Facebook geeft nieuwe emoji’s vrij; Zwevende vrouw

Gewoon vorige maand heeft Facebook zijn uitrol van nieuwe emoji’s naar de meeste gebruikers uitgebreid. Dit is nu uitgebreid naar alle gebruikers van de website en bevat Facebook Mobile.
Een toevoeging die tijdens de testfase onopgemerkt is gegaan, was een nieuwe emoji:

🕴️♀️ Vrouw in pak zwevend

Tot nu toe is de man in het zwevende van het pak een van een paar emoji’s die geen genderopties beschikbaar hebben.

Hoewel deze zwj-sequentie eruit zal zien als deze twee emoji’s 🕴♀ op de meeste platforms, zullen gebruikers van de Facebook-website deze nieuwe toevoeging zien.
Elders zijn de nieuwe smileys zeker een aantal van de meest populaire updates. De regenboogsterren zijn een leuke touch, hoewel ik me afvraag of de Colbert Emoji kan doen met een iets hogere raise van de wenkbrauw.

Facebook heeft elke nieuwe smiley in Emoji 5.0 opgenomen in deze update:

🤩 Star-trock
🤨 gezicht met verhoogde wenkbrauw
🤯 exploderende hoofd
🤪 Crazy Face
🤬 gezicht met symbolen over de mond
🤮 gezicht braken
🤫 Shushing gezicht
🤭 gezicht met hand over mond
🧐 gezicht met monocle

In totaal worden 2.715 Emojis nu ondersteund door Facebook, die 604 meer is dan eerst worden toegevoegd in het herontwerp van 2017.
De reden voor de grote sprong is dat ondersteuning is toegevoegd voor zowel Emoji 4.0 (meestal geslachten en beroepen die geen nieuwe codepunten nodig hadden) en Emoji 5.0 (meestal Emojis uit Unicode 10.0).

Van de Unicode 10-personages zijn T-Rex en Sauropod hier:

Veel nieuwe voedingsmiddelen zijn voor de eerste keer beschikbaar, waaronder broccoli, een pretzel, knoedel en kokosnoot.

Fantasie-tekens zijn een gebied dat elke leverancier tot nu toe behoorlijk is gevarieerd in hun beelden.
De feeën zijn leuk, die zijn gegaan voor een blauwe kleur en achtervolgd-ondersteuning voor huidtinten.

De nieuwe zombies op Facebook is ronduit eng met een brok die ontbreekt in zijn hoofd (die vreemd geen invloed heeft op de haarlijn van de vrouwelijke zombie).
De vrouw die borstvoeding geeft, ondersteunt alle huidtinten die de huidtint van de baby volgens Unicode-aanbeveling verdoezelen. Dit vermijdt een situatie waarin de baby alleen de huidtint van de moeder kan hebben dankzij hoe huidtoonmodifiers functioneren.

Nieuwe vlaggen omvatten de Verenigde Naties, die al jaren een regionaal indicatorpaar heeft gehad en toegevoegd als een emoji in Emoji 4.0 vorig jaar.

Ook inbegrepen zijn nieuwe vlaggen voor Engeland, Schotland en Wales. Deze maken gebruik van de nieuwe onderverdelingsvlagondersteuning in Emoji 5.0.
Deze nieuwe gender-inclusieve volwassene zit tussen de emoji’s voor man en vrouw als een derde optie voor degenen die niet specifiek identificeren als een man of vrouw:

Keuzes voor een genderinclusief kind en oudere volwassene zijn ook toegevoegd in deze update, volgens Emoji 5.0.
Ten slotte gaat de prijs voor de schattigste egel tot nu toe naar Facebook:

Uitgave
De releases van Facebook hebben de neiging om in de loop van de tijd te worden geënsceneerd, hoewel dit nu wordt beschouwd als een volledige rol voor alle huidige webgebruikers.
Gebruikers van Facebook Mobile-apps zien niet de Facebook Emoji-set, met inheemse emoji’s vanaf elk betreffende platform dat in apps toont.
Messenger en Facebook blijven verschillende emoji-sets gebruiken. Facebook reageerde niet op verzoeken om commentaar hierover.

Terwijl de Facebook-set regelmatige updates ontvangt, zijn de Messenger Emojis niet in 13 maanden bijgewerkt op het moment van schrijven.
Zie elke emoji die nieuw is in Facebook 2.1 of blader door de volledige set van Facebook Emojis.

🆓📰📥🌯
Meld je aan bij onze gratis nieuwsbrief Emoji Wrap voor het laatste Emoji-nieuws, eerst.
E-mail eenmaal per maand, dit is de beste manier om op de top te blijven van wat er in de wereld van Emoji gebeurt. Abonneer hier:

E-mail

Search Emojis: