Eerste uitstraling: Emoji-beroepen op Android

Google heeft vandaag een ontwikkelaarvoorbeeld uitgebracht van Android 7.1.1 met Emoji-updates voor nieuwe Emoji-beroepen.

Android 7.1 voegt ook gendered emoji’s, alleenstaande gezinnen en andere toevoegingen toe die deel uitmaken van de Emoji 4.0 Unicode-update. Dit is momenteel een concept, maar wordt naar verwachting volgende maand vrijgegeven.
Google Eerste voorgestelde nieuwe emojis voor beroepen in mei 2016:
Google biedt voor het gebruik van zwj-sequenties om genderongelijkheid in beroepen te adresseren # UTC147 Jeremy Burge (@jeremyburge) 10 mei 2016
Op dat moment verklaarde Google:

Ons voorstel is om een ​​nieuwe set van emoji te creëren die een breed scala aan beroepen voor vrouwen en mannen vertegenwoordigt met een doel om de diversiteit van de carrières van vrouwen te benadrukken en overal meisjes te empowermenteren.

Sinds dit voorstel zijn wijzigingen aangebracht in de lijst en illustraties en deze zijn nu beschikbaar op Android.
Het is alleen aan het monteren dat Google de eerste leverancier is om deze tekens op telefoons te verzenden, hoewel er opgemerkt moet worden dat Twitter vorige maand ondersteuning voor Twitter.com Mobile en desktops zijn.
Zwidge
Zoals te zien is in het oorspronkelijke voorstel hierboven, wordt elk beroep technisch gezien als een Emoji ZWJ-sequentie (ZwJ wordt uitgesproken “Zwidge”).
In de praktijk is het gebruik van deze emoji’s niet anders, maar achter de schermen is dit waar ze zijn gemaakt van:

👩 + 🌾 = vrouwelijke boer
👨 + 🎨 = mannelijke kunstenaar

Bij het verzenden van deze naar gebruikers op niet-ondersteunde platforms, zien ze de duidelijke emoji’s die elk karakter vormen.
Uitgave
Deze nieuwe professionele emoji’s rollen nu naar ontwikkelaars in Android 7.1.1 en een volledige publieke releasedatum is nog niet bekend om andere telefoonmodellen.
Eigenaren van de nieuwe Google Pixel-telefoon hebben Android 7.1 opgenomen uit de doos.

Bekijk alle toevoegingen in Emoji 4.0

Search Emojis: