🏠 Homeschooling te midden van 🦠 Coronavirus: hoe ouders de 👍 duimen op Emoji en andere emoji’s kunnen gebruiken om kinderen beter te leren

De aanhoudende Coronavirus-pandemie heeft de manier veranderd waarop we leven. Ongeveer 30 miljoen Amerikaanse kinderen zijn niet op school. Veel kinderen zijn homeschooled door hun ouders, en voor veel moeders en vaders, het krijgen van hun kinderen om thuis op te letten, is een zware taak. Als je een grote duimen opduikt na die laatste verklaring … horen we je, we voelen je, en we zien je!

Homeschooling tijdens coronavirus

Je kind helpen beter te worden bij focussen is moeilijk, maar het is niet onmogelijk. Soms moeten ouders dingen verpakken op een manier die aantrekkelijk is voor kinderen. Denk aan de tijd dat je de lepel van de vliegtuig gebruikt om voedsel in de mond van je kind te krijgen? Vergelijkbaar met dat, maar met emoji’s. (We weten dat je weet wat we zeggen).

Lesgeven met emojis

Kinderen houden van emojis. Emojis zoals de 👍 duimen omhoog Emoji, 🤡 Clown Emoji, en 👻 Ghost Emoji zijn schattig en leuk om in de buurt te hebben! Emojis houden kinderen van afgeleid te worden. Zodra je hun aandacht hebt, kun je Emoji’s gebruiken om de vocabulaire en de nauwe leesvaardigheden van je kleintjes te vergroten. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, zijn er tal van online contentcreatie-instrumenten voor leraren. Een van de meer populaire is BookWidsets.com.

Emoji-leeractiviteiten

Bookwidgets helpen docenten en ouder-leraren leuke en interactieve lessen te creëren voor tablets, smartphones en computers. Eén al in widget heeft we geprobeerd een dek van flashcards met woorden op. De student leest het woord en draait vervolgens de flashcard om een ​​emoji te zien van wat ze gewoon lezen. Als ze bijvoorbeeld het woord “Thumbs Up” zien, ‘als de student het woord’ duim omhoog ‘zegt en klikt op de muis, verschijnt Emoji van Duim.

Emoji-lessen online

Emojis kan ook kinderen helpen praten. We vonden nog een coole oefening op boekwijzers om daarmee te helpen. De oefening bevat verschillende wielen met Emojis. Kinderen draaien het wiel en vertel een verhaal over de emoticons die verschijnen. Maak je klaar om veel grappige verhalen te horen! Hier is de link naar de oefening.

Emojis gebruiken om vocabulaire en woordanalysevaardigheden te ontwikkelen

Emojis presenteert ook een kans voor vocabulaire praktijk- en woordanalyse. Ouders bieden kinderen met een emoji met meerdere of dubbelzinnige betekenissen, zoals de 👍 duimen omhoog Emoji en de 👼 Angel Emoji. Terwijl de duimen omhoog emoji of duimen-up-symbool een teken van goedkeuring is in de westerse cultuur, traditioneel in het Midden-Oosten en Griekenland, zien sommige mensen het als aanstootgevend en soms zelfs vulgair.

Emojis met veel betekenissen

Evenzo bevat de 👼 Baby Angel Emoji twee zeer verschillende definities. In het Westen duidt de Angel Emoji onschuld aan of heeft een goede daad uitgevoerd, terwijl in China, de engel emoji een teken van overlijden en kan worden gezien als bedreigend. Zodra u Emoji’s aan uw kinderen hebt toegewezen, kunt u hen vragen om een ​​verklaring van de verschillende betekenissen te schrijven die deze emoji’s kunnen hebben. Ouders kunnen studenten een doelnummer van antwoorden geven, zoals drie of vier. Ouders vragen hun kinderen vervolgens om hun antwoorden uit te leggen.

Warming-up met emojis

Elke ervaren leraar is op de hoogte van de waarde van warming-upvragen, opwarmvragen stellen de toon voor de hele les. Een warming-up is een goede manier om te ontdekken wat studenten al weten op het onderwerp dat moet worden besproken. Ouders kunnen thuis warme vragen geven aan hun kinderen. Ouders kunnen dit zelfs met Emojis doen!

Emojis introduceert de lessen van vandaag

Ouders tonen bijvoorbeeld een verzameling Emoji aan hun kinderen. De ouders vragen hun kinderen vervolgens om een ​​reactie op de vraag te schrijven, “vertegenwoordigen deze Emojis de les van vandaag. Wat denk je dat het is en waarom? ” Als alternatief kunnen ouders hun kinderen het onderwerp geven voor de dag en laten ze drie of vier emojis kiezen die beschrijven hoe ze zich voelen over het onderwerp. De kinderen moeten uitleggen waarom ze die emoji’s kozen.

Wrap-up met emojis

Voordat de les eindigt, kunnen ouders emoji’s gebruiken in een verpakkingssessie. Een afwikkel- of verpakkingssessie, vat de les samen, en is een geschikte manier voor leraren om te zien of hun studenten alle nodige informatie hebben geabsureerd. In een thuisschool-omgeving kunnen ouders hun kinderen verschillende emoji’s geven zoals de 👍 thumbs up emoji, 😀 grijnzende gezicht emoji, 🥱 yawning face emoji ze kunnen dan hun kinderen vragen om de emoji te kiezen die het beste beschrijft hoe ze zich voelen over de les.

Emoji’s als startlessen

Emojis als les starters … waarom niet? Om de klas te starten, kunnen ouders leuke emoji’s tekenen of afdrukken die overeenkomen met het lesonderwerp. Bijvoorbeeld voor het lezen en schrijven van klasse kunnen ouders deze emoji-combo gebruiken om het verhaal te zeggen dat ze zullen bespreken is de kikkerprins: 🐸🤴
Of de 🌲 groenblijvende boom emoji, 🌴 palmboom emoji, 🌳 loofboom emoji combo bij het praten over de verschillende soorten bomen.

Emoji’s in schrijfopdrachten

Emojis kan ook helpen kinderen zich door woorden uit te drukken. Wanneer kinderen Emoji’s gebruiken om kleur en persoonlijkheid aan hun proza ​​toe te voegen, helpt het hen om vrijelijk te schrijven. Om dit te doen, kunnen ouders hun kinderen een leuke narratieve schrijfactiviteit geven met emojis. De ouders geven hun studenten een verzameling willekeurige emoji’s. De kinderen worden vervolgens gevraagd om een ​​verhaal te schrijven met die emoji’s.
Ouders moeten niet boos zijn als kinderen gewoon Emojis gebruiken, dat is eigenlijk het punt van de oefening, om hun gedachten en gevoelens op papier te plaatsen op een manier waar ze zich op zijn gemak. Zodra ze klaar zijn met de eerste versie, vinden voor de laatste concept Kids de juiste woorden om de Emojis die ze hebben gebruikt te vervangen.

Emoji’s in boekenopdrachten

Op school geven leraren studenten opdrachten. Docenten vragen studenten om een ​​boek te lezen en een samenvatting van het boek te laten bewijzen dat ze het hebben gelezen. Sommige kinderen denken dat het saai is, terwijl sommigen er uit te komen door het online reviews te kopiëren of kopen. Om deze valkuilen te vermijden, waarom dan niet dat ouders hun kinderen vragen om een ​​boek in Emoji samen te vatten?

Kinderen kunnen emoticons gebruiken om de personages, de instelling van het boek, het probleem en de oplossing te beschrijven. Eenmaal dat is gedaan, kunnen de kinderen het hele perceel van een verhaal samenvatten met behulp van niets anders dan emoji’s.

Wanneer studenten een belangrijk gedeelte in hun studieboeken lezen, annoteren ze meestal de tekst door de paragrafen of zinnen te markeren en notities in de marges te schrijven. Wel, waarom niet hetzelfde doen op computers of tablets? Homeschooled kinderen die een tekst op de computer of tablet bestuderen, kan annoteren met emoji’s. Deze schattige kleine symbolen zullen studenten helpen om hun gevoelens op originele secties van de tekst snel op te nemen en geven ze een eenvoudige manier om belangrijke punten en secties van de tekst te lokaliseren, later.

Emoji ijsbreker activiteiten

Icebreakers zijn geweldig voor het teamgebouw, het krijgen van mensen om na te denken over een specifiek onderwerp, of gewoon om een ​​slaperige en vermoeide groep wakker te worden, zoals een groep kinderen die homeschooled zijn! Familie Icebreakers bevorderen groepsparticipatie en laten ouders en kinderen een kans om elkaar beter te leren kennen. Geloof ons als we zeggen, alleen maar omdat je onder één dak leeft, betekent niet dat je alles over je kinderen weet.

Op normale dagen spenderen de meeste ouders niet genoeg tijd met hun kinderen omdat ze op kantoor zitten terwijl hun kinderen op school zijn. Nu ouders en kinderen meer tijd thuis doorbrengen, is het nu de perfecte tijd om een ​​beetje leuk te maken tussen leersessies. Hier zijn enkele ijsbrekers die ouders met hun kinderen kunnen doen.

Raad eens welk emoji ik spel

Ten eerste vragen ouders hun kinderen om drie emoji’s te geven die het beste vertegenwoordigen wie ze zijn. Ouders zullen dan moeten raden waarom hun kinderen die drie emoji’s hebben geplukt. Voor een tech-component kunnen kinderen een gedeeld schuifdek maken. Door dit te doen, zullen kinderen ook kunnen werken aan hun creativiteitsvaardigheden.

Werk het Emoji-spel

Een andere activiteit is de handeling uit het Emoji-spel. Om te beginnen, zullen ouders veel emoji’s afdrukken of afdrukken en ze allemaal in een doos plaatsen. De kinderen, en de ouders of andere leden van het huishouden zullen in groepen worden verdeeld en zullen de emoji’s in de doos doen, zoals een Emoji-vorm van Charades.

Andere emojis zoals de duim omhoog Emoji zullen waarschijnlijk gemakkelijker te raden zijn, maar het zal nog steeds leuk zijn om moeders, vaders en kinderen te zien, de meer gecompliceerder te doen zoals het gezicht met tranen van vreugde emoji of het angelige gezicht met zweet emoji.

Als homeschool-leraren kunnen ouders emoji’s gebruiken om effectieve feedback aan hun kinderen te helpen leveren. Opvoeders hebben al jaren smiley en frowny-gezichten op studentenwerk. Emojis biedt gewoon een genuanceerdere, creatievere manier om hetzelfde te doen. U kunt een Emoji-systeem gebruiken om feedback te geven op het werk, gesorteerd of anderszins. Waarom zou je de duimen niet gebruiken Emoji om je kinderen te vertellen dat ze een geweldige baan hebben gedaan, of een 👎-duimen naar beneden Emoji als ze het passerende merk niet hebben gemaakt?

Andere opties zouden zijn om een ​​☺️ glimlachend gezicht emoji te gebruiken om goed te laten zien, een 😐 neutraal gezicht emoji om bevredigend te tonen, en een 😢 huilend gezicht om een ​​falende merkteken aan te duiden. Of je kunt je kinderen een curveball gooien zoals het 🤔 denken gezicht emoji om ze op hun tenen te houden! A 🤔 Denken Face Emoji wordt gebruikt om iemand diep in gedachte te tonen en gevoelens te bekenten als verbaasd of sceptisch, contemplatie of twijfel. Door het denken van het denkengezicht te gebruiken, vragen Emoji, de ouders hun kinderen om de antwoorden op hun examens of werk uit te leggen.

Emojis als een hulpmiddel voor het meten van emoties

Het kan moeilijk zijn voor sommige kinderen om uit te drukken hoe ze zich voelen, zelfs voor hun ouders. Kinderen ervaren elke dag een breed scala aan emoties. Ze kunnen hun emoties beter beheren wanneer ze weten wat de emoties zijn, wanneer ze kunnen noemen en uitdrukken wat ze voelen.

Emojis kan hen daarbij helpen. Kinderen kiezen een emoji die hen eraan zullen herinneren aan hoe ze zich voelen, en hun ouders kunnen hen dan helpen woorden te vinden die kunnen correleren. Als het kind bijvoorbeeld teleurgesteld aanvoelt met hun prestaties op een examen, kunnen ze de 😞 teleurgesteld gezicht Emoji gebruiken, of als ze nerveus zijn over een examen, kan het angelige gezicht met zweetmoji met hen spreken.

Emoji’s om emoties beter te communiceren

In het hele land proberen ouders hun best om hun rusteloze kinderen in bezit te houden. Kinderen moeten al hun cursus energie vrijgeven, maar ze kunnen dat niet binnenshuis. En wanneer ze die behoefte niet bereiken, geven kinderen soms hun energie vrij op andere mensen zoals hun broers en zussen. Dit leidt vaak tot vele steentjes thuis. Wanneer dit gebeurt, kunnen ouders Emoji’s gebruiken om situaties te helpen bemiddelen en om empathie in hun kinderen te cultiveren.

Emojis kan meer bewustzijn bevorderen rond gevoelens en emoties. Ze kunnen ook dienen als een lanceerkussen voor zinvolle discussies tussen ouders en kinderen over hoe ze omgaan met deze emoties en gevoelens.

Discussies over emojis en mentale welzijn

Dit is daadwerkelijk ondersteund door onderzoek. Capilano University Docent Leraar Jennifer Fane leidde een studie die probeerde het welzijn van kleuters beter te begrijpen. Na het tonen van de studenten een verscheidenheid aan emoji’s en om hun antwoorden te vragen, kwamen onderzoekers erachter dat meer neutrale gezichten meer ideeën, discussie en debat vertoonden. Dit suggereert dat leraren neutrale emoji’s zouden kunnen gebruiken om discussies over emoties en mentale wellness van de lange termijn te vonken.

Dus, hoe dit onderzoek toepast in een school-thuisbenadering? Tussen de lessen thuis kan een ouder hun kind vragen om te praten over hoe ze denken dat hun zuster of broer zich voelt na het gevecht. Ouders zullen dan hun kind vragen om een ​​emoji te selecteren om de gevoelens van hun sibling te beschrijven.

Eenmaal dat is gedaan, kunnen de ouder en het kind manieren bespreken om de situatie te verhelpen. Als een verontschuldiging noodzakelijk is, kunnen het kind en de ouder samenwerken om een ​​vredesoffer in de vorm van emoji’s te maken. Het ☮️ Peace-symbool Emoji en 🏳️ White Flag Emoji zijn goed emojis om te gebruiken omdat ze vrede en vergeving betekenen.

De ontvanger van het vredesoffer kan ook antwoorden in Emoji om te laten zien dat ze de verontschuldiging accepteren. Ze kunnen een duimen op Emoji sturen, of de 👌 OK hand emoji om te laten zien dat ze in orde zijn.

Ouders zijn de eerste leraar van hun kinderen

Dat is het voor nu. We hopen dat we je kinderen kunnen helpen om thuis beter te leren. Zoals we allemaal aanpassen aan het nieuwe normaal van het werken thuis, hopen we dat de Emoji-thema-activiteiten die we presenteerden, uw kinderen zullen helpen een gezonde aanpassing aan deze grote verandering.

Als het ruw wordt, geef nooit op! Vergeet niet dat u als ouder bent, u de eerste en belangrijkste leraar van uw kind bent, en wanneer ouders betrokken zijn bij hun kindereducatie, doen hun kinderen het goed in het leven en hebben ze betere gevoelens over het leren van onbekende dingen. Nu, is dat niet iets dat alle ouders willen voor hun kinderen? Om hun kinderen veilig te houden en ze elke gelegenheid in de wereld te geven om succesvol te zijn?

Search Emojis: