Discord Emojis: alle dingen die je moet kennen 👾

Iedereen speelt nu videogames.
Maar dat was niet altijd het geval. Toen videogames ons leven binnenkwamen, dachten mensen dat ze een tijdverdrijf waren, alleen voor geeks. Jongen, is dat veranderd! Mannen en vrouwen van alle leeftijden genieten van de sensatie van videogames. In feite, 2,5 miljard mensen over de hele wereld spelen spellen! De videogame-industrie is door de jaren heen exponentieel gegroeid en is nu het populairste entertainmentmedium ter wereld.

Naarmate de gaming-industrie blijft evolueren en de spelers van videogames blijven ontwikkelen een rijke en bloeiende gemeenschap voor hun soort, worden steeds meer apps ontwikkeld om de behoeften van de gamers te onderhouden.

Wat is Discord?

Eén app die golven in de online gamingcommunity maakt, is Discord, een digitaal distributiereplatform dat is ontworpen voor – u raadt het geraden – Video Gaming Communities. Als u een Gamer- en Emoji-liefhebber bent, is YO Discord één app waarvan u zeker zult genieten omdat het afbeeldingen omzet in Discord Emojis.
Misschien vraag je, wat zijn Emojis Discord? Voor het grootste deel, Discord Emojis, (ook bekend als Custom Emojis), geüpload afbeeldingen in een Discord-server die wordt gebruikt als emoji’s. Dus met andere woorden, ze zijn afbeeldingen die zijn geüpload in een Discord-server die emojis wordt.
Nu we dat uit de weg hebben, waarom gaan we niet nog verder en afbreeg we enkele basisvoorwaarden en -processen met betrekking tot Discord, zoals de definitie van Discord, wat Discord Emojis is, hoe Discord Emojis van uw PC, hoe maak je Discord Emojis van je Android-telefoon en hoe je Discord Emojis vanaf je iPhone kunt gebruiken.

De oorsprong van Discord

Discord is een gratis app die de tekstchataspecten van internet relay-chat en de spraakchat-aspecten van Skype en TeamSpeak combineert. Je kunt chatten met andere gebruikers en er doorheen met andere gebruikers spreken. Nu, we wedden dat je waarschijnlijk denkt, als Skype en IRC bestaan, waarom werd Discord gemaakt?

Oprichter van Discord

Aanvankelijk creëerden Jason Citron, CEO en oprichter van Discord Discord uit een behoefte aan gaming clans en gilden om met elkaar op een snellere en sterkere manier met elkaar te communiceren. Voordat Descord en andere apps van dit type zijn gemaakt, hadden de meeste spellen geen effectieve communicatiemiddelen die erin zijn ingebouwd. Descord bestaat al meer dan vier jaar, en het is echt geholpen gamers op hun spel, met zijn stem- en tekstmogelijkheden en de meerdere server- en kanaalondersteuning.
Een ander groot aspect van de app is hoe het zo gebruiksvriendelijk is. Het is gratis, veilig en werkt op zowel je desktop als de telefoon. Om aan te voegen, kun je er zelfs je eigen emoji’s mee maken!
Lees verder om erachter te komen hoe.

Hoe maak je Discord Emojis van je pc
Leer hoe je Discord Emojis in een paar eenvoudige stappen kunt maken!

Eerste deel

Open onenigheid. De app is gemakkelijk te vinden; Het heeft een blauw pictogram dat eruit ziet als een krab en deel uitmaakt van het Windows-menu.
Zodra Descord open is, kiest u een server. Er zijn verschillende servers om uit te kiezen aan de linkerkant van het scherm. Onthoud dit belangrijke detail – elke emoji die u uploadt, kan alleen op die server worden gebruikt.
Klik op de knop met drie horizontale balken. Het is nabij de bovenkant van het scherm, rechts van de naam van de server.
Ga naar serverinstellingen. Het staat op de linkerkolom aan de linkerkant van het scherm.
Klik op de EMOJI-knop ook in de linkerkolom.

Tweede deel

Klik op de Upload Emoji-knop. Het is een blauwe knop en staat in de rechterbovenhoek van het scherm.
Upload de afbeelding. Nadat u het uploadt, geef het dan een naam. Dit is erg belangrijk. Meestal, als u een afbeelding downloadt, wordt het willekeurig gegenereerd of iets lang en onherkenbaar. Wanneer je in een chat gaat om het te verwijzen, kun je het misschien niet vinden als het te lang is en een verwarrende naam heeft.
Om een ​​geanimeerde emoji toe te voegen, hoeft u alleen maar op Upload Emoji te uploaden, een afbeelding van GIF-formaat en uploaden selecteren.
Wat als de GIF te groot is? Dan moet je het comprimeren, wat kan worden gedaan op een site zoals Ezgif.com.

Derde deel

Als u een beheerder of beheerder van een server bent, kunt u het gewenste afbeelding uploaden en deze wordt automatisch verkleind, met de juiste afmetingen. Als je die privileges niet hebt, is het prima. Het enige dat u hoeft te doen is naar Ezgif.com gaan, kies het bestand dat u wilt comprimeren, uploaden en vervolgens op de knop GIF optimaliseren. Je moet ervoor zorgen dat de kilobytengrootte onder wat de discord vraagt, dus comprimeer het gewoon een beetje meer.
Als het nog steeds niet werkt met de maximale instellingen, drukt u op de knop Vormen, pas het percentage aan, en u zult in staat zijn om te zien dat het beeld kleiner is.
Druk op de knop Opslaan, ga terug naar de Discord Server, klik op de Upload Emoji en upload degene die u zojuist hebt gemaakt.
Je bent klaar!

Als je een gamer bent die op zoek is naar manieren om je Discord-ervaring naar het volgende niveau te verheffen, is Discord Nitro absoluut waar je naar op zoek bent! Zie het als een segede versie van disco. Disco Nitro geeft je alle geweldige functies die je krijgt met Discord Nitro, plus een heel veel meer!

Wat is Discord Nitro?

Discord Nitro is een Premium-abonnementsdienst voor Discord, die gebruikers toegang geeft tot een verscheidenheid aan functies. Discord Nitro kost ongeveer 4,99 per maand.
Het is duidelijk dat de prijs elke cent waard is, want met Discord Nitro krijg je al deze dingen te doen!

Discord Nitro-gebruikers kunnen Discord Emojis overal gebruiken, vanaf elke server.
Discord Nitro stelt gebruikers in staat om individuele bestanden maximaal 50 MB te uploaden. Dit is veel groter dan de gratis versie van Discord waarmee individuen de bestanden van maximaal 8 MB tegelijk kunnen uploaden.
Er zijn ook opscheppende riten! Discord Nitro-gebruikers krijgen een nitro-badge naast je profiel om te laten zien dat je een betaalde gebruiker bent.
U hebt de mogelijkheid om uw spelscherm te delen in kwaliteit bij resoluties 720P @ 60FPS of 1080P @ 30FPS.

Hoe maak je Discord Emojis van je Android-apparaat
Je kunt Discord Emojis thuis maken, in het winkelcentrum of zelfs op de weg, zolang je je Android-tablet of mobiele telefoon hebt!
Het kost maar een paar eenvoudige stappen om het te doen. Lees verder om vertrouwd te raken met de stappen:

Eerste deel

Open de mobiele internetbrowser op uw Android-apparaat.
Ga naar de Discord-website door https://discordapp.com/ of discord.gg in de adresbalk van uw browser in te typen. Vergeet niet om de ENTER-knop na te drukken!
Tik op de knop met drie verticale cirkels. Zodra u dat doet, ziet u automatisch een vervolgkeuzemenu.

Tweede deel

Tik op de optie Verzoek Desktop Site op het menu.
Klik op de inlogknop in de rechterbovenhoek van de Discord-startpagina.
Meld u aan bij uw Discord-account door uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Klik op de inlogknop.
Kies een server vanaf de linkerzijbalk.
Ga naar de zijbalk aan de linkerkant.
Zoek en tik op de server die u wilt bewerken.

Derde deel

Klik op Serverinstellingen in het vervolgkeuzemenu. Hiermee wordt het menu Serveroverzicht op een nieuwe pagina geopend.
Klik op het tabblad Emoji in het linkermenu. Vind het instellingenmenu aan de linkerkant van de pagina en klik erop om op te openen voor de Server Emoji-pagina.
Klik op de Upload Emoji-knop. Het is een blauwe knop aan de rechterkant van de Server Emoji-pagina. U ziet een pop-upmenu met een lijst met uploadopties.
Tik op de knop Documenten of Gallery. Hiermee kunt u een afbeeldingsbestand van uw Android kiezen en uploaden en het gebruiken als een emoji in de Discord Chat. Is dat niet netjes?
Blader door uw bestanden en tik op het afbeeldingsbestand dat u als Emoji wilt gebruiken.

Vierde deel

Nadat uw bestand is geüpload, is het een deel van de Emoji-lijst op de server Emoji-pagina.
Vergeet niet om uw Emoji-alias te bewerken! Klik op uw geüploade afbeelding en geef het dan een korte naam.
Test de Discord Emoji die je hebt gemaakt! Open een chatgesprek op deze server, typ de alias die u hebt gemaakt en klik vervolgens op Verzenden! Je zou je nieuwe emoji in de chat moeten zien.

Hoe zie je andere Discord Emoji’s?

Het ervaren van de creativiteit van anderen inspireert u om ook creatief te zijn! Als u de Discord Emojis van andere gebruikers wilt zien, is er een site waar u dat kunt ervaren, en het is https://discordemoji.com/category/9/nsfw.

Categorieën Discord Emojis
Er zijn honderden Discord Emojis gescheiden in verschillende ontwerpen op basis van hun categorieën. Sommige van deze categorieën zijn films, gamen, anime, dieren, enz. Alles wat u hoeft te doen is inloggen op uw account bij Discord om al deze geweldige ontwerpen te bekijken!

Hoe Discord te gebruiken vanuit uw iOS-apparaat

Heb je een iPhone of iPad?
Je kunt Discord Emojis maken en delen met je iPhone of iPad zolang je de Discord-app hebt! Downloaden is heel gemakkelijk, en het duurt slechts een paar stappen om de klus te klaren.
Bekijk de onderstaande stappen:
Eerste deel

Download de Discord-app uit de App Store. Het is op het startscherm. Tik op het App Store-app-pictogram, dat in blauw is gekleurd met een grote, witte A erop.
Tik vervolgens op de knop Zoeken. De knop bevindt zich in de vorm van een vergrootglas aan de onderkant van het scherm.
Typ vervolgens Discord in het zoekvak en vervolgens eenmaal op de kop van de Discord-pictogram, klik op de knop KRIJGEN. De Discord-knop heeft een blauwe achtergrond en heeft een krabachtige vorm.
Tik op de knop Registreren onder aan het scherm.
Als u al een Discord-account hebt, tikt u op Inloggen om uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

Tweede deel

U wilt niet alleen Discord gebruiken, dat is tegen waar de app voor staat! Vraag je vrienden om vrienden toe te voegen voor hun code. Discord geeft gebruikers Discord-codes. Je kunt je vriend niet toevoegen zonder een Discord-code.
Klik op de knop Vriend toevoegen. Het is in de vorm van een persoon en staat in de rechterbovenhoek van het scherm.
Voer de Discord Tag en Discord Code van je vriend in het tekstvak in. De makers van de app schetsten de doos in felgroen, je zult het zeker niet missen.
Vergeet niet de gebruikersnaam en het tagnummer van de persoon op te nemen. Gebruikersnamen zijn hoofdlettergevoelig, dus dubbele controle om ervoor te zorgen dat woorden worden geactiveerd.
Tik op de knop Gereed in de rechterbenedenhoek van uw toetsenbord. Je vriend krijgt een vriendschapsverzoek. Zodra ze het verzoek hebben aanvaard, kunt u beginnen met chatten met hen!

Derde deel

Maak nog meer vrienden door deel te nemen aan een Discord-server. Het eerste dat u nodig hebt, is een server-uitnodigen URL of-code. Iemand kan je er een geven, of je kunt op het web zoeken naar je Discord Gaming-voorkeuren.
Zodra u het hebt, tikt u op de knop met drie horizontale lijnen in de linkerbovenhoek van het scherm.
Er verschijnt een pop-upmenu. Klik in het menu op het plusteken omringd door een cirkel. U ziet een ander pop-upmenu.
Ga naar het pop-menu en klik op de knop Join Server.
Gefeliciteerd, je bent klaar!

Nu je de app hebt, heb je toegang tot zoveel leuke functies! Een paar extraatjes van deze app zijn onder meer het kunnen delen van video’s, Gifs en Discord Emojis met al je vrienden. Bovendien kunt u uw spelgroepen beheren en uw kanaalvermeldingen organiseren en aanpassen.

Conclusie

Emojis is een grote en krachtige tool die over de hele wereld wordt gebruikt. In feite zijn ze zo groot geworden, gebruikers sturen alleen 5 miljard emoji’s op Facebook Messenger!
Het neemt geen raketwetenschapper om te zien dat iedereen verliefd is geworden op deze krachtige communicatie-tool. Inderdaad, het is volbrachtigsgevoel voor industrieën, zoals de spelindustrie, om de populariteit van Emojis te gebruiken om te varen, uit te breiden en Emoji’s te gebruiken op manieren die nog niet eerder zijn gedaan.
Omdat deze dingen zich ontvouwen, is één ding absoluut duidelijk, spannende tijden zijn vooruit voor zowel bedrijfseigenaren als Emoji-liefhebbers.

Search Emojis: