iOS 10-releasedatum aangekondigd

Apple heeft vandaag aangekondigd dat 13 september 2016 de releasedatum voor iOS 10.0 zal zijn.
Nieuwe Emojis in IOS 10.0 zijn vrouwelijke en mannelijke versies van veel bestaande karakters zoals de hardloper, gewichtheffer en politieagent.
Een Rainbow Flag Emoji, Single Parent Families en een herontwerp van veel Emoji-afbeeldingen zijn de andere belangrijke veranderingen in deze release.

De meeste nieuwe Emoji-ontwerpen zijn bekend aan gebruikers, omdat ze niet te ver van de oorspronkelijke ontwerpen van Apple verdwijnen. Mensen krijgen een meer fotorealistisch uiterlijk, met extra schaduw en meer detail.
De meest extreme verandering van het pistool die nu als waterpistool weergeeft, blijft op zijn plaats uit eerdere ontwikkelaarsvoorbeelden.

Degenen die op zoek zijn naar Unicode 9 Emoji-ondersteuning kunnen teleurgesteld zijn, omdat dit niet wordt opgenomen in deze volgende update van Apple. Het is gespeculeerd dat dit in iOS 10.1 later in het jaar kan aankomen.
Het volledige Emoji Changelog dat laat zien welke emoji’s nieuw zijn en die veranderd zijn, komt binnenkort ๐Ÿ”œ๐Ÿค“ naar.

Volg ons op Twitter of Facebook voor lopende emoji-updates
… of meld je aan bij onze gratis maandelijkse nieuwsbrief, dus je mist niets

Search Emojis: