emoji betekenis: ๐Ÿ˜ช slaperig gezicht

Misschien heb je voorbij dit emoji-๐Ÿ˜ช gehad – en verbaasd over wat het betekent, precies. Verscholen in een kolom met ๐Ÿคค kwijlend gezicht en ๐Ÿ˜ต duizelig gezicht, het is een smiley met gesloten ogen en een slappe kaak. Een blauwe druppel druipt van het midden van zijn gezicht. Is ๐Ÿ˜ช huilend uit zijn … Neus?
Wat betekent deze emoji zelfs? Laten we een kleine emoji-betekenis doen.

๐Ÿ”ค betekenis
Het ๐Ÿ˜ช Sleepy Face Emoji wordt gebruikt om iemand te overbrengen is moe of slaapt. Vanwege verwarring ten opzichte van de betekenis van zijn kenmerkende druppel, vertegenwoordigt de Emoji ook in de volksmond droefheid of ziekte.
Ik denk dat ik bijna klaar ben voor bed ๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช- lindsay gordon ๐Ÿฑ (@linzisueboo) 13 januari 2018
๐Ÿ’ฌ Ontwikkeling
Het Unicode Consortium heeft ๐Ÿ˜ช slaperig gezicht vrijgegeven als onderdeel van de 6,0-versie in 2010. Dit was de eerste release van de Unicode-standaard die de meerderheid van de bestaande Emoji’s van Japan heeft verwerkt.
Zoals met veel van de vroegste emoji’s, werd het geรฏnspireerd door Japanse manga en anime, dat een reeks visuele steno’s in dienst heeft in hun strips en cartoons om de verschillende emotionele en fysieke staten van personages te communiceren. Eรฉn is de snotbel, die symboliseert dat iemand zich slaperig voelt of in slaap is gevallen.
Kunstenaars stiliseren de snotbel op grote schaal als een lichtblauwe, extra grote traanballon die uit de zijkant van de neus is. Westerlingen kunnen dit conventie ongewoons, meer gewend vinden, omdat ze kunnen zijn om ZZZ’s te hangen om snoozing te illustreren, zoals ๐Ÿ˜ด slapende gezicht – die inderdaad gemakkelijk wordt verward met ๐Ÿ˜ช slaperig gezicht.
Maar de snotbel wordt gezien als schattig en komisch in manga en anime-cultuur. Naarmate de website tv-tropen opmerkt, kunnen snotbellen, nou, bubble, bubble wanneer een personage op de niet-incongruise of inopportune tijd wordt geboekt, zwelling en krimpen met hun adem en kloppen bij het wekken.

Japans en andere Oost-Aziatische toetsenbordcommunicators – om niet te vergeten de omvangrijke fans van manga en anime over de hele wereld, kunnen hun tweets en teksten met ๐Ÿ˜ช slaperig gezicht onderbreken om slaperigheid uit te drukken, vaak een vertederende slaperigheid of aangename, welverdiende rust.

Westerlingen zullen gebruik maken van ๐Ÿ˜ช slaperig gezicht voor vermoeidheid, maar de toon suggereert vaak uitputting of vermoeidheid, vaak als gevolg van overwerk.
Blije school is voor de dag en ik ben bijna thuis. mentaal en fysiek uitgeput. Gewoon echt klaar om in bed te vallen en een strafrechtelijke geesten. ๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช- Rhiannon is lo: st โœจ (@rjpng) 1 februari 2018
Mensen die zich niet bewust zijn van zijn oorsprong begrijpelijkerwijs vergissing ๐Ÿ˜ช Sleepy Face’s Snot Bubble voor een traan, het verdienen van het verwijzing als de ‘zijscheur’ Emoji. Een onderzoek van 2015 door Yougov gevonden, in feite, dat 780 van de 1.000 Amerikanen interpreteerde ๐Ÿ˜ช slaperig gezicht als “verdrietig” of “huilen” – en ironisch genoeg, ironisch gezien, de grootste overeenstemming in betekenis voor alle emojis die ze ondervochten. Zo geรฏnterpreteerd, ๐Ÿ˜ช slaperig gezicht wordt gebruikt als een toonmarkering om variรซrende mate van verdriet en frustratie uit te drukken.
Kom alsjeblieft terug ๐Ÿ˜ช @ Barackobama- Jennifer Marino (@jennifermarino) 31 januari 2018
Mijn account is gehackt ๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ชDit-sucks- Lucia Thabane (@lucious_lucia) 29 januari 2018
Mijn grootste angst is liefde die verloren is gegaan ๐Ÿ˜ช- meagan๐Ÿ˜‡๐Ÿฆ‹ (@ meagan_m18) 5 februari 2018
๐Ÿ˜ช Sleepy Face’s Associations with Crying betekent dat het ook vreugdevolle tranen kan vertegenwoordigen:
Im huilen ๐Ÿ˜ช Kylie had een baby โ™ฅ ๏ธ- Domo en Crissy โค๏ธ (@domocrissy) 4 februari 2018
Andere betekenissen van ๐Ÿ˜ช slaperig gezicht omvatten letterlijk, figuurlijk en slordig “ziek”, omdat de snotbel handig lijkt op een loopneus. Omdat ziekte onaangenaam is, kan de Emoji een overlappende suggestie hebben van “onhappig”. “Boredom” is een ander Verlengde betekenis van ๐Ÿ˜ช slaperig gezicht, spelen op de uitdrukkingen “Verveeld om te slapen” en “verveeld om te tranen” – en tekenen op de twee belangrijkste betekenissen van de Emoji die we hebben gezien.
Ik lijk altijd ziek te worden in de ergste tijden .. ๐Ÿค’๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ช- Ashley Tkacsik (@ AshleyNicolex0o) 25 januari 2018
Ik zou echt willen dat ik op school RNIM zo verveeld was, vermaak me alsjeblieft ๐Ÿ˜ช- โ‹ˆ5: 14โ‹ˆ (@ leger13monbebe15) 5 februari 2018
๐Ÿ—’๏ธ Gebruiknotities
Bij het benadrukken van “slaperigheid”, koppelen gebruikers vaak ๐Ÿ˜ช slaperig gezicht met โฐ alarmklok, ๐Ÿ›๏ธ bed, ๐ŸŒƒ nachtelijke hemel met sterren, ๐Ÿ’ค ZZZ, en andere op dezelfde manier somnolent emoji-inclusief ๐Ÿ˜ด slaapvlak, natuurlijk.
Bij het benadrukken van “verdriet” stralen gebruikers vaak de emoji met ๐Ÿ˜ข huilende gezicht, ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht, en ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde, onder andere tranende smileys.
Een van de geneugten van Emojis, geen twijfel, is hoe creatief we ze gebruiken, maar niet ๐Ÿ˜ช bij het Emoji-wiel: misverstanden kunnen ontstaan โ€‹โ€‹met ๐Ÿ˜ช slaperig gezicht vanwege de divergerende zintuigen die de Emoji heeft ontwikkeld.

Search Emojis: