🎃 Halloween in het Nieuwe Normaal: Vier de spookachtige nacht van het jaar met 👽 Halloween Emojis en Fun Indoor-activiteiten

Halloween is een viering van alle spookachtige dingen. In de Verenigde Staten wordt het omringd door leuke tradities zoals trick-or-treating, spookjacht en hayrides. Helaas is het grootste deel van 2020 gewijzigd door de Coronavirus-pandemie. De spookachtige nacht van het jaar is waarschijnlijk niet anders.

Helaas dragen veel activiteiten een risico om het virus te verspreiden dat COVID-19 veroorzaakt. Sommige van deze populaire activiteiten omvatten drukke kostuumfeesten, gaande op hayrides of tractorritten en trick-or-treating.

Halloween in het nieuwe normaal

Het is zeker teleurstellend als je erover nadenkt, maar een tegenslag betekent niet het einde van een potentieel verbazingwekkend verhaal. Halloween wordt niet geannuleerd! Er zijn tal van manieren om Halloween veilig te vieren, en veel van hen zijn Halloween-symbolen en plezier Halloween Emojis om je in de spookachtige geest te krijgen!
Laten we het tegenkomen, wat zou Halloween zijn zonder die schattige, en soms eng, foto’s van pompoenen, ghosts, goblins, skulls, enz.?

Jack-o-lantern emoji

De 🎃 Jack-O-Lantern Emoji of 🎃 Pumpkin Emoji is een cartoonfoto van een jack-o-lantaarn, een lantaarn gemaakt van pompoen, gesneden om op een gezicht te lijken. De gesneden jack-o-lantern is een populair symbool van Halloween.
Het verscheen voor het eerst in de digitale gemeenschap in 2010. In dat jaar werd het in het publiek vrijgegeven als onderdeel van Unicode 6.0, de eerste versie van de Unicode-standaard om Emoji te ondersteunen.

De 🎃 Jack-O-Lantern Emoji kan anders lijken op andere platforms, de ogen en de mond van de pompoen in de Apple, Facebook en JoyPixel-versies zijn geel, terwijl de ogen en de glimlach van de pompoen zwart zijn in Google’s 🎃 Jack-O -Lantern emoji. Een ander verschil is de Windows’-versie, de Windows’-versie is de enige met een zwarte omtrek.

Hoe de 🎃 Jack-O-Lantern Emoji te gebruiken:
Word je bij ons voor de 🎃 carvingactiviteit vanavond?
Ik reed gisteravond rond de buurt en zag zoveel 🎃 buiten!

Ghost emoji

De 👻 Ghost Emoji toont een cartoonachtig uitziende figuur in wit, met een glimlach op zijn gezicht. Het is in de vorm van een traan of bubbel, en heeft ronde zwarte vlekken voor ogen. Wist u dat het al bijna een decennium bestaat? De 👻 Ghost Emoji verscheen in 2010, als onderdeel van Unicode 6.0

De ogen van de 👻 Ghost Emoji variëren op platforms, in de Apple-versie, één oog is groter dan de andere, terwijl de ogen in JoyPixel’s 👻 Ghost Emoji meer ovaal in vorm is.

De Ghost Emoji verschijnt in onderwerpen over geesten, maar kan ook worden gebruikt bij het praten over freaky, spooky en eng-dingen.

Hoe de 👻 Ghost Emoji te gebruiken:
Toen ik gisteravond laat thuiskwam, passeerde ik dat oude huis in de buurt van de poort, waar een oude dame werd vermoord, en ik zweer, ik denk dat ik een 👻 zag
Ik bekijk altijd Casper The Friendly 👻on Halloween, die met Devon Sawa en Cristina Ricci erin. Het is mijn favoriete traditie van Halloween!

Vampire Emoji

De 🧛♂️ Vampire Emoji is een grafische weergave van een vampier, een wezen met giftanden die op mensen prooien door hun bloed te consumeren. Het symbool is beschikbaar op verschillende platforms en de kleur en het ontwerp van de Emoji variëren per platform.

Samsung’s 🧛♂️ Vampire Emoji ziet er bijvoorbeeld jonger uit dan de rest, vanwege het floppy-haar, terwijl de Google- en Facebook-versie anders is vanwege de kleur, niet de stijl van zijn haar. De 🧛♂️vampire Emoji verscheen voor het eerst in 2017 en werd een deel van Emoji 5.0, vrijgegeven 27 maart 2017.

De 🧛♂️ Vampire Emoji verschijnt in onderwerpen met betrekking tot vampieren, halloween, horror en enge films.
Hoe de 🧛♂️ Vampire Emoji te gebruiken:
Wie is jouw favoriet 🧛♂️? Ik weet dat de meeste mensen Edward Cullen zouden zeggen, maar voor mij zou het altijd Lestat zijn.

Waarom ik zo laat slaapt, weet ik het niet. Misschien veranderde ik in een 🧛♂️? Ik heb echter geen vleermuizen bij me gezien.

Goblin emoji

De 👺 Goblin Emoji is een gekleurde foto van de Japanse Goblin Tengu. Ze zijn meester-shifters en wonen op de top van de bergen. De minder krachtige Tengu is niet zo goddelijk als de belangrijkste Tengu, maar zijn nog steeds eng eenmaal boos of geprovoceerd. Vergelijkbaar met de Emoji’s sprak over hierboven, de 👺 Goblin Emoji verscheen voor het eerst in 2010 als onderdeel van Unicode 6.0.

Het ontwerp van de 👺 Goblin Emoji varieert van platform naar platform: Twitter’s 👺 Goblin Emoji is roze, Google’s 👺 Goblin Emoji wordt geleverd met gele ogen, een ovaal gezicht en zwarte rand, terwijl de 👺 Goblin Emoji een zwarte omtrek bevat met een gele mond.

Mensen gebruiken de 👺 Goblin Emoji om kwaad, onheil, ondeugendheid, of om woede uit te drukken. De meeste Japanse Netizens gebruiken de 👺 Goblin Emoji om iemand uit te noemen als verwaand of arrogant.
Hoe gebruik ik de 👺 goblin emoji:
Mensen die weigeren om gezichtsmaskers in het openbaar te dragen, zijn zo slecht als een 👺 goblin voor mij! Ik denk dat ze erg verwaand zijn!
Ik hou van mijn neefje, maar hij kan soms een beetje 👺 zijn, ik zag hem met mijn telefoon spelen toen ik hem vertelde!

Mage emoji

De 🧙 Mage Emoji is een beeldverhaalstijlafbeelding van een magiër. Een magiër is een beoefenaar van magie, of iemand die magie gebruikt die is afgeleid van occulte of bovennatuurlijke bronnen. De 🧙 Mage Emoji toont een magiër die een kleed draagt, met kapbaard en personeel.

Dit symbool verscheen als onderdeel van Unicode 10 in 2017, en de kleuren van deze Emoji variëren per platform, Apple’s 🧙 Mage Emoji draagt ​​een bruine hoed, Google, Microsoft, en WhatsApp’s hoeden zijn allemaal blauw en Twitter’s 🧙 Mage emoji draagt ​​een sinaasappel hoed en oranje jurk.

Als je van fantasie houdt, dan is dit een populaire emoji om te gebruiken. Je ziet deze emoji in gesprekken over magie, spreuken, hekserij en andere bovennatuurlijke onderwerpen.

Hoe de 🧙 MAGE EMOJI te gebruiken:
Wie is jouw favoriet 🧙? De mijne zal altijd Harry Potter zijn.
Als je opeens een 🧙 hebt ontmoet, wat zou je dan willen? Ik zou willen dat de wereld weer gezond is!

Ogre Emoji

De 👹 Ogre Emoji toont het gezicht van een traditionele Japanse Ogre genaamd The Oni. Een oni heeft een monsterlijk rood gezicht met een shaggy manen van haar, scherpe hoektanden, een enorme neus, brede ogen en twee hoorns.

Het kunstwerk voor de 👹 Ogre Emoji varieert per platform, JoyPixel’s, Windows en Twitter’s 👹 Ogre wordt geleverd met gele hoorns, terwijl de versie van Facebook en Samsung in witte hoorns verschijnt. Netizens hoorde eerst over de 👹 Ogre Emoji in 2010 toen het werd geïntroduceerd samen met de emojis van Unicode 6.0.

De 👹 Ogre Emoji wordt vaak gebruikt om woede uit te drukken vanwege zijn rode gezicht.
Hoe de 👹 Ogre Emoji te gebruiken:
Als ik mensen zie in de rij in de supermarkt, verander ik een 👹
Pesters maken me zo 👹i haat pestjes zo veel!

Buitenaardse emoji

De 👽 Alien Emoji is een gekleurde illustratie van een grijze of groene alien, met grote, zwarte ogen en een kleine, vriendelijke glimlach. De 👽 Alien Emoji is beschikbaar op verschillende platforms en het ontwerp van de Emoji varieert per platform. Bijvoorbeeld, venster, joypixels en Samsung’s 👽 Alien Emoji zijn groen, terwijl de 👽 alien emoji op de andere platforms grijs zijn. Dit symbool ging in 2010 de digitale wereld in, als onderdeel van Unicode 6.0.

Netizens gebruiken de 👽Alien emoji in onderwerpen met betrekking tot buitenaards leven en de ruimte. Het brengt gewoonlijk een speelse vreemdheid of raarheid uit, alsof iets of iemand er is, niet van deze wereld, of komt van een andere planeet.

Hoe de 👽 Alien Emoji te gebruiken:
Het grootste deel van mijn familie spreekt vloeiend Spaans en ik niet. Bij familiebijeenkomsten voel ik me als een 👽
Heb je de Flying Saucer gisteravond gezien? Dat was geen blimp! Op het punt om te landen! Ben je klaar?

Genie Emoji

De 🧞 Genie Emoji is een afbeelding van de cartoon stijl van een genie, een bovennatuurlijk wezen dat in een lamp leeft. Genies staan ​​bekend om hun macht om drie wensen te verlenen. Genies Grant drie wensen aan de persoon die controle heeft over hun lamp. Het ontwerp van de 🧞 Genie Emoji verandert van platform naar platform, Apple en Samsung’s Genie is in tinten van violet, terwijl de andere platforms het genie in het blauw laten zien.

Mensen leerden in 2017 over de 🧞 Genie Emoji, toen de Unicode-standaard het opgenomen als onderdeel van Unicode 10.0.
De 🧞 Genie Emoji verschijnt meestal in gesprekken over magie, wensen en magische krachten. Ze komen vaak voor als personages of plotelementen in fictieve kunstwerken.

Hoe de 🧞 Genie Emoji te gebruiken:
Ik zag gewoon aladdin voor de vijfde keer deze week, zal Smith toen de 🧞 me echt kraakte!
Ik hoop dat ze remake maken: “Ik droom van Jeannie,” snel, het is de enige tv-show die ik ken met een vrouw 🧞

Schedel en gekruisteen emoji

De ☠️ schedel en gekruiste knekels Emoji is een foto van een schedel met twee botten die vlak of onder vallen. Dit symbool verscheen voor het eerst in 1993, way eerder dan de andere Halloween Emojis, toen werd toegevoegd aan Emoji 1.0. Het ontwerp van de ☠️ schedel en crossbones Emoji varieert ooit zo enigszins van platform naar platform, de versie van het raam is ingesloten in een zwart vierkant, terwijl Twitter’s ☠️ schedel en gekruiste knekels Emoji dunner en platter uitzien.
De ☠️ schedel en crossbones Emoji is het Emoji-symbool van de dood. Je ziet het meestal als een gevaar waarschuwing op giftige stoffen.

Hoe de ☠️ Schedel en Crossbones Emoji te gebruiken:
Ik vertel mijn peuter altijd, wanneer ze er een pot met ☠️ op ziet, om het nooit aan te raken!
Na de enorme fout heb ik gemaakt in het evenement, ik weet dat ik ☠️ en ik kan mijn werk verliezen.

Fee emoji

De 🧚 Fairy Emoji is een beeldverhaal-achtige afbeelding van een fee, een mythisch wezen of legendarisch wezen gevonden in de folklore van de Europese cultuur. Feeën zijn bovennatuurlijke wezens en hebben een verscheidenheid aan magische krachten. Ze gebruiken deze krachten om mensen te helpen of te schaden. Ze gebruiken hun bevoegdheden zelden op andere feeën.

Het ontwerp van de 🧚 Fairy Emoji verandert van platform naar platform, Facebook’s Fairy Emoji is paars en blauw, Apple is blauw en groen, terwijl het ontwerp van Twitter oranje, blauw en groen is. Mensen leerden te weten over de 🧚 Fairy Emoji in 2017, toen het de wereld binnenkwam als onderdeel van Unicode 10.0.

Mensen gebruiken de 🧚 Fairy Emoji wanneer ze over feeën of magische wezens in het algemeen willen praten.
Hoe de 🧚 Fairy Emoji te gebruiken:
Ik heb een 🧚-kostuum voor ons virtuele Halloween-feest vanavond!
Tinkerbell is mijn favoriet 🧚 omdat Julia Roberts, mijn favoriete actrice, hier speelde in de haak van de film “.

Spinnenweb Emoji

De 🕸️ Spider Web Emoji is een illustratie van een spinnenweb, een structuur gemaakt door een spin uit spiderzijde geëxtrudeerd van zijn spinners. Dit symbool ging de digitale wereld in als onderdeel van Unicode 7.0 in 2014. Het kunstwerk van de 🕸️ Spider Web Emoji varieert per platform – Google en het spinweb van Google en het venster is zwart, en Facebook en JoyPixel’s is wit.

De 🕸️ spider web emoji gaat vaak samen met de 🕷️ spider emoji en wordt gebruikt in gesprekken over spinnen en andere insecten. Het wordt ook vaak gebruikt om de Superhero-spider-man te vertegenwoordigen.

Hoe de 🕸️ Spider Web Emoji te gebruiken:
Ik ben zo opgewonden voor Halloween, zelfs als ik dit jaar geen feestje heb, heb ik mijn woonkamer ingericht in Fake🕸️
Toen ik de kelder zag, rende ik een back-up. Ik haat 🕷️, vooral grote!
Ik hoorde dat de nieuwe 🕷️🕸️-film alle drie acteurs bevat, Tobey Maguire, Andrew Garfield, en Tom Holland! Dat is spannend.

Halloween Hands-on Activiteiten
Pompoenen snijden

Wat is Halloween zonder wat 🎃 Jack-O-Lantern! Met snijwerkpompoenen is de lucht de limiet! Van glitterstelen tot geometrische patronen, je kunt super creatief worden met wat je snijdt. Als je geen ideeën hebt, laten we je een beetje geheim in, wist je dat je niet verder hoeft te kijken dan je telefoon voor inspiratie?

Halloween Emojis op je pompoenen

Waarom kijk je ver als je emojis hebt als uitzonderlijke sjablonen! Van 👻 Ghost tot 👺 Goblin, ☠️ schedel en gekruiste knekels, om zelfs 👽 Alien, je kunt je liefde gemakkelijk brengen om te sms’en in je Halloween-pompoendecor. Probeer deze activiteit binnenshuis, met je familie of op een veilige afstand, met buren of vrienden.

Kostuums van Halloween maken

Een reden waarom mensen zo veel van Halloween houden, is omdat het de ene nacht uit het hele jaar is, je kunt je aankleden als iemand anders. En op een of ander moment wensten we allemaal dat we eruit konden zien, of als iemand anders zijn. Misschien wenste je op een dag dat je wakker wordt als een superheld, zoals Wonder Woman, of een beroemdheid die je verafgood, zoals Parijs Hilton of Kim Kardashian. Wat het geval ook is, halloween zou niet halloween zijn zonder de leuke kostuums.

Virtual Halloween-feest

Zoals we eerder vermeldden, kunnen Halloween-feesten dit jaar heel anders uitzien, met veel van de wereld die nog steeds sociaal verplaatsing is, maar dat betekent niet dat je halloween shindigs helemaal moet overslaan. Waarom missen je wanneer je bijna alles vrijwel, hoe dan ook kunt doen?

Plus, op dit punt in quarantaine, zijn we er zeker van dat we alle professionals zijn bij het hosten van Virtual Office-bijeenkomsten, dus waarom zou u dat niet doen met goed gebruik, toch? Dus, ga je gang, giet een drankje, draag een kostuum en nodig al je vrienden uit voor een Halloween-facetime, Google Meet, of Zoomparty!

Virtual Halloween-wedstrijd

Om uw feest nog beter te maken, waarom houdt u geen virtuele Halloween-wedstrijd? Kies een thema en vraag alle deelnemers aan om eraan te houden, zoals Broadway Night, ’90s Night, of aankleden als je favoriete Halloween Emoji of Halloween Emojis Night.

Als het de eerste keer is voor jou en je kantoormaten of jij en je vrienden om een ​​virtueel feest te hebben, waarom niet de tips geven om hype te maken voor de grote dag? Eén tip kan zijn, naast het opnemen van make-up en haar in uw uiterlijk, moet u extra aandacht besteden aan uw accessoires, omdat dit hoe u een gedurfde verklaring via uw computerscherm zult doen.
Virtuele kostuumideeën

Dat betekent, als je als een heks gaat, zorg ervoor dat je een brede opvallende hoed hebt, of als je als Ariana Grande gaat, de kat-ear hoofdband moet zeker opvallen! Kijk ook naar kostuums die je kunt spijkeren met slechts een top, zoals het skimasker van vrijdag de 13e, of een skelet met een gloed-in-the-dark, röntgenoverhemd. Omdat je wilt dat het een eerlijke wedstrijd is, nodigt mensen uit de andere afdeling uit om virtuele rechters te zijn!

Oordelen met Halloween Emojis

Om een ​​beetje meer smaak aan de wedstrijd toe te voegen, heeft het publiek en de rechters commentaar bij Halloween Emojis. De juryleden kunnen ook Halloween Emojis gebruiken als een vorm van het beoordelen van criteria:

Bijvoorbeeld:
Vier 🧙🧙🧙🧙 = hoogste score voor creativiteit.
Vier 👽👽👽👽 = hoogste score in termen van originaliteit.
Vier 😈😈😈😈 = hoogste score voor impact van het publiek.

Afgezien van een virtueel Halloween-kostuumwedstrijd, zijn er een hoop andere coole activiteiten die u kunt doen op uw virtuele Halloween-feest, zoals “truc of waarheid”. Hier is hoe het werkt – je vrienden geven je een situatie waarin je de waarheid moet vertellen, maar als je weigert de bonen te morsen, dan moet je akkoord gaan met een truc. De trucs kunnen het sms’en van je crush iets flirterigs omvatten of Halloween Emoji’s kopiëren en ze op sociale media plaatsen.

Virtual Halloween-feestspellen

Hier is nog een leuke activiteit om te proberen, het is een spel genaamd “hoogstwaarschijnlijk”. Dit drinkgame is een geweldige manier om je vrienden en kantoorgenoten een beetje beter te leren kennen, en het is heel gemakkelijk om te doen, verschillende ‘meest waarschijnlijk’ scenario’s te plaatsen, zoals “het meest waarschijnlijk de meeste Halloween-snoep,” of ” Meest waarschijnlijk om elke Halloween-kostuumwedstrijd te winnen. ” Kies een scenario en raad eens welke vriend die ding hoogstwaarschijnlijk zou doen, en wie het ook is, een drankje neemt!

Spook je huis met halloween emojis

Mis ook niet de Halloween-decoraties! Een virtuele Halloween-achtergrond is de sleutel tot een virtuele halloween-sfeer. Versier je huiswerkruimte met valse spinnenwebben, of met Halloween Emojis met al je favoriete spookachtige personages – 👺 Goblin, 👻 Ghost, 🧙 Mage, 🧚 Fairy, en nog veel meer!

Indoor Halloween-spellen

Als je een ouder bent, vraag je je waarschijnlijk af hoe je Halloween 2020 een leuke en gedenkwaardige tijd voor je kinderen kunt maken. De meeste kinderen kijken elk jaar uit naar de feestvreugde van Halloween met de spannende vieringen die volgt, maar sinds bijna alle vieringen zijn geannuleerd, het is misschien moeilijk om de teleurstelling van je kinderen te beheren.
Denk eraan, je baan als ouders is om ze voor te bereiden op de wereld. Sugarcoating Wat gebeurt er niet om hen een beetje te helpen. Het beste wat je kunt doen, is gewoon eerlijk tegen hen zijn, vertel hen dat Halloween dit jaar anders zal zijn vanwege het virus en probeer het gewoon goed te maken door een leuke Halloween-viering thuis te hebben.

Halloween-speurtocht

Eén activiteit waar je echt in kunt komen, is een speurtocht van Halloween-thema! Scavenger Jeden zijn een geweldige manier om de kinderen bezig te houden tijdens het oefenen van sociale afstand. Bovendien zijn ze vrijwel rotzooi en kunnen alle leeftijden op het plezier komen. Vergeet niet om het halloween-thema te houden. Waarom niet een checklist afdrukken met Halloween Emojis op hen? Bekijk Emojiguide’s speciale Halloween-collectie voor een complete lijst van Halloween Emojis!

Halloween Emoji’s op Scavenger Hunt Clue Cards

Er zijn tal van Halloween Emojis om uit te kiezen, 👻 Ghost, 🧞 Genie, 🎃 Jack O Lantern, 🕸️ Spider Web – je zult nooit meer plezier hebben om te printen op je Clue-kaart! Verberg de items op plaatsen die uw kinderen kunnen bereiken, leg ze niet in ruimtes te hoog voor uw kinderen, u wilt niet dat ze van een keukenkruk of een ladder vallen.

Plaats ze niet op plaatsen die ook donker zijn. Bijvoorbeeld in de kelder! Je wilt niet zien dat je kinderen gewond raken door een scherp stuk glas dat ze niet konden zien. Voor de prijs kun je de winnaar een zak vol met hun favoriete snoep en een kans om de eerste film in je Halloween-filmmarathon te kiezen, die ons naar onze volgende leuke Halloween-activiteit brengt!

Halloween-charades

Dit Halloween-game is perfect voor kleine groepen en is heel gemakkelijk om te bereiden. Het enige dat u hoeft te doen, is om Halloween-gerelateerde films en zinsdelen op kleine kaarten te schrijven. Vergeet niet om er een paar halloween emoji’s in te zetten om iedereen in de spookachtige geest te houden!

Halloween-filmmarathon

Als uw kinderen ouder zijn, is het kijken naar enge films een geweldige manier om halloween te binden en te vieren. Als uw kinderen jonger zijn, zijn er tonnen van kindvriendelijke Halloween-films die ze opgewonden krijgen voor de vakantie, maar ze geen nachtmerries zullen geven. Vergeet het snoep en de popcorn niet!

Hier zijn enkele van onze topkeuzes:
Peppa Pumpkin Party – Kinderen die houden van Peppa Pig, Suzy Sheep, en alle andere personages hebben een explosie met Peppa Pig Pumpkin Party. Het is 60 minuten spooky-feesten, Halloween-kostuums en lotspompoenen!

Monster’s Inc – We kennen Monster’s Inc, is geen enge film en heeft geen enge plot, maar het heeft veel monsters! Als je kind bang is voor het donker, kan deze film hem helpen of haar over hun angst.

Bang Shrekless – de Shrek-bende inclusief Fiona, Puss, Donkey en Pinnochio, vertellen enge verhalen rond een kampvuur één Halloween-nacht. In echte Shrek-mode zijn de verhalen grappiger dan eng! Bereid je voor op een paar hilarische deuntjes!

Toy Story of Terror – A 2014 gemaakt voor tv-film over de Toy Story Gang Out op een roadtrip. Op de reis, Meneer aardappel samen en de rest van het speelgoed verdwijnen. Jessie is het enige speelgoed dat is achtergelaten. Hij lost het mysterie op en vangt de speelgoeddief.

Kamer op de bezem – als ouders, wil je je kinderen goede waarden leren en films zoals kamer op de bezem zijn een goede manier om precies dat te doen. Het is een snelle, 30 minuten geanimeerde film op basis van een boek met dezelfde naam. Het boek gaat over een heks die alle negatieve stereotypen over heksen breekt door aardig en lief te zijn voor verschillende wezens. Uiteindelijk worden de wezens haar vriend en helpen haar in ruil daarvoor.

Halloween behandelt

We zijn er zeker van dat je het eens bent – een Halloween-feest zal niet een Halloween-feest zijn zonder tonnen lekkere, suikerachtige traktaties! Voor uw aankomende Spooky Indoor-viering, vergeet het bakken en het bedienen van gewone koekjes en brownies. Nu is het tijd om je Halloween-feest uit de rest te laten vallen met heerlijke Halloween-traktaties.
Geen deskundige bakker? Geen probleem! Begin met iets gemakkelijks, zoals cupcakes met Halloween Emojis als glazuur. Als je kinderen van Emojis houden, en we weten dat de meeste kinderen doen, zullen ze dit absoluut leuk vinden! Op zoek naar specifieke ontwerpen voor je frosting? Geen probleem, we zijn hier om je te helpen geïnspireerd te raken!

Ga gewoon naar Emojiguiide.com, typ je favoriete Halloween-wezen en laat je creativiteit vanaf daar gaan! Of u nu een veteraan in de keuken bent, of u wilt een gemakkelijke recept waarmee u de hele familie betrokken krijgt bij het maken, er zal altijd een traktatie zijn om iedereen deze Halloween te verrassen.

Halloween Candy Contest

Vul een pot met snoep en vraag je kinderen en partner om de stukken snoep in de pot te raden. De persoon of mensen die het dichtst bij het werkelijke aantal snoepjes in de pot komen, wint de prijs!

Conclusie

Laten we het onder ogen zien – als je denkt aan de leukste en zeer beste Halloween-activiteiten, zijn ze meestal buiten gedaan. Maar in de afgelopen paar maanden hebben we een ongekende verschuiving op onze manier van leven ervaren vanwege Covend-19. Deze verschuiving dwong ons om met overdekte onvoorziene plannen voor alles te komen, inclusief grote vakanties zoals Halloween.

Nieuwe normale vieringen

We weten dat het aanpassen aan verandering uitdagend is. Het is gepland of ongeplande, geleidelijke of plotseling, verandering is onvermijdelijk. Als we om onze gezondheid en over onze veiligheid geven, moeten we ons aanpassen aan deze veranderingen, er is geen uitweg eruit, er zijn enkele dingen die we niet kunnen doen.
Het leven gaat door
Aan de positieve kant, er zijn tonnen andere leuke dingen die we kunnen doen, dus waarom richten we ons niet op die? Het zou een schande zijn om een ​​perfect geweldige vakantie te laten afval, toch? In dat opzicht hopen we dat onze suggesties u helpen om het meeste van de situatie te halen waarin aanwezig zijn.
Als we iets misten dat je denkt dat een vermelding waard is, deel je opmerkingen in het gedeelte Contact opnemen! Ondanks alles wat er is gebeurd, laten we samenwerken om de beste, een spookiest Halloween ooit te hebben!

Search Emojis: