emoji betekenis: ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen

Door vele maatregelen heeft ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde het pakket geleid als de meest gebruikte Emoji de afgelopen jaren. Dogging zijn hielen, is echter een andere smiley: ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen. In 2017 volgde deze Emoji de 4e op Apple-platforms en 2e op Facebook.
๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen heeft een winnende glimlach, om zeker te zijn, maar de populariteit ervan kan het gevolg zijn van de cross-culturele vertrouwdheid van die kloppende peepers. Waar komen ze vandaan?
๐Ÿ”ค betekenis
Gecoloquialliaal genoemd en officieel genoemd in de Unicode-standaard, ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hart-ogen enthousiast brengt liefde en verliefdheid enthousiast over, zoals om te zeggen: “Ik hou van / ben verliefd op” of “Ik ben gek op / geobsedeerd door” Iemand of zoiets.
De objecten van zijn passie zijn veel en verschillende, variรซrend van mensen tot bezittingen, en de toon kan romantisch of platonisch zijn, afhankelijk van de context.
๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen heeft een zelden gebruikte katachtige peer, ๐Ÿ˜ป Glimlachend kattengezicht met hartogen.
๐Ÿ’ฌ Ontwikkeling
We zijn genomen met ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen sinds 2010, toen Unicode 6.0 het goedkeurde voor gebruik op verschillende moderne platforms.
Apple heeft het in 2008 opgenomen als onderdeel van de Emoji-implementatie van Beperke release Emoji voor Japan en de oorspronkelijke incarnatie van Japanse vervoerders dateert al in 1999 terug.
Op het Apple-toetsenbord, ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hart-ogen zit – met schijnbare tevredenheid – tussen ๐Ÿ˜Ž Glimlachend gezicht met zonnebril en ๐Ÿ˜˜ gezicht blazen een kus, zelf een top tien emoji. Maar heel veel van ons hoeft niet te scrollen om te lokaliseren ๐Ÿ˜ glimlachend gezicht met hartogen, omdat het een klaar huis vindt onder onze “onlangs gebruikte” tabbladen.

Over platforms, ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen heeft een vrij uniform uiterlijk. Behalve voor HTC, heeft de Emoji een volledige, verslappige glimlach, soms flitsende tanden en tong, zoals we zien op Microsoft. En het meest onderscheidend barsten natuurlijk twee rode of roze harten met liefde als de ogen van de emoji.
De consistentie van ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen voegt zich bij een groeiende convergentie van Emoji-ontwerp, met name merkbaar nadat Google zijn “Blobs” en Samsung met pensioen ging, begon te hakken tot het uiterlijk van andere leveranciers.

Geschiedenis is echter hier leerzaam.
Vรณรณr Samsung-ervaring 9.0 en onder Google Android 4.4 en 5.0, gaf de twee Tech Giants uit ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met Hart-Eyes Emojis die terug krukten, alsof het letterlijk love-trocked. Hun ontwerp is dynamischer, nog meer cartoonachtig – en om een โ€‹โ€‹goede reden. Kunstenaars hebben lang geรฏnkt hartvormige ogen als een visuele steno voor liefde in zowel westerse als Japanse strips en animatie.
In westerse cartoons kunnen we klassieke karakters zoals Donald Duck, Tom Cat, Penelope Pussycat vinden en Snoopy Swooning met harten voor ogen wanneer ze door een lieverd worden geslagen. Het Conventie trekt blijkbaar uit het gebruik van zwevende, vrije-vormharten om liefde te overbrengen, evenals ogen die uit het hoofd van een personage verschijnen om extreme emotie te portretteren. Meer hedendaagse westerse stripfiguren, van de ‘DOT tot SpongeBob Squarepants, voortdurende trope van de hartogen, terwijl ze ook knikken naar zijn geschiedenis in cartoons.

De Japanse tegenhangers, manga en anime, gebruiken een speciaal systeem van symbolen om verschillende emotionele en fysieke staten weer te geven. Eรฉn is de snotbel, die de traan-drop-vorm levert in het OFT-Misleading ๐Ÿ˜ช Slaperig gezicht, wiens emoji betekenis die we eerder onderzocht hebben. Een ander omvat hartogen, die verliefd of aanbidding vertegenwoordigt. De ogen van karakter Sailor Moon, van de reeks van dezelfde naam, met name puls met mollige, roze harten wanneer ze verliefd is. De stijl van haar hart roept ook op, het Japanse pop-cultuurfenomeen van “schattigheid” dat ons Hello Kitty gaf.
Sommige nieuwe leden van de Emoji-familie, 2015’s ๐Ÿค‘ MAAL-MOND Face en 2017 ๐Ÿคฉ Star-trock, bellen ook op gestileerde ogen die worden gebruikt in westerse en Japanse cartoontradities.
De specifieke oversized, “Gaga” -harten op ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hart-ogen dragen dichtbij gelijkenis met hartogen in manga en anime, net als de overdreven, hijgend mond. Dit suggereert dat Emoji-ontwerpers mogelijk zijn beรฏnvloed door een meer Japanse esthetiek. In tegenstelling tot ๐Ÿ˜ช slaperig gezicht, maar westerlingen, al bekend met hen van hun zaterdagochtend cartoons of zondagse funnies, hadden geen onderwijs nodig over wat hartogen aangeven.
Als het gaat om het gebruik van ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen, kunnen we zeggen dat het inderdaad liefde op het eerste gezicht was – voor oost en naar het westen.
โœ… Voorbeelden
Terwijl ๐Ÿ˜ het glimlachen van het gezicht met hartogen kan ontstaan โ€‹โ€‹in afbeeldingen van romantische liefde, heeft het zichzelf een veelzijdige en go-to-emoji bewezen, in dienst als een leuke en energieke manier om te reizen over een bepaald object van genegenheid, waaronder:
Schattige dieren
Jongens, ik heb net een 12-week oude Italiaanse Mastiff met de naam Roxy ontmoet. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Molly Knight (@molly_knight) 17 april 2018
Prachtige landschappen
Snelle video terwijl we stopten voor een run voor onze Miss Brooks in het stadspark Dallas voordat je op boodschappen gaat. #ilovethisha ๐Ÿ˜๐ŸŒฒ๐Ÿ˜ Teri Borchers (@TERIBORCHERS) 17 april 2018
Aantrekkelijke mensen
Hallo kleine regenbogen ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆYAlle zijn zo schattig ๐Ÿ˜ # lgbtcuties kira ้›ช (@kiramyrah) 17 april 2018
Celebrity Crushes
Ja Justin ๐Ÿ˜. (@biebbtlife) 17 april 2018
Geliefde broers en zussen
Mijn kleine broertje is niet zo weinig meer ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚ Giovana Carrillo (@gioooovana__) 10 april 2018
Belangrijke anderen
Mijn vrouw wordt gewoon mooier en mooier๐Ÿ˜ Thomas Rhett (@thomasrhett) 16 april 2018
Nom nom nom
Goedemorgen ๐Ÿ˜. Wakker worden met Avocados ๐Ÿ˜˜ Janet Machuka๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ช (@janetmachuka_) 17 april 2018
Een paar van onze favoriete dingen
Teeny Tiny Baby Shoes = All the ๐Ÿ˜ Shopdisney (@shopdisney) 17 april 2018
Zoals @ ShopDisney’s Tweet shows, gebruiken we in toenemende mate ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen niet alleen om de toon te markeren, maar ook in speelse substitutie van woorden zelf, b.v. “I ๐Ÿ˜ / AM in ๐Ÿ˜ This!” of “hij / zij / zij zijn mijn ๐Ÿ˜!”
En zoals de Disney Tweet ook suggereert, maken bedrijven gebruik van de populariteit van ๐Ÿ˜ glimlachend gezicht met hartogen op sociale media. One Social Media Practice swaps ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen voor mensen zoals “extreem tevreden” op gewone ratingschalen:
Op een schaal van 1 tot ๐Ÿ˜๐Ÿ˜, hoeveel hou je van deze keuken ?? @ Lola Interiors Lola Interiors (@lolainteriors) 28 oktober, 2016
๐Ÿ—’๏ธ Gebruiknotities
๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen kan veel van zijn succes verschuldigd zijn aan zijn mix van twee kwaliteiten in grote vraag in onze digitale leeftijd: het is zowel persoonlijk als uitroep.
๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hart-ogen is een knop met een uitroepteken.
Omdat het een smiley is, ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hart-ogen heeft subjectiviteit – het heeft een “I,” het signalen Er is een persoon achter het scherm. Zijn springkussen en bruisende harten zijn ondertussen dramatisch, nadrukkelijk en voor de hand liggend, waardoor er geen ruimte achterblijft voor de dubbelzinnigheid die vele tekst of tweet ruรฏneert.
Die mengsel sets ๐Ÿ˜ glimlachend gezicht met hart-ogen uit elkaar, indien subtiel, van zijn naaste metgezel, โค๏ธ rood hart, hoewel ze vaak worden gecombineerd of soms uit elkaar gaan. In privรฉberichten kan โค๏ธ rood hart vaak veel meer intieme gevoelens van liefde overbrengen dan ๐Ÿ˜ het glimlachen van het gezicht met hartogen van plan is in openbare hart, โค๏ธ rood hart kan de opwinding van ๐Ÿ˜ glimlachend gezicht met hartogen missen.
Misschien is het dat evenwicht, persoonlijk maar niet te persoonlijk, dat maakt ons allemaal zo ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ over ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen.

Search Emojis: