Eerbeurt onze gevallen helden op Memorial Day met de ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Amerikaanse vlag Emoji, ๐ŸŽ– Militaire medaille Emoji en andere patriottische emojis

Elke laatste maandag van mei observeren Amerikanen Memorial Day. Memorial Day is een dag die de mannen en vrouwen eert die zijn gestorven tijdens het vechten in de strijdkrachten van de Verenigde Staten. Een van de manieren die Amerikanen hun respect betuigen aan degenen die zijn gestorven, is door de Amerikaanse vlag te vliegen zoals het wordt gedaan op een ander moment van nationale rouw, bij halfpersoneel. De vlag blijft in die positie, en door de middag wordt het levendig gehoord tot zijn piek, waar het tot zonsondergang blijft. Evenzo plaatsen veel gebruikers in de digitale wereld de ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Amerikaanse vlag Emoji of andere symbolen van de Amerikaanse vlag om deze speciale dag te herdenken.

Virtual Memorial Day

De kans is groot dat de activiteiten van Memorial Day dit jaar vergelijkbaar zijn met hoe ze vorig jaar zijn gedaan. Omdat er een actueel verbod op grote bijeenkomsten van mensen is, mogen menigten niet verzamelen voor plechtige ceremonies om de doden te eren.
Maar dat betekent niet dat je Memorial Day moet vergeten, helemaal. Veel steden koken virtuele gebeurtenissen die eerbetoon zullen betalen aan hun soldaten die hun leven verloren voor de vrede en veiligheid van het land.

Memorial Day-activiteiten
Als dat niet jouw ding is, zijn er veel andere activiteiten die je kunt doen voor Memorial Day, of met directe familieleden. Stel een gedicht op dat gewijd is aan onze gevallen soldaten, of maak een gedenkdagtekening. In de stemming voor iets groters dan dat? Waarom niet alle kinderen betrekken om een โ€‹โ€‹patriottische thema muurschildering in je eigen achtertuin te maken.

Herdenkingsdag met emojis
Als je klaar bent, suggereren we ten zeerste aan dat je Memorial Day-themed emoji’s hebt om je berichten op te vrolijken. Steeds meer mensen zullen naar uw inhoud aangetroffen als u dat doet!
Weet u niet waar u ze kunt vinden of niet zeker hoe u ze kunt gebruiken? Dan ben je naar de juiste plek gekomen! Emojiguide heeft veel geweldige voor u om uit te kiezen. Gebruik deze emoji’s om de gevallen soldaten te eren, en om je patriottische en onsterfelijke liefde voor je land uit te drukken.
Bekijk onze lijst met Memorial Day-Themed Emojis om te zien wat we bedoelen.

Amerikaanse vlag emoji of verenigde staten vlag emoji

De vlag van de Verenigde Staten van Amerika wordt vertegenwoordigd door de ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Vlag Emoji van de Verenigde Staten. De vlag van de Verenigde Staten van Amerika heeft dertien alternerende rode en witte horizontale strepen. In de linkerbovenhoek zitten 50 witte sterren in een blauwe rechthoek.
Als u een Amerikaan bent, en u wilt laten zien hoe patriottisch u bent, tweet, tekst of gebruik de ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ American Flag Emoji in uw bijschriften. U kunt dit symbool ook gebruiken om het patriottisme van anderen te eren, bijvoorbeeld van onze gevallen helden.
Betekenis van de vlag van de Verenigde Staten
Je ziet het symbool in allerlei berichten gerelateerd aan Amerika. Verwacht meer van het online te zien op bepaalde nationale feestdagen zoals de vierde van juli, Independence Day en Memorial Day.
Als u een Snapchat-gebruiker bent, bent u misschien verrast om te weten dat de ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Amerikaanse vlag Emoji een extra betekenis heeft. Het is het officiรซle Snapchat-symbool van Hillary Clinton, de voormalige eerste dame van de Verenigde Staten en 2016 presidentskandidaat.
Hoe gebruik ik de ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Verenigde Staten Vlag Emoji:
– Wanneer u de ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Amerikaanse vlag op uw veranda op Memorial Day weergeeft, moet u ervoor zorgen dat de vlag van de ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ niet onder deze mag of op de grond rusten.
– Wilt u de ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Amerikaanse vlag op uw auto weergeven? Vergeet niet om het personeel aan de rechter voorspatbord te klemmen.
– Ik heb altijd al een ritje willen maken in โœˆ๏ธ๏ธ ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ 1๏ธโƒฃ [wat het betekent: Air Force One]
– Deze Memorial Day, ik zeg een speciaal gebed voor alle troepen die hun leven verloren bij ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต ๐Ÿ’ฃ ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ โš“ [wat het betekent: Pearl Harbor]

Militaire medaille emoji

Net als de ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Amerikaanse vlag emoji, is de ๐ŸŽ–๏ธ militaire medaille emoji een sterk symbool van patriottisme. Deze emoji toont een medaille bevestigd aan een lint.
Militair personeel die geweldige bijdragen en offers heeft gemaakt voor het land ontvangen medailles vergelijkbaar met de ๐ŸŽ–๏ธ militaire medaille emoji. Het medaille- en lintontwerp variรซren afhankelijk van het platform.
Een persoon die goed in het leger doet, zal waarschijnlijk een of meer militaire onderscheidingen krijgen. Medailles en decoraties worden toegekend aan serviceleden door alle vijf takken van het Amerikaanse leger om verschillende prestaties, prestaties en verleende diensten te herdenken.
Betekenis van de militaire medaille emoji
Je ziet dit symbool in posten gerelateerd aan heroรฏsche handelingen van militaire personeel. Het ontwerp van de ๐ŸŽ–๏ธ militaire medaille emoji varieert van platform naar platform. Elke webservice, besturingssysteem of apparaatmaker is vrij om Emojis in hun eigen bedrijfsstijl en visie te ontwerpen.
Google, Twitter, WhatsApp en Samsung’s versie tonen een gouden ster in een cirkel. Aan de andere kant komt Apple en Facebook-versie van de ๐ŸŽ–๏ธ Militaire Medal Emoji met slechts รฉรฉn gouden ster en geen cirkel.
Verder zijn de strepen op de medailles van Google en Twitter pastel blauw, terwijl de strepen op Facebook, Joypixel en Samsung’s linten donkerblauw of marineblauw zijn.
Hoe de ๐ŸŽ–๏ธ militaire medaille emoji te gebruiken:
– Ik had een prachtig praten met mijn zoon nadat hij de vele ๐ŸŽ–๏ธ in de kelder vond.
– De medaille van eer ๐ŸŽ–๏ธ is de hoogste militaire decoratie die wordt toegekend door de regering van de Verenigde Staten. Slechts รฉรฉn vrouw, Mary Edwards Walker, een chirurg voor het Amerikaanse leger tijdens de burgeroorlog, heeft die eer gekregen.
– Wanneer ik willekeurig zien ๐ŸŽ–๏ธ๐Ÿ‘จโœˆ๏ธ๏ธ ๐Ÿ‘ฉโœˆ๏ธ๏ธ rondlopen in het openbaar, bedankt ik ze voor hun service. [Wat het betekent: Militaire mannen en vrouwen]
– Elk jaar neem ik mijn kinderen om de ๐ŸŽ–๏ธ๐Ÿ… ๐Ÿ† te zien in het National Infantry Museum in Georgiรซ. Ik vertel ze wat elke medaille betekent, en hoe dankbaar ze zouden moeten zijn voor de mannen en vrouwen die hun leven hebben opgeofferd om ons land veilig te houden. [Wat het betekent: Militaire Medailles en Awards]

Adelaar emoji

De adelaar is het nationale vogelsymbool van de Verenigde Staten van Amerika. In 1872 kozen de leiders van het land in die tijd de adelaar vanwege zijn associatie met autoriteit en staat. In feite was de Eagle gebruikt als een symbool van overheidsvermogen sinds de Romeinse tijd. Een ๐Ÿฆ… Eagle Emoji toont een adelaar, een enorme roofvogel, met bruine veren en een witte kop.
Betekenis van de Eagle Emoji
Net als de ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Amerikaanse vlag Emoji is de ๐Ÿฆ… Eagle een traditioneel symbool in de VS. Talloze netizens gebruiken het in hun Instagram-bijschriften, tweets en andere sociale media-platforms.
Over alle apparaten ziet de ๐Ÿฆ… Eagle Emoji er bijna identiek uit. Google, aan de andere kant, heeft de meest onderscheidende ๐Ÿฆ… Eagle Emoji, met zijn vleugels verscholen alsof het op een tak was neergestreken. De versie van Twitter is ook heel anders, het symbool verschijnt op Twitter, maar dat wordt alles gezien, is slechts de buste van een adelaar.
Hoe de ๐Ÿฆ…eagle emoji te gebruiken:
– De ๐Ÿฆ… is het meest bekend als een erkend symbool van de Verenigde Staten van Amerika. Daarom, als u niet wilt praten over iets met betrekking tot de VS, gebruik dit symbool niet!
– Wanneer iemand je zegt zo sterk als een ๐Ÿฆ…, bedoelen ze zaken. Een ๐Ÿฆ… kan tot 10.000 voet hoog vliegen. Een ๐Ÿฆ… kan door sterke en stormachtige winden stijgen.
– Ann’s dochter is zo klaar voor de online โ˜ ๏ธ๏ธ ๐Ÿฆ… โ™  ๏ธ, zelfs als het evenement om 12.00 uur moet plaatsvinden, was ze al al online al online! [Wat het betekent: Online Scavenger Hunt]
– Wanneer ik de ๐Ÿฆ… op onze ๐Ÿ’ต zie, wordt ik eraan herinnerd aan alle soldaten die hard vochten om onze vrijheid te behouden. [Wat het betekent: Eagles op onze bankbiljetten]

Standbeeld van Liberty Emoji

Het ๐Ÿ—ฝ Standbeeld van Liberty Emoji is een weergave van het echte levensbeeld van Liberty, een enorme neoklassieke sculpture op Liberty Island in de haven van New York, in de Verenigde Staten. Net als de ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Amerikaanse vlag Emoji, is het ๐Ÿ—ฝ Standbeeld van Liberty Emoji ook een symbool van Amerikaanse vrijheid.
Het standbeeld is een 305-voet hoge afbeelding van Libertas, de Romeinse godin van Liberty. In haar rechterhand is een fakkel, en in haar linkerhand is de datum van de Amerikaanse verklaring van onafhankelijkheid. Onder de kleding van het beeld zijn gebroken ketenen, symboliseert het einde van alle vormen van dienstbaarheid en onrecht.
Betekenis van het standbeeld van Liberty Emoji
Het wordt bijna altijd gebruikt in relatie tot Amerika – zijn vakantie, douane, activiteiten, evenementen en nieuws. Voor de eerste keer bezoeken New York? Zonder twijfel is New York รฉรฉn plek waar we allemaal droom over leven of misschien gewoon een bezoek brengen. En toen die dag komt, kunt u het standbeeld van Liberty Emoji gebruiken in uw Instagram-bijschrift, Tweet of Facebook-post.
Verschillende platforms hebben verschillende versies van The๐Ÿ—ฝ Statue of Liberty Emoji, Facebook en Twitter Show tonen een bust van Lady Liberty, terwijl Apple, Google, Windows en Samsung de borst en het lichaam van het Vrijheidsbeeld laten zien.
Hoe het ๐Ÿ—ฝ Standbeeld van Liberty Emoji te gebruiken:
– Wist je dat de ๐Ÿ—ฝ een geschenk van vriendschap van Frankrijk naar de Verenigde Staten was? Een symbool van vriendschap na het oplossen van de revolutionaire oorlog. Het is een staande symbool van vele dingen vandaag, inclusief vrijheid en hoop.
– De ๐Ÿ—ฝ is een van de meest herkenbare symbolen van vrijheid en democratie. Het vertegenwoordigt vrijheid in de breedste zin, de vrijheid van mensen tegen zijn onderdrukkers.
– Ik ben er trots op een Amerikaan te zijn en te leven in ๐Ÿ—ฝ ๐ŸŽ Het leven kan zo snel zijn en dat is wat het zo mooi maakt. [Wat het betekent: grote appel]
– Wanneer ik het nummer ๐Ÿ—ฝ ๐ŸŽถ door Alicia-sleutels hoor, wil ik daarheen bewegen! Geen andere plaats zoals het! [Wat het betekent: “New York,” het nummer]

American Football Emoji

Er is geen andere plaats of gebied in de wereld waar mensen met werven voetbal spelen, tackles en de majestueuze quarterback gooit zoals in de Verenigde Staten. Voetbal is een van de favoriete sporten van Amerika.
Betekenis van het Amerikaanse voetbal Emoji
Het ๐Ÿˆ Amerikaanse voetbal Emoji toont een Amerikaans voetbal, een bruine bal, bolvormig in vorm, opgeblazen met lucht.
Verschillende platforms tonen het ๐Ÿˆ American Football Emoji op verschillende manieren, maar de veranderingen zijn niet die major. De versie van Joypixel is oranje-bruin, terwijl Apple en Facebook’s ๐Ÿˆ van een lichtere tint van bruin zijn.
Hoe het ๐ŸˆArmerican voetbal Emoji te gebruiken:
– Nodig mijn neven en nichten uit van Europa om te zien hoe wij Amerikanen spelen ๐Ÿˆ die heel anders is dan hun versie van ๐Ÿˆ
– Ik ben geen fan van ๐Ÿˆ-teams, ik speel het liever dan erover te praten.
– ๐Ÿˆ ๐Ÿ˜ฒ ๐Ÿ“ฃ in de superbowl van dit jaar! Ga budgeters! [Wat het betekent: rooten voor het team]
– Links het huis vroeg op ๐Ÿ‘€ ๐Ÿ›‹ ๐Ÿ“บ ๐Ÿˆ. Ik voel me nog meer trots om een โ€‹โ€‹Amerikaan te zijn als ik een ๐Ÿˆ-game kijk. [Wat het betekent: horloge van het voetbalwedstrijd van vanavond]

Cowboyhoed gezicht emoji

Giddy Up, Cowboy! Eรฉn ding waarvan Amerika bekend is, is cowboys. Welke betere manier om Amerika te beschrijven dan de manier van leven die ooit de wereld domineerde, en misschien nog steeds, op bepaalde manieren?
De ๐Ÿค  Cowboy Hat Face Emoji is een geweldige manier om je steun voor Amerika te tonen. Deze Emoji kan worden gebruikt om avontuur, vertrouwen en de belichaming van de American Dream uit te drukken! Het toont een breed glimlachend gezicht dat een brede, bruine lederen cowboyhoed draagt. De glimlach varieert van een wide-open grijns tot een grijns over platforms.
Betekenis van de cowboyhoed gezicht emoji
In termen van context kan de ๐Ÿค  Cowboy Hat Face Emoji op dezelfde manier worden gebruikt als andere lachen en lachende emoji’s zijn – dat is, om dankbaarheid, opwinding, vriendelijkheid, gelach, enzovoort uit te drukken. Je zult het ook zien in gesprekken met betrekking tot boerderijen, boeren en cowboys.
Hoe te gebruiken de ๐Ÿค cowboy hoed gezicht emoji:
– Gevraagd om een โ€‹โ€‹patriottisch kostuum te dragen aan ons kantoorfeest, en ik kwam als een ๐Ÿค  Je kunt niet meer Amerikaans krijgen dan dat!
– Ik mis die oude school, legitisch wilde, wilde West-films met ๐Ÿค  Ze maken die soorten geen films meer.
– Ik moet bekennen, ik hou van ๐ŸŽถ ๐ŸŽธ ๐Ÿค , er is een eenvoud in dat genre die je nergens anders kunt vinden. [Wat het betekent: countrymuziek]
– Sam heeft altijd ๐Ÿ’— ๐Ÿค , ze houdt van hoe ze hard werken, dingen naar beneden halen, en ze kleden zich aan, met laarzen en cowboyhoeden. [Wat het betekent: een ding voor cowboys]

Honkbal emoji

Honkbal is een andere populaire sport in de Verenigde Staten. Als je een honkbalfan bent die het seizoen ijverig volgt, is de kans groot dat de โšพ honkbalemoji op je telefoon staat of een andere gadget die je hebt.
Honkbal is ook gebruikelijk in andere landen, zoals Japan. De Verenigde Staten van Amerika hebben echter ongetwijfeld de grootste honkbalcompetitie ter wereld.
De โšพ honkbal emoji bestaat uit een bal met een honkbalpatroon erop, en een lichte linker kantelen. Het is ook bijna identiek op alle platforms; Slechts een paar platforms, zoals Google en Twitter, missen de lichtkantelen van de Emoji.
Betekenis van de honkbal emoji
Je ziet de โšพ honkbal emoji in berichten en berichten met betrekking tot de sport, fans van de sport, spelers van de sport, enz.
Hoe de โšพ honkbal emoji te gebruiken:
– โšพ Is het nationale tijdverdrijf van Amerika. Het is een spel geworteld in de geschiedenis en traditie. Elke keer als ik de ceremoniรซle toonhoogte in een game bekijk, gooide je meestal door de president van de Verenigde Staten bij het eerste spel van het seizoen, het maakt me zo trots om een โ€‹โ€‹Amerikaan te zijn.
– Na zo lang ga ik vandaag naar een honkbalwedstrijd! โšพ Wie wil me met mij meegaan?
– Kocht mezelf vandaag een nieuwe ๐Ÿงข โšพ voor het spel, ik denk dat ik opgewonden ben? [Wat het betekent: baseballcap]
– Een boek lezen over ๐Ÿ’ฐ โšพ Een strategie waarin een groot honkbalteam de markt voor spelers analyseert, koopt dan die die ondergewaardeerd zijn en verkoopt die die overgewaardeerd zijn. [Wat het betekent: geldbal]

Beer emoji

De ๐Ÿป Bear Emoji toont een gezicht van een beer met bruine bont, zwarte ogen en roze oren.
Betekenis van de beer emoji
Het kan worden gebruikt in zijn directe betekenis, om te praten over een beer of een groep beren. In gesprekken met betrekking tot pictogrammen en traditionele Amerikaanse symbolen kan de beer smokey bear vertegenwoordigen.
Verhaal van smokey beer
Smokey Bear is een langdurig populaire campagne en reclame-icoon van de bosservice van de Verenigde Staten. Sinds 1944 heeft deze geliefde fictieve fictieve beer Amerikanen geleerd hoe ze bosbranden kunnen voorkomen. Wildfires zijn ongeplande branden die branden in bossen en andere wildlanden, zoals struik- of grasecosystemen.
Hoe gebruik je de ๐Ÿป Bear Emoji:
– Je kunt niet praten over traditionele Amerikaanse symbolen zonder Smokey ๐Ÿป de beroemde mascotte van de bosservice van de Verenigde Staten te vermelden. Hij leerde mensen om bosbranden te voorkomen en verscheen op radioprogramma’s, stripstroken en cartoons in de jaren ’50.
– Wanneer Smokey de ๐Ÿป populair werd, daalde het gemiddelde aantal jaarlijkse bosbranden in Amerika met meer dan 40.000.
– Beter blijven binnenshuis, de sheriff zag wat ๐Ÿฏ ๐Ÿป ๐Ÿพ in de buurt van het huis! [Wat het betekent: dierlijke tracks]
– Ik toonde mijn kinderen mijn oude smokey de ๐Ÿป -comici en ze wilden meer lezen! Het blootstellen van kinderen aan educatieve Amerikaanse iconen zal zeker ๐Ÿป ๐Ÿ‘! [Wat het betekent: draag fruit]

Bel emoji

Een weergave van een bel, een hol, metaalapparaat, wanneer er wordt geraakt, uitzendt een weergalmend geluid. Meestal goud of geel in kleur, het werkt als een waarschuwing of rinkelend geluidspictogram op mobiele telefoons.
Betekenis van de bel emoji
De ๐Ÿ”” BELL EMOJI herinnert anderen eraan om het volume op hun mobiele telefoon op te zetten als ze een belangrijke oproep verwachten of dat het prima is om het volume te hebben voordat hij ergens heen gaat.
Het kan ook naar iemand worden gestuurd om hen te informeren dat u in hun verblijf bent aangekomen en wacht op hen om te verschijnen, of wachten om u binnen te laten.
Geweldige Liberty Bell
De ๐Ÿ”” BELL EMOJI wordt gebruikt om de Liberty Bell te vertegenwoordigen in gesprekken met betrekking tot de Amerikaanse symbolen van vrijheid. De Liberty Bell is een iconisch symbool van Amerikaanse onafhankelijkheid, gevestigd in Philadelphia, Pennsylvania.
In 1752 vroeg de Pennsylvania Provincial Assembly de Londense firma van Lester en Pack om de bel te maken. Het werd gegoten met de letters “Proclacy Liberty in het hele land tot alle inwoners daarvan,” een bijbelse verwijzing van Leviticus 25:10. Helaas was de bel eerste sport na zijn aankomst in Philadelphia, het kraakte.
Hoe de ๐Ÿ”” BELL EMOJI te gebruiken:
– De Liberty ๐Ÿ”” in Philadelphia, is al generaties een gekoesterd Amerikaans icoon geweest, en trekt toeristen van dichtbij en verre om te verwonderen op zijn schaal, elegantie en natuurlijk zijn beroemde Philadelphia Crack.
– Vandaag is de eerste dag dat ik de staking leerde van de Liberty ๐Ÿ”” is e-flat.
– Is het gewoon een toeval? Februari 1846 is de laatste keer dat iemand probeerde in ๐Ÿ’ ๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ”” Liberty ๐Ÿ””. Die dag was de verjaardagsviering van George Washington. [Wat het betekent: bel de bel]
– Op een dag hoop ik Liberty ๐Ÿ”” en ๐Ÿ‘‚ โžก๏ธ Liberty te zien ๐Ÿ”” Wordt gerund. [Wat het betekent: horen Liberty Bell Wordt uitgevoerd]

Conclusie

Sinds vorig jaar zijn de Memorial Day-activiteiten gedestilleerd in online-versies. Het is wat het is en het is iets dat we moeten accepteren. Maar dat maakt geen Memorial Day minder belangrijk. In elke virtuele parade of sociale media-post met een ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Amerikaanse vlag Emoji of ๐ŸŽ– militair medaille-symbool, is de eer en het respect gegeven aan de strijdkrachten er nog steeds. Dat is iets dat dat nooit zal veranderen.

Het eren van soldaten en veteranen

Met vrijwel iedereen die online beweegt, zal een eenvoudige Memorial Day Emoji of Social Media Post, een dierenarts bedanken voor zijn of haar dienst een enorme impact creรซren. Je zult de liefde delen en andere mensen inspireren om hetzelfde te doen.
Moge deze aangrijpende vakantie een herinnering zijn dat we allemaal een rol spelen om morgen voor een betere te spelen. Een betere toekomst voor ons land en voor onze felleen. Zoals welke auteur James Bryce ooit zei: “Patriottisme bestaat niet in het zwaaien van de vlag, maar in het streven dat ons land zowel goed als sterk zal zijn.” We moeten ons deel doen.

Search Emojis: