Google Updates Gun Emoji

Een update die nu uitrolt naar Android-gebruikers heeft het geweer-emoji bijgewerkt om te verschijnen als een stuk speelgoed waterpistool, in lijn met recente wijzigingen door andere leveranciers.
Het lijkt onvermijdelijk achteraf.
Terwijl de verkopers in 2016 misschien in Apple’s ’s nachts herontwerp van de ๐Ÿ”ซ Pistol Emoji in 2016 hebben gehad; Het tij is omgedraaid en nu zullen velen niet aan de andere kant van het hek worden achtergelaten.

In een verplaatsing die vermoedelijk is bedoeld door Google om de verwarring van cross-platform te minimaliseren, maakt dit nu het spuitpistool / waterpistool het defacto-ontwerp voor het pistool Emoji.
Spreken op Emoji-wrap In 2016, Google Product Manager Agustin-lettertypen was voorzichtig met het veranderen van het Android-pistool Emoji om het nieuwe fluorescerende groene ontwerp van Apple te matchen, waarmee ze “zo compatibel willen zijn met andere systemen”.

Wat betreft of Google de situatie in de toekomst opnieuw zou beoordelen, voegden lettertypen aan: “We zullen zien.” Google Art Director Rachel reageerde een vergelijkbaar sentiment in reactie op een publieksvraag bij Emojicon:

“We geloven in de cross-platform-communicatie, dus we behouden ons pistool.”

Het is nu 2018 en het landschap is veranderd. WhatsApp bracht hun eigen emoji-lettertype uit voor Android die vele signalen van Apple neemt, inclusief een waterpistool in plaats van een pistool.
Samsung schakelde ook het pistool uit voor een nieuw speelgoedpistool in de release van 2018 die op de nieuwe Galaxy S9 aankomt.
Twitter is ook aan boord gesprongen, met de nieuwste release van zijn Twemoji-set omschakeling naar een vergelijkbaar groen squirt-pistool eerder deze maand.

Als u trouw blijft aan de verklaringen van 2016, lijkt Google te streven naar ‘in de rij’ te houden ‘met andere belangrijke leveranciers door deze tijd te kiezen om te schakelen.
Andere verkopers
Met Apple, Google, WhatsApp en Twitter allemaal kiezen nu om een โ€‹โ€‹kleurrijk oranje of groen speelgoedgeweer in hun Emoji-lettertypen weer te geven, hoe zit het met de andere belangrijke leveranciers?
Een SPOKSPERSON van een Facebook bevestigd dat een stuk speelgoed Squirt-gun nu het Design Pistool Emoji op Facebook-platforms zal vervangen.
De beslissing om de wijziging te maken is om kwesties met cross-platform-communicatie te minimaliseren, waarbij een scenario wordt vermeden waar een gebruiker een speelgoedpistool kan kiezen uit hun inheemse emoji-toetsenbord op Apple, Google of Samsung-apparaten, en laat het zien als een wapen op Facebook.
Gevraagd naar het Gun Emoji op Windows, weigerde Microsoft om te reageren over toekomstige plannen op het moment dat dit artikel voor het eerst werd gepubliceerd, maar sindsdien een herontwerp een voorbeeld had.
Het is vermeldenswaard dat Microsoft eerst een speelgoedstraalpistool gebruikte in plaats van een echt pistool voor deze emoji. Nadat het eenmaal in lijn heeft gebracht met andere verkopers, lijkt het waarschijnlijk dat ze ertoe kunnen kiezen om hetzelfde te doen.

LG en HTC lijken hun respectievelijke aangepaste Emoji-sets te hebben verlaten en gebruiken nu Emoji-ontwerpen van Google. Mozilla’s Short Lived Emoji-project is voorlopig op permanente Hiatus, en Facebook’s afzonderlijke Messenger Emoji-set werd in 2017 stopgezet en werd langzaam vervangen door de standaard Facebook-set.
Andere Emoji-projecten in actieve ontwikkeling zijn Emojione en Emojidex die in dit stadium beide een gewone pistool vertonen.
Uitgave
Google heeft hun Open Source Noto Color Emoji-repository bijgewerkt met dit nieuwe ontwerp vandaag, en dit lijkt te worden uitgerold naar Android-apparaten via de Emojicompat-bibliotheek van Google, waardoor Emoji-updates afzonderlijk van OS-updates kunnen worden vrijgegeven.
Dit Emoji-herontwerp komt standaard als onderdeel van toekomstige OS-releases van Google, te beginnen met de volgende grote release – verondersteld om versie 9.0 en de bijnaam “Android P” te zijn totdat een naam wordt aangekondigd.

๐Ÿ”ซ Pistool Emoji op
๐Ÿ”ซ Vorige Android Pistol Emoji
๐Ÿ”ซ Nieuwe Android Pistol Emoji
๐Ÿ”ซ Apple verandert het Gun Emoji (2016)

Update 1: Microsoft zal ook de Pistol Emoji bijwerken in een toekomstige release van Windows 10.
We zijn bezig met het evolueren van onze emoji’s om onze waarden en de feedback die we hebben ontvangen weerspiegelen. Hier is een voorbeeld: Microsoft (@microsoft) 25 april 2018

Geen releasedatum is bevestigd voor deze update, en omdat het niet in de huidige Windows 10 Betas is, is het waarschijnlijk niet aan tot later in het jaar.
We hebben onze grafiek bijgewerkt om de (toekomstige) wijziging van Microsoft naast de andere huidige updates weer te geven:

Update 2: Deze bijgewerkte kaart toont nu de opnieuw ontworpen Pistol Emoji van Facebook.

Meer van dit ๐Ÿฅ‡
Als u dit artikel interessant of nuttig vond, overweeg dan u aanmelden voor onze gratis, maandelijkse e-mail. Het bevat Emoji-nieuws, tips, podcastlinks en meer. Voer hieronder uw e-mailadres in.
๐Ÿ‘‡ Uw e-mailadres ๐Ÿ‘‡

E-mail

Search Emojis: