Emoji zwj-sequenties: drie letters, veel mogelijkheden

Niet alle emojis zijn gelijk. Het is niet vanzelfsprekend om naar hen te kijken, maar sommige emojis zijn meer dan ze lijken.
Hoewel de meeste emoji’s niet ongelijk zijn aan een © -symbool of de letter in de Unicode-standaard; Anderen worden gecreëerd door samen te voegen bij meerdere emoji’s achter de schermen.
Bijvoorbeeld: deze emoji 👩❤️👩 is eigenlijk een sequentie die bestaat uit deze drie emojis: 👩 + ❤️ + 👩.

Een onzichtbaar karakter fungeert als een om samen te voegen bij elke emoji. De combinatie resulteert in wat lijkt op een enkele emoji.
Het onzichtbare karakter wordt een zero-breedte joiner (ZwJ) genoemd en een sequentie van Emojis samen met een ZWJ-personage staat bekend als een.
Hier is een snel overzicht:

zich in het algemeen gedragen zich als elke andere emoji’s.
Wat zit er in het personage is zelden van veel relevantie voor hoe het kan worden gebruikt, of dat het zelfs kan worden gedetecteerd.
Ter referentie, hier is wat in sommige andere populaire Emoji zwj-sequenties is:

👁🗨 = 👁 + 🗨
👨❤️💋👨 = 👱 + ❤️ + 💋 + 👱
👨👩👧👦 = 👱 + 👩 + 👧 + 👦

Een paar omstandigheden kunnen ontstaan ​​wanneer de implementatie duidelijk wordt voor de gebruiker, met de meest voorkomende karaktertellingen of weergeven van een op het systeem dat geen specifieke sequentie ondersteunt.
Twitter
Met zijn 140 tekenlimiet telt elke Emoji op Twitter.
Terwijl 👯 vrouw met konijntjes oren één personage in beslag neemt (zoals het een enkele codepunt heeft), omvat het bovengenoemde 👩❤️👩-paar met hart (vrouw, vrouw) maar in totaal.

De codepunten die make-up 👩❤️👩 zijn:

👩 vrouw
Zero Breedte Joiner
❤️ zwaar zwart hart

Zero Breedte Joiner
👩 vrouw

Achterwaartse compatibiliteit
Wanneer een Emoji-zwj-sequentie wordt weergegeven op een systeem dat er geen ondersteuning voor omvat, worden de individuele emojis weergegeven.
Als zodanig is het belangrijk dat de individuele EMOJI-sequentie enige betekenis is.
Vele mogelijkheden
Vanwege de manier waarop Emoji ZWJ-sequenties worden geïmplementeerd, is geen voorafgaande goedkeuring voordat een leverancier een nieuwe introduceert.
Als een platform creatief wilde worden met veel meer zwj-sequenties, is er geen technische beperking hierover.

Toekomst van ZWJ
Windows 10 is ingesteld, gebruik Emoji ZWJ-sequenties om zes Ninja Cat Emoji’s in de volgende belangrijke update in te voeren.
Het expandeerende Emoji-beroepen van Google in mei 2016 suggereerde ook het gebruik van Emoji ZWJ-sequenties om nieuwe professionele rollen te creëren.

Andere verkopers kunnen ook plaatsvinden met andere emoji zwj-sequenties in de toekomst.
Er is geen technische beperking bij het implementeren van een Emoji zwj-sequentie zonder enige goedkeuring, maar het verkrijgen van ondersteuning van andere leveranciers via Unicode kan worden aanbevolen om te zorgen voor een grootte van de compatibiliteit van cross-platform.

Details van Rainbow Flag Emoji zwj-sequentie

Bekijk alle huidige Emoji zwj-sequenties

Search Emojis: