Draai een vraagtekenbox � in een emoji

Zucht.
U bent daar op uw vertrouwde telefoon die de nieuwste Android of iOS niet ondersteunt. Of uw MAC uit 2010 die gewoon niet sterft.
Wat is het probleem? Dit is:

Iedereen is het upgraden van hun telefoons, liefhebbende van de nieuwe emoji’s, en je ziet een vraagteken � of een doos met een x erin ⮽ wat betekent dat ze alle context van wat ze zeggen te missen.
UPDATE: NOVEMBER 2017. IOS 11.1 ondervindt een vraagtekenbox-probleem op iOS waar de letter “I” wordt in een letter A en een vraagtekenbox. Dit is wat er aan de hand is. Dit is anders dan het gebruikelijke probleem “Ontbrekend karakter” beschreven in dit artikel.
Wat zit er in de doos?
Ik zal je nu waarschuwen, dit is geen geweldige oplossing. Je zult dit niet willen doen voor elk bericht, de hele dag lang. Maar je kunt erachter komen wat er in de doos zit.
Stap 1: Kopieer de tekst die de ontbrekende emoji bevat:

Stap 2: Tweet de Emoji naar @Botmoji:

Stap 3: Botmoji zal je vertellen wat de Emoji is:

Dit werkt op een platform en tikken op het beeldvoorbeeld, gaat naar de relevante pagina over het laten zien hoe het op elk platform kijkt:

Dus geef Botmoji een tweet wanneer je een hand nodig hebt met die ontbrekende emoji, en ze zal meteen met je terugkomen.
Samengevat
Kopiëren, plakken, tweet:

Mis het niet
We kunnen onze dagen hier niet allemaal doorbrengen. Meld u aan voor onze gratis, maandelijkse e-mail om het nieuwste Emoji-nieuws bij te houden:
👇 Registreer hier 👇

E-mail

Search Emojis: