Get Entited: 117 Nieuwe Emojis komen dit jaar naar al je apparaten 🤩

Nieuwjaar, nieuw jij. Het begin van een nieuw decennium is op ons – is dat niet spannend? Toevoegen aan de sensatie is een verse partij van gloednieuwe emojis die wordt vrijgegeven door het Unicode-consortium, de centrale bank en het bestuur van internationale symbolen-Emojis inbegrepen.

2020 release van emojis
Maar liefst 117 Nieuwe Emoji’s maakte de laatste snit voor vrijlating dit jaar en opgenomen in die lijst zijn 62 nieuwe Emojis en 55 gender- en huidtoonvarianten. Er is al veel opwinding voor sommige emoji’s. Een van hen is de mensen die emoji knuffelen die twee mensen zien die hun armen uitstrekken om een ​​knuffel te geven. Op basis van eerdere feedback van Netizens, toont deze emoji een groter gevoel van empathie dan een andere knuffelen emoji, het 🤗 knuffelen gezicht.
Enthousiast over emojis
Zodra Woord uitkwam dat een transgendervlag een van de nieuwste partij Emojis is ingevoerd die dit jaar introduceerden, drukten de leden van de LGBT-community en supporters van LGBT-rechten onmiddellijk online hun excitement uit. Hetzelfde gebeurde met de liefhebbers van de melkthee, toen ze hoorden over de bubble Tea Emoji ze konden niet wachten om hun gepassioneerde liefde voor het favoriete drankje van Taiwan te laten zien.
Helaas moeten LGBT-supporters en zullen theefans een beetje langer moeten wachten, omdat deze batch pas later dit jaar wordt bereikt. Er is geen ingestelde datum, hoewel op basis van eerdere patronen, technologische experts en emoji-experts de nieuwe Emoji’s voorspellen in Android-apparaten in augustus, en aan iOS en MacOS in oktober of november.

Een soort van een boei, we weten het! Als dat te lang voor je is, is hier iets om je beter te laten voelen – een lijst met alle nieuwe emojis! Het is goed om een ​​vroege voorbeeld van hen te hebben, zodra ze eindelijk toegankelijk zijn voor het publiek, weet je alles over hen en hoe ze ze in al je online gesprekken te gebruiken.
Laten we beginnen met degenen die veel buzz genereren en vervolgens naar de rest gaan:
GENDER-INCLUSIEF
In een andere stap naar inclusiviteit omvat de batch van nieuwe emojis verschillende gender-inclusieve symbolen.

MX Claus – De MX Claus Emoji is een gender-inclusive-versie van Santa Claus. Deze emoji is een illustratie van een persoon met grijs haar, draagt ​​een kerstmuts. De MX Claus Emoji zal in verschillende huidtoonvarianten komen, zoals de lichte huidtoon en middellange lichte huidtoonvariant.

Vrouw in smoking – Of het nu voor een prom-avond is of voor een zwart-tie-evenement, smoking zijn een sterke stijlverklaring voor mannen. Nou, niet meer! Meer en meer vrouwen dragen nu pakken en smoking, wat deze emoji uitlegt. De vrouw in Tuxedo Emoji is een foto van een vrouw in een zwarte en grijze tux. Ze heeft zwart haar schouderlengte en glimlacht, maar zonder tanden.

Man met sluier – Naarmate meer en meer landen het huwelijk van hetzelfde geslacht legaliseren, lijkt het maar natuurlijk voor het Unicode-consortium om een ​​man met sluier emoji te hebben om dat te vertegenwoordigen en weer te geven. Typisch verkrijgbaar in slechts één geslacht, duwt de man met Slue Emoji de grenzen van wat Geslacht een bruiloft sluier moet dragen. De emoji is een illustratie van een man die een witte sluier en een witte jurk draagt. Hij draagt ​​een band van parels op de top van zijn hoofd.

Geslacht Neutrale ouderfles die een baby voedt – eerder, het Unicode-consortium bevatte slechts een babyfles, die de binding tussen de zorgverleners en baby tijdens flesvoeding niet vastlegt. De genderneutrale ouderfles die een baby voedt, verandert dat door een geslachtloze persoon in te voeren met een babyfles, die zijn of haar baby voedt.

Transgender Flag – De afgelopen 4 jaar was de Vlag van Transgender Pride Online een van de meest gevraagde Emojis. De transgender-gemeenschap probeerde hun best om een ​​emoji van hun vlag online te krijgen, en hun persistentie definitief afbetaald. De vlag van de transgender is een blauwe, witte en roze vlag met drie horizontale secties.
Eten en drinken
Koks en fijnproevers hebben een ontploffing met al deze overheersende, dorst-lessen, nieuwe emojis!

Bubble thee – op lange tijd hebben we een bubble thee emoji! Bubble thee, een drankje gemaakt met ijsthee, gezoete melk en zwarte tapioca ballen, werd voor het eerst geïntroduceerd in Taiwan in de jaren tachtig. Nu is het een wereldwijd fenomeen dat populair is gemaakt door internetfoodies! De bubble Tea Emoji is een foto van een roze drankje met zwarte ballen en een blauw stro.

Tamales – Of je het nu gaat om het maken van tamales thuis tijdens de feestdagen, of je verlangens te delen voor een van de beste Mexicaanse gerechten op de planeet, de mogelijkheid om er online over te praten, zal er zijn voordat je het weet.

Theepot – waarom dit niet in de lijst jaren geleden is opgenomen, zal een van de grootste vragen in de Emoji-wereld zijn. Nou, dat is nu allemaal achter ons. De iconische theepot zal eindelijk zijn eigen emoji krijgen, en dat is het enige dat telt. We hebben Yorkshire-thee, een populair zwart theemerk om hiervoor te bedanken. Yorkshire gooide het concept naar Unicode en de rest is geschiedenis.

Ben je dol op Fondue? Als je ja, goed nieuws hebt geantwoord, zal er een fondue emoji zijn, perfect voor familievoeding Night of At-Home Night.
Foodies, geef een groot, warm welkom in olijf, paprika en bosbessen emojis, ook!
Smileys en handgebaren
Er zijn ook verschillende smileygezichten en handgebaren die overeenkomen met iedereen die voelt:

Glimlachend gezicht met een traan – we hebben allemaal die momenten gehad – glimlachen terwijl ze binnen huilden. Je moet op een dappere gezicht zetten, zelfs als het je zoveel pijn doet om het te doen. We voelen jou, en het Unicode-consortium deed ook! Toen mensen hoorden over het glimlachende gezicht met een traanemoji, spraken veel mensen erover, waarschijnlijk omdat het zo relatable was. Een smiley met een blauwe traan die uit één oog komt, het is perfect voor die momenten wanneer je moet glimlachen wanneer je hart pijn doet.

Knipte vingers – de beknelde vingers Emoji is een van de meest populaire symbolen online. Het is een stereotype Italiaans handgebaar dat sindsdien is gefilterd naar andere landen over de hele wereld. Het officiële doel is om de manier te vertegenwoordigen die een Italiaan zou kunnen vragen: “Wat wil je? “Maar als je in Korea woont, of beïnvloed door de Koreaanse cultuur, weet je dat het ook een andere betekenis heeft. De beknelde vingers Emoji werkt ook als een Koreaans symboolhandhart, een boodschap van handgebaar van de liefde. De beknelde vingers Emoji wordt geleverd in verschillende huidvarianten, waaronder lichte huidtoon, middellange-lichte huidtoon, middellange donkere huidtoon, en middelgrote huidtint.

Mensen knuffelen – Zoals eerder vermeld, is de mensen die emoji knuffelen een foto van twee blauwe figuren die in een omhelzing worden getoond. Een meer menselijke versie van een knuffel, voordat dit rondkwam, was het symbool het dichtst bij een knuffelende emoji het knuffelende gezicht, een gele smiley met open handen. Een andere nieuwe emoji die tot deze categorie behoort, is het vermomde gezicht, een glimlachend, komisch gezicht dat een nep neus, glazen en snor draagt.
Dieren
Veel extra emoji-categorieën krijgen in 2020 spannende updates, een van hen is de dierlijke categorie. Haal je gadgets klaar voor deze lijst omdat het nogal een lange is !!

De nieuwe emoji’s die naar je telefoons, computers en tabletten komen, zijn de Mammoet Emoji, Beaver Emoji, Dodo Emoji, Seal Emoji. Andere dierlijke emojis zijn de kever emoji, worm emoji en bison emoji.
De volgende keer dat je Pesky Insects ziet als de kakkerlak en vliegen je thuis binnenvallen, heb je kakkerlak en vlieg emojis om met je online rant te gaan omdat ze ook hun eigen emojis zullen krijgen!
Bouw

Het Woordenboek van Emoji staat op het punt groter te worden met veel constructie-gerelateerde emoji’s. Het lijkt erop dat veel mensen huizen bouwen en meubels in 2020 bouwen, omdat het timmerwerk emoji, schroevendraaier emoji, haak emoji, ladder emoji, rock emoji, hout emoji, hut emoji en pickup truck emoji zijn allemaal opgenomen in de lijst met nieuw emoji’s voor 2020.
Het is interessant om andere hobby’s of beroepen in het Emoji-toetsenbord te zien, emoji’s die zo weinig van onze aandacht hebben gekregen, niet zoveel als, zeggende de gender-inclusive, maar zijn nog steeds belangrijk.
huis

Het maakt niet uit wat je eruit ziet of waar je vandaan komt, er zijn enkele dingen die we nodig hebben, vooral met items thuis. Dit verklaart waarschijnlijk de opname van huisdelen zoals het raam Emoji, plunjer emoji, spiegel, naaiende naald, knoop en tandenborstel emojis.
Muziek

Muziek Emojis voegt een aangename melodie toe aan een bericht, slechts één noot kan zoveel charme toevoegen aan een gesprek. Nu kunnen musici en muziekliefhebbers misschien zelfs hun eigen EMOJI-band beginnen, omdat lange drum en accordeons de nieuwste muzikale toevoegingen zijn aan de Emoji-bibliotheek!
Willekeurig
Natuurlijk zou het geen nieuwe Emoji-aankondiging zijn als er geen willekeurige selectie van emojis was zoals de nestelende pop, boemerang, toverstaf (misschien voor al die online fantasieën die je deelt met je vrienden?)
De grapje terzijde, er zijn tonnen dingen die mogelijk niet in elke categorie passen. Dit is als we alleen de nieuwe emojis van 2020 zouden overwegen. Maar als we naar de Emoji-wereld zouden kijken als geheel, zijn ze volkomen logisch en zijn ze goede toevoegingen aan eerdere lijsten. Zoals de Thong Sandal Emoji die je kunt koppelen aan de jurk Emoji die in een ander jaar uitkwam.
Andere “willekeurige” emoji’s zijn de vishaak Emoji, lift emoji, aanplakbiljet emoji en lift emoji.
De meest realistische ogende emoji voor 2020

Het winnen van de prijs voor de meest realistische ogende emoji is de longemoji. Massachusetts -Based artsen Dr. Shuhan Hij en Dr Christian Kamkoff gooiden vorig jaar de Lung Emoji om het bewustzijn te vergroten over de ademhalingsgezondheid. En, natuurlijk, het kwam in! De Lung Emoji toont de rechter long, linker long en de pleura. PLEURA is een sponsachtig weefsel dat de longen van de borstwand scheidt.
Conclusie
Emojis zijn de POP-sterren van digitale communicatie. Houd van hen of haat ze, ze hebben zeker veranderd zoals we communiceren. Emojis maakt onze wereld kleiner en eenvoudiger door deze leuke, op karakter gebaseerde emoticons die we leren over verschillende landen en verschillende culturen. Is dat niet gewoon geweldig?
Als u wilt dat uw ras, cultuur of gemeenschap representatie heeft, of als u gewoon een wild idee hebt dat u met de wereld wilt delen, ga dan naar www.unicode.org om een ​​voorstel in te dienen. Wie weet, Unicode zou het kunnen opnemen in hun volgende batch van nieuwe emoji’s? 🙂

Search Emojis: