Giraffe, Pretzel, Vampire Emojis voor 2017

Het Unicode-consortium heeft vandaag een shortlist voorgesteld van 51 Emoji’s voor acceptatie in Unicode 10.
Nieuwe emojis omvatten een giraffe, pretzel, vampier, bebaarde man, frisdrank / milkshake, borstvoeding, een “shhh” gezicht, taart, sterren-ogen gezicht, vrouw in hijab en zebra.

Hoewel gezichten en handgebaren de meest populaire Emoji-toevoegingen zijn, zijn voedseltypen ook goed vertegenwoordigd en voegt de voorgestelde lijst nu broccoli, kokosnoot en sandwich toe.

Net zoals de baby Emoji niet momenteel is genderd, zijn toevoegingen voor kind, volwassene en oudere volwassene op deze lijst als niet-geslachte equivalenten van de jongen / meisje, man / vrouw en oudere man / oudere vrouw.
Twee dinosaurussen hebben het tot deze fase gemaakt: Sauropod en T-Rex. Dit is naast de bovengenoemde dieren.

Ten slotte zijn activiteiten zoals rotsklimmen, sauna, yoga / meditatie op deze lijst, evenals kleding zoals sokken, handschoenen en een vacht.

Emoji’s die deze keer niet de snit maakten, zijn amandel, groene greens, gezicht met lightbulb en gezicht bonzen tegen de muur.
De voorgestelde lijst die wordt opgesteld door het Emoji-subcomité voegt deze toevoegingen toe aan de acht eerdere Emoji-kandidaten die op eerdere vergaderingen zijn vermeld, zoals oranje hart, knoedel en gezicht met één wenkbrauw opgeheven (aka Colbert Emoji).

Het voorstel vermeldt deze set van Emojis merkt op dat:

Het beoogde uiterlijk is niet noodzakelijk dat in de voorstel-documenten wordt getoond.

De Emoji-lijst voor 2017 zal worden afgerond wanneer Unicode 10.0 medio 2017 wordt vrijgegeven.

Verdere Emoji-toevoegingen voor Unicode 10, geconsolideerd voorstel (PDF)
Huidige Unicode 10 Emoji-lijst

Search Emojis: