Fidel Castro’s dood brengt gemengde emoties

De afgelopen week heeft een wervelwind gezien van sociale media-activiteit rond de dood van Fidel Castro, Thanksgiving en Black Friday.
We waren nieuwsgierig naar hoe mensen emoji’s gebruikten om deze onderwerpen te bespreken, dus we keken naar een aantal gegevens van Twitter.

Zoals DJ Khaled dol is op te zeggen: “Het is een koude wereld die er is” en dit is duidelijk bij het bekijken van de top Emojis die wordt gebruikt om te verwijzen naar Castro’s dood.
We vinden dat ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde en ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Amerikaanse vlag werd meestal gebruikt om anti-Castro-sentiment uit te drukken terwijl โค๏ธ hart en ๐Ÿ˜ญ hard huilend gezicht werd verdeeld tussen anti-Castro en pro-Castro-gebruik. ๐Ÿ™ Persoon met gevouwen handen en ๐Ÿ˜ฉ vermoeid gezicht zijn vaak gebruikt om rouw uit te drukken voor de dood van Castro.
โšก๏ธ Hoogspanningsbord maakt een verrassingsuiterlijk en wordt vaak gebruikt door nieuwsbots (d.w.z. “โšก๏ธ Hoe de wereld zich herinnert Fidel Castro.”) ๐Ÿ’€ Schedel, meestal een ironische emoji, wordt hier letterlijk gebruikt om naar de dood te verwijzen.

Thanksgiving verwante chatter meegeleverde emoji’s die liefde en genegenheid vertegenwoordigen; Bijvoorbeeld โค๏ธ hart, ๐Ÿ’• twee harten, en ๐Ÿ˜˜ gezicht met een kus gooien.
We vonden ook dat seizoensgebonden fall emojis zoals ๐Ÿ esdoornblad en ๐Ÿ‚ gevallen blad evenals ๐Ÿ— pluimveebeen populair zijn geweest.

Black Friday Tweets dit jaar inclusief winkelen gerelateerde emojis zoals ๐ŸŽ gewikkeld heden en ๐ŸŽ„ kerstboom. Merken gebruikte Emojis ook zoals ๐Ÿ”ฅ Fire en! ๏ธ Dubbele uitroepteken om de verkoop te adverteren.
๐Ÿ˜‚ Gezicht met vreugde, was de top Emoji in Black Friday gerelateerde tweets, en het overtrof โค๏ธ hart en ๐Ÿ˜ hartogen suggereren sentiment over Black Friday kan meer sceptisch blijven dan warm en liefhebbend.

Mis het niet
We kunnen onze dagen hier niet allemaal doorbrengen. Meld u aan voor onze gratis, maandelijkse e-mail om het nieuwste Emoji-nieuws bij te houden:
๐Ÿ‘‡ Registreer hier ๐Ÿ‘‡

E-mail

Search Emojis: