emoji betekenis: ๐Ÿ˜ grijnzend gezicht

Een van de grote deugden van Emoji’s is hun vermogen om de toon te markeren waar de gewone tekst niet kan. Een eenvoudig โค๏ธ rood hart kan affectie toevoegen aan een sms-bericht. Een reeks van ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde kan laten zien dat we iets grappig vinden in een social media-bericht. Maar in de kleine ruimte van een emoji is het niet altijd zo eenvoudig om de volledige complexiteit van onze emoties in te kapselen. Overweeg ๐Ÿ˜.
Op het Apple-toetsenbord deelt ๐Ÿ˜ de verhoogde wenkbrauwen en komma-vormige zijde-ogen met ๐Ÿ˜’ niet-geadundeerd gezicht, maar heeft een halve glimlach in plaats daarvan aan de linkerkant. ๐Ÿ˜ Is absoluut op de een of andere manier geamuseerd, maar hoe, precies? Het is weer tijd voor wat Emoji-betekenis.

๐Ÿ”ค betekenis
Zoals de officiรซle naam onthult, vertegenwoordigt ๐Ÿ˜ Smirking gezicht de gezichtsuitdrukking van een grijns. Het wordt gebruikt om een โ€‹โ€‹reeks gevoelens te communiceren, waaronder zelfvoldaanheid, zelfvertrouwen, zelfvernietigheid, onheil, brutale humor en algemene tevredenheid. ๐Ÿ˜ Smirking-gezicht houdt in het bijzonder in, flirt en seksuele innuendo.
#Igotdetentie voor het corrigeren van de grammatica van de Engelse leraar ยฐ (@ II4TRINITIE) 7 maart 2018
๐Ÿ’ฌ Ontwikkeling
๐Ÿ˜ Smirkinggezicht in 2010 debuteerde in 2010 met zijn goedkeuring onder Unicode 6.0. Apple bevatte de Emoji, maar in zijn oorspronkelijke implementatie van Emoji-ondersteuning als onderdeel van iPhone OS 2.2 in 2008, hoewel op beperkte basis in Japan.

Ingeklemd tussen ๐Ÿ™„ gezicht met rollende ogen en ๐Ÿ˜ฃ volhardend gezicht, ๐Ÿ˜ Smirking gezicht draagt โ€‹โ€‹enkele opmerkelijke overeenkomsten – en contrasten op verschillende toetsenborden.
Over de grote platforms, sporten het personage een wetende glimlach opgewonden naar het gezicht links, hoewel de lengte en scherpte sterk variรซren. De glimlach op Google en Microsoft’s ๐Ÿ˜ Smirking Face, bijvoorbeeld, hebben zachtere bochten, het portretteren van een verlegen, vriendelijker smiley. LG en Facebook laten wenkbrauwen uit, terwijl Mozilla alleen ogen weergeeft ogen recht vooruit kijken; De rest van de Smileys-squint impueel aan hun linkerhand.
๐Ÿ˜ Smirking Face Gedoopt Twitter in mei 2011, en haaks op sociale media later die zomer met Apple’s release van OS X Lion, die Emoji ondersteunde voor zijn desktopcomputers.
In 2015 stuwde Snapchat ๐Ÿ˜ Snapching gezicht in verdere bekendheid toen het vriend Emojis lanceerde, een functie die is ontworpen om gebruikers te helpen hun contacten op de berichten-app te beheren door Emoji te gebruiken om de statussen van vriendschap te symboliseren. Onder hen was het ๐Ÿ˜ grijnzend gezicht, wat betekent: “Jij bent een van hun beste vrienden … maar ze zijn geen beste vriend van jou. Je stuurt ze niet veel snaps, maar ze sturen je veel. ” Met zijn ๐Ÿ˜ grijnsgezicht impliceert Snapchat de berichten die onevenwichtigheid is een vuile kleine geheim, de favoriete vriend kan me een plezier nemen.
Sommige snapchatters begroetten de verandering met een ๐Ÿ˜ grijnsgezicht:
De nieuwe Snapchat-update geeft me nog een reden om van deze emoji ๐Ÿ˜- c a i t l i n (@ caitlin0sanders) 6 april 2015
Anderen gaven het de OLE ๐Ÿ˜’ niet-geadviseerd gezicht:
Ik voel me ongemakkelijk met de nieuwe update van Snapchat, er is een “๐Ÿ˜” Emoji naast een gesprek met mijn moeder WTF ???? – Emily (@emilypugh_) 6 april 2015
Snapchat heeft mogelijk @emilypugh_ ‘ongemakkelijk’ gemaakt vanwege het toenemende gebruik van ๐Ÿ˜ grijnzende gezicht om in de late 2010 in het einde van 2010 in het late 2010 te scorenen of Punctuate Suggestieve opmerkingen te zijn.
In 2017 geanalyseerde Clover Emoji-gedrag op de dating-app, en het ๐Ÿ˜ Smirkinggezicht gerangschikt onder de top Emojis waarmee gebruikers waarschijnlijk op het platform zouden antwoorden – # 4 voor vrouwen en # 1 voor mannen.
Het ๐Ÿ˜ Smirking-gezicht was ook een top Emoji-mannen stuurden graag, volgens klaver. Die overmatig gebruik heeft mogelijk de associaties van Smiley geholpen met Sleazy Come-Ons of Cheesy Pick-uplijnen in dating-apps en privรฉ / directe berichten. Eรฉn tweeter vatte dergelijke ongewenste emoji-voorschotten samen:
Sommige man ik weet me niet op Facebook op Facebook en zegt: “Hey ๐Ÿ˜” en * ____ stuurde een foto * dan “Je weet dat je het leuk vindt, accepteer het gewoon.” Absoluut niet openen die chat.- Emmy Davis (@ Ycemmy96) 11 januari 2018
โœ… Voorbeelden
๐Ÿ˜ Smirking-gezicht vertoont betekenissen zoveel en zo subtiel als de complexe gezichtsuitdrukking die het heeft geรฏnspireerd, dus antwoordt het ook op de namen,, of Emoji.
Laten we enkele van de diverse tinten van ๐Ÿ˜ grijnsgezicht markeren.
Dit zelfvoldaan ๐Ÿ˜ Smirking gezicht is te cool voor school:
Te cool voor lame dudes naar belachelijk. ๐Ÿ˜- Don Greene (@ Goin4Gusto) 16 juli 2011
Terwijl dit ๐Ÿ˜ grijnsgezicht in sommige verschuldigde trots en prestatie koesteren:
Ik kom … # training gedaan ๐Ÿ˜ # kbweightlossjourney KBSOUTHAFRICA (@KBSOUTHAFRICA) 8 maart 2018
๐Ÿ˜ Smirking gezicht kan het hoofd dobberen, alsof je ‘niet te sjofel’ zegt:
Vrij goed gevoel wanneer de instructeur kon vertellen dat ik een rechtenstudent was uit de manier waarop ik sprak / gelezen en onder de indruk was. Niet te shabby ๐Ÿ˜- Kristen Alyssa (@krissylove) 1 maart 2018
Of een sluwe “ik ken een geheim”:
Ik weet iets dat je niet weet. ๐Ÿ˜Stay afgestemd. VINCint (@vincint_) 1 februari 2018
YouTube Star Jack Merridew is een beetje ondeugend, zo niet kinky, met zijn ๐Ÿ˜ grijnsgezicht:
Heeft iemand vragen voor een badkuip q & A? ๐Ÿ˜ # AskJackm Maak ze Juicy- Jack Merridew (@OfficialJackm) 8 maart 2018
Terwijl @YAAAHKEVIN, hier, daalt een koket, maar schattig, ๐Ÿ˜ Smirking gezicht:
Katy Perry is single? Shaaawdy @katyperry. ๐Ÿ˜- Kevo (@YAAAHKEVIN) 30 december 2011
Landon Moss’s ๐Ÿ˜ Smirking Face markeert een grap die slim is maar waar:
Jullie hadden genoeg Steve, ik denk dat het tijd is voor een Stephon ๐Ÿ˜ L’Challa Moss (@_landonmoss) 8 maart 2018
Officier Edith’s ๐Ÿ˜ Smirking Face draait alles om een โ€‹โ€‹goede, goedgekeurde dwaasheid:
“Je gaat die overal niet plaatsen?” “Nee, nee, gewoon het documenteren van de scรจne is ALL.๐Ÿ˜” Officer Edith (@officeredith) 8 maart 2018
Anderen behandelen zichzelf tot enige toegeeflijke zelfzorg met ๐Ÿ˜ Smirking Face:
Tijd om mezelf te behandelenโค die mijn haar is gedaan en doen wat winkelen dit weekend๐Ÿ˜ – Vanessa Meza (@Alexe_jaatra) 8 maart 2018
Met een klik van het vingerpistool en een kuiken-chick uit de hoek van de mond, ๐Ÿ˜ Smirking gezicht kan ook de genot van “dit is waar ik het over heb” ๐Ÿ˜ Smirking gezicht:
Mijn vader kwam in koppeling met de snacks ๐Ÿ˜- Kay (@kayyantoine) 25 februari 2018
En vele, veel, veel fans van K-Pop strooi hun genegenheid voor hun favoriete sterren met ๐Ÿ˜ Smirking Face:
Jij bent kunst, bae โค๐Ÿ˜ # geniusyoonongiday #HappyAgustday @bts_peru @bts_twt briggitte Dayanna (@ kpop192003) 8 maart 2018
๐Ÿ—’๏ธ Gebruiknotities
Zoals we hebben gezien, wordt ๐Ÿ˜ Smirking gezicht veel gebruikt om een โ€‹โ€‹reeks gevoelens te communiceren. De Emoji kan precies zijn wat we nodig hebben om een โ€‹โ€‹wisecrack te melderen of wat scherts te kruiden, maar de ambiguรฏteit kan wat onhandigheid veroorzaken.
Wees bijzonder bewust van zijn negatieve en suggestieve connotaties bij het gebruik van ๐Ÿ˜ Smirking-gezicht, vooral omdat het uiterlijk varieert op platforms. Eรฉn persoon kan zien ๐Ÿ˜ Smirkinggezicht als een onschuldige glimlach of een vriendelijke knipoog terwijl een ander het zou kunnen interpreteren als verwaand, ongewenst of zelfs leus.
En onthoud, want alle overeenkomsten in hun ogen, ๐Ÿ˜ Smirking gezicht is niet hetzelfde als ๐Ÿ˜’ niet-gead.
Om elke “ongemakkelijke” miscommunicaties te vermijden, overweeg dan het koppelen ๐Ÿ˜ grijnsgezicht met, nou, ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde als het innemende humor of โค๏ธ rood hart, als romantiek. Misschien ๐Ÿ˜Ž Glimlachend gezicht met zonnebril, die vaak gepaard gaat met het gezicht van de grijns, kan het gevoel van slimheid of tevredenheid duidelijker onderhouden.
Of probeer ๐Ÿ˜ de minder geladen feline tegenhanger van het gezicht, ๐Ÿ˜ผ kattengezicht met wrange glimlach. We weten allemaal dat katten onmiskenbaar zelfvoldaan zijn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.

Search Emojis: