Final 2017 Emoji-lijst

Na maanden van het werk uitlijnen van Unicode 10.0-codepunten met nieuwe functies in Emoji 5.0, is de Emoji-lijst 2017 nu definitief.
Deze omvatten smileys, mensen, eten, drinken, vlaggen, en voor de eerste keer: nieuwe fantasietekens zoals een zeemeermin, genie en vampier.
We geven vandaag de definitieve versie van onze voorbeeldafbeeldingen voor deze update af. Deze zijn ontworpen in de “Apple Style” om aan te geven hoe deze emoji’s kunnen kijken bij het raken van telefoons later in het jaar.

Veranderingen van eerdere concepten zijn de vlaggen van Engeland, Schotland en Wales. Deze sluiten zich aan bij eerder goedgekeurde kandidaten zoals braaksel gezicht, oranje hart en T-Rex.
Onze voorbeeldafbeelding geeft alle 69 emojis weer die we verwachten dat verkopers ondersteunen (minus de variaties van de huidtint, waarvan we alleen een paar hebben ontworpen).
Gepland voor vrijlating in juni 2017 zijn er in totaal 239 Emojis wanneer er rekening wordt gehouden met GENDER- en huidtoonaanbevelingen.

Unicode blijft werken aan functionaliteit en documentatie met betrekking tot Emoji 5.0 en Unicode 10.0; De Emoji-lijst is nu bevroren. Hier is het; Elke emoji in de volgende release van Unicode:

Emoji 5.0-lijst
5.0 Voorbeeldafbeeldingen
5.0 Voorbeeldafbeeldingen (video)

Huidskleuren
Gedocumenteerd in deze Final Emoji-lijst is de aanbevelingen waarvoor emoji’s ondersteuning voor huidtoonmodificatie omvatten. Als algemene regel krijgt menselijke emojis huidtinten, en gele smileys niet.
Van de nieuwe fantasie-set wordt ondersteuning gemengd. Mages zijn bijvoorbeeld beschouwd als een mens, zodat ze ondersteuning krijgen. Genies worden niet als mens beschouwd, en hebben dus geen ondersteuning voor huidtinten.

Geslachten
Veel van de nieuwe toevoegingen hebben een emoji, zoals persoon in een stomende ruimte of genie, naast gendered versies van elk.
Op basis van eerdere releases is het waarschijnlijk een van de gendered-optredens wanneer het wordt vrijgegeven door grote leveranciers.
Het is echter mogelijk dat een gender-ambigue / gender-inclusive-versie voor elk van deze in plaats daarvan kan worden getoond.

Het wordt niet verwacht dat de basis Emoji wordt gebruikt voor inclusieve tekens in deze release, maar het is één optie beschikbaar voor eventuele leveranciers die dit willen doen.
2017 Emoji-lijst

Afbeelding
Emoji

Gezicht met een wenkbrauw opgevoed

Grijnzende gezicht met Star Eyes

Grijnzend gezicht met één groot en een klein oog

Gezicht met vinger die gesloten lippen bedekt

Ernstig gezicht met symbolen die mond bedekken

Glimlachend gezicht met glimlachende ogen en hand die betrekking hebben op mond

Gezicht met monocle

Geschokt gezicht met exploderende hoofd

Gezicht met open mond braken

Kind

Volwassen

Oudere volwassene

Persoon met hoofddoek

Gebaarde persoon

Borstvoeding

Vrouwenmage

Man mage

Vrouwenfee

Man fee

Vrouwenvampier

Man vampier

Merwoman

Meerman

Vrouw elf

Man elf

Vrouw genie

Man genie

Vrouw zombie

Man zombie

Vrouw in stomende ruimte

Man in stomende kamer

Vrouw klimmen

Man klimmen

Vrouw in lotuspositie

Man in lotuspositie

Ik hou van je handteken

Palmen samen

Brein

Sinaasappel

Sjaal

Handschoenen

Jas

Sokken

Gefactureerde dop

Zebra gezicht

Giraffe gezicht

egel

Sauropod

T-Rex

Cricket

Kokosnoot

Broccoli

Pretzel

Vlees van vlees

Sandwich

Kom met lepel

Ingeblikt voedsel

Knoedel

Gelukskoekje

Meeneemdoos

Taart

Kop met stro

Eetstokjes

Vliegende schotel

Slee

Curling steen

Vlag voor Engeland

Vlag voor Schotland

Vlag voor Wales

Smileys
Smileys in deze update omvatten een monocle draagvlak, een brutale hand-over-mond, vloeken, “geest geblazen”, braaksel, shhhh, wenkbrauw-raise, wilde ogen en star ogen.

Mensen
Alle nieuwe mensen in deze update ondersteunen huidtoonmodificatie. Per definitie zijn er geen mannelijke of vrouwelijke versies van kind, volwassenen en ouder-volwassen, omdat deze bedoeld zijn om gender-inclusive versies van jongen / meisje, man / vrouw en oudere man / oudere vrouw te zijn.
Bovendien zijn geen geslacht versies van borstvoeding, bebaarde persoon of persoon met hoofddoek in deze release.

Persoon in de stomende kamer wordt hier getoond met een vrouwelijke en mannelijke variatie. Het is nog te zien als een gender-inclusieve versie hiervan wordt ondersteund op grote platforms.
Fantasie
Al Fantasy-tekens in deze update ondersteunen huidtinten en geslachten – behalve de genies die niet worden vermeld als een huid, en dus geen huidtint.

Activiteiten
De persoon in lotuspositie is bedoeld om verschillende activiteiten zoals meditatie of yoga te dekken. Mannelijke en vrouwelijke rotsklimmers zijn inbegrepen, evenals de slee en krullende steen om extra dekking te bieden voor wintersport.

Kleding
De huidige emoji-kledingcollectie mist veel warmere items. Deze update biedt verschillende winterkleren zoals een vacht, sjaal en handschoenen.
Zou een leverancier de dop merk maken met hun eigen logo? We zullen moeten wachten en zien.

Dieren
Van de vele dieren die geen emoji-vertegenwoordiging hebben, zijn er in deze release zes toegevoegd. Meerdere voorstellen zijn gemaakt voor Dinosaur Emojis, en het eindresultaat is een specifieke dinosaurus (de T-Rex) en een categorie dinosaurussen (Sauropod).
heb overweldigend ondersteuning getoond voor een giraffe emoji over alle anderen in het verleden.

Eten drinken
Een groot bereik van nieuwe voedselproducten verschijnt in deze release, met een sandwich, frisdrankbeker, taart, knoedel en pretzel als een aantal van de populairder.
Groenten zijn momenteel niet goed geadresseerd en de broccoli gaat een manier om het evenwicht te herstellen.
Eetstokjes zijn ook apart verkrijgbaar bij de take-outcontainer, die de release van de lepel emoji van vorig jaar zal complimenteren.

Vlaggen
Emoji 5.0 omvat brede ondersteuning voor nieuwe vlagtypen en drie worden aanbevolen voor leveranciersteun in deze release.
Dit zijn de vlaggen van Engeland, Schotland en Wales. Meer op vlagondersteuning hieronder.

Wat nog meer?
Een hersenen, vliegende schotel, oranje hart (om de regenboog van gekleurde harten te voltooien) en twee nieuwe handgebaren rond deze release af.
Voorgesteld maar niet goedgekeurd waren vele andere handgebaren, waaronder Shaka en West Coast Hand.

Meer vlaggen
Een deel van Emoji 5.0 is een nieuwe functie genaamd Emoji-vlagsequenties, waarmee extra vlaggen worden ondersteund.
Deze update biedt nu ook ISO-onderdelen die ook als Emoji-vlaggen worden ondersteund, die het potentiële aantal vlaggen die kunnen ondersteunen die dramatisch verhogen.
In Emoji 5.0 zijn drie nieuwe vlaggen aanbevolen voor ondersteuning door leveranciers: Engeland, Schotland en Wales.
Verkopers zijn nu in staat om extra vlaggen te ondersteunen, zoals Catalaans, Texas, Noord-Ierland of een van de Liberiaanse County-vlaggen als ze dat willen.

De primaire beperking van nieuwe vlagondersteuning is dat de onderverdeling in deze lijst beschikbaar is.
Uitgave
De Emojis in Emoji 5.0 zijn nu definitief vanaf 2017-03-27.
Unicode 10.0 zal naar verwachting in juni 2017 worden vrijgegeven en is vereist voor veel van de nieuwe Emoji’s vermeld in Emoji 5.0.
Wat de selectie betreft, heeft Unicode President Mark Davis verteld:

“Deze 5.0-update van nieuwe Unicode Emoji is ontworpen om een ​​reeks populaire verzoeken die we in 2016 hebben ontvangen te dekken. Het dekt de 56 Emoji-tekens die in Unicode 10.0 zijn, plus 183 Emoji-sequenties die worden gebruikt voor gender- en huidtonenvarianten, en De 3 nieuwe vlaggen voor Engeland, Schotland en Wales.

Het is in juni voltooid en vrijgegeven vóór de ontgrendeling van Unicode 10.0, zodat leveranciers hun beeldontwerpen en -code van tevoren kunnen voorbereiden. ”

Verwacht deze te zien op de meeste belangrijke besturingssystemen in de tweede helft van 2017.
Wat is het volgende
Er zijn hierna twee mogelijkheden voor de Emoji-lijst:

Een nieuwe Emoji 6.0-release kan tussen nu en medio 2018 worden gemaakt en vrijgegeven. Dit zou in staat zijn om nieuwe vlagsequenties of zwj-sequenties op te nemen. Bovendien kan een Emoji-update een Unicode-teken Emoji-presentatie verlenen.

Als alternatief, als de volgende Emoji-release nieuwe codepunten vereist, is het snelst dat wordt vrijgegeven Medio 2018 wanneer Unicode 11.0 uitkomt.

Het is voorbarig om te weten welke aanpak in dit stadium zou worden genomen, en meer kan duidelijk worden na de release van Emoji 5.0 in juni 2017.

Emoji 5.0-lijst
5.0 Voorbeeldafbeeldingen
Unicode 10.0 Emoji-lijst
Unicode Technisch rapport 51

Eerst zijn 🥇
Meld je aan voor onze gratis, maandelijkse e-mail, zodat je eerst het laatste Emoji-nieuws weet. wordt maandelijks gepubliceerd en we zullen uw e-mail niet gebruiken voor iets anders.
👇 Uw e-mailadres 👇

E-mail

Search Emojis: