iOS 14.6 Emoji Changelog

Vandaag heeft Apple iOS 14.6 uitgebracht, slechts een paar weken na het onthullen van een groot aantal nieuwe emoji’s in iOS 14.5. Terwijl de update van vandaag geen verdere nieuwe emoji’s bevat, wordt het bijwerken bij het bijwerken van de mensen die emoji’s beklimmen, en kan het wel de laatste Apple Emoji-update zijn voordat de 2021 aanbevelingen van Unicode zijn gemaakt.
Nu in iOS 14.6 De 🧗 persoon klimmen, 🧗♀️ vrouw klimmen, en 🧗♂️ man klimmen zijn nu elk draaghelmen.

Het volk klimt en hun huidtoonmodifervariaties werden oorspronkelijk verwacht dat ze in april zijn opgenomen in april’s iOS 14.5-release, naast de hoogverwachte update van de Apperance van de 💉 spuit Emoji en de 217 gloednieuwe emoji’s van Unicode’s Emoji 13.1 aanbevelingen.

⏲️ Nieuwe emoji’s?
Kijkend naar onze archieven hier bij, kunnen we zien dat Apple zelden meer dan één Emoji-update doet tussen de release van de nieuwe Emoji-aanbevelingen van Unicode.
Deze updates zelf zijn over het algemeen vrij klein, vergelijkbaar met de iOS 14.6-update van vandaag. Eerdere kleinschalige updates zijn inbegrepen bij het bijwerken van bepaalde dieremoji-ontwerpen die overeenkomen met hun animoji-tegenhangers, de wetenschappelijke nauwkeurigheid van bepaalde ontwerpen te verhogen of een ontwerpbug voor een enkele emoji te corrigeren.

Het is waarschijnlijk dat dit de laatste update is voor de Emoji-set van Apple voordat de Unicode officieel de 2021 nieuwe Emoji-lijst onthult. Maar wanneer zal dat zijn?
Net als bij de meeste dingen heeft de Coronavirus-pandemie de werkzaamheden van Unicode en zijn Emoji-subcomité aanzienlijk beïnvloed.
Zonder de pandemie, Unicode 14.0 en zijn bijbehorende Emoji 14.0-aanbevelingen zouden een paar maanden geleden in maart van 2021 zijn uitgebracht .. Een vertraging van zes maanden aan Unicode 14.0 werd in april 2020 aangekondigd, wat betekent dat het niet te wijten is tot daling 2020.

In de tussentijd was het Emoji-subcomité echter in staat om aanbevelingen te doen via Emoji 13.1.
Nu met de release van Emoji 13.1 op Apple-platform vorige maand en de iOS-update van vandaag, is het vrij waarschijnlijk dat we geen nieuwe of bijgewerkte Apple Emojis zullen zien tot de lente van 2022.
📲 RELEASE
iOS 14.6 is nu beschikbaar als een gratis software-update beschikbaar voor de volgende in aanmerking komende apparaten:

iPhone 12/12 Mini / 12 PRO / 12 PRO MAX
iPhone 11/11 PRO / 11 PRO MAX
iPhone XS / XS MAX
iPhone X / XR
iPhone 8/8 Plus
iPhone 7/7 Plus
iPhone 6S / 6S PLUS
iPhone SE (1e generatie)
iPhone SE (2e generatie)
iPod touch (7e generatie)

Dezelfde emoji’s zijn opgenomen als onderdeel van iPados 14.6, TVOS 14.6, WatchOS 7.5 en MacOS BIG SUR 11.4.
📖 Lees meer

Elke Apple Emoji
iOS 14.5 Emoji Changelog
iOS 14.2 Emoji Changelog

Search Emojis: