iOS 13.1 Emoji Changelog

Snel komen na de iOS 13.0-release van vorige week, heeft Apple vandaag IOS 13.1 uitgebracht. Hoewel deze update geen nieuwe emoji’s bevat of wordt uitgezet op iOS 13.0’s Memoji-stickers, heeft iOS 13.1 een ‘nauwkeurigheidsupdate’ met een aantal bestaande emoji’s.

Ondersteuning voor nieuw 2019 Emoji’s werden een voorbeeld op de World Emoji-dag en aangekondigd gezien de aangekondigde “herfst 2019” releasedatum, deze zullen hoogstwaarschijnlijk verschijnen in een toekomstige afgifte zoals iOS 13.2 of iOS 13.3.
In totaal zijn 24 Emoji-ontwerpen veranderd in IOS 13.1, waaronder gebaren naar grotere anatomische en historische nauwkeurigheid.
๐Ÿ†™ gewijzigd
De ogen van ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen gebruiken nu het โค๏ธ Rood Hart Emoji-ontwerp in plaats van een onderscheidend hartontwerp.

๐Ÿ™ Octopus heeft nu sukkels aan de onderkant van zijn voorkant twee armen.

๐Ÿฆ‘ Squid niet langer (onnauwkeurig) Geeft een sifon in het midden van zijn gezicht weer.

๐ŸฆŸ Mosquito heeft nu een zesde been, waardoor het insect anatomisch correct is.

๐Ÿงฉ Jigsaw Piece is gewijzigd van blauw tot groen.

๐Ÿงฎ Abacus heeft nu kralen die verticaal worden georiรซnteerd in plaats van horizontaal voor een meer historisch-accurate weergave.

๐Ÿ“ถ RELEASE
iOS 13.1 is nu uit voor de iPhone en dezelfde EMOJI-updates zijn beschikbaar als onderdeel van iPad OS 13.1 en binnenkort komen naar MacOS 10.15 Catalina.

Elke emoji in iOS 13.1
Veranderd in iOS 13.1
iOS 13 voegt Memoji toe aan Emoji-toetsenbord

Search Emojis: