Geanimeerde emojis komt naar iOS

Lekte iOS-firmware heeft een nieuwe “geanimeerde Emoji” -functie onthuld die deze maand naar iOS 11 komt, die verschijnt op basis van uw gezichtsuitdrukkingen.
Update: Animoji is aangekondigd en hier is wat we kennen.
9TO5MAC meldt dat deze animoji-functie een aantal 3D-versies van bestaande emojis ondersteunt, inclusief de aap, robot, kattengezicht en hondengezicht:

Dit lijkt vergelijkbaar te zijn met de functie “Geanimeerde Emoji” -functie die wordt gepromoot als een emoji, maar in feite is een beeld dat over-the-air als een sticker wordt verzonden.
Hoewel dit in dit stadium is, zal deze animoji-functie waarschijnlijk geen invloed hebben op hoe regelmatig emoji’s worden gebruikt of weergegeven in inline-tekst, en in plaats daarvan zou meer op bitmoji of andere “Emoji-merk” stickerpakketten zoals Kimoji werken.
Dit lijkt een geheel nieuwe functie te zijn, die kan worden gebruikt voor berichten, of als een nieuwheid aanvulling op hulpmiddelen voor inhoudsrecommunicatie op iOS. Dus rust Easy Iedereen die niet wil dat hun bestaande emoji’s van het scherm springen: dat lijkt onwaarschijnlijk met deze functie.

IOS 10.2 Vervanging van alle bestaande Emoji-artwork (behalve vlaggen) in 2016, en het bleek dat de nieuwe ontwerpen in 3D waren gemaakt en vervolgens als 2D voor het lettertype worden weergegeven.
Een ton (het meest? Allemaal?) Daarvan zijn ook 3D-gerenderd. Ik wed dat deze klus een extreem lange tijd heeft gehaald. Ze zijn allemaal vervangen .- Cabel Sasser (@cabel) 31 oktober 2016
Niet gerelateerd aan deze nieuwe animoji-functie, bevestigde Apple eerder nieuwe Emoji 5.0-ondersteuning die tegen het einde van 2017 naar IOS kwam. De volgende Emojis werden getoond door Apple op World Emoji Day en zal dit jaar naar IOS komen:

Er wordt een speciaal evenement gehouden op 12 september waar Apple naar verwachting een nieuwe iPhone moet onthullen. Of Animoji en / of nieuwe EMOJI-ondersteuning op dit evenement wordt onthuld of vrijgegeven, is nog niet bekend.
Meer over Animoji.

Search Emojis: