Emoji Kitchen Beta Magics Terug The Blobs 🪄

Eerder vandaag heeft Google onthuld dat de Emoji-keukenfunctie van Gboard binnenkort gebruikers suggesties aanbiedt op basis van de inhoud van hun berichten. Kort nadat het ook werd ontdekt dat de nieuwste Gboard Beta-update de geliefde Blob Emojis van Google brengt in de vorm van Emoji-keukenstickers.
Terwijl verschillende uitlaten op Emoji-keuken dreigende suggestiefunctie werden aangekondigd naast een reeks andere nieuwe Android-functies, was het 9to5Google Editor Ben Schoon die ontdekte dat de Blob Emoji-ontwerpen – die in 2017 werden gepensioneerd als Google’s primaire emoji-ontwerpstijl in 2017 kregen een geheime tweede leven in de laatste Gboard Beta-update.
De blobs zijn terug mensen Ben Schoon (@nexusben) 15 juni 2021
Deze ontdekte werd gemaakt na een plaag op Twitter door Jennifer Daniel, Google’s hoofd van Emoji en de huidige stoel van Unicode’s Emoji Subcomitee, waar ze de 🪄 toverstaf en 🐢 schildpad emojis tweette, vergezeld van een Blob Emoji-personage met het klassieke ontwerp van Google Turtle Emoji , een geliefd ontwerp dat onlangs werd hersteld door de Verkoper in de Android 11.0-update van vorig jaar.
🪄🐢 Jennifer Daniel (@jenniferdaniel) 15 juni, 2021
Vanaf hier werd ontdekt dat wanneer een gebruiker de 🪄-toverstaf binnenkomt in GBoard, de Emoji-keuken begint een willekeurige reeks Blob-geïnspireerde ontwerpen, waaronder Blob-versies van Emoji’s die vrijkomen na de stopzetting van de Blob 2017. Een dergelijke emoji is het enorm populaire 🥺 pleitend gezicht.

Er zijn in feite Blob-versies van bijna alle recent uitgebrachte smileys emojis: 2020’s 🥲 Glimlachend gezicht met traan en 🥸 vermomd gezicht, evenals 2021’s 😮💨 gezicht uitademen en 😵💫 gezicht met spiraalvormige ogen.

Voor degenen die niet op de hoogte zijn, is de Emoji-keuken van GBBoard een functie waarmee gebruikers bepaalde emoji’s kunnen mengen en matchen bij een sms-bericht als een tekenreeks, met de resultaten die in het toetsenbord worden gesuggereerd voor invoer als een sticker: een afbeelding die niet inline kan worden geplaatst met tekst. Deze stickers zijn “Mashed Up” -versies van Google’s eigen Emoji-ontwerpset, vaak met wat extra creatieve flair.
Terwijl Gboard beschikbaar is voor iOS-platforms, is de Emoji-keuken een exclusieve functie voor GBoard op Android-apparaten.
Terug in 2019 had Daniel eerder opgemerkt dat ze Google Blob Emoji naast de officiële Android-set had blijven bijwerken, met dit werk dat nu dividenden betaalt voor Emoji-keukenfans.
Hoewel ze vóór mijn tijd zijn met pensioen, neem ik nog steeds de tijd om de blob-tekenset bij te werken voor mijn eigen amusement. Ik mis deze kleine dudes, de wereld is beter met hen erin. 💋 Jennifer Daniel (@Jenniferdaniel) 17 juli 2019
Verdere nieuwe blob-geïnspireerde stickersontwerpen kunnen ook worden opgeroepen door extra emoji’s in te voegen volgens de 🪄 toverstaf.
Naast de bovengenoemde Blob-versies van Recent-vrijgegeven Emoji’s, omvatten deze extra ontwerpen ook Blob Emoji-tekens die verschillende objecten, symbolen of dieren houden zoals in Daniel’s originele teaser tweet met de 🐢-schildpad. Andere combinaties tonen nieuwe BLOB-eSque-versies van bepaalde objecten, zoals de 🦠 microbe of ontwerpen van eerdere Google Emoji-incarnaties, zoals met 💩 stapel POO.
We hebben een selectie van deze nieuwe blob-ontwerpen hieronder samengesteld naast de Emoji-combinaties die door de Emoji-keuken kunnen worden gebruikt om ze op te roepen. Vergeet je 🪄 toverstaf niet!
🪄➕❓
Het nieuwe ❤️🩹 Herstel Heart Emoji is een van de symbolen die de Blob goed in hun armen houdt.

De 🍽️-vork en mes met plaat wordt ook gewiegd door de Emoji Blob, net als 🔥 vuur en 🌹 Rose.

Er zijn ook een reeks blob-ontwerpen met hun armen omhoog gehouden naar een andere emoji. 👑 Kroon, ☕ warme drank en 💯honderd punten.

😷 Gezicht met medisch masker heeft een gloednieuw blob-geïnspireerd ontwerp met een meer gedetailleerd masker en minder gepijnigde uitdrukking dan de oorspronkelijke tegenhangers van Blob.

🦠 Microbe heeft een glimlachend gezicht en een blob-vorm gekregen.

💀 Skull heeft ook een Blob-geïnspireerde versie van het huidige ontwerp.

🍍 Pineappel ook, heeft een nieuw blab-vormig ontwerp.

💩 Stapel van POO wordt transigureerd in een ertware ontwerp dat laatst wordt gezien in Android 5.0.

Ondertussen wordt 👻 Ghost op een vergelijkbare manier gepresenteerd voor zijn Android 5.0-ontwerp.

❣️ Heart Exclamation heeft een Blob Emoji als de punt.

📶 RELEASE
Zoals oorspronkelijk gerapporteerd door 9to5Google, uitrol van deze update aan GBBoard Beta-testers die vandaag zijn begonnen via een update van de server.
Het is momenteel niet bekend wanneer deze nieuwe Emoji-keukenontwerpen officieel worden vrijgegeven via Goard.
Bovendien, zoals bij alle bèta-software, zijn Emoji Kitchen Designs die door Google vrijkomen, vóór de laatste release worden gewijzigd.
📖 Lees meer

Android 12 Beta-updates Emoji-ontwerpen
De verouderde Emoji-ondersteuning van Gmail
Google Emoji 13.1 Changelog
Handen aan met Google’s nieuwe emoji mashups

Search Emojis: