in grootte en gekleurd in een donkere kleur van rood.
De geschiedenis van het vraagteken Emoji
Wat betreft de geschiedenis van het vraagteken Emoji, Unicode opgenomen in Unicode 6.0 in oktober 2010. Unicode 6.0 is de eerste versie van de Unicode-standaard om Emoji te ondersteunen, waardoor het vraagteken Emoji één pionier in de wereld van Emoji wordt gemaakt.

De witte vraag Mark emoji

Het ❔White vraagteken emoji is een witte variant van het ❓ vraagteken emoji. Het wordt vrijwel op dezelfde manier gebruikt als een vraagteken wordt gebruikt – om een ​​vraag te stellen. Als u echter extra emotie of extra nadruk op uw vraag wilt toevoegen, gebruikt u in plaats van het gebruikelijke vraagteken, de ❔ witte vraagteken emoji.
Waar te vinden de witte vraag Mark emoji

De ❔ witte vraag Mark emoji is beschikbaar op verschillende platforms zoals Apple, Google, Facebook, Microsoft, Twitter, Gmail en Samsung.
De geschiedenis van de witte vraag Mark emoji
Unicode keurde de ❔ witte vraagteken emoji goed en voegde het toe aan Unicode 6.0 in 2010.
Toen vond het ❔ witte vraagteken emoji bekend als “witte vraagtekenornament”. 5 jaar na dat geval werd de ❔ witte vraag Emoji toegevoegd aan Emoji 1.0.

De uitroepteken emoji

Het ❗Exclamatiemarkt Emoji is een afbeelding van een rood uitroepteken. De Emoji wordt gebruikt om emoties als verrassing en woede uit te drukken. Het ❗-uitroepteken Emoji wordt ook gebruikt om de aandacht te trekken naar iets, iemand of ergens.
Waar de uitroepteken Emoji te vinden

Het ❗ Exclamation Mark Emoji is wijd verkrijgbaar op verschillende platforms. Sommige van deze platforms zijn Apple, Google, Microsoft, Facebook, Microsoft, Twitter, JoyPixels, Samsung, Gmail, Softbank en KDDI. De Microsoft-versie van de ❗ uitroepteken Emoji is iets anders dan de rest omdat het een zwarte rand eromheen heeft. Aan de andere kant is de versie van Samsung een nit dikker dan de andere ❗ uitroepteken emojis.
De geschiedenis van het uitroepteken
Het ❗ Exclamation Mark Emoji was officieel opgenomen in Unicode 5.2 in 2009. Dit leek echter slechts een formaliteit te zijn omdat het ❗ uitroepteken Emoji al al eerder in Apple-apparaten beschikbaar was.
Bovendien, in november 2008, een jaar vóór de inclusie van Unicode, werd het vrijgegeven samen met de iPhone OS 2.2-update en verliep gemiddeld 19 updates.

The White Exclamation Mark Emoji

Het ❕White Exclamation Mark Emoji is een afbeelding van een uitroepteken dat in wit wordt gekleurd. Uitroeptekens worden aan het einde van zinnen gebruikt om opwinding, verrassing of shock te tonen. Soms zullen normale uitroeptekens het gewoon niet snijden als je echt, echt sterke emoties over iets hebt. Dat is waar de ❕ witte uitroepteken emoji binnenkomt.
Waar te vinden de witte uitroepteken emoji

De ❕ White Exclamation Mark Emoji is beschikbaar op verschillende platforms zoals Apple, Google, Facebook, Microsoft, Twitter, Joypixels en Samsung.
Geschiedenis van witte uitroepteken Emoji
In 2010 werd het ❕ witte uitroepteken goedgekeurd als onderdeel van Unicode 6.0. Het werd toen ‘witte uitroeptekenornament’ genoemd. Vijf jaar na die mijlpaal voegde Emoji 1.0 de ❕ witte uitroepteken emoji toe aan zijn selectie.

De Double Exclamation Mark Emoji

Een variant van het uitroepteken Emoji is de! ️ Dubbele uitroepteken Emoji. Het symbool toont twee uitroeptekens en wordt gebruikt voor het nadruk op sterke emoties. Omdat uitroeppunten worden gebruikt om verrassing of shock uit te drukken, tonen twee uitroeptekens een meer extreme vorm van schokken. Een schok zo extreem, één uitroepteken is gewoon niet genoeg om uit te drukken.
Waar de Double Exclamation Mark emoji te vinden

De! ️ Double Exclamation Mark Emoji is beschikbaar op verschillende platforms zoals Apple, Google, Facebook, Microsoft, Twitter, JoyPixels en Samsung.
Geschiedenis van Double Exclamation Mark Emoji
De! ️ Dubbele uitroepteken Emoji werd officieel gelanceerd als onderdeel van Unicode 1.1 in 1993 en toegevoegd aan Emoji 1.0 in 2015.

De uitroepvraagteken Emoji

Een andere variant van het uitroepteken Emoji is de ⁉️ Exclamation Vraagteken Emoji. De Emoji toont een rood uitroepteken en het rode vraagteken samengevoegd.
De ⁉️ uitroepteken Emoji is ook bekend als de Interrobang en wordt gebruikt bij het stellen van een retorische vraag of het uiten van opwinding of ongeloof.
Waar te vinden de uitroepvraagteken Emoji

U vindt de ⁉️ Exclamation Vraag Mark Emoji op vele platforms online, zoals Apple, Microsoft, Google, Samsung en Twitter.
Geschiedenis van uitroepvraagteken Emoji
De ⁉️ uitroepvraagteken Emoji werd in 2015 aan Emoji 1.0 toegevoegd. 16 jaar daarvoor werd in 1999 de ⁉️ uitroepvraagteken Emoji goedgekeurd als onderdeel van Unicode 3.0.

Conclusie

En daar heb je het, alles wat je nodig hebt om te weten over Emoji-interpunctie en over hoe je emoji’s kunt puncteren. Denk eraan, als u Emojis vaak wilt gebruiken, moet u niet alle regels vergeten die erbij horen. Grammatica legt de basis voor effectieve communicatie. Net als een defecte telefoondraad gevallen statisch tijdens een telefoongesprek, vervormt onjuiste grammatica de betekenis en duidelijkheid van een bericht.
Om het allemaal op te komen, zijn Emojis een krachtig hulpmiddel, maar ze moeten ook op verantwoorde wijze worden gebruikt. Zoals een beroemde Webslinger het heeft gezet: “Met grote kracht komt grote verantwoordelijkheid!”

Search Emojis: