Diensthond, dove persoon, paren toegevoegd aan de lijst van 2019 Emoji

Nieuwe Emoji-kandidaten, waaronder een servicogon, dove mensen en gemengde raceparen werden voor 2019 toegevoegd aan de ontwerp Emoji-lijst voor 2019 bij de meest recente technische commissie van Unicode.
Hoewel deze kandidaten niet worden gegarandeerd in de Unicode-standaard, is dit een belangrijke stap voordat de laatste Emoji-lijst begin 2019 wordt gepubliceerd.
Deze nieuwe toevoegingen sluiten zich aan bij vorige kandidaten voor Emoji 12.0, zoals Flamingo, Ice Cube, Luiaard en Waffle, die allemaal in de shortlist zijn voor vrijgave in 2019.

Unicode vandaag heeft zijn ontwerpkandidaat-grafieken bijgewerkt om deze nieuwe emoji’s op te nemen. Met betrekking tot de wijzigingen vertelde Unicode President Mark Davis:

“Voorlang tot juli hadden we al besloten het grootste deel van de kandidaten voor 2019. We hadden een speciale focus op bereikbaarheid, en liepen uit hoe we een laatste paar toegankelijkheid emoji en hoe omgaan met gemengde-huidtoongroepen . In juli hebben we de conceptspecificatie voor Emoji 12.0 verder gestold en toegevoegd aan de kandidatenlijst twee nieuwe toegankelijkheid Emoji en de 55 gemengde-huidtoonparen. ”

Bovendien zijn kandidaten voor 2020 op de shortlist, waaronder een ninja, toverstaf, mammoet, veer en dodo.
Welke paren worden ondersteund?
Een nieuwe staande persoon Emoji op de shortlist voor Unicode 12.0 is gepland voor gebruik bij het creëren van nieuw stel emoji’s.
In combinatie met geslacht en huidtekens zouden in totaal 55 nieuwe gemengde race-paar opties beschikbaar komen. Het voorstel voor deze toevoegingen merkt op dat dit “25 vrouwelijke mannelijke + 15 mannelijke + 15 vrouwelijke vrouwelijke” paren zou zijn.
De resulterende emoji’s zouden op dezelfde manier lijken op de bestaande mensenhouders (👬 👫 👭), maar met opties met huidtint die op elke persoon worden toegepast.

Zijn gemengde racefamilies inbegrepen?
Unicode biedt al een manier voor verkopers om gemengde families te ondersteunen, zou dat moeten doen. Deze worden ondersteund op Windows en een subset waar alle familieleden een huidtoon delen, worden ook ondersteund op Facebook.
Vanaf Emoji 12.0, staan ​​vermeld door Unicode, mogelijk dankzij het aantal vereiste combinaties wanneer er drie of vier familieleden zijn opgenomen.

Hoe zit het met roodharige? Mango?
Emoji 11.0 is de Emoji-lijst voor 2018 die populaire toevoegingen omvat, zoals roodharigen, een mango en kangoeroe.
Deze nieuwe Emojis rollen nu op een aantal platforms (Twitter-website, Android, Windows Insider Builds), en Apple heeft opgemerkt dat ze naar IOS komen “Later dit jaar”.
De toevoegingen die vandaag worden vermeld, zijn voor 2019 (en enkele kandidaten voor 2020).

Mensen in rolstoelen?
Apple heeft eerder een lei van nieuwe toegankelijkheid Emojis voorgesteld in 2018, met enkele toevoegingen, waaronder een persoon met een sonderingstok, en een persoon in een rolstoel.
Geaccepteerd voor Unicode 12.0 Werden een afzonderlijke sonderbreker, handmatige rolstoel en gemotoriseerde rolstoel. Deze kunnen in de toekomst van zwj-sequenties worden gebruikt – parende vrouw, volwassene of man emojis met de rolstoelen of riet om een ​​enkele emoji te creëren.
Op het moment van schrijven zijn de stok en rolstoelen alleen vermeld als objecten in Emoji 12.0, en hebben geen reeksen voor mensen die deze apparaten gebruiken.

Wat is het verschil tussen Emoji 12.0 en Unicode 12.0?
Unicode 12.0 omvat elke nieuwe Emoji (en alle niet-emoji-tekens) die een uniek codepunt vereist. Emoji 12.0 bevat ook sequenties, zoals die nodig zijn voor huidtinten, geslacht of in het geval van Emoji 12.0 – de servicehond (die een ZWJ-sequentie is van 🐕 hond en een nieuw veiligheidsvest Emoji).
In het verleden zijn Unicode en Emoji-releases niet altijd gesynchroniseerd, maar die veranderingen in 2019. Mark Davis:

“Dit is een speciale release voor ons. We verschuiven het schema van de Unicode-projecten – de codering, eigenschappen, CLDR-taalgegevens en ICU-code – een kwartaal volgend jaar om beter uit te lijnen met wat de leveranciers nodig hebben. ”

Eén voordeel van de verhuizing is dat leveranciers meer tijd hebben tussen een emoji-lijst die wordt gepubliceerd en het Johem “FALL” -schema voor de meeste belangrijke OS-updates.
Wanneer komen deze uit?
De kandidatenlijst van vandaag is nog steeds een werk in uitvoering, maar het is niet te wijten voor de laatste release tot 2019. Mark Davis, opnieuw:

“De lijst met Emoji nadert de voltooiing, maar er is nog steeds de mogelijkheid van veranderingen voorafgaand aan de openbare release in 2019 Q1.”

Laat je niet voor januari-maart 2019 je voor de gek houden, alle erkende Emoji-toevoegingen raken niet waarschijnlijk geen telefoons tot de tweede helft van 2019. De meesten van ons hebben nog niet eens de 2018-updates!

Unicode-aankondiging
Unicode Draft Emoji-grafiek
2018 Emoji-lijst (finale)
2019 Emoji-lijst (concept)

Search Emojis: