Kan allo emoji beter dan jij?

Voor het eerst sinds ik begon met het kopen van smartphones, ben ik van plan om over te schakelen naar Android, en er is één ding dat me vastzag: Imessage. Na rouwen dat ik het zou moeten geven, begon ik alternatieven te onderzoeken – herinnerde toen dat Google’s Allo-service bestond.
Gezien het feit dat mijn partner ook naar Android overging, dankzij die glanzende nieuwe pixel-telefoons, leek het een leuke tijd om het uit te proberen. We weten allemaal dat Google een miljoen verschillende berichtendiensten heeft gelanceerd, maar het lijkt echt alsof het met allo probeert (Pinky Swear, deze keer).
Anders dan het feit dat ik niet meer dan vijf van mijn vrienden kon vinden die het eigenlijk gebruikte, leek de tijd het goed om het voor een werveling te nemen.
Het is eigenlijk best goed
Een van de grootste lanceringskenmerken van Allo was deze gekke nieuwe aanbevelingen Motor in uw gesprekken. Kortom, Google crunches alles wat jij en de andere persoon zeggen door zijn machine leren algoritmen, probeert dan te anticiperen op wat ze zouden kunnen zeggen als reactie.
Soms is het duidelijk verschrikkelijk, maar vaak is het griezelig nauwkeurig. Misschien sms’-mijn partner die naar de film is en als ik zeg “veel plezier”, suggereert het onmiddellijk toe te voegen “I love you” daarna. Serieus raar, maar ook sort-of indrukwekkend.
Het echte plezier begint wanneer Google figureert dat je van Emoji (en welke je gebruikt). Wanneer het duidelijk is – of niet – dat een emoji geschikt is, geeft het u drie opties die passen. Zie, een suggestie onmiddellijk na een gesprek over geld:

Allo maakt gebruik van native emoji-ondersteuning op elk platform. Dus hier op iOS is de Apple Emoji-set gebruikt, maar op Android schopt het Google Emoji-lettertype in. Dit verschilt van apps zoals WhatsApp of Messenger die hun eigen aangepaste Emoji-ontwerpen op Android gebruiken.
Wanneer ik mensen aan het berichten over hun reis overzee, wordt een emoji gesuggereerd dat geschikt lijkt voor de tijd (ik denk?):

Andere keren is het niet zo groot om uit te zoeken wat de HECK gebeurt, zoals dit gesprek met een vriend die bij Allo kwam waar we uiteindelijk de autoreplichties en over slingeren … dan stervende uit lachen.

Ja, imessage is letterlijk op het punt om animoji te krijgen, die schattige gezichtsherkenning emoji, maar allo heeft ook iets met zijn mouw: machinaal leren gegenereerde stickers uit je gezicht. Dat klopt, alles wat je hoeft te doen is een selfie nemen, en het zal iets dergelijks opletten:

Het is net bitmoji, maar ik hoefde helemaal niets te doen en ik hou van hen. Niet Emoji, maar het is behoorlijk indrukwekkend, hoeveel moeite heeft Google hierin geplaatst om het te laten werken voor een niche-app, en het geeft me nostalgie voor de vroege dagen van stickers.
Kaomoji-spel
Misschien is mijn favoriete verrassing van Allo dat het daadwerkelijk een stel verbazingwekkende kaomoji aanbeveelt. Als je niet bekend bent, zijn Kaomoji een vorm van Japanse emoticons bestaande uit personages en grammatica om gekke verschillende dingen te maken.
Degene die je waarschijnlijk het beste weet, is deze vent: ¯ _ (ツ) _ / ¯
Ik heb de formule niet ontdekt om ze betrouwbaar te laten aanbevolen, maar het lijkt te zijn gebaseerd op of je ze al dan niet gebruikt. Ik stuurde een stel _ (ツ) _ / ¯ en (° ° °) ╯( ┻━┻, toen dacht dat ik van deze dingen moest houden en ze aan mij aan meebrengt, naast Emoji:

Dat klopt, u ​​hoeft niet meer een site te bezoeken zoals sms-faces meer om ze te vinden. zal het in plaats daarvan voor je doen. (づ .◕‿‿◕.) づ
Allo, allo
Kijk, ik weet dat de meeste mensen waarschijnlijk allo (en zijn al op WhatsApp of zoiets), maar het is indrukwekkend wat Allo kan doen. Het maakt me letterlijk de vraag of het antwoord dat ik soms wordt geschreven door de persoon of als het een suggestie was omdat het wordt
Ik denk dat het waarschijnlijk een teken van een toekomst is waar onze bots uiteindelijk namens ons tegen elkaar praten, maar voor nu is het leuk dat ik niet eens de perfecte emoji meer nodig heb … omdat een AI het doet .

Apple Emoji-lijst
Google Emoji-lijst

Search Emojis: