Gelukkig #worldemojiday

Vandaag is 17 juli wat รฉรฉn ding betekent: World Emoji Day! Er is veel te vieren.
Allereerst, dankzij Jonathan Mann die de eerste World Emoji Day Anthem produceerde, die de hele dag in je hoofd kan vastlopen:

* ๐ŸŽถ Iedereen gebruikt Emoji; Emojis zijn voor ons allemaal ๐ŸŽถ *
samenvatten
Dus wat is de World Emoji-dag? Gewoon, het is een dag voor iedereen om alle dingen te vieren Emoji.
Emojis is zo integraal geworden voor ons leven, het lijkt alleen redelijk dat we een dag van het jaar hebben om ze te vieren.
17 juli was een natuurlijke datum om te kiezen voor deze vakantie, omdat het zo prominent functioneert op de ๐Ÿ“… kalender emoji voor iOS.
Oh, behalve dit:

Wat is er op
Er gebeurt dit jaar veel deze World Emoji, van Emoji-feesten, productlanceringen en tentoonstellingen.
Belangrijker, doe wat je wilt!
Emojis zijn voor ons allemaal, en je zou genieten van de dag, maar je kunt het alstublieft. Als je wel in de geest van de dag wilt gaan, is hier een paar plaatsen om aan de slag te gaan.
World Emoji Awards
Dit jaar houden we de eerste jaarlijkse #worldemojiawards.
Gezien het is het eerste jaar dat we de prijzen hosten, we houden het heel eenvoudig.
Twee awards, beide gestemd door het publiek, op Twitter.

๐Ÿ† Beste nieuwe emoji
Welke van de 37 nieuwe emojis is in 2015 vrijgegeven als onderdeel van Unicode 8 in 2015? Heeft je je verbazen of op onverwachte manieren in je leven sluipen?

๐Ÿ—ณ Stem voor nu

๐Ÿ… meest verwachte emoji
Unicode 9 werd in juni 2016 uitgebracht, met 72 nieuwe emoji’s. De meeste mensen hebben deze nog niet. Naar welke kijk je het meest naar uit?

๐Ÿ—ณ Stem voor nu

Pepsi Phwin New York
Pepsi organiseert een gratis tentoonstelling in New York City om #Worldemojiday te vieren. De interactieve tentoonstelling volgt hoe liefde door de eeuwen heen is gecommuniceerd en de openingsavond werd bijgewoond door Maggie Gyllenhaal, Chanel Iman, Kellan Lutz.

Gelegen op 433 Broadway in het hart van Soho in Manhattan, is de tentoonstelling gratis en geopend van 10:00 AM – 18:00 uur op zondag 17 juli.
Zoek slimmer
Vorig jaar bekeken Bing een Emoji-zoekfunctie voor World Emoji-dag, en dit jaar zijn we trots om te zeggen dat het met meer functies is teruggekeerd!

Bing gebruikt nu de API om zoekresultaten voor elke emoji weer te geven en kan nu een deel van de beschrijving laten zien zonder dat u rechtstreeks hoeft te hoeven.
Dit kan een geweldige tijdsperiode zijn voor Bing-gebruikers, vooral degenen die vaak een emoji-betekenis of een grootlatend uiterlijk moeten opzoeken.
Emoji Grammar Guide
Grammarly samenwerken met het produceren van een gids voor Emoji in 2016.

Vrijgegeven op de World Emoji-dag, deze gids heeft handige tips waarop emoji’s geschikt zijn voor welke gesprekken, grammatica-regels en andere best practices.

๐Ÿ“– Bekijk de gids voor Emoji + Grammar

World Emoji Day Run
De eerste World Emoji Day Run wordt op zondag 17 juli in Hampshire, Verenigd Koninkrijk gehouden.
Iedereen die graag lid moet worden, zal zeker indruk maken als ze worden gekleed als hun favoriete emoji.

๐Ÿƒ Wereld Emoji Dagdetails

Volg ons
Blijf op de hoogte van de nieuwste evenementen en vieringen door de verschillende World Emoji-daglocaties op het web te volgen:

๐ŸŒŽ Wereld Emoji Day Official Site
๐Ÿฆ Wereld Emoji Dag op Twitter
๐Ÿ‘ Wereld Emoji-dag op Facebook
๐Ÿ–ผ Wereld Emoji Day op Instagram
๐ŸŽฅ Wereld Emoji-dag op YouTube

Vraagt โ€‹โ€‹u zich af hoeveel tweets worden verzonden voor #worldemojakiday? Alle statistieken voor World Emoji Day 2016.

Search Emojis: