Emoji-updates in 2019

Als 2019 komt we dichtbij, we nadenken hier op alle Emoji-updates die het hele jaar door plaatsvonden.
We hebben lange-aanvraag ontwerpen gezien, zoals wit hart en Flamingo worden geïntroduceerd in alle belangrijke leveranciers.
Genderneutrale mensen werden de standaarduiterances gemaakt voor veel emoji’s die op Android beginnen. In de afgelopen paar maanden kwam ook een aantal extra genderinclusieve Emojis naar IOS en de wereld instortte als resultaat.
Dus met al dat in gedachten, wat gebeurde dit jaar anders in de wereld van Emojis?
Twee beruchte nieuwe emojis toegevoegd in 2019 waren het 🥱 geeuwende gezicht en de 🤏 knijpende hand.

In totaal werden 25 EMOJI-releases toegevoegd aan het hele jaar door over 9 verschillende actieve Emoji-verkopers. Van deze updates, 14 inclusief de introductie van gloednieuwe Emoji’s van de twee officiële Emoji-aanbevelingen van Unicode Consortium van dit jaar, evenals een paar nieuwe Emojis nog niet aanbevolen voor Algemene Interchange (RGI) door Unicode.
De eerste grote Emoji-update van het jaar van Unicode, Emoji 12.0, werd uitgebracht door in maart 2019. Het raadde 230 New Emoji’s aan, die allemaal kunnen worden gezien in hun Google-ontwerpen in de onderstaande afbeelding.

Na een voorstel van Google in begin maart, heeft Unicode ook een andere 168 nieuwe emoji’s aanbevolen in oktober 2019: Emoji 12.1.
Deze extra emoji’s leverden een genderneutrale optie voor bestaande beroeps- en identiteitsgerichte mensen emoji’s (bijv. 🧑⚖️ Rechter en 🧑🦰 persoon: rood haar), evenals het uitbreiden van de huidtintcombinaties die beschikbaar zijn voor de hand in de hand van Emojis in Emoji 12.0.
Op het moment van het schrijven van alleen Apple Support Emoji 12.1, waarbij Apple zowel Emoji 12.0 en Emoji 12.1 tegelijkertijd in oktober via iOS 13.2 wordt vrijgegeven. De ontwerpen van Apple voor beide updates worden hieronder weergegeven.

🆕🗓️ Nieuw in 2019
De release van de nieuwe Emoji 12.0-ontwerpen gedurende het hele jaar en gedefold als volgt:

🐣 Twitter begin april via Twemoji 12.0
🌱 Microsoft begin mei via mei 2019 update
🆕 OpenMoji halverwege Mei via OpenMoji 12.0
🐛 JoyPixels eind juni via Joypixels 5.0
😎 Samsung eind augustus via Samsung One UI 1.5
🌴 Google begin september via Android 10.0
🍂 Facebook eind september via Facebook 4.0
🎃 Apple eind oktober via iOS 13.2
🎄 WhatsApp begin december via WhatsApp 2.19.352

Nadat u het 🥱 geeuwende gezicht heeft vergeleken en 🤏 knijpende hand, worden verder hoogtepunten van Emoji 12.0 hieronder weergegeven. Ten eerste, het nieuwe 🤍 wit hart.

🦩 Flamingo was ook een populair verzoek om een ​​aantal jaren.

De grootste nieuwe set toevoegingen uit het begin van de Emoji 12.0 van 2019 was de introductie van verschillende mensen die handen met elkaar inhouden, zoals de niet-gender-specificeren 🧑🤝🧑 mensen die in handen houden van Emoji hieronder getoond.

71 van de 230 nieuwe emoji’s in Emoji 12.0 – ongeveer 31% – een aantal combinaties van een of twee 👩-vrouw emojis, een of twee 👨-man emojis of twee 🧑 persoon emojis. Alle opties voor de modifiers van de bestaande huidtoon zijn beschikbaar voor elk van de mensen die handen inhouden: bijvoorbeeld de 👩🏿🤝👩🏼 vrouwen hand in hand: Donkere huidtint, middellichtende huidtoon Emoji hieronder getoond toont een 👩 vrouw gewijzigd door de 🏿 donkere huidtoon en de andere gewijzigd met behulp van de 🏼 middellange lichte huidtint.

Emoji 12.0 bevat ook een selectie van nieuwe Emoji’s die bedoeld zijn om een ​​selectie van verschillend mensen te vertegenwoordigen. Een dergelijke nieuwe emojis is de 🦾 mechanische arm.

Anderen Nieuwe toegankelijkheid-gerichte emojis omvatten 🧏 dove persoon, 🦻 oor met hoortoestel en 🦮 gidshond.
In de categorie Dieren en Natuur heeft de nieuwe 🦧 orang-oetan een zeer positieve reactie ontvangen, hoewel dat kan worden vanwege de versie van Apple die lijkt op een bepaalde meme.

🦦 Otter heeft ook een sterk antwoord ontvangen voor zowel de schattigheid en de LGBTQ-associaties.

De nieuwe 🩸-druppel bloed werd aanvankelijk voorgesteld als een middel om de menstruatie via Emoji te laten bespreken.

Het scheppingsproces voor 🩸 Druppel van bloed was een van de focus van het documentairfoto-personage van 2019, naast Emoji 5.0’s 🧕 vrouw met hoofddoek en dit jaar 🧉 Mate, hieronder weergegeven.

🆕🔀 Nieuwe fragmentatie van 2019 Emoji
Echter, over de implementatie van de verkoper van Emoji 12.0 heeft een oude tegenstander zijn hoofd verhoogd.
Emoji-fragmentatie is een term die vaak wordt gebruikt om te beschrijven wanneer ten minste één fundamenteel attribuut een emoji-ontwerp is, met name verschillend tussen verkopers. Hoewel sommige Emoji-verschillen niet openlijk de betekenis veranderen van wat wordt overgebracht, veranderen anderen volledig wat er probeert te worden gezegd.
Voorbeeld van zowel een kleine als de grote variatie in Emoji-ontwerp is te zien in de nieuwe 🧎 persoon die Emoji knielt.

Het relatief kleine verschil dat wordt gezien in de persoon die van de Vendor is geknield, is de kleur van de bovenkant van de persoon. Terwijl Google, Facebook, Twitter en JoyPixels allemaal gekozen hebben om een ​​oranje kleding te gebruiken voor deze genderneutrale ontwerpen, hebben elk van de andere verkopers een andere kleur gebruikt (b.v. een lichtgrijs in het appelontwerp).
Een potentieel belangrijke fragmentatie is echter dat Google’s 🧎 persoon die knielen alleen op één knie knielt. Sinds 2016 is deze houding verbonden geworden met de Amerikaanse nationale anthemprotesten: een connotatie die niet aanwezig is in een van de ontwerpen van de andere leverancier, omdat alle anderen op beide knieën knielen.
Andere nieuwe voorbeelden van zowel grote als kleine ontwerpfragmentatie van Emoji 12.0 zijn hieronder gemarkeerd.
De nieuwe 🦪 Oyster Emoji is grotendeels gecategoriseerd als voedsel Emoji door de Emoji-toetsenborden van verkopers. Veel verkopers hebben ervoor gekozen om een ​​parel te tonen bovenop het vlezige interieur van het wezen: in plaats daarvan aangeven dat het een niet-eetbaar Pinctada-geslacht is, en daarom niet technisch gezien een voedsel. Als de Apple, Facebook en Joypixels 🦪 Oyster Emojis missen echter de Pearl, kunnen ze worden beschouwd als een eetbare Ostreidae Oyster.

Het vruchtensap ingesloten in 🧃 Beveragedoos is sterk gevarieerd tussen leveranciers: Apple, druif, sinaasappel, citroen en een combinatie van peer, appel en kers allemaal verschijnen.

Het 🪒 Razor Emoji wisselt af tussen een modern veiligheidsscheermes en een Sweeney Todd-achtig recht scheermes.

🆕🔜 Nieuw maar niet (nog) RGI
Naast de 398 nieuwe Emojis aanbevolen door Unicode in 2019, waren er twee emojis nog niet RGI geïntroduceerd door een aantal verkopers in 2019: het ⚧️ transgender-symbool en de 🏳️⚧️ transgender vlag.

Terwijl ⚧️ Transgender-symbool niet-RGI-ondersteuning heeft gehad van Microsoft en Samsung sinds 2012 en 2013 respectievelijk, kreeg het ook een Emoji-versie door zowel Twitter als WhatsApp dit jaar naast de 🏳️⚧️ Transgender-vlag. Facebook begon ook de 🏳️⚧️ transgender vlag als Emoji dit jaar te ondersteunen, hoewel het geen emoji-versie van het ⚧️ transgender-symbool bevat.
Beide emoji’s zijn kandidaten voor de volledige Emoji-status in Emoji 13.0, die momenteel wordt opgesteld.
🆙🧑 Genderneutrale wijzigingen in 2019
Verreweg de grootste verandering die in 2019 over verschillende Emoji-verkopers wordt gezien, was de introductie van genderneutrale ontwerpen aan vele eerder uitgebrachte emojis.
Het hele jaar door Google, Apple, Twitter en Joypixels introduceerden allemaal meer dan 300 nieuwe genderneutrale ontwerpen aan hun Emoji-ontwerpsets, volgens de gedeclareerde intentie van Google gedetailleerd in de inzending “met het gebruik van genderinformatie. 🤷 Persoon ophalen, 🕵️ detective en 🧜 Merperson worden weergegeven als hieronder voorbeelden.

Wanneer veel eerder op basis van persoon gebaseerde emoji’s zoals 👮 Police Officer en 💇 persoon die het kapsel krijgen, werden aanbevolen door Unicode, hadden ze geen specifiek geslacht. In plaats daarvan heeft Unicode dat aanbevolen:

“Mens-formulier Emoji moet normaal gesproken op een genderneutrale manier worden afgebeeld, tenzij genderuiterling expliciet is opgegeven”

In plaats van te hechten aan deze aanbeveling, kozen de meeste leveranciers ervoor om mens-formulier emoji’s met genderpresentaties weer te geven: de 👮 Politieagent verschijnt als een man en 💇 persoon die het kapsel krijgt, verschijnen als een vrouw.
Nadat kwesties werden opgevoed met betrekking tot hoe emoji’s mannen en vrouwen afschaften, introduceerde Emoji 4.0 genderspecifieke versies van de meeste persoon emoji’s, wat leidde tot het creëren van de genderspecifieke 👮♂️ man politieagent en 👮♀️ vrouwelijke politieagent. De niet-genderspecifieke 👮 Police Officer Emoji behoudt nog steeds zijn eerdere genderspecifieke uiterlijk, waarbij de stereotypen met betrekking tot het “standaard” -gender voor bepaalde rollen en activiteiten versterken.

In aanvulling op dit, wanneer nieuwe mens-vorm emojis zoals 🧟 zombie werden aanbevolen, zouden verkopers inconsistent het geslacht aanwijzen.

Eind 2019 verschijnen beide 👮 Police Officer als 🧟 Zombie nu zoals hieronder getoond.

Hoewel deze bredere weergave voor Emoji-gebruikers die niet identificeren met een specifieke genderidentiteit, leidt het wel tot verdere nieuwe gevallen van Emoji-fragmentatie.
🆙🙆 Convergente en uiteenlopende wijzigingen in 2019
Begin 2018 noemde CEO Jeremy Burge over de vraag of 2018 zou dalen als “het jaar van Emoji Convergence”. Dit kwam uiteindelijk om te passeren, met de groei van het ontwerpen van de ontwerpconvergentie door het veranderen van de 🔫 Pistol Emoji in alle verkopers om een ​​speelgoed waterpistol weer te geven in plaats van een legitiem vuurwapen.
In 2019 werd deze trend naar ontwerp grotere convergentie het beste ingekapseld door Samsung’s historisch uiteenlopende Emoji’s die een grootschalige herontnemingen ondergaat om visueel in te houden met die van andere leveranciers.
Bijvoorbeeld, dit jaar heeft Samsung de 👯♀️ vrouwen met Bunny Ears emoji bijgewerkt om twee vrouwen bekleed in zwarte jurken en konijntjesoren te tonen, in tegenstelling tot een enkele vrouw die witte konijntjesoren draagt.

Bovendien verschijnt Samsung’s 🐘 olifant nu ook als een veel realistischer dier, het verliezen van het cartoonhart door de kofferbak.

Andere voorbeelden van Emoji Design Revisions die worden gedaan in de naam van het ontwerpconvergentie worden hieronder gemarkeerd.
Facebook’s 😀 grijnzend gezicht verloor zijn gebalde tanden grijns in het voordeel van een open mond van andere verkopers.

Google bijgewerkt 🤤 Kwijlend gezicht om zijn ogen gesloten en mond glimlachen te hebben.

Facebook’s 🤮 Face Braken heeft nu zijn ogen gesloten in het ongemak in plaats van een intense uitsteekselende staar te hebben, een uiteenlopende verandering die oorspronkelijk is gemaakt in de Cook Facebook 3.0-update.

Google veranderde de positie van het zweetdruppel op hun 😥 verdrietig maar opgelucht gezicht om het uiterlijk van andere leveranciers beter te matchen.

Samsung bijgewerkt ook zijn 🥰 Glimlachend gezicht met harten om drie harten weer te geven die rond zijn gezicht drijft in plaats van vier [8].

Windows’s ☕ warme drank is nu een witte beker op een bijpassende schotel in plaats van een lichtblauwe mok.

Ondanks de trend in de richting van Emoji-ontwerpconvergentie in de afgelopen paar jaar, introduceerde 2019 nog steeds enkele nieuwe voorbeelden van Emoji-fragmentatie. Een voorbeeld waarin zowel convergentie als fragmentatie gelijktijdig plaatsvonden, zijn te vinden in de 4.0-update van Facebook.
Na hun update van september 2019, het 😠 Angry Face en 😡 Pouting Face Now tonen beide hetzelfde ontwerp – één in-houding met andere leveranciers ‘😠 Angry Face Design. Bij het verliezen van zijn rode verloop 😡 Pouting gezicht is echter met name inconsistent met het ontwerp van andere leveranciers.

Er waren ook enkele gevers van fragmentatie die in 2019 niet breed werden aangepakt door leveranciers.
Een dergelijke uitstaande ader van voortdurende fragmentatie is te vinden in het implimentatie van dieremoji’s. Terwijl bepaalde leveranciers een volledig wezen voor sommige dieren weergeven, geeft de hoofd van andere leverancier het hoofd van het dier. 🦍 Gorilla wordt weergegeven als een voorbeeld hieronder.

Misschien is het grootste uitstaande geval van fragmentatie echter te vinden in de 😵 Dizzy Face Emoji-ontwerpen.

De inconsistente vorm van de ogen in 😵 duizelig gezicht (spiralen of x-vormig) kan leiden tot verwarring tussen gebruikers, aangezien deze twee symbooltypen verschillende connotaties hebben: specifiek worden de x-vormige ogen vaak gebruikt als een indicatie van bewusteloosheid of zelfs de dood In de visuele taal van strips, cartoons en emoticons.
🤔 Onkwaliteiten in 2019
Ondanks de inhoudelijke veranderingen in alle actieve Emoji-sets in 2019 blijft een paar grote cross-platform-quirk binnen de Samsung Emoji-set. Sinds Samsung TouchWiz 7.1 in 2016, 🇺 Regionale indicator-symboolletter U geeft een hoofdletter “V” (in plaats van u) en 🇻 Regionale indicator-symboolletter V weergeeft een “u” (in plaats van V) weer.

Als regionale indicatieletters zijn niet bedoeld om afzonderlijk te worden weergegeven (ze zijn uitsluitend bedoeld voor de creatie van vlag Emojis) Dit ontwerp Mis-match is niet van groot belang aan de meeste gebruikers, maar is een vreemde bug om zoveel jaren lang mee te gaan Ondanks dat er 7 Samsung Emoji-updates zijn sinds de introductie van deze rariteit.
Bovendien blijft het 👁️🗨️-oog in tekstballon Emoji afwezig in, het is in 2018 verwijderd van de Emoji-set van Samsung. Dit is van mening dat in februari Samsung één opnieuw een selectie van Emoji heeft ingevoerd, die eerder niet beschikbaar is gemaakt op Samsung-apparaten in een selectie van Emoji Augustus 2016 Update: ✝️ Latin Cross, ☪️ Star en Crescent en! ️ Dubbele uitroepteken.
Er was echter een eigenaardigheid van een update van de Emoji-set van Facebook in december 2018 die in 2019 werd gerectificeerd.

Het 🚱 Niet-drinkwater Emoji is gecorrigeerd om het standaard kruis-through-tik ontwerp weer te geven, in tegenstelling tot het aangeven van een verbod op billend afval. Deze Bizaare verandert echode Windows 2016-ontwerp voor 🚯 geen zwerfvuil, die in plaats van ontmoedigende nestjes ook leek de juiste garage te veroordelen.
🔮 vooruit naar 2020
Vanaf december 2019 ondersteunt Apple momenteel de Emojis die is toegevoegd in Emoji 12.1.
Naar verwachting zullen alle belangrijke leveranciers in de eerste helft van 2020 ondersteuning bieden aan deze Emoji-update. Google zal waarschijnlijk een van de volgende leveranciers zijn om ondersteuning te implementeren, aangezien zij al een voorbeeld van een selectie van Emoji 12.1 mock-ups hebben bekeken.

Ook verwacht in Q1 van 2020 is de release van Emoji 13.0. Terwijl de lijst met nieuwe emoji’s nog niet definitief is, zijn er een paar die onderweg kunnen zijn, inclusief bubble thee, fondue en zegel.

Met de 2020 Emoji-lijst die in de komende maanden moet worden afgerond, verwacht ze te zien die de laatste versie van Emoji 13.0 maken om telefoons in de tweede helft van het jaar te raken.

Alle nieuwe emojis in Emoji 12.0
Alle nieuwe emojis in Emoji 12.1
De Emoji 12.1-aankondiging, met een preview van Google’s Emoji 12.1 Designs verwacht in het begin van 2020
iOS 13.2 Emoji Changelog, met Apple’s New Emoji 12.0 en Emoji 12.1 Emojis

Search Emojis: