Diverse spion voorstel

Een nieuw voorstel van de Unicode Emoji-subcommissie beveelt aan om de Sleuth of Spy Emoji bij te werken om modifiers voor huidtoon mogelijk te maken.
Eerste geïntroduceerd als onderdeel van iOS 9.1, de Sleut of Spy Emoji (ja, dat is wat het wordt genoemd) is in juni 2014 goedgekeurd, als onderdeel van Unicode 7.0.

Modifiers laten Emoji’s een reeks huidtinten aannemen en worden in de norm geïdentificeerd door de. De opties voor deze status zijn:

Primair
Ondergeschikt
Geen

Leveranciers gebruiken deze richtlijnen om te beslissen of een emoji huidtoonmodificatie toelaat, het toestaan ​​of het toestaan.
Dit voorstelaanvraag:

Verander de … van “NONE” naar “Secundair” (d.w.z. laat het toe om te reageren op emoji-modifiers)

De referentie-glyph voor deze Emoji toont een schimmig silhouet, dat geen voor de hand liggende kandidaat zou zijn geweest voor het wijzigen van de huidtint wanneer de functie Modifiers is vrijgegeven.

Het voorstel gaat door:

Alle andere vergelijkbare emoji met zichtbare huidtoon reageert op Emoji-modifiers op Apple-platforms; Deze is niet te wijten aan de waarde, wat leidt tot inconsistent gedrag.

Het feit dat pers-and-hold een keuze is aan huidtinten voor elke menselijke emoji van de bruid tot de zwemman … behalve de spion.

Een tweede (niet-gerelateerde) deel van ditzelfde voorsteldocument is de aanbeveling om de linker tekstballon emoji op te nemen in de standaard toevoegingen voor EMOJI-gegevens.
Dit personage werd geïntroduceerd in Unicode 7.0, maar maakte de snit niet als een presentatie van Emoji.
Apple implementeerde onlangs een nulbreedte joiner (zwj) -sequentie van de Eye Emoji en de linker tekstballon om een ​​nieuwe anti-pesten campagne emoji te creëren.

Als onderdeel van de iOS 9.1-update omvat het lettertype Apple Color Emoji een full-colour-versie van het linker gespreksballon-teken en als zodanig merkt dit voorstel op dat de norm zou moeten:

… de huidige praktijk weerspiegelen waarin op ten minste één belangrijk platform dit beschikbaar is op Emoji-toetsenborden, deelt aan Emoji ZWJ-sequenties, en heeft Emoji-presentatie (d.w.z. definieert zijn eigen kleur).

Het onderscheid waarvan Unicode-tekens als Emojis worden beschouwd, kan enigszins willekeurig zijn. De zakcalculator is bijvoorbeeld een ander unicode-teken in het bereik dat niet wordt geacht een Emoji-presentatie waardig te maken. Toch is de printer. Ga figuur.

Search Emojis: