emoji betekenis: ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht

We gebruiken Emoji’s om ons te helpen emoties uit te drukken, maar soms is het de emoji’s zelf die ze brachten. Vertonen A: ๐Ÿ˜ญ.
Social Media Manager Jasmyn Lawson heeft vorig jaar een Twitter-debat aangestoken toen zij enkele richtlijnen voorstelde voor het huilen van Emojis:
Gebruik deze emoji’s voor het huilen ๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ฅniet deze emoji ๐Ÿ˜ญ die iemand is “omg zo grappig ik huil.” Het spijt me voor je verlies ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญlooks in de war. – Jasmyn Lawson (@jasmynbeblowing) 9 september, 2017
De antwoorden werden verwarmd en verdeeld. Sommige crowed-overeenkomst die ๐Ÿ˜ญ is ronduit ongepast voor condoleances, zoals het huilt met gelach – geen tranen. Anderen worden door de dachte gedachte teruggebracht, die de officiรซle naam van de Emoji voorschrijven, zoals zijn een ware betekenis.
Eรฉn Astute Emoji-enthousiast, @fortGeorgie, merkte op dat het uiterlijk van ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht varieert per platform en waargenomen: “Het draait allemaal om het daadwerkelijke gebruik niet de generieke namen.”
We kunnen hier niet meer eens zijn en goedgekeurd in het grote ๐Ÿ˜ญ-debat:
Emojis kan verschillende toepassingen hebben voor verschillende mensen. De officiรซle naam is slechts รฉรฉn betekenis die รฉรฉn reden is die we van Emojis โค๏ธ- ๐Ÿ“™ 10 september 2017 houden
Onze passies zijn nu enthousiast, laten we de temperatuur verlagen met wat koelhoofdige, diepe-ademhalingsemoji betekenis van ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht.
๐Ÿ”ค betekenis
๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht brengt oncontroleerbare gevoelens en overweldigende gevoelens, variรซrend van verdriet en teleurstelling tot hilariteit en vreugde. De toon is vaak bedoeld als hyperbolisch.
De Emoji is niet te verwarren met ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde, hoewel het vaak wordt gecombineerd en wordt voor hetzelfde effect gebruikt.
๐Ÿ’ฌ Ontwikkeling
๐Ÿ˜ญ luid huilen gezicht is een van de originelen, met wortels in Japanse cellulaire dragers in 1999. Het kwam in 2010 in brede vrijlating onder Unicode 6.0.
Sindsdien is ๐Ÿ˜ญ hard huilend gezicht een van de meest populaire emoji’s geworden, verreweg zijn blauwe broeders, waaronder de buurman op het toetsenbord van Apple, ๐Ÿ˜ข huilend gezicht.
In 2015, ๐Ÿ˜ข huilend gezicht gerangschikt als de derde meest gebruikte Emoji op Twitter, het uitgespaceerd door het Uncatchable No. 1 ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde en nr. 2 โค๏ธ rood hart. Het klemde een ander indrukwekkend brons in 2017 op Apple-apparaten, opnieuw kijkend tot ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde en โค๏ธ rood hart op het podium.
Op de meeste platforms is de niet-zo-glimlachende smiley ๐Ÿ˜ญ luid schreeuwend gezicht geel-geconfluidt en open mond, alsof onberispelijk bawling of snikken – twee andere algemene namen die het voorbijgaat. De wangen haastte zich twee zware tranen, die verzamelen in een zielig zwembad aan de likes van Twitter en Facebook.

Er zijn echter enkele opmerkelijke uitzonderingen. Op HTC en LG, ๐Ÿ˜ญ luid huilende gezichtskenmerken tievende ogen die twee tranen afwerpen. Misschien nemen de technische bedrijven een keu uit Samsung en Google, die hun versies van de Emoji in lijn met Apple’s Twin Cascades in recente updates hebben meegenomen.

Mozilla, zoals altijd, is de uitbijter van grote leveranciers, het ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht dat een enkele traan uit een blauw gezicht afwerpt, een conventie die het gebruikt voor andere trieste of gestresste smileys.
Terwijl Apple’s emoji-craft zo vaak de weg leidt, is het misschien ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht de vreemde smiley deze keer, wat kan helpen verklaren waarom het zo populair is onder de gebruikers – en verwarrend voor anderen.
Naar de toevallige kijker, heeft Apple’s ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht ogen die bijna identiek zijn aan ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde. Als u inzoomt, zult u merken dat de wenkbrauwen van ๐Ÿ˜ญ luid huilende gezicht een haar dikker en dichter bij de ogen zijn, die iets dichterbij zijn en hoger op het gezicht. Het resultaat accentueert de waterwerken, maar vermindert ook de impact van de jammeermond. Het resultaat levert ook een ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht op dat er een beetje minder overstuur uitziet dan zijn tegenhangers op andere platforms.

Het ontwerp van Apple maakt ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht beschikbaar, niet alleen als een intensievere vorm van ๐Ÿ˜ข huilend gezicht, zoals blijkbaar bedoeld, maar ook van ๐Ÿ˜‚ gezicht met vreugde. Het is snikken, is gewoon niet noodzakelijkerwijs met verdriet, maar met dankbaarheid, trots, liefde, opwinding met tranen van, wel, vreugde.
Als รฉรฉn ene-eyed commentator gedistilleerde het essentiรซle conflict in de controversiรซle tweet van Lawson:
๐Ÿ˜‚ v. ๐Ÿ˜ญ- Dayzse๐ŸŒบRascal (@Aana_may) 11 september 2017
Twee andere krachten kunnen echter op het werk zijn.
De eerste is iets dat we de reactietrediller zullen noemen. In Emoji-Dom, ๐Ÿ˜‚ Gezicht met tranen van vreugde, houdt de rechtbank als een go-to and baseline voor het markeren van iets als grappig of plezierig, waardoor we ons tot steeds verhoogde en expressieve manieren rennen om sterke gevoelens te registreren, zoals ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht.
De tweede is dat we in het algemeen de voorkeur geven aan emojis met positieve emotionele inhoud. Het digitale rijk kan een donkere en vervelende plaats zijn, ongetwijfeld, maar de gegevens laten zien dat in onze snaps en insta’s onze whatsapps en imessages, we houden van liefde en gelach.
Om te humor, ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen en ๐Ÿ˜˜ gezicht blazende een kus afgerond met de top vijf van 2017 van Apple. Naast ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht, de enige andere emojis met oppervlakte-niveau negativiteit in de top tien waren ๐Ÿ’€ schedel en ๐Ÿ˜ฉ vermoeide gezicht – wiens toepassing zich bij elkaar verbindt ๐Ÿ˜ญ hard huilend gezicht in de scheefheid in de richting van het sarcastisch of dramatisch.
โœ… Voorbeelden
In gebruik, ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht kraakt de emoties tot 11, voelt zich alle aanvoelens. Dit kan omvatten om dolblij te zijn bij prestaties:
Eerste metro spotten van mijn roman is gemeld en ik ben net verpletterd met vreugde ๐Ÿ˜ญ- Patrick Nathan (@Patricknathan) 15 mei 2018
Wordt verhuisd naar tranen door een mooie bruiloft:

Of wanneer we ons fandom gewoon niet aankunnen:
Jullie zijn me tweeten van mijn graf vanwege Taeyong ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ # NCT2018 โ˜† Smrookies (@ Taeyong1st) 19 mei 2018
De zwel van dankbaarheid en nederigheid kunnen ons inhalen met ๐Ÿ˜ญ luid huilende gezicht:
Heel erg bedankt aan de duizenden en duizenden zusters die vandaag uitkwamen ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’ž Ik ben zo overweldigd door vreugde en liefde !!! Het spijt me dat we moesten rennen, maar we hebben een vlucht om te vangen !!! โœˆ๏ธ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ Binnenkort terug !!! – James Charles (@jamescharles) 19 mei 2018
Dus ook de kracht van liefde:
Gelukkige verjaardag aan mijn mooie echtgenoot van Genius Engineer !!! ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰ Ik hou zoveel van je ๐Ÿ˜ญโค๏ธ # ใ‚คใƒณใƒ” ใƒผ ยท ใƒ ใƒผ ใƒ“ใ‚ฑ ใƒผ ยท ็”Ÿ่ช• ็ฅญ ใƒผ ใƒ“ใ‚ฑ ใƒผ ใƒณ ็”Ÿ่ช• ็ฅญ 2018 #coderealize yuyu ๐ŸŒป (@_yuokun) 16 mei 2018
En baby’s:

En pizza:
Wanneer voedsel het leven is, kreeg mijn neef me net een hele pizza ๐Ÿ•๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ # Ikfunnyperiod Southside Ju (@Southshtju) 11 mei 2018
Soms zetten we de kranen in van ๐Ÿ˜ญ luid huilen als we ons vervullen:
Uitgeput en moet vanmorgen werken ๐Ÿ˜ญ- ๐Ÿ’—๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ (@moxxieloowhoo) 20 mei 2018
Of volkomen stumped:
Ik doe mijn huiswerk en ik heb Legit geprobeerd als 15 verschillende manieren om รฉรฉn verdomd probleem op te lossen en ik kan het gewoon niet achterhalen ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ- Karlaโœจ (@lovelykarla__) mei 16 mei 2018
Heel vaak, zoals opgemerkt, gebruiken we ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht wanneer iets ons in steken plaatst:
Dit is te grappig lol๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ madsโ›ˆ (@maaadss__) 15 mei 2018
Eindelijk, voor zoveel als Jasmy Lawson klopt dat ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht kan zijn in serieuze contexten, heeft de Emoji nog steeds een meer sombere en serieuze kant. Het kan helpen het verdriet over te brengen van het missen van een geliefde, een lieve huisdier te verliezen, of verschrikkelijk nieuws te leren:

Ik ben net verwoest van de winkel en nadat ik een beetje thuis was gegaan om mijn honden uit te laten en vond mijn madeliefje in haar favoriete plek en ze was voorbijgegaan, mijn hart is in duizend stukken. Ik ben gewoon zo hart gebroken๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’” [k e m o] (@kemoctb) 18 mei 2018
Gebeden tot alle 8 levens die hun leven vandaag verloren in een andere middelbare school schieten in Santa Fe, Texas ๐Ÿ˜ญ mijn hart is zwaar ๐Ÿ˜”- Sky ๐Ÿ‹๐Ÿผโ™€๏ธ (@skybabyyy_) 18 mei 2018
๐Ÿ—’๏ธ Gebruiknotities
Of het nu gaat om of interpreteren ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht, wees opgemaakt dat het een acteur is met een ongelooflijk assortiment op het emoji-podium, in staat tot komedie, tragedie en heel veel melodrama. Maar ongeacht het genre, de Emoji wil ervoor zorgen dat de stem aan de achterkant van het theater kan worden gehoord – het wordt toch genoemd.
Er is geen zin in het scripting of het typeren van wat ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht schreeuwt.

Search Emojis: