Emojis van #blacklivesmatter

Na de dood van George Floyd en daaropvolgende Black Lives Matter protesten tegen racisme en politie-brutaliteit, ervoeren een significatieverhoging van de lookups van de โœŠ๐Ÿฟ verhoogde vuist met donkere huidtoon Emoji.
Trending: โœŠ๐Ÿฟ Opgeheven vuist met donkere huidtoon #blacklivesmatter ๐Ÿ“™ 1 juni, 2020
Het emuleren van het historische gebaar van ondersteuning en solidariteit, deze Emoji heeft een langdurige associatie met de Black Lives Matter-beweging.
Heeft een analyse uitgevoerd van de verhoogde vuistemoji, samen met verwante emojis en hashtags, om het antwoord op dit trajedy en het daaruit voortvloeiende gesprek online te begrijpen.
๐Ÿ”โœŠ๐Ÿฟ emojis van #blacklivesmatter
Om deze analyse uit te voeren, hebben we een monster van 278,244 tweets die “Black Lives Matter” en “BLM” zijn opgenomen, hetzij als een hashtag of als een tekstreeks.
Deze tweets werden verzameld tussen op 4 en 5 juni 2020 en, na onderzoek, 11,79% van dit monster (32.814 tweets), ten minste รฉรฉn emoji.

โœŠ verhoogde vuist
๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht
๐Ÿ–ค โ€‹โ€‹zwart hart
โค๏ธ rood hart
๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde
๐Ÿ™ Gevouwen handen
๐Ÿฅบ pleiten gezicht
๐Ÿ‘ handen klappen
๐Ÿคฃ Rolling op de vloer lachen
๐Ÿ’œ paars hart

Over deze tien Emoji’s zien we duidelijke thema’s van solidariteit, ondersteuning en verdriet.
De โœŠ verhoogde vuist Emoji was de meest populaire Emoji die wordt gebruikt. Deze gegevens combineren alle huidtoonvariaties voor relevante emoji in een enkele invoer, waarom kan de aanzienlijk hogere gebruiksnummers voor deze Emoji toelichten. Lees verder voor details over de uitsplitsing van het gebruik van de huidtoon voor deze emoji.
De tweede meest voorkomende emoji, ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht, lijkt minder dan de helft zo vaak in deze tweets als een verhoogde vuist.
๐Ÿ–ค โ€‹โ€‹Zwart hart kan worden gebruikt als een symbool van solidariteit en ondersteuning voor en onder zwarte gemeenschappen. โค๏ธ Rood hart en ๐Ÿ’œ Paars hart verbonden deze uitdrukking van ondersteuning.
De aanwezigheid van ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde en ๐Ÿคฃ rollen op de vloer lachte kan op het eerst vreemd lijken, maar deze twee emoji’s zijn goed gedocumenteerd als een van de meest populaire op het platform, en worden vaak gevonden over bijna elk monster van tweets , vanwege hun aanzienlijke populariteit.
๐Ÿ™ Gevouwen handen worden vaak gebruikt naast uitdrukkingen van hoop en verlangen, en ook onlangs zagen een toename van het gebruik gecorreleerd met de verspreiding van Coronavirus.
De variaties van de huidtoon die het gebruik van โœŠ verhoogde vuist in #BlackLivesMatter Tweets vormen, toont de donkerste twee huidtinten die het meerderheid van het gebruik vormen (52% gecombineerd).

In aflopende populariteit binnen het Zwarte Levensvorm van Tweets:

โœŠ๐Ÿพ Opgeheven vuist: Medium-Dark Skin Tone
โœŠ๐Ÿฟ Opgeheven vuist: donkere huidtoon
โœŠ๐Ÿฝ Opgeheven vuist: Medium Skin Tone
โœŠ๐Ÿผ Opgeheven vuist: Medium-Light Skin Tone
โœŠ๐Ÿป Opgeheven vuist: lichte huidtoon
โœŠ Opgeheven vuist (geen huidtoonmodifier toegepast)

In vergelijking met een algemene tweet-monster is het verschil opmerkelijk. In een algemene steekproef van 13 miljoen tweets, omvatte 18.408 ten minste รฉรฉn โœŠ verhoogde vuistemoji, waarbij 71% de neutrale gele versie is, die verschijnt wanneer er geen huidtoon is opgegeven.

Deze algemene steekproef maakt gebruik van tweets die worden verzameld tussen de 18e en 24 mei 2020.
Het verschil tussen het Monster Black Lives Matter en het algemene monster is aanzienlijk, wat de waarde van emoji-huidtoonmodifiers in zelfexpressie en vertegenwoordiging in digitale communicatie aangeeft.
๐Ÿ“ธ emoji neemt toe
In een verdere analyse hebben we onderzocht welke emojis een significante sprong in populariteit binnen het Monster Black Lives Matter in vergelijking met een algemene steekproef van tweets zag.
Elke emoji’s die niet ten minste 1.000 gebruiksinstanties ondervonden binnen dit algemene monster zijn uitgesloten.

โฌ‡๏ธ pijl-omlaag
๐Ÿ“ธ Camera met flits
๐Ÿ–• middelvinger
๐Ÿšจ Politie-autolicht
๐Ÿ“ท Camera
โš ๏ธ Waarschuwing
๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Vlag: Verenigde Staten
๐Ÿคฌ gezicht met symbolen op de mond
๐Ÿ‘† Backhand-index naar boven
๐Ÿ’… Nagellak

De toename van het gebruik van โฌ‡๏ธ Pijl-omlaag Emoji verschijnt als gevolg van het delen van informatie op Twitter. De pijl naar beneden wijst gewoonlijk gezien wijzend naar extra inhoud zoals een afbeelding, een video of een link naar een andere website. ๐Ÿ‘† Backhand Index Voert een vergelijkbare functie uit voor inhoud in een vorige tweet of binnen de Tweet zelf.
De aanwezigheid van zowel ๐Ÿ“ธ-camera met Flash en ๐Ÿ“ท Camera geeft het delen van beeldmateriaal aan van de protesten op Twitter, of een aanmoediging voor demonstranten om hun ervaring te filmen.
๐Ÿšจ Politie-autolicht en โš ๏ธ Waarschuwing Emojis worden vaak gebruikt bij het delen van berichten van alert of voorzichtigheid, terwijl de toename van het gebruik van zowel de ๐Ÿ–• middelvinger als ๐Ÿคฌ gezicht met symbolen in de mond duidelijk bewijs is van frustratie en woede.
๐Ÿ“ˆ Public Sentiment
Recente polling van CIVIQ’s toont een aanzienlijke toename van de steun van zwarte levens van materie van Amerikaanse kiezers.
Dit is opmerkelijk en moet worden weerspiegeld in onze gesprekken op Twitter.

Om de context van deze verhoogde ondersteuning te begrijpen, onderzochten we welke woorden en emoji’s vaak worden gebruikt in tweets met de โœŠ๐Ÿฟ verhoogde vuist: donkere huidtoon, ๐Ÿ–ค zwart hart en de verschillende ๐Ÿ‘ฎ politieagent emoji’s.
Dit monster bevatte in totaal 76.561,213 tweets van over de hele wereld.
Trends: โœŠ๐Ÿพ en โœŠ๐Ÿฟ:
Gebruik van โœŠ๐Ÿพ verhoogde vuist: Medium-Dark Skin Tone en โœŠ๐Ÿฟ Raised FIST: Donkere huidtoon begon snel te stijgen rond de 29 mei, de datum waarop een moordtoeslag van de derde graad aanvankelijk werd ingediend tegen voormalige Minneapolis Police Officer Derek Chauvin .
Beide dopen vervolgens in gebruik op de 2 juni, de dag nadat twee afzonderlijke autopsies waren gereserveerd dat de dood van George Floyd een moord was.

In tweets die โœŠ๐Ÿพ of โœŠ๐Ÿฟ omvatten, hebben de meest voorkomende woorden allemaal rechtstreeks betrekking op Black Lives Matter.
Woorden en uitdrukkingen die opvallen zijn ondergaan ,, en.

Gemiddeld omvatten tweets die โœŠ๐Ÿพ of โœŠ๐Ÿฟ ook een of meer van de volgende emoji’s bevatten:

โœŠ๐Ÿฝ Opgeheven vuist: Medium Skin Tone
โœŠ๐Ÿผ Opgeheven vuist: Medium-Light Skin Tone
โœŠ๐Ÿป Opgeheven vuist: lichte huidtoon
๐Ÿ–ค โ€‹โ€‹zwart hart
โค๏ธ rood hart
๐Ÿ’ฏ honderd punten
๐Ÿ”ฅ Vuur
๐Ÿ™๐Ÿพ Gevouwen handen: Medium-Dark Skin Tone
! ๏ธ Dubbele uitroepteken
๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht

Trends: ๐Ÿ–ค
Net als bij de โœŠ๐Ÿพ en โœŠ๐Ÿฟ, gebruikte het gebruik van ๐Ÿ–ค zwart hart op 2 juni. De verandering in het gebruik van deze emoji is niet zo uitgesproken als de verhoogde vuisten.

Het is de moeite waard om op te merken dat regelmatig gebruik van het zwarte hart (zoals gezien in begin mei) lijkt op de piek van de zwarte of bruine vuist begin juni. Twitter is een groot platform en vele tweets worden dagelijks verzonden met deze emoji die geen relevant zijn voor zwarte levens van de materie.
Dat gezegd hebbende, de meest voorkomende uitdrukking in tweets met behulp van het ๐Ÿ–ค Black Heart Emoji op 4 en 5 juni 2020 is.

Emoji’s die gewoonlijk in dit gevonden worden ๐Ÿ–ค Black Heart Tweet Sample zijn:

โค๏ธ rood hart
โœŠ๐Ÿพ Opgeheven vuist: Medium-Dark Skin Tone
โœจ Sparkles
โœŠ๐Ÿฝ Opgeheven vuist: Medium Skin Tone
๐Ÿ’™ blauw hart
โœŠ๐Ÿฟ Opgeheven vuist: donkere huidtoon
๐Ÿ’š groen hart
๐Ÿ’œ paars hart
๐Ÿ’› Geel hart
๐ŸŒˆ Rainbow

De aanwezigheid van het andere hart Emojis zoals het โค๏ธ rood hart en ๐Ÿ’™ blauw hart naast het ๐Ÿ–ค Black Heart is een verwachte bevinding.
Hart Emojis, zoals andere vorm Emojis, worden vaak gebruikt in kleurrijke combinatie voor esthetische doeleinden, waaronder de viering van LGBTQ-identiteit. Juni is LGBTQ Pride-maand in de Verenigde Staten ter herdenking van de stonewall-rellen van 1969, waarbij de zwarte transgender vrouw Marsha P. Johnson een sleutelrol speelde.
Trends: ๐Ÿ‘ฎ
Met name de ๐Ÿ‘ฎ politieagent emoji – of een van zijn gender- en huidtintvariaties – was niet gebruikelijk in #blacklivesmatter Tweets.
Gezien de aard van protesten, en het gevolgd van politiegeweld, leek de afwezigheid van deze emoji binnen online discussie nieuwsgierig.
Hoewel het gebruik van ๐Ÿ‘ฎ politieagent emoji’s op de 25 mei sprong, de dag van de dood van George Floyd, was deze toename niet buiten het normale gebruiksbereik van het gebruik van deze emoji’s in de afgelopen maand.

Zinnen die worden gebruikt in combinatie met de ๐Ÿ‘ฎ politieagent emoji’s op 4 en 5 juni 2020 inbegrepen, ,, en.

Het is niet dat het aantal toepassingen van de politieagent emojis in deze periode toegenomen, maar het gesprek rond deze emojis veranderde in de eerste plaats over zwarte levens van materie.
De top tien andere emojis in tweets binnen de ๐Ÿ‘ฎ politieagent Tweet Sample waren:

๐Ÿ‘‡ Backhand-index naar beneden
๐Ÿš“ Politiewagen
๐Ÿ‘ข de boot van de vrouw
๐Ÿ‘€ ogen
๐Ÿš” Netkomende politieauto
๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Vlag: Verenigde Staten
๐Ÿšจ Politie-autolicht
๐Ÿ–• middelvinger
๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde
โœŠ๐Ÿพ Opgeheven vuist: Medium-Dark Skin Tone

Academisch onderzoek heeft eerder geconstateerd dat emojis voornamelijk wordt gebruikt in positieve emotionele contexten. Dit kan het hogere gebruik van emoji’s verklaren dat een oorzaak ondersteunt, zoals zwarte levens van materie (โœŠ๐Ÿฟ, ๐Ÿ–ค) meer dan emoji’s die kunnen worden ervaren als de vijanden van een oorzaak (๐Ÿ‘ฎ, ๐Ÿš“).
Ook het vermelden waard is het feit dat grote leveranciers politieagent emojis laten glimlachen. Het exacte niveau van positiviteit varieert per leverancier, met de meeste vallen in het neutrale positieve bereik.
Het hebben van een ontspannen en glimlachend gezicht is logisch voor de meeste menselijke emoji’s, en hoewel deze consequent aangevraagd voor alle emoji-beroepen (bijv. ๐Ÿง‘๐Ÿš€ Astronaut, ๐Ÿง‘โš–๏ธ rechter, of ๐Ÿง‘๐ŸŽค zanger), kan het de ๐Ÿ‘ฎ politieagent emoji minder maken nuttig in gesprekken over politieracisme en geweld.

Search Emojis: