emoji betekenis: ๐Ÿ˜ฌ grimak gezicht

Je weet dat er iets is als het woordenboek op verlies is voor woorden. “We zullen eerlijk tegen je zijn,” geeft een artikel over Dictionary.com toe. “Zelfs het woordenboek kan het moeilijk hebben om dingen in woorden te brengen ๐Ÿ˜ฌ.”
Wat is het woordenboek gebonden? ๐Ÿ˜ฌ.
Die kleine tandenclencher, officieel bekend als ๐Ÿ˜ฌ grimak gezicht, heeft niet alleen lexico’s. Het wordt ook zijn codeers en ontwerpers en veel texters en tweeters betwist, het is echt lastig, het blijkt, om de complexiteit van gezichtsuitdrukkingen in Emoji’s vast te leggen.
Maar ontspan je kaak. We hebben een aantal verse emoji-betekenis om je te helpen achter te komen.
๐Ÿ”ค betekenis
๐Ÿ˜ฌ Grimacing-gezicht brengt een breed scala aan matig negatieve emoties, waaronder afkeuring, ongemak en walging. Het communiceert vooral gespannen gevoelens, waaronder nervositeit, schaamte, ambivalentie en onhandigheid, inclusief op Snapchat, waar de Emoji naast een vriend wordt weergegeven die de meeste berichten naar dezelfde persoon die u doet.
Omdat de tandende mond van een afstand van een grijns lijkt op een grijns, wordt ๐Ÿ˜ฌ grimassen gezicht af en toe gebruikt om te tonen – of verward voor-opwinding, gelach of geluk.
๐Ÿ’ฌ Ontwikkeling
Debuting Under Unicode 6.1 In 2012 is ๐Ÿ˜ฌ Grimacing Face helemaal over de mond. Over platforms toont de Emoji een geel gezicht met een afgeronde mond die gegroeide tanden streelt. Het is de Emoji-uitvoeringsvorm van die wang-uitrekkende contortantie van het gelaat dat we een grimas noemen, dus zijn naam, hoewel soms ๐Ÿ˜ฌ antwoorden op ongemakkelijk, EEK, voet in de mond of nerveuze emoji.

De meeste platforms, waaronder Apple, Samsung, Facebook en Twitter, schetsen de individuele tanden van ๐Ÿ˜ฌ grimassende gezicht, die benadrukt dat ze worden gebald. Emojione en WhatsApp laten dat detail uit, maar illustreren nog steeds beide rijen tanden die bij elkaar worden ingedrukt. Hoe dan ook, de mond van de emoji helpt zijn kleine, dot-achtige ogen eruit knaagd, gepijnigd of peeved.
Vรณรณr de release waren Apple-gebruikers al bekend met de kenmerkende Chompers van ๐Ÿ˜ฌ Grimacing Face: de leverancier gebruikte diezelfde vorm in zijn originele ๐Ÿ˜ stralende gezicht met lachende ogen vanaf 2010. Voor velen, het effect van de vroege ๐Ÿ˜ stralende gezicht van Apple Met glimlachende ogen met glimlachende ogen vielen ergens tussen amusement en angst. De mond zag er niet helemaal uit alsof het grijnzend was. Het zag eruit alsof het, nou, grimassen – dat, of als een klein kind haar parelachtige blanken naar haar ouders knipperde om te bewijzen dat ze haar tanden vรณรณr het bed breide.
Buiten zijn naam was de visuele intentie van Apple’s ๐Ÿ˜ stralende gezicht met lachende ogen gewoon niet duidelijk.

Wistely, Apple heeft die mond opnieuw ingeschakeld voor ๐Ÿ˜ฌ grimak gezicht. Met zijn release van iOS 10.0 in september 2016 gaf het ๐Ÿ˜ stralende gezicht met lachende ogen een make-over, die zijn glimlach opduikt en zijn tanden uitliep om het er gelukkiger uit te laten zien dan zijn geรซngageerde toetsenbord met een conjasteer.
Andere verkopers, ondertussen, worstelden om vroege iteraties van hun ๐Ÿ˜ฌ grijnzende gezicht precies goed te krijgen. Op Android 4.4 en 5.0 Tussen 2013-15 leek de uitdrukking van Google te wissen of te glooien. Op Windows 8.0-10.0 tussen 2012-16, zag Microsoft’s Grimace er meer verdrietig of zelfs gesneden. En het is moeilijk om te zeggen hoe Samsung tot 2018 ging, omdat het ๐Ÿ˜ฌ grijnderig gezicht leek te zuigen op wat zure snoep. Maar als onderdeel van een grotere trend van Emoji-convergentie, brachten alle drie verkopers hun ๐Ÿ˜ฌ grimassende gezicht in lijn met de ronde lipped, rooster-getande, puntogige uitdrukking.

Maar laten we de grote foto hier niet verliezen. In de loop van honderdduizenden jaren ontwikkelden wij mensen verbazingwekkend geavanceerde vermogens om gezichtsuitdrukkingen te vormen en te interpreteren die subtiele maar duidelijke emoties communiceren. En denk na hoe goed-hoe ogenblikkelijk – we kunnen betekenis lezen van gezichten in het vlees. De taak om die gezichtsuitdrukkingen in de code te repliceren, zoals met ๐Ÿ˜ฌ grimassende gezicht, kan een verluidend ๐Ÿ˜ฌ maken.
โœ… Voorbeelden
Dus, wat lezen we in ๐Ÿ˜ฌ? Een heleboel voelt. Genoeg, in feite, om die zin-Mavens op Woordenboek.com te zetten om te werken proberen ze allemaal te bedekken. Laten we hier een aantal proeven.
๐Ÿ˜ฌ Geweldig gezicht kan bij een andere fout of ongeluk winnen:

Of, beschaamd, in elkaar trekken:
Ik denk dat ik mijn vrienden gevoelens heb gekwetst ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ- Marlou die zich volledig niet zou gaan doden (@Guidkigucci) 27 juni 2018
Oeps! ๐Ÿ˜ฌ Alleen ik kon vergeten dat jongens naar het dak keken. Als ik naar buiten ga om naar de tuin te kijken in slechts een T-shirt op. ๐Ÿ˜- Keyki (@rekiawickliffe) 27 juni 2018
Het ๐Ÿ˜ฌ Grimacing-gezicht kan een grove-out “yikes!” of “BLEH!”:
Impopulaire mening: Super Long Talon-looking Nails Kijk eigenlijk heel Gross & Trashy ๐Ÿ˜ฌ # Yikes- Ashley McGlothlin (@ashmcGlothlin) 9 juni 2018
Popeyes smerige ASF ook ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿคข- Zoรซymonet๐Ÿงš๐Ÿพโ™€๏ธ (@zoeymonet) 27 juni 2018
Huil “Ouch!” in fysiek of psychologisch ongemak:
Laat de ogen je niet voor de gek houden, hij heeft een karbonades vol naalden die hij graag op testen; Voeten, tenen, handen, chins, haar, enz. Etc #ouch #carpetshark #LovehimReally ๐Ÿ’™๐Ÿฆˆ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿพ๐Ÿพ Jen Farrow (@ Jenfarrow1) 26 juni 2018
De inspanning van Adam met Zara’s Make Up vs Adam’s inspanning met Rosie’s. Ouch. ๐Ÿ˜ฌ #Loveisland Love Island (@loveisland) 20 juni 2018
Of schreeuw een ongelovig “Oh mijn!” of gedempiteerd “Oh nee!”:
Ik ga volgende week 20! O mijn God. ๐Ÿ˜ฌ- Lynnix (@the_lynnix) 27 juni 2018
Oh nee ,, Ive heeft de buren geruรฏneerd, planten, ik heb ze voor 2 dagen gehad !! Ik heb nog 2 om ze terug te sparren !! ๐Ÿ˜ฌ๐ŸŒผ๐ŸŒบ –Sasalt– (@jennyJuglan) 27 juni 2018
Maar ๐Ÿ˜ฌ Grimacing Face gaat niet helemaal over onbehagen. Vanwege zijn toothy grijns kan het ook een opgetogen “EEE!” PUNIEREN of roep een vrolijke “glimlach voor de camera!”:
We deden het peepsss๐Ÿ˜ฌโค๏ธ #graduation #proudofmygirls Stela (@ stelinax1) 27 juni 2018

Niet zeker hoe je je voelt? Nerveus maar ook opgewonden? ๐Ÿ˜ฌ Grimassen gezicht is perfect voor het communiceren van die gemengde gevoelens:
Tweede interview vandaag, wens me geluk ๐Ÿ˜ฌ- Britt ๐Ÿ๐ŸŒฎ (@holabrianilla) 27 juni 2018
Ik zet gewoon een aanbod in een huis๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ nooit zo blij en gestrest op hetzelfde moment. – Justin Long (@ J_LONG16) 27 juni 2018
๐Ÿ—’๏ธ Gebruik
Dat is inderdaad veel voelt. Maar dat is een goede zaak, als je het je herinnert uit de Emoji wat we deden op ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht.
Emoji, zoals de woorden, gebaren en objecten die ze zijn gemaakt om te vertegenwoordigen, kunnen en hebben meer dan รฉรฉn betekenis – ze, om er allemaal woordenboek over te krijgen. En zoals grimassen in het echte leven, ๐Ÿ˜ฌ grimassende gezicht is echter veelzijdig, zoals we hebben gezien, meestal geaard in een gevoel van milde spanning of zelfbewust onbehagen.
Zo’n emotioneel assortiment heeft zijn valkuilen, natuurlijk, met verkeerde interpretaties die een eigen grimassen van hun eigen leven veroorzaken. Maar hoewel onvolmaakt, heeft dat bereik ook zijn voordelen. Heel vaak in onze teksten en tweets, kunnen we gewoon niet precies in woorden brengen wat we voelen. Hadden we alleen een gereedschap voor dat ๐Ÿค”๐Ÿ˜ฌ.

Search Emojis: