Joypixels 5.5 Emoji Changelog

Vorige week bracht de Freemium Emoji Verkoper JoyPixels de nieuwste Emoji-update uit, JoyPixels 5.5. De update heeft een nieuwe genderneutrale emojis, extra combinaties van mensen in hand en een aantal ontwerpupdates.

Deze release maakt JoyPixels de derde EMOJI-leverancier ter ondersteuning van de 168 nieuwe Emojis die is opgenomen in Emoji 12.1 die in de tweede helft van 2019 is goedgekeurd.
Dit volgt de iOS-update van Apple eind 2019 en Twitter eerder in 2020.
Het is de moeite waard om erop te wijzen dat dit niets te maken heeft met de 117 nieuwe Emojis die vorige week is goedgekeurd als onderdeel van Emoji 13.0, dat later dit jaar op de meeste platforms zal komen.

In de buurt van 1400 Emoji’s hebben hun ontwerpen bijgewerkt in Joypixels 5.5. Dergelijke grootschalige ontwerpveranderingen zijn de norm voor JOYPIXELS: de Emojione 4.5-update (onder de Emoji-leverancierse Moniker) en JoyPixels 5.0-update met respectievelijk 1.682 en 1.683 ontwerpveranderingen.
๐Ÿ†• Nieuw
Alle 168 nieuwe emojis uit Emoji 12.1 zijn te zien in JoyPixels 5.5.
138 van deze nieuwe emojis focus op het introduceren van nieuwe niet-genderspecifieke varianten tot eerder verkrijgbare mensen Emojis, zoals ๐Ÿง‘๐Ÿณ Cook en ๐Ÿง‘๐Ÿฆฝ persoon in handmatige rolstoel, terwijl de resterende 30 het aantal combinaties van de verschillende ๐Ÿง‘๐Ÿค๐Ÿง‘ mensen uitbreiden Hand in hand emojis.
Inbegrepen onder de nieuwe genderneutrale toevoegingen zijn variaties van Emoji 11.0’s vier kapsel Emojis: ๐Ÿฆฐ rood haar, ๐Ÿฆฑ krullend haar, ๐Ÿฆณ wit haar en ๐Ÿฆฒ kaal.

Er zijn ook genderneutrale personen met behulp van een ๐Ÿฆฝ handmatige rolstoel, a
๐Ÿฆผ Gemotoriseerde rolstoel en een ๐Ÿฆฏ-sonderbreker.

De laatste subcategorie van nieuwe genderneutrale Emojis is professionele identiteiten, met genderneutrale afbeeldingen van de likes van ๐Ÿง‘๐Ÿš€ astronaut, ๐Ÿง‘๐Ÿš’ brandweerman en ๐Ÿง‘๐ŸŽค zanger.

Eindelijk, afronding van Emoji 12.1 zijn nieuwe varianten van ๐Ÿง‘๐Ÿค๐Ÿง‘ mensen hand in hand, ๐Ÿ‘ญ vrouwen hand in hand, en ๐Ÿ‘ฌ mannen hand in hand.

๐Ÿ†™ gewijzigd
๐Ÿคฃ Rolling op de vloer lacht is nu tranen van vreugde, volgens het ontwerp van alle andere leveranciers.

๐Ÿฆ’ Giraffe verschijnt nu als een full-bodied (en full-necked) wezen in tegenstelling tot het weergeven van het hoofd van het dier.

Een soortgelijke verandering is gemaakt voor zowel ๐Ÿฆ“ zebra als ๐Ÿฆ neushoorn.
De vulling van de ๐ŸŒฎ Taco Emoji bevat nu wat erop lijkt te worden gebeitst rode ui.

๐Ÿฅ˜ Ondiepe pan van voedsel bevat nu veel meer gedetailleerde garnalen, die op dezelfde manier verschijnt met het ๐Ÿฆ Shrimp Emoji-ontwerp van de verkoper.

Terwijl onze frequente updates van JoyPixels, ๐Ÿฃ Sushi, niet bijgewerkt, heeft de ๐Ÿฑ Bento-box zijn uitgelichte sushi bijgewerkt.

๐Ÿช’ Razor verschijnt nu als een modern veiligheidsscheermes in plaats van een recht scheermes. Het bevat ook het logo van Joypixels.

๐Ÿ“ถ RELEASE
Joypixels 5.5 is nu beschikbaar. Net als de vorige Update van Joypixels is het op basis van freemium beschikbaar, met licenties die nodig zijn voor sommige, maar niet alle gebruikstypen.

Blader door elke joypixels emoji
Nieuw in Joypixels 5.5
Veranderd in joypixels 5.0

Search Emojis: