Hoe vind je je burger emoji?

Google CEO Sundar Pichai reageerde op feedback in het weekend over de ingrediënten in de Android Burger Emoji die zegt dat hij “al het andere doen dat we doen en adresseren op maandag”.
Specifiek antwoordde Pichai op een tweet van Thomas Baekdal die vroeg waarom Google de kaas onder de burger in hun emoji zou plaatsen:
Zal alles laten vallen wat we doen en adres op maandag 🙂 als mensen het eens kunnen zijn over de juiste manier om dit te doen! Sundar Pichai (@sundarpichai) 29 oktober 2017
Zoals u weet, wordt elke emoji goedgekeurd door Unicode, maar het feitelijke uiterlijk is een beslissing voor elke leverancier. Net als lettertypen voor gewone tekst variëren tussen lettertypen (de brief kan vele vormen aannemen), de burger die ik zie is niet noodzakelijk de hamburger die je ziet.
De 🍔 Hamburger Emoji houdt dezelfde ingrediënten op de meeste platforms, maar op het moment van het schrijven van de volgorde waarin ze worden gestapeld, verschilt aanzienlijk:

Er was een voorbehoud van Pichai die zei dat Google deze emoji meteen zou kijken “als mensen het eens kunnen zijn over de juiste manier om dit te doen!”.
Dus in een poging om wat consensus te krijgen, hebben we deze peiling uit om te helpen een voorkeursvolgorde op tijd voor Pichai’s maandagochtend werkvergadering:
📊 Poll: Help @Sundarpichai hier! De juiste ingrediëntenorder voor hamburgers van boven naar beneden is: – 📙 29 oktober 2017
Het lijkt erop dat de meerderheid voor deze bestelling van top-to-bodem heeft gestemd:

🥗 salade
🧀 kaas
🍖 vlees

In de categorie “Andere” vroegen sommigen zich af of leverancier de 🍔-hamburger correct weergeeft, waarbij aantoont dat wat wordt getoond, moet worden aangeduid als:
@ kan je uitleggen hoe dit de burger emoji is, maar deze beschrijving beschrijft een cheeseburger? Dit is niet triviaal! 🤣 DAVID COP A Feel (@Jenniferdaniel) 29 oktober 2017
Opzij zetten de hamburger-cheeseburger vraag, wat denken andere verkopers over de juiste volgorde om een ​​hamburger te stapelen?
Microsoft
Judy Safran-Aasen, Font Program Manager bij Microsoft reageerde via e-mail:

“Je hebt de tomaat nooit direct aangrenzend aan het brood gezet omdat het het brood soggy maakt. Sla en tomaat moeten samen zijn ”

Met betrekking tot het idee van kaas zit verder naar beneden de stapel:

“Ik denk dat onze bestelling plaatsing correct is en overeenkomt met kaas onder de burger is vreemd”

Microsoft heeft de Burger Emoji in Windows 8.1, Windows 10 Anniversary-update herzien en opnieuw in Windows 10 Fall Creators Update. De meest recente update was in reactie op feedback van gebruikers met betrekking tot het gebrek aan groenten en had onderweg meerdere prototypes.

Twitter
Twitter Design Lood Bryan Haggerty besprak een eerdere versie van de Twemoji Burger die alleen vlees en kaas bevat:

“Wanneer we naar de hamburgers van andere verkopers keek op het moment dat we hadden gevoeld dat de onze met alleen de pasteitjes en kaas een beetje verdrietig voelde, en zeker geen mond die drenkende hamburger is. We wilden de sla en tomaat toevoegen om het wat meer kleur te geven en er smakelijk uit te zien ”

Wat betreft hoe de volgorde van de ingrediënten werd bepaald in de Emoji-set van Twitter, noteerde Haggerty:

“Het bestellen van de ingrediënten kwam grotendeels uit een van onze ontwerpers op Twemoji, Jeremy Reiss, die in zijn jeugd werkte bij een burgerwinkel. Voor hem is er eenvoudigweg geen andere manier om een ​​hamburger te maken. Dat is vrijwel opgelost, de rest van ons kon dat niet betwisten ”

Facebook
Het onderwerp van Facebook’s Burger Emoji werd begin 2017 in een tweet opgevoed door Ryan Govostes, die Facebook betwistte kaas tussen de sla en tomaat:
Ook wie smelt kaas over de sla? Samsung en FB. Emoji One brengt het bovenop de tomaat (zelf een twijfelachtige topping). Onnatuurlijk. Ryan Govostes (@rgov) 15 maart 2017
Een update van Facebook rectificeerde de situatie kort daarna, het plaatsen van de kaas rechtstreeks op de hamburger:

emojidex
Ondertussen heeft het Japanse open source project Emojidex commentaar gegeven dat hun implementatie van Hurger meer een lokale affaire was:

“Sorteervolgorde van ingrediënten voor ons was gebaseerd op een populair burger restaurant in de buurt”

Toevoegend:

“We hebben nooit veel feedback gehad op deze specifieke emoji; of minstens niet bijna net zo veel als we op pizza hebben ”

Google en andere leveranciers zijn gecontacteerd met betrekking tot hun methodologie voor het bepalen van de stackingorder van Burger Ingredient, en dit artikel wordt bijgewerkt met eventuele verdere reacties.
Terwijl we hier zijn, Sundar:
Hmmmm, Google, dit is niet hoe bier Thomas Fuchs (@thomasfuchs) 29 oktober 2017 werkt
UPDATE: 2017-11-03
Google lijkt te zijn verdubbeld op het ontwerp door het uiterlijk van deze “Android Burger” met kaas onder de hamburgerpasteit, consistent met de Google Burger Emoji:
Lunch op Google Vandaag: een “Android Burger” 🍔 Brad Fitzpatrick (@bradfitz) 3 november 2017

Search Emojis: