Het is nieuwe Emoji-week voor iOS

Hoewel andere platforms zoals Android en Windows nieuwe Emojis weken of maanden geleden hebben toegevoegd, is het de iOS Emoji-updates die de aandacht van de meeste mensen krijgt.
De aanvullende aandacht voor het iOS Emoji-lettertype komt waarschijnlijk voort uit de brede beschikbaarheid van iOS 11.1 tot zowat elk IOS-apparaat in de afgelopen vier jaar. Andere platforms hebben de neiging om meer geleidelijke releases te hebben, en veel gebruikers komen niet in aanmerking om bij te werken.
Deze week was ik bij de podcast door Myke Hurley. Myke is de mede-oprichter van Relais FM, en gastheer van vele populaire technische podcasts, zoals upgrade met Jason Snell, verbonden met Federico Viticci en Stephen Hackett en Cortex met CGP Grey.
Naast iOS kijken we naar waarom speling hun emoji’s in twee jaar niet heeft bijgewerkt, en wat heeft Google CEO Sundar Pichai denkt dat hij zou gebeuren toen hij een beetje grap maakte over een hamburger.

Volg Emoji Wrap op Twitter, of abonneer je in met je favoriete podcast-app, zodat je de volgende aflevering automatisch krijgt:

Apple-podcasts
Castro
Bewolking
Zakafval

Search Emojis: