Emoji-tijd is zinloos

De pandemie kan ons collectieve gevoel voor tijd hebben verwrongen, maar de tijd is altijd vreemd geweest in de Emoji-wereld.
Beginnend rond 20 april, kwam een ​​cluster van artikelen op het verkennen van de wetenschap van hoe de tijd zinloos voelt tijdens een pandemie. Volgens de, zag Google een uptick in zoekopdrachten voor de dagen van de week in 2020. De American Dialect Society genomineerde ‘blursdag’ en ‘vóór tijden’ voor hun 2020 Word van het jaar Stem. Er is iets heel duidelijks bizar over pandemische tijd.
Omdat de pandemie het gevoel van tijd voor zoveel heeft veranderd, is er geen moment als het heden om de vertegenwoordiging van de tijd in Emoji’s te verkennen.
⏰⏰⏰ Traditioneel uurwerk Emojis ⏰⏰⏰
Er zijn een handvol emojis die min of meer tellende tijd:

wekker ⏰
timer klok ⏲️
Mantelpiece Clock 🕰️
stopwatch ⏱️
Kijk ⌚
twee uur glazen ⏳⌛
24 klok gezichten 🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛🕜🕝🕞🕟🕠🕡🕢🕣🕤🕥🕦🕧

Je zou kunnen beweren dat elke zon of Moon Emojis op deze lijst behoort, maar die emojis hebben meer diverse betekenissen, dus ik heb ze uitgesloten van deze specifieke analyse. Ik inclusief ook geen agenda emoji’s omdat ik me richt op Emoji’s die de tijd verteld in termen van uren en minuten, geen dagen, maanden of jaren.
🕕 Waarom 🕑 🕑 🕝 🕢 24 🕓 klok 🕤 gezichten⁉️
Verstoppen in het gewone zicht op Emoji-toetsenborden zijn 24 individuele klokvlakken die verschillende ordes van grootte minder dan gezicht en hartemoji’s worden gebruikt volgens de Emoji-frequentiegegevens van Unicode.
Ze worden ook significant minder gebruikt dan het andere uurwerk Emojis. Er zijn 12 van hen voor elk uur en nog een 12 voor elk half uur.

Waarom zijn er zoveel klokvlakken? Het antwoord op deze vraag is compatibiliteit. Toen het Unicode Consortium eerst besliste welke personages zich in 2009 als emoji’s coderen, zagen ze naar bestaande emoji’s die worden gebruikt door Japanse telefoonmaatschappijen. Softbank, een dergelijke drager, had 12 klokken die het uur laten zien, dat allemaal Unicode-tekens werden. De 12 klok Emojis die elk half uur laat zien komen uit een andere bron: Wingdings.
Allen maakten het in dezelfde versie van de Unicode-standaard: Unicode 6.0, uitgebracht in 2010. Dit was de eerste Unicode-release om de Emoji-set te standaardiseren.
Ik vroeg Mark Davis, de mede-oprichter van het Unicode-consortium, als hij alle 24 kloksgezichten zou hebben goedgekeurd als hij het wist wat hij nu weet over hun gebruik. Hij vertelde me: “Ik denk niet dat we meer dan één klokgezicht zouden hebben toegevoegd,” als het niet voor de erfenis van deze karakters bestaande op Japanse telefoons en in wingdings. Zodra een emoji is goedgekeurd als een Unicode-teken, is het een Unicode-karakter voor het goede.
Dus de 24 klokgezicht Emojis zijn hier om te blijven, ongeacht hun relatieve gebrek aan gebruik.
👁👁 Hoe gebruiken mensen eigenlijk klokgezicht emoji’s? 🕐🔁🕒
Hoe gebruiken mensen deze 24 verschillende tijdopties in vergelijking met een ander uurwerk Emojis? Gebruiken mensen deze klok geconstateerd om de aangegeven specifieke tijd weer te geven of worden ze door elkaar gebruikt?
Ik keek naar drie gegevensbronnen om deze vragen te beantwoorden:, Twitter en Unicode. De gegevens omvatten lookups voor de periode van december 2018-december 2020.

Lookups laten ons niet noodzakelijk zien wat emoji’s mensen gebruiken, maar eerder wat emoji’s waar ze nieuwsgierig zijn over (soms omdat ze ze willen gebruiken).
Hier zien we dat de klok geconfronteerd wordt, als een groep, meestal minder vaak bekeken dan andere emoji’s in de categorie Timepiece. We kunnen ook zien dat de Legacy Wingding Half-Hour Clow Faces minder vaak wordt gebruikt dan alle personen die elk uur weergeven.
Voor Twitter analyseerde ik bijna 700 miljoen tweets in de maanden april-juni 2019 en april-juni 2020 om een ​​bemonstering van elk jaar te bemachtigen. Van die, bevatte 20% ten minste één emoji, en van die 20%, 0,4% van die bevatte een uurwerk Emoji.

Twitter-gegevens en de Emoji-frequentiegegevens van Unicode zijn beide gebaseerd op het daadwerkelijke gebruik van Emoji’s en laten beide een vergelijkbare besteling van het uurwerkemoji’s zien.
Bij het kijken naar gebruiksgegevens, ⏰ Wekker is de overweldigende favoriet. Mogelijk vanwege repetitief gebruik voor de nadruk, zoals in ⏰⏰⏰eminder !!! ⏰⏰⏰, en mogelijk omdat het verschijnt in een opvallende felrood op de meeste platforms.
Dieper graven in de volgorde van de klokgezicht Emojis, we kunnen zien dat de top vijf klokvlakken hetzelfde zijn in de gegevenssets, hoewel de bestelling wordt geschud.

Twitter

Unicode

🕒 Three O’Clock

🕛 twaalf uur

🕛 twaalf uur

🕛 twaalf uur

🕐 One O’Clock

🕒 Three O’Clock

🕑 twee uur

🕒 Three O’Clock

🕐 One O’Clock

🕐 One O’Clock

🕑 twee uur

🕑 twee uur

🕓 vier uur

🕓 vier uur

🕓 vier uur

Dit is waarschijnlijk gedeeltelijk verschuldigd aan de opstelling van verschillende EMOJI-toetsenborden en tekenselectoren. Apple, GBoard voor iOS en Twitter Alle weergavetijden met het uur emojis eerst gegroepeerd van 🕐 One O’Clock tot 🕛 Twaalf uur, gevolgd door alle halfuur emoji’s. (GBoard voor Android heeft de klokgezicht Emojis gerangschikt in een logische volgorde met halfuren die tussen volledige uren worden afgewisseld.)
Voor mensen die een emoji proberen te vinden die overeenkomt met een daadwerkelijke tijd, kan deze bestellen tegenkomen als verwarrend, vooral op een kleine Emoji-schaal. Komt drie dertig na drie uur? Nee. Op sommige Emoji-toetsenborden, komt het na twee dertig.

Als mensen de Clock Face gebruiken Emoji’s om de specifieke tijd weer te geven die in elke Emoji wordt afgebeeld, zou je verwachten een meer uniforme gebruiksdistributie te zien, in plaats van er een die zo van dichtbij de Emoji-bestelling volgt op standaard keyboards en karakterselectoren.
Bovendien kunnen Google (en andere) zoekresultaten een rol spelen bij de rangorde van deze vijf Emojis in vergelijking met andere klokvlakken. Als de klokgezicht Emoji’s worden gebruikt, worden ze door elkaar gebruikt met elkaar en zoekmachines op het gebied van de populairste klok Emoji-resultaten, dan kunnen deze omstandigheden werken om de populariteit van een klein aantal klokgezicht emoji’s verder te voeden.

Dit alles suggereert dat mensen over het algemeen niet de klok met Emojis gebruiken om een ​​specifieke tijd weer te geven, maar eerder het brede concept van de tijd.
Midnight is de uitzondering. De gegevens toont een stijging in lookups voor 🕛 twaalf uur op oudejaarsavond.

🕰💸 Timepiece emojis in context ⏰💰
Er is bewijs om te suggereren dat de klokgezicht emoji’s meestal door elkaar worden gebruikt, maar houdt dit waar voor het andere uurwerk Emojis (⏰⏲️🕰️⏱️⌚⌛⏳)? Een manier om bij deze vraag te komen, is om naar context te kijken. Welke andere emoji’s verschijnen met het uurwerk Emojis?
We kunnen zien wat emoji’s eerder verschijnen met een doel-emoji dan willekeurig worden weergegeven met Emoji door een relatieve frequentie te berekenen. De onderstaande grafiek laat zien welke emoji’s de hoogste relatieve frequentie hebben en daarom vaker worden gezien naast elk van het verschillende uurwerk Emojis. Categorieën zijn gegroepeerd op kleur (uurwerken = paars, geld = groen, kalenders = roze, evenementen = blauw, cheques / dozen = grijs en sport = geel).

Top 10 Emoji’s verschijnen met TimePiece Emojis op basis van relatieve frequenties (Twitter: april-juni 2020)

Klok gezichten

🕛🕕🕧 …

Zandlopers

⏳⌛

Kijk maar

Stopwatch

⏱️

Mantelpiece klok

🕰️

Timerlokklok

⏲️

Wekker

1

👁

🚪

📱

▫️

💠

🗓

2

📍

🕰

🔻

💌

🗓

💰

💰

3

🗓

💰

🟥

💰

▫️

🔽

▫️️

4

▫️

🔑

👤

👤

5

🐕

▫️

🗓

💰

🔻

🗾

6

💰

📦

🟩

💵

🍷

📛

7

👤

☑️

💴

🗾

📱

💑

🎁

8

💵

💸

💰

💸

💸

👩

💸

9

📆

💵

🥇

10

🇨

📲

👤

👩

📡

📆

Als het uurwerk Emojis door elkaar wordt gebruikt, verwachten we een hoge mate van overlapping in de bovenstaande kolommen.
Hoewel er een variatie is tussen de emoji’s in de kaart, komen er een paar thema’s naar voren.
Uurwerken 🕰⏰⏳
Timepiece Emojis verschijnen eerder met een ander uurwerk Emojis. Dit wordt vaak uitgedrukt als een reeks emoji’s om het algemene idee van de tijd te vertegenwoordigen, vaak nadrukkelijk.

30 minuten om te gaan! ⏰⏲⏱🕰⏳⌛
Klaar als je ⏰⏱⏲⌚⏳🕰🕛 bent

Geld 💰💸💵
Bij gebruik met uurwerken vormt geld Emojis vaak de uitdrukking “tijd is geld.” Dit gebeurt in alle categorieën uurwerken.

⏰ = 💰
🕰⏳ Tijd is geld 💰💵

Kalenders en evenementen 🗓📆🗺📍🎁📦 ▫️️
Deze Emoji’s worden gebruikt voor het versieren van gebeurtenisvermeldingen met datum, tijd en locatie, waardoor ze kleurrijker en aandacht krijgen – grijpen.
Zelfs in gevallen waarin een specifieke tijd bestaat als een klokgezicht, zullen mensen vaak kiezen voor een uurwerk dat niet tijdspecifiek is en de tijd van het evenement ernaast schrijft.
Deze emojis trekt ook snel het oog naar specifieke evenementendetails. 📦 Pakket en 🎁 Wrapped Gift worden gebruikt om tijdgevoelige weggeefacties te bevorderen. ▫️️ White Small Square wordt gebruikt als een bullet-punt of het formatteren van verfraaiing.
⏰11.50AM 📆 zaterdag 16 juni.🗺 Trafalgar Square.✅ Wees er! @Westendlive krijgt kinky !!! 👠😘 Kinky Boots UK 👠 (@kinkybootsuk) 12 juni 2018
Controleert ✅☑️️✔️
Cheques worden in tweets gebruikt, zoals ze worden gebruikt in niet-Emoji-vorm. De tweets verwijzen vaak een prestatie of vervulde eis.
Vinkjes worden ook naast de klokken gebruikt door organisaties die evenementen promoten, en kunnen dus verschijnen met de Emoji’s in de bovenstaande categorie.
Soms gebruiken mensen Controle Emojis met TimePiece Emoji’s om de uitdrukking “Perfect Timing” over te brengen (vaak met betrekking tot de Canadese Rapper NAV’s 2017 Mixtape).
Ons deze zomer bezoeken? Ga naar onze website voor alle informatie die u nodig hebt om uw bezoek te plannen: 🎟 Tickets ✅🕰 Entry Times ✅⛪️ Must SEES ✅🙏🏿 Servicetijden ✅👨👩👧👦 Bezoek met kinderen ✅🍽 Eten en drinken opties ✅ 🛍 Winkel ✅♿️ Toegankelijkheid ✅➡️ Westminster Abbey (@wabbey) 1 augustus 2019
Wat is je favoriete nummer op ✅⏱? – NAV (@BEATSBYNAV) 23 juli 2017
Sport 🏟🆚⚽🥇
Sports is een interessante categorie vanwege de afwezigheid van de 2020-gegevens. ⏱️ Stopwatch had drie sportgerelateerde emoji’s in de top vijf paar in 2019 in vergelijking met slechts één in 2020. Dit is een weerspiegeling van de vermindering van de professionele sporten in 2020 vanwege de pandemie, omdat Keith Broni in Emoji-trends wordt gedefinieerd die 2020 hebben gedefinieerd. Er is gewoon een stuk minder behoefte aan een emoji zoals 🏟️ stadion in een jaar waarin minder mensen naar games gaan.

Top emojis verschijnen met stopwatch emoji

2019

2020

1

▫️

2

📀

💌

3

🆚

💰

4

🏟

5

💵

🗓

⏰🤔🕛 Wat kunnen we leren van Emoji-vertegenwoordigingen van de tijd? ⏳🤔⌛️
Het is duidelijk dat Timepiece Emoji’s door elkaar worden gebruikt. Dit komt omdat wanneer mensen een uurwerkmoji gebruiken, vaak bespreken ze het concept van tijd in plaats van een specifieke tijd.
Als ik zeg dat Emoji Time zinloos is, zeg ik niet dat er geen betekenis is voor Timepiece Emojis. Ik zeg dat de betekenis anders is dan bedoeld of verwacht. Er is logica op deze emojis, maar deze logica is meer over het plaatsen van de toetsenbord en de algemene vibes die ze uitstralen dan het uur of een specifiek type tijdwerk afgebeeld.
Terwijl het trippy gevoel van pandemische tijd na 2021 kan vervagen, blijft Emoji-tijd voor altijd vreemd.

Search Emojis: