Facebook Emoji 13.1 Changelog

Eerste gezien in juli van dit jaar, is de nieuwste Emoji-update van Facebook nu beschikbaar voor een meerderheid van de gebruikers over de hele wereld. De update bevat meer dan 200 gloednieuwe emojis, zoals het gezicht met spiraalvormige ogen en 2021’s meest populaire nieuwe Emoji, het hart in brand.

Alle nieuwe Emojis in deze 2021 Emoji-update worden getrokken uit de Emoji 13.1 aanbevelingen van de late 2020.
Deze update begon ongeveer een jaar na de laatste grote Emoji-update van Facebook uit te rollen, waaronder nieuwe Emoji’s van de Emoji van Emoji van Emoji 12.1 en vroege 2020’s Emoji 13.0.
Emoji’s die vorig jaar zijn geïntroduceerd, zijn 🥲 Glimlachend gezicht met traan, 🤌 geknepen vingers, 🧑🍼 persoon die baby voedt, en een verscheidenheid aan extra gender-neutrale emoji’s die beroepen en haarstijlen afschilderen.

Je kunt hier alle nieuwe emoji’s zien die in Facebook’s 2020 Emoji-update hier zijn geïntroduceerd.
Deze eerdere update heeft ook honderden eerder ondersteunde Emoji-ontwerpen herzien, waardoor ze nieuwe niet-gender-specificeer de verschijningen.

Je kunt hier alle gewijzigde emojis zien in Facebook’s 2020 Emoji-update hier.
🆕 Nieuw
Er zijn drie nieuwe Smiley Emoji’s binnen Facebook’s 2021 Emoji-update: 😮💨 Gezicht uitademen, 😵💫 gezicht met spiraaloog, en 😶🌫️ gezicht in wolken.

Als je je een gezicht met spiraalvormige ogen herinnert binnen Facebook’s Emoji voorafgaand aan dit, stel je geen dingen voor.
Voorafgaand aan hun update van 2019 vertoonde Facebook’s 😵 Dizzy Face Emoji met de spiraalvormige ogen nu gedragen door 😵💫 gezicht met spiraalvormige ogen.

De verandering in het weergeven van x ogen op 😵 Dizzy Face bracht Facebook’s ontwerp in lijn met de meeste andere leveranciers en toegestaan ​​voor de creatie van het toegewijde 😵💫 gezicht met spiraalvormige ogen die in deze update vrijkomen.
Deze update bevat ook twee nieuwe Hart Emojis: The [❤️🩹 Herstellend Heart] (❤️🩹 Herstel Hart.) En ❤️🔥 Hart in brand.

Zoals eerder vermeld, bleek het ❤️🔥 hart in brand de populairste nieuwe Emoji die in 2020 wordt aanbevolen als onderdeel van de 2021 World Emoji Awards.
In deze update introduceerde Facebook ook de 🧔♀️ Woman: Beard Emoji. Dankzij de manier waarop deze emoji’s worden geïmplementeerd, betekent dit dat er een nieuwe genderspecifieke 🧔♂️-man is: baard emoji, die er hetzelfde uitziet als de (nu hernoemde en opnieuw ontworpen) 🧔 persoon: baard emoji.

De resterende gloednieuwe emoji’s in deze update bestaat uit variaties van de huidtint van het 💑 koppel met hart en 💏 kus emojis.

🆙 gewijzigd
Hieronder staan ​​hoogtepunten van Emoji-ontwerpveranderingen in zowel de 2020- als 2021 Emoji-updates van Facebook, exclusief de verschillende genderneutrale ontwerpwijzigingen die eerder worden besproken.
🧔 PERSOON: BADD heeft nu een gender-inclusive uiterlijk, in overeenstemming met veranderingen in andere emoji’s die geen geslacht opgeven.

🐉 Dragon heeft meer details schalen en gewei, evenals een meer levendige snuit, snorharen en manen.

🧴 Lotion-fles wordt nu weergegeven als een pompdispenserfles, vergelijkbaar met andere belangrijke leveranciers. Het heeft ook het 🌿 kruidontwerp als zijn top.

⛸️ IJsschaatsen wordt nu bekeken vanuit een isometrische hoek, met zwarte hak en witte veters in plaats van een oranje hiel en veters.

🎽 Running shirt heeft nu als gele sjerp, zoals de meeste andere leveranciers.

🗞️ Opgerolde krant heeft nu een “Daily Feed” Masthead, bijpassend Facebook’s 📰 krant Emoji Design.

🛍️ Shopping tassen zijn nu eenvoudig wit en bruin in plaats van kleurrijk en decoratief.

🏛️ Klassiek gebouw heeft niet langer een donkergrijze achtergrond.

📶 RELEASE
De steun van Facebook van Emoji 13.1 begon zijn uitrol in juli 2021 en is nu beschikbaar voor een meerderheid van de wereldwijde gebruikers.
Gebruikers van Facebook en Messenger bekijken deze ontwerpen op de Social Network and Messaging-app op Android- en Windows-platforms.
IOS-gebruikers zullen Apple’s Native Emoji-ontwerpen in de Mobile-apps van de Facebook en Messenger zien, maar zal de ontwerpset van Facebook zien als u via MacOS op Facebook.com of Messenger.com hebt bereikt.
Ondanks dat hij ondersteuning is, zowel op de website als binnen chatberichten, moeten de Emoji-pickers op facebook.com en Messenger.com nog worden bijgewerkt om deze nieuwste toevoegingen op te nemen. De Emoji-picker mist momenteel ook ondersteuning voor Emoji 13.0 van vorig jaar, hoewel het wel de nieuwe gendervariaties van Emoji 12.1 en de nieuwe genderneutrale wijzigingen voor eerder gendered ontwerpen omvat.
Als gebruikers ontwerpen van Emoji 13.0 of Emoji 13.1 willen invoegen, zullen ze dit moeten doen via het native emoji-toetsenbord van hun mobiele apparaat of door ze op internet te kopiëren en te plakken.
📖 Lees meer

Blader door elke Facebook Emoji
Facebook’s nieuwe emoji 13.1 emojis
Facebook’s 2020 Emoji-update
Facebook’s 2019 Emoji Changelog

Search Emojis: