Gooi de ๐Ÿ˜ข Cry Emoji weg: Tips om je gelukkig en gezond thuis te houden ๐Ÿ 

De meeste van de wereld is nu thuis. En het lijkt erop dat het zo al geruime tijd zal blijven. We hoeven we niet veel uit te leggen, we weten allemaal wat er gebeurt – een infectieziekte die de Coronavirus wordt genoemd, anders bekend als Covend-19, beรฏnvloedt meer dan 200 landen en gebieden over de hele wereld. Meer dan 1 miljoen mensen testten positief voor de ziekte en minstens 50.000 mensen zijn eraan gestorven. Niemand weet hoe of wanneer het zal eindigen. Alles is zo verdrietig en eng, je wilt een ๐Ÿ˜ข huilen emoji na elk woord dat je uitkomt.

Tegen iemand praten

We begrijpen dat dit verontrustende tijden zijn. Ja, het is normaal om verdrietig en bang te worden, maar laat het je niet opeten. Bereik en praat met iemand aan de telefoon of online. Er zijn tal van sociale media-platforms zoals Facebook, Twitter, Instagram en online platforms zoals WhatsApp of Skype om u te helpen communiceren met mensen. Als je niet zo comfortabel bent over het maken van de eerste zet, of het is niet goed om de eerste te zijn om je gevoel te delen … Emojis zijn hier om je te helpen beter te communiceren.

Huil emoji

Er is bijvoorbeeld de ๐Ÿ˜ข huilende emoji of ๐Ÿ˜ข huilende gezicht emoji. De ๐Ÿ˜ข Cry Emoji betekent gevoelens van verdriet en pijn. Als je je ongelukkig voelt over iemand of iets, en je wilt het iemand vertellen, is dit de emoji die je misschien wilt gebruiken om het ijs te breken.
Huil emoji op andere platforms

Je zult het moeilijk vinden om de ๐Ÿ˜ข Cry Emoji te vinden, het is bijna alle platformverkopers, waaronder Apple, Google, Samsung en Microsoft en App-leveranciers zoals WhatsApp, Twitter en Facebook.

Luid huilen gezicht emoji

Soms geeft een emoji geen genoeg betekenis aan onze diepste gevoelens. Als je je zo voelt over de ๐Ÿ˜ข Cry Emoji, is er een intensere vorm van, de ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht emoji. Het ๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht Emoji beschrijft extreme droefheid of verdriet.
Luid huilen emoji op andere platforms

Het is niet moeilijk om meerdere besturingssystemen en sociale media-apps zoals Facebook, Twitter, Apple, Google, Samsung en Windows te ondersteunen, ondersteunen de ๐Ÿ˜ญ luid huilende gezicht emoji. Of u nu meer op uw gemak bent met de ๐Ÿ˜ข Cry Emoji of u gebruikt liever de ๐Ÿ˜ญ luid huilende gezicht Emoji, wat belangrijk is, is u uw gevoelens communiceren. Als je je blijft bezig of verdrievoudigd bent na het praten met iemand, misschien is het tijd om met een psycholoog te praten om je beter te helpen.

Thuis lachen

Een andere manier om voor je geestelijke gezondheid in deze situatie te zorgen, is om te lachen! Waarom? Omdat lachen endorfines vrijgeeft, de feel-goede chemicaliรซn van de hersenen die stress verminderen. Dat gezegd hebbende, een manier om de endorfines uit te laten, is om een โ€‹โ€‹grappige film of sitcom op Netflix te bekijken. Je kunt er zelfs een beoordeling over maken en het met je vrienden delen. Door dit te doen, raak je twee vogels met รฉรฉn steen – je bent een productieve, broodnodige bron van goede vibes, erg nodig in een dergelijke tijd.

Online emoji-quizzen

Als je het leuk vindt om je hersenen nu en dan aan de test te zetten, zijn online games en quizzen een geweldige manier om de tijd door te geven. Er zijn tests over alles en alles onder de zon uit lopende gebeurtenissen waarnaar Disney of Marvel-personages zich met de meeste betrekking hebben? Wanneer u alle gewenste quizzen hebt ingenomen, kunt u zelfs een stap verder gaan door uw eigen online test te maken.

Een site genaamd Poll overal zal je helpen dat te doen. Het heeft zelfs een sectie Emoji Quizzes! U formuleert uw eigen vragen, en de antwoorden van de meerkeuze zijn in Emojis. Bijvoorbeeld, als je mensen wilt vragen hoe ze zich voelen, kan een blikje zijn ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hart ogen emoji, b kan zijn ๐Ÿ˜ข huilen emoji, c is ๐Ÿคฃ rollen op de vloer laughing emoji, en D is ๐Ÿ˜ Smirking face emoji .

Chat met vrienden online

Je hebt de memes gezien. Terwijl Introverts zich voor hun hele leven voor hun hele leven voorbereiden, gaan extraverts in een staat van paniek. Extraverts moeten regelmatig infusies hebben van mensen die met hen interactie hebben om zich meer verbonden te voelen, productiever en gelukkig. Wanneer ze hun “oplossing” niet krijgen, raakt het hun humeur af. Dus … je kunt je voorstellen hoe moeilijk quarantaine voor extravert kan zijn.
Godzijdank, voor externe conferencing-services en groepsberichten-apps! Of u nu een extravert of een introverte, externe conferencing-services houdt, zoals Zoom zijn een goede manier om isolatie en eenzaamheid te bestrijden. Met de revolutionaire app kunt u verbonden blijven met vrienden en familie – gratis! Zoom brengt videoconferenties, online vergaderingen en groepsmeldingen in รฉรฉn eenvoudig te gebruiken, coole toepassing. Met de app kun je praten met maximaal 100 mensen per keer! Is dat niet cool?

Emoji-spellen online

Als u inzoomen gebruikt om verbinding te blijven met vrienden en familie, kunt u dan niet online games spelen tijdens het gebruik ervan, zoals online charades of de emoji. In Guess de Emoji kan รฉรฉn persoon de Emoji uitvoeren en andere deelnemers hebben, raden wat de Emoji is! Easy Emojis zoals de ๐Ÿ˜ข Cry Emoji, ๐Ÿ˜œ Kinkachtig gezicht met Tongue Emoji, en ๐Ÿ˜ Smirking Face Emoji zijn gemakkelijk te handelen, hoewel je zeker een stel gelach krijgt met de moeilijkere en grappige dingen zoals ๐Ÿ’ฉ stapel Poo Emoji , ๐Ÿง—โ™‚๏ธ man rock klimmen emoji of ๐Ÿง—โ™€๏ธ vrouw rots klimmen emoji, of de ๐Ÿ‘ฏโ™€๏ธ vrouwen met bunny oren emoji!

Groepsberichten chats met emojis

Als je thuis bent, ben je op je meest ontspannen, rommelig haar, losse kleding, sommige hebben zelfs hun voeten op tafel. Ervan uitgaande dat je in die staat bent en niet in de stemming om je gezicht aan de buitenwereld te laten zien, zijn groepsmeldingen zoals Viber je beste vriend. Je kunt communiceren met een onbeperkt aantal mensen over een gedeeld onderwerp of passie zonder ze van aangezicht tot aangezicht te zien. Als je klaar bent met je vrienden en familieleden over actuele evenementen en showbiz-nieuws, kun je ook geen spellen op Viber spelen?

Decoderen het Emoji-spel
Hier is een gemakkelijke game die je kunt doen – laat je vrienden een aantal emoji-popnummers decoderen, de eerste om het juiste antwoord te raden krijgt een punt! Hier zijn enkele Emoji-songtitels die je kunt proberen:

Emoji Breakdown: ๐Ÿš€ Rocket Emoji en ๐Ÿ‘จ Man emoji
Antwoord: Rocket Man door Elton John

Emoji Breakdown: ๐Ÿ˜ข Cry Emoji of ๐Ÿ˜ข Huilend gezicht Emoji
Antwoord: huilen door Mandy Moore

Emoji Breakdown: ๐Ÿ’ƒ Vrouw Dansen Emoji en ๐Ÿ‘‘ Crown Emoji
Antwoord: Dansende koningin door Abba

Emoji Breakdown: ๐Ÿ™†โ™€๏ธ Vrouw Gesturing Ok Emoji, ๐Ÿ’ญThought Ballon Emoji en ๐Ÿ”Š Speaker High Volume Emoji
Antwoord: Houd nadenken door Ed Sheeran

Emoji Breakdown: ๐Ÿ“ฑ Mobiele telefoon Emoji, ๐Ÿ™‹ Persoon verhogen Hand en ๐Ÿ™ Gevouwen handen Emoji
Antwoord: Bel me misschien door Carly Rae Jepsen

Online games helpen geestelijke gezondheid

Online quizzen en games geven meer dan alleen entertainment en kennis aan luisteraars. Ze verbeteren ook je geestelijke gezondheid. Veel studies hebben aangetoond dat gaming twee belangrijke delen van de hersenen stimuleert, een geassocieerd met motivatie en het bereiken van doelen, en een geassocieerd met leren en geheugen. Wanneer je games speelt, heb je een taak die je moet doen, en je krijgt een beloning voor het voltooien van ze.

Voordelen van online games

Dit helpt mensen met angst omdat wanneer je angst hebt, denk je dat alledaagse taken onoverkomelijk lijken, je projecten zijn gedoemd om te falen, en je kunt niets goed doen. Je vertrouwen is in de laagste. Spelen spelen en taken uitvoeren, ongeacht hoe klein of hoe groot, help je je gevoel voor jezelf te herwinnen. Games helpen ook bij het omleiden van je geest uit je huidige emoties. In plaats van al je energie te zetten om zich zorgen te maken over wat er in de wereld gebeurt, rust je je aandacht op iets anders.
Veel aspecten van de situatie waarin we ons bevinden zijn buiten onze controle. We weten niet wanneer het Coronavirus sterft, als de lockdown wordt uitgebreid, als uw slordige buurman een drager is … hoe lang zult u leven … Whoops! Dat escaleerde snel! TBH, het is gewoon de menselijke natuur, we weten liever hoe een situatie zal spelen, in plaats van te zien wat er later gebeurt. Maar dat is niet hoe het leven werkt. Er zal altijd iets zijn dat je niet kunt beheersen, en als je erover blijft blijven, kan het je gemoedsrust ernstig verstoren.

Desclutter thuis

Dus waarom niet werken aan wat je kunt controleren, zoals je huis? Home Improvement is een goede manier om productief en controle te voelen. Routary en voorspelbare oefeningen zoals het schoonmaken van uw kamer of uw kast decluteren, geven u een gevoel van controle in het aangezicht van onzekerheid. Maar laat het perfectionisme niet in de weg staan. Bij het reinigen of declutert begint de puinhoop groter en kan je je overweldigd voelen. Als dit gebeurt, onthoud dan hoe goed je je zult voelen als je je ogen op een schone kamer of kast feestt.
Hier is een ander idee … Tenzij je onder een rots hebt gewoond, ken je waarschijnlijk al dat Emojis steeds populairder wordt. Om de schattige en lieflijke symbolen te vieren, en om u te helpen ontspannen van alle Coronavirus-gedreven angst, waarom dan niet in sommige DIY Emoji Craft-projecten?

Maak emoji ambachten

We weten niet iedereen is een huiselijke godin zoals Martha Stewart, en dat is A-OK! Er zijn veel gemakkelijke emoji-ambachten om je tanden in te laten, je kunt Emoji Mason-potten, Emoji-onderzetters, Emoji-schoenenbedels, Emoji-fabriekshouders, Emoji-paaseieren, Emoji-ringen en Emoji-notebook covers … de mogelijkheden zijn eindeloos! Andere mix en match je favoriete emojis voor een look die uniek is voor jou en je merk.

Deel de emoji-ambachten die je online hebt gemaakt

Of je nu dol op het ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hart ogen emoji, je denkt dat het ๐Ÿ˜œ knipogen met tong je brutale kant weerspiegelt, of je gelooft dat de ๐Ÿ˜ข huil emoji je emo-kant laat zien, zorg ervoor dat je al je favorieten daarbrengt! Zodra uw items zijn gemaakt, kunt u uw eindproduct niet delen op uw sociale media-accounts? Je inspireert anderen om hun creativiteit uit te breiden en het meeste uit hun vrije tijd te halen.

Maak ambachten plezier voor het gezin

Plus, Arts and Crafts zijn een geweldige bindactiviteit voor ouders en kinderen! U kunt uw kinderen vragen om eenvoudige taken te doen zoals stukjes papiersnijden, of lijmende bits en stukjes van de schoen of de pot of een coaster waar u aan werkt. Tijd doorbrengen met uw kinderen gaat niet alleen om het helpen met hun huiswerk of klusjes. Ambachten en andere artistieke inspanningen moedigen de artistieke en technische vaardigheden van kinderen aan.

Herinneringen maken met je kinderen

Over het algemeen is het belangrijk om tijd met je kinderen door te brengen – niet alleen als ze klein zijn, maar ook in hun tienerjaren. De tijd doorgebracht met samengebracht zal de familie-gebouwen herinneringen helpen – vertrouw ons wanneer we zeggen dat je kinderen deze momenten nooit zullen vergeten, zelfs als ze opgroeien en ze hebben hun eigen gezinnen.

Yummy emoji-snoepjes maken

Over de hele wereld koken mensen onder lockdown en bakken om verveling te bestrijden en vreugde naar hun dag te brengen. Het is echt een no-brainer. Er is iets zoets en troostend om een โ€‹โ€‹partij cupcakes of koekjes uit de oven te trekken. Een beetje comfort dat we nu allemaal kunnen gebruiken.
Als je denkt om in bakken te gaan, is het nu de beste tijd om het te doen. Je hebt tijd in je handen, en we zijn er zeker van dat je familie thuis zal genieten van het eindproduct! Als u op zoek bent naar een ontwerp dat op beide geslachten zal verzorgen, zijn Emojis uw beste gok.

Emoji ontwerpen op gebak

Wie houdt er niet van emoji’s? Van de ๐Ÿคฉ ster sloeg ogen emoji naar de ๐Ÿ˜ข huilen emoji, van ๐Ÿคฏ exploderende hoofd emoji naar ๐Ÿค  cowboy hoed gezicht … kinderen zijn verliefd op deze schattige kleine symbolen. Het decoreren van je cupcake met Emoji-ontwerpen kan langer duren om te maken dan de gebruikelijke cupcake, koekje of wafel, maar wanneer je het eindproduct ziet … maakt het al het harde werk de moeite waard.

Bakken kan intimideren op first-timers. Als je niet van nul bakkende muffins hebt opgegroeid, zijn er tal van online recepten om te volgen. Begin met de basis. Zodra je het hangen, kun je doorgaan naar de Emoji-ontwerpen. Ze zullen je dag maken!

Bakken is de gezondheidsbalsem die we nodig hebben

Vechtende verveling … als productief … vreugde brengen … wist je dat bakken ook stress verlicht? Bakken helpt je te concentreren omdat het vaak afhankelijk is van exacte metingen. U moet ingrediรซnten in de juiste volgorde toevoegen om uw receptwerk te laten werken. Wanneer je geest zich richt op het recept, sta je niet toe dat je gedachten en angsten jezelf af te leiden.

Bakken voor anderen

Nog een reden waarom je je goed voelt, is omdat je hierdoor iets voor iemand anders kunt maken om van te genieten. Is het niet zo goed om je familie te zien genieten van wat je hebt gebakken? Wanneer je het blijft doen, zul je snel de angst en angst weg laten smelten.

Thuis uitwerken

De Coronavirus is op zoveel manieren over de hele wereld veranderd, hoe we werken, hoe we socialiseren, zelfs hoe we trainen, of het gebrek daaraan. Als je graag naar de sportschool gaat, sorry, het is nu “No Bueno”. Artsen suggereren dat we thuis blijven omdat er het risico is op apparatuur die na elk gebruik niet correct is gedesinfecteerd. Er is echter een goede kant voor dit alles, en dat is enkele fitnessruimte en streaming fitnessbedrijven bieden gratis online workouts.

Gratis online workouts

Beachbody, een streaming fitnessbedrijf, biedt zijn fitnessprogramma’s gratis voor 14 dagen. Deze omvatten populaire workouts PIYO, P90X-serie en waanzin. Het mooie van deze trainingen is dat je heel weinig ruimte nodig hebt en je hebt niet veel apparatuur nodig, behalve handgewichten, een mat of bands. Bovendien, High-Intensity Manhattan Training Studio De Fhitting Room houdt gratis virtuele live-klassen genaamd Fhitting Room on Demand, voor een hele maand!

Training naar de Emoji-film Soundtrack

Vergeet daarnaast niet om tijdens je sportschoolsessie naar je favoriete muziek te kloppen! Studies zeggen dat het luisteren naar muziek helpt mensen af โ€‹โ€‹te leiden van hun lichamelijke bewustzijn of pijn. Dus pop in je favoriete Spotify-afspeellijst tijdens het trainen. Terwijl u op zoek bent naar andere nummers om in uw trainingslijst op te nemen, waarom geef dan de Emoji Soundtrack een luister? Liedjes zoals goede vibraties zoals Ricky Reed en voelen dit moment door Christina Aguilera zal je in zo’n goed humeur plaatsen dat je niet een droevige emoji of een ๐Ÿ˜ข Cry Emoji lang zult plaatsen!

Uitwerken is geweldig voor de geest
Bovenop alles wat we noemden, is hier de beste reden om te trainen, depressie en angstsymptomen die vaak verbeteren met lichaamsbeweging. Studies zeggen dat regelmatige deelname aan aรซrobe oefeningen zijn slaap, zelfrespect en algehele spanning verbeteren. Slechts vijf minuten workout kunnen anti-angstaanjagende effecten stimuleren.

Conclusie

Dit is misschien het belangrijkste om in gedachten te houden – sla jezelf niet op als het niet perfect gaat om te plannen. We zijn in het midden van een crisis, wat betekent dat het een tijdje harig zal zijn. Als je een training of de emoji-achtbaan vergeten, heb je gemaakt hoe je het voorstelde, het is niet het einde van de wereld.
Het is geen levens- of doodsituatie. Als je jezelf herhaaldelijk straft, zal het dan niet het doel verslaan van waarom je die dingen in de eerste plaats doet? Dus snijd jezelf wat speling. Wees productief, doe waar je van houdt, maar vergeet niet te reflecteren over de belangrijke dingen. Jij en je familie zijn gezond, je hebt een dak boven je hoofden en eten op tafel.

Als je je vast voelt en onzeker over hoe je je beter moet voelen, neem dan een dag tegelijk. Wat kun je vandaag doen om dingen beter te maken? Werk eraan. Stap in de juiste mindset en geniet elke dag als het komt.

Search Emojis: