Google Emoji 13.1 Changelog

Eigenaren van de nieuwste pixel-telefoons van Google hebben nu toegang tot nieuwe 217 nieuwe emoji’s, waaronder een gezicht uitademen en een hart in brand, evenals opties om de huidtint van vele paar Emojis te mengen en te matchen en te matchen.
Deze komen als onderdeel van de Function Druppel in december 2020 die vorige maand is aangekondigd voor Google Pixel-apparaten.

Alle 217 nieuwe Emojis ondersteund door Google zijn uit de Unicode Emoji 13.1 Set, goedgekeurd in de late 2020.
Dit is een andere tijdlijn tot afgelopen jaren waarin nieuwe emoji’s aan het begin van het jaar werden goedgekeurd. Onder het nieuwe releasschema van Unicode werden Emojis in september 2020 goedgekeurd en wordt verwacht dat Google de meeste gebruikers in 2021 uitrollen.

๐Ÿ†• Nieuw en gewijzigd
De drie nieuwe smiley emoji’s in deze update zijn:

๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ’จ gezicht uitademen
๐Ÿ˜ต๐Ÿ’ซ gezicht met spiraalvormige ogen
๐Ÿ˜ถ๐ŸŒซ๏ธ gezicht in wolken.

Als je je een gezicht met spiraalvormige ogen op Android herinnert voorafgaand hiernaar, kun je je geen dingen voorstellen. De Emoji ๐Ÿ˜ต U + 1F635 is eerder getoond met spiraalvormige ogen op Android. Die Emoji veranderde in 2020 naar XS voor de ogen om te zorgen voor een betere cross-platform-compatibiliteit. Deze nieuwe Spiral-Eyed Emoji vult de leegte en zal consistent zijn op alle telefoons.
Er zijn twee nieuwe harten in deze update: โค๏ธ๐Ÿ”ฅ Hart in brand en โค๏ธ๐Ÿฉน Herstellend hart.

Harten zijn consequent een van de meer populaire Emoji-typen en het herstelhart biedt een aangename tegenhanger aan ๐Ÿ’” gebroken hart.
Net als bij veel eerdere releases blijft de consistentie van genderopties op de agenda. Nu zijn er voor de eerste keer genderopties beschikbaar voor de bebaarde persoon.
Deze update introduceert de ๐Ÿง”โ™€๏ธ vrouw: baard emoji.
Dankzij de manier waarop deze emoji’s worden geรฏmplementeerd, betekent dit dat er een nieuwe genderspecifieke ๐Ÿง”โ™‚๏ธ-man is: baard emoji, die er hetzelfde uitziet als de (nu hernoemde en opnieuw ontworpen) ๐Ÿง” persoon: baard emoji.

๐Ÿง” PERSOON: BARD heeft nu een gender-inclusive uiterlijk, in overeenstemming met recente wijzigingen in andere emoji’s die geen geslacht opgeven. Gegeven dat haarstijl het geslacht niet definieert, zijn gebruikers natuurlijk van harte welkom om te gebruiken, wat de bebaarde emoji het best de persoon of onderwerp bij de hand vertegenwoordigt.

Slechts รฉรฉn andere emoji is veranderd in deze update: ๐ŸŽ‘ Moon-kijkceremonie heeft nu een sterrenhemel met een prominente maan als achtergrond, verwant aan verschillende andere belangrijke leveranciers.

De rest van nieuwe emoji’s zijn voor verschillende huidtintcombinaties voor het ๐Ÿ’‘ paar met hart en ๐Ÿ’ kus emojis. In feite zijn 200 van de 217 nieuwe emoji’s in het Android 11.0 december 2020-daling van dergelijke variaties.

Hoewel dit veel opties lijkt wanneer ze allemaal naast elkaar worden getoond, lijkt dit in de praktijk minder te zwaar op het Emoji-toetsenbord. Het is alleen wanneer gebruikers op een van deze paar Emojis drukken dat alle opties worden gepresenteerd.

Bij gebruik van Google’s eigen GBOAD EMOJI-toetsenbord worden deze nieuwe combinaties van ๐Ÿ’‘ paar met hart en ๐Ÿ’ kus op een vergelijkbare manier getoond voor de verschillende ๐Ÿง‘๐Ÿค๐Ÿง‘ mensen die handen emojis houden.
Hierdoor kan elk van de mensen in deze emoji’s afzonderlijk worden gekozen met een andere huidtint. Een nette rasterontwerp steekt elk van de huidtinten uit, waardoor selectie snel en eenvoudig wordt gemaakt.

Dit is waarschijnlijk de interface die wordt gebruikt voor de handshake emoji, die is opgesteld om huidtoonsteun te krijgen in de volgende grote EMOJI-update. Google ondersteunt al gedeelde huidtinten voor de handshake, maar voor een mix van huidtinten, hebben nieuwe codepunten later dit jaar goedkeuring nodig.
๐Ÿ“ถ RELEASE
Apparaten die nu de Pixel-functie van 2020 ontvangen, omvatten pixel 5, pixel 4, pixel 4XL en PIXEL 4A.
Dit is de tweede dergelijke “pixelfunctie-druppel”, na een vergelijkbare update exclusief voor pixel-apparaten in maart 2020. Die update omvatte ondersteuning voor Emoji 12.1, die niet later in het jaar aan niet-pixelapparaten zou worden verstrekt.
๐Ÿ“ฒ Niet-pixel-apparaten
Als je op een Android-apparaat bent en je deze update niet hebt: hoe krijg je het?
Het antwoord varieert op een paar manieren.

Als u een Samsung-telefoon gebruikt, ziet u de Emoji-set van Google en krijgt updates op een andere tijdlijn. Samsung Emojis ziet er anders uit voor Google’s, en komen als onderdeel van Samsung-ervaring
Apps op Android zoals WhatsApp, Twitter, Facebook en signaal gebruiken ook hun eigen aangepaste Emoji-implementaties, die verschillende ontwerpen en tijdlijnen gebruiken bij Google.
Voor de meerderheid neigen Google’s nieuwe emoji’s de neiging om met toekomstige Android-releases, zoals Android 11.1 of zelfs Android 12.0 te arriveren.
Google heeft geen commentaar gemaakt op hoe of wanneer niet-pixelbezitters deze updates krijgen in 2021. De tijdlijn voor de belangrijkste Android-software-updates varieert aanzienlijk door apparaatfabrikant, apparaatleeftijd, regio en / of mobiele telefooncarrier.

๐Ÿš€ Toekomstige EMOJI-updates
Iets om in de gaten te houden: rapporten geven aan dat Google misschien op zoek is naar nieuwe Emoji’s voor gebruikers zonder een belangrijke OS-update (of pixelfunctie-daling) te vereisen.
Sommige gebruikers in 2020 melden dat Nieuwe Emoji-updates op Android-telefoons voor de officiรซle Google-releases zien. Misschien een teken van te komen dingen.
Of gebruikers nu New Emojis ‘vroeg’ zien als gevolg van Emojicompat (die belooft dat apps kunnen opteren om nieuwe Emoji-ondersteuning voor het besturingssysteem te krijgen) of als onderdeel van andere functionaliteit bij Google, lijkt het doel duidelijk te worden Nieuwe emojis op Android eerder, in plaats van te wachten op fabrikanten om software-updates goed te keuren en vrij te geven.
Als het doel van Google is om alle gebruikers in staat te stellen EMOJI-updates op elk moment van het jaar te krijgen, ongeacht OS-versie, lijkt het mogelijk dat dit mogelijk kan worden aangekondigd bij de volgende Google I / O in mei 2021.
Voor nu: als u deze nieuwe emoji’s nog niet op uw Android-telefoon hebt, blijft u deze software-update het hele jaar door controleren.

Elke emoji in Android 11.0 december 2020-functie
Nieuwe Emoji’s in Android 11.0 December 2020 Feature Drop
Android 11.0 Emoji Changelog
Google’s maart 2020 Pixel Feature Drop Emoji Changelog

Search Emojis: