iOS 11.3 Emoji Changelog

Met de release van iOS 11.3 vandaag maakt Apple een paar kleine aanpassingen aan vier emojis: ๐Ÿฆ Lion Face, ๐Ÿ’€ Skull, ๐Ÿป Bear Face en ๐Ÿฒ Dragon Face.
Deze pictogrammen zijn elk een ouderemoji naar een van de vier nieuwe animoji-personages die zijn geรฏntroduceerd in iPhone X in iOS 11.3. Deze Emoji-update brengt de ontwerpen van deze vier pictogrammen in overeenstemming met hun nieuwe incarnaties van de gemak: een mooi stukje aandacht voor detail, het moet gezegd worden.

Het ๐Ÿฆ Lion Face heeft zijn morose-mond aangepast om minder dour te zijn, terwijl de snuit aanvullende definitie heeft gekregen via enkele milde wijzigingen in de schaduw van het beeld. Bovendien hebben de ogen van de leeuw minder witte glans en zijn zes whiskerekens lijken een kleine vermindering van grootte te hebben gehad.

De ๐Ÿ’€ Skull heeft de meest direct merkbare verandering: het bevat nu een kaak. Een begrijpelijke toevoeging, gezien de functie van Animoji.
De tanden van het pictogram zijn ook meer gericht op wat hun verbindingen zou zijn met het tandvlees op een vlees-featuring-face. Al met al maakt Monkey Island Jokes Ahoy.

Vervolgens heeft ๐Ÿป Bear Face de meest positieve wijzigingen aangebracht in het ontwerp. Buiten de kleur die heel licht is aangepast, is zijn kin een tiener-weeny beetje meer puntig.

Last, maar zeker niet het minst, het nieuwe ontwerp van het ๐Ÿฒ Dragon-gezicht plaatst meer nadruk op het hoofd van de brandbreather, waardoor het bolder wordt, terwijl het te verminderen van de grootte van de hoorns, snorharen en andere perifereattributen.
Het heeft ook een extra paar tanden opgedaan in de onderkaak en heeft natuurlijk leerlingen toegevoegd aan zijn opvallende witte ogen.

Het ๐Ÿฒ Dragon Face Animoji, en dus waarschijnlijk door de uitbreiding van IOS 11.3 Emoji Design Update, zijn ‘Moeder van Dragons’ goedgekeurd.

Datum van publicatie
iOS 11.3, die deze Emoji-update bevat, is beschikbaar vanaf vandaag. Deze Emoji-updates zijn ook aanwezig in MacOS 10.3.4, WatchOS 4.3 en TVOS 11.3.
Deze update bracht het totale aantal animoji beschikbaar op iPhone X tot 16, met eerder beschikbare animojis, waaronder ๐Ÿฑ Cat Face, ๐Ÿถ Hondengezicht, ๐Ÿต Aap gezicht en ๐Ÿ’ฉ stapel poep.

Bekijk alle Animoji-opties in iOS 11.3
Bekijk alle Emoji-veranderingen in iOS 11.3

Search Emojis: