Krijg het niet gedraaid: een gids voor de ๐Ÿค— knuffel emoji en andere gemakkelijk verkeerd begrepen emojis

Iedereen houdt van emojis, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Echt, wat is er niet om van te houden? Ze zijn schattig, ze zijn heup, en ze zijn de gemakkelijkste manier om emoties in digitale berichten te communiceren. Als je iemand wilt laten zien, ga dan en stuur een knuffel emoji!
Dat gezegd hebbende, als je dol bent op het beรซindigen van je zinnen met Emojis, zoals de meeste mensen, wil je er zeker van zijn dat je ze correct gebruikt om verwarring te veroorzaken of zelfs iemand te stinken.

Verward worden door emojis

Het is een veel voorkomende gebeurtenis, wanneer mensen denken dat een emoji slechts รฉรฉn betekenis heeft, alleen om erachter te komen dat het twee, of zelfs drie definities heeft. Je zou iets sturen dat je niet helemaal begrijpt, en dat kan lastig en gevaarlijk zijn. Om al die redenen is het belangrijk om de Emojis te controleren die u gebruikt, zelfs voor iets zo simpel als de ๐Ÿค— knuffel emoji, en op de hoogte is van enkele van de meest regelmatig misbruikt.

Dus kort, om dingen gemakkelijk voor iedereen te maken, hebben we een gids samengesteld voor een aantal van de meest verkeerd begrepen emoji’s om het record recht te zetten. Even volstaan โ€‹โ€‹om te zeggen, aan het einde van dit artikel denken we dat je zeker twee keer zult nadenken voordat je een gebouw met een hart verzenden dat eruit ziet als een ziekenhuis voor een zieke vriend.

Knuffelen gezicht emoji

De ๐Ÿค— knuffel emoji of ๐Ÿค— knuffelen gezicht emoji toont een glimlachend gezicht met gelukkige, gesloten ogen, roze wangen en open handen.
Gebruik van de knuffel emoji
De ๐Ÿค—-knuffel Emoji wordt gebruikt als een mooie, vriendelijke knuffel, meestal gegeven aan een vriend of familielid met het moeilijk. De ๐Ÿค—-knuffel Emoji kan ook worden gebruikt om liefde en zorg te tonen. De derde betekenis van de Emoji is om dank en ondersteuning te bieden.
Wat mensen de knuffel emoji verwarren
Zelfs als de betekenis van de ๐Ÿค— knuffel emoji daar in zijn naam is, denken sommige mensen dat de Emoji staat voor “Jazz-handen”. Jazz-handen is een gebaar waarin de handen snel heen en weer worden zwaaid met palmen die naar voren gericht zijn en vingers worden afgesproken. Het populaire gebaar wordt gebruikt om opwinding of triomf te tonen.

Love Hotel Emoji

De ๐Ÿฉ Love Hotel Emoji toont een roze of witte liefdeshotel. Het is een hotel voor koppels om de nacht samen door te brengen. Het ๐Ÿฉ Love Hotel Emoji wordt gekenmerkt door een of twee roze harten aan de voorkant. Sommige platforms bevatten de letter H om “Hotel” te vertegenwoordigen.
Gebruik van de Love Hotel Emoji
Het ๐Ÿฉ Love Hotel Emoji wordt gebruikt in gesprekken met betrekking tot romantische data, romantische uitjes, of huwelijksreisvakanties.
Wat mensen vergissen de liefdehotel emoji voor
Sommige mensen denken dat het ๐Ÿฉ Love Hotel Emoji een ziekenhuis Emoji is, of een bord voor “thuis,” waarschijnlijk vanwege de letter H het aan de voorkant is.

Duizelig emoji

De ๐Ÿ’ซ Dizzy Emoji toont een of meer gele sterren met cirkelvormige bewegingslijnen om de beweging van wervelen in een cirkel te laten zien, gewoonlijk wordt gebruikt in cartoons wanneer een personage duizelig is of ‘Seeing Stars’.
Gebruik van de duizelingwekkende emoji
De ๐Ÿ’ซ Dizzy Emoji wordt gebruikt om iemand te vertellen dat je duizelig voelt.
Wat mensen de duizelingwekkende emoji verwarren
Een vallende ster, waarschijnlijk omdat het een beeld is van een ster in beweging, en wanneer we denken aan bewegende sterren, is het onmiddellijke ding dat in onze geest verschijnt een beeld van schietende sterren.

Open handen emoji

De ๐Ÿ‘ Open Handen Emoji toont twee open menselijke handen, palmen naar voren en naast elkaar geplaatst.
Gebruik van de open handen emoji
Ten eerste wordt de ๐Ÿ‘ open handen Emoji gebruikt in de zin van knuffelen, vergelijkbaar met hoe de ๐Ÿค— knuffel emoji wordt gebruikt. Ook wordt het gebruikt als een symbool voor handschaduwspel en andere verschillende speelse activiteiten.
Wat mensen de open handen vergissen Emoji voor
Het enige handgebaar, een actie die het woord vergezelt, “wat dan ook,” wat betekent dat het je niet kan schelen wat de andere persoon zegt. Het “wat” gebaar is gemaakt door een “W” -vorm naar de andere persoon te maken. De ๐Ÿ‘ open handen Emoji ziet eruit als het enige handgebaar in bepaalde hoeken, vandaar de verwarring.

Verdrietig maar opgelucht gezicht emoji

Het ๐Ÿ˜ฅ verdrietig maar opgelucht gezicht Emoji toont een gezicht met gefronste wenkbrauwen, een lichte fronsen, en een kraal van zweet druipend van het voorhoofd.
Gebruik van het trieste maar opgelucht gezicht emoji
Het ๐Ÿ˜ฅ-trieste maar opgeluchte gezicht Emoji wordt gebruikt in situaties zoals wanneer je veel hard werken in iets, en toch gaan de dingen nog steeds niet op de hoogte. U hebt bijvoorbeeld moeilijk bestudeerd voor een examen, maar mislukt, enz.
Wat mensen het droevige maar opgeluchte gezicht emoji verwarren
Gebruikers zien dit en interpreteren het bij face-waarde, dat dit een gezicht is met een traan. En je weet wat mensen voelen als ze huilen. Als zodanig gebruiken veel mensen of laten zien dat ze zich depressief of verdrietig voelen.

Zie geen kwaad apen emoji

De ๐Ÿ™ˆ zie geen kwaad Monkey Emoji toont een bruine aapgezicht met tan of roze handen die zijn oren bedekken. Het maakt deel uit van het oude Japanse spreekwoord “zie geen kwaad, hoor geen kwaad, spreek geen kwaad.” De andere twee emojis om met deze te gaan, ๐Ÿ™‰ hoor geen kwaad Monkey Emoji, met een aap die zijn oren bedekt, en ๐Ÿ™Š spreek geen kwaad Monkey Emoji, met een aap die zijn mond bedekt.
Gebruik van de See No Evil Monkey Emoji
Wanneer je iets hebt gezien dat je niet hoort te zien, en je belooft je te doen alsof je het nooit hebt gezien, gebruik de ๐Ÿ™ˆ zie geen kwaad Monkey Emoji.
Wat mensen vergissen, zie er geen kwaad monkey emoji voor
De ๐Ÿ™ˆ zie geen kwaad Monkey Emoji wordt gewoonlijk gebruikt als een symbool wanneer je wilt zeggen: “Oeps!” of een symbool om te gebruiken wanneer u een grote fout hebt gemaakt. Dit komt omdat na het maken van een fout, jonge kinderen en zelfs enkele volwassenen, denken dat ze zich kunnen verbergen door hun ogen te bedekken of te sluiten.

Gezicht met stoom van neus emoji

Het ๐Ÿ˜ค gezicht met stoom uit de neus Emoji toont een fronsend gezicht met gesloten ogen en stoomwedpen die uit zijn neus komen.
Gebruik van het gezicht met stoom van neus emoji
Heel anders in toon dan sommige van de smileys op de lijst, inclusief de ๐Ÿค— knuffel emoji, het ๐Ÿ˜ค gezicht met stoom uit neus emoji geeft een trotse en minachting uit. Als je iemand wilt vertellen: “Ik heb gelijk en heb je het mis:” Dit is het beste gebruik van de Emoji.
Wat mensen het gezicht verwarren met stoom van neus emoji voor
Vooral vanwege de stoom die uit zijn mond komt, ziet het ๐Ÿ˜ค gezicht met stoom uit neus emoji eruit als het woede betekent, wanneer het in feite bedoeld is om trots en minachting te vertegenwoordigen.

Vermoeide kat emoji

Definitie van de vermoeide kat Emoji
Een kattenvariant van het ๐Ÿ˜ฉ vermoeide gezicht emoji, de ๐Ÿ™€ vermoeide kat emoji of ๐Ÿ™€ vermoeide kat gezicht emoji is een gezicht van een kat met gesloten halvemaanvormige ogen, gefronste wenkbrauwen en mond open in een grote fronste, alsof radeloos aan het punt van het opgeven.
Gebruik van de vermoeide kat Emoji
Als je je echt moe voelt, heb je je breekpunt bereikt, je hebt opgegeven, en je wilt gewoon naar de wereld schreeuwen, “genoeg!”, Gebruik de ๐Ÿ™€ vermoeide kat emoji.
Wat mensen de vermoeide kat emoji verwarren
Sommige mensen gebruiken de ๐Ÿ™€ vermoeide kat emoji om horror of verrassing over te brengen. Als je dat hebt gedaan, is het nu de tijd om je wegen te veranderen. Omdat de echte betekenis van deze Emoji is om over te brengen hoe moe of slaapt, ben je.

Emoji weglopen

De ๐Ÿ’จ die emoji weggaat, toont een kleine cloud met bewegingslijnen alsof het snel naar links beweegt.
Gebruik van het onstuimige weg Emoji
Kan worden gebruikt om snelheid, roken, haasten, af te geven, scheten en rook.
Wat mensen het onstuimige emoji verwijderen
Sommige Emoji-gebruikers uitwisselen ๐ŸŒฌ๏ธ windgezicht emoji met de ๐Ÿ’จ weggaande emoji. Het ๐ŸŒฌ๏ธ windvlak Emoji is een grijs of blauw menselijk gezicht blazende wind uit zijn mond. De mens is meestal vrouwelijk en vertegenwoordigt moeder natuur. Ze mengen waarschijnlijk de twee vanwege het feit dat beide emojis de wind inhoudt.

Vrouwen met konijntjes oren emoji

De ๐Ÿ‘ฏโ™€๏ธ Vrouwen met Bunny Ears Emoji toont twee vrouwen die bunny-oren dragen op dezelfde manier die Playboy Girls het dragen.
Gebruik van de vrouwen met bunny oren emoji
De ๐Ÿ‘ฏโ™€๏ธ Vrouwen met Bunny Ears Emoji is een weergave van het Bunny Girl, een onderdanig Japans symbool populair in Fetish Cosplay.
Wat mensen de vrouwen met een bunny-oren emoji verwarren
Veel gebruikers denken dat de twee vrouwen meisjes, tapdanc-meisjes of balletdansende meisjes zijn. In die context gebruiken veel Emoji-gebruikers de ๐Ÿ‘ฏโ™€๏ธ-vrouwen met bunny-oren Emoji om aan te geven naar de club, afscheid, schilderen van de stad rood, enz. Dit is duidelijk verkeerd.

Neutraal gezicht emoji

Het ๐Ÿ˜ neutrale gezicht Emoji toont een gezicht met een platte, gesloten mond. Als je het moeilijk hebt om het ๐Ÿ˜ neutrale gezicht emoji te begrijpen, denk dan aan een pokergezicht. De Emoji geeft deadpan-humor.
Gebruik van het neutrale gezicht emoji
Zoals hierboven vermeld, geeft het ๐Ÿ˜ neutrale gezicht emoji milde irritatie of deadpan humor.
Wat mensen het neutrale gezichtsemoji verwarren voor
Sommige gebruikers verwarren het ๐Ÿ˜ neutrale gezicht emoji met de ๐Ÿ˜‘ expressionless face emoji. Het ๐Ÿ˜‘ expressieloze gezicht Emoji toont een gezicht met platte, gesloten ogen en mond. Het is vergelijkbaar in uiterlijk op het ๐Ÿ˜ neutrale gezicht emoji, maar het wordt niet op een humoristische toon gebruikt, en dat is het verschil tussen de twee.

Duizelig gezicht emoji

Het ๐Ÿ˜ต Dizzy Face Emoji toont een gezicht met XS voor ogen, een mond open in een kleine O en verhoogde of gefronste wenkbrauwen.
Gebruik van het duizelige gezicht emoji
Gebruik het ๐Ÿ˜ต Dizzy Face Emoji om te laten zien dat je je duizelig voelt of duizeligheid uitdrukt. Het kan op veel verschillende manieren worden gebruikt, afhankelijk van de context. Mensen gebruiken het bijvoorbeeld om een โ€‹โ€‹zeer sterke emotie te symboliseren, zo sterk, het maakt hen niet in staat om te denken of goed te voelen of te voelen.
Wat mensen het duizelige gezicht emoji verwarren
Sommige mensen drukken de staat van “dood vermoeid” uit of worden uitgeput tot het punt van de dood door de ๐Ÿ˜ต Dizzy Face Emoji. De twee XS geplaatst op de ogen is een trope in anime-cartoons, waardoor het een mogelijke reden is waarom mensen denken dat het ๐Ÿ˜ต Dizzy Face Emoji de dood betekent.

Perzik emoji

De ๐Ÿ‘ Peach Emoji toont een perzik met groene bladeren. Op sommige platforms bevat de perzik een stengel.
Gebruik van de perzik emoji
De ๐Ÿ‘ Peach Emoji wordt over het algemeen gebruikt in onderwerpen over perziken, maar het heeft ook andere betekenissen. Dankzij de kenmerkende kloof wordt de ๐Ÿ‘ perzik Emoji voornamelijk gebruikt om een โ€‹โ€‹kont in digitale communicatie te vertegenwoordigen, waardoor het populairder wordt bekend als de ๐Ÿ‘-kont emoji.
Wat mensen de perzik emoji verwarren voor
De meeste mensen denken dat de ๐Ÿ‘ perzik emoji slechts een beeld van de perzikfruit is en zich niet bewust zijn van de sexy betekenis erachter.

Chipmunk Emoji

De ๐Ÿฟ๏ธ Chipmunk Emoji toont een chipmunk, een grond eekhoorn met een borstelige staart en gezwollen wangen. De kleur van zijn vacht is roodachtig bruin. De chipmunk staat naar links en houdt een eikel vast.
Gebruik van de chipmunk emoji
De ๐Ÿฟ๏ธ Chipmunk Emoji wordt vaak gebruikt om parken, wandelingen, schoonheid en diversiteit van de natuur te vertegenwoordigen. Het wordt ook gebruikt om iemand te beschrijven die een beetje gek of “nootachtig” is.
Wat mensen de chipmunk emoji verwarren voor
Sommige mensen gebruiken de ๐Ÿฟ๏ธ chipmunk emoji om eekhoorn weer te geven, en het is vrij begrijpelijk.
Squirrels en chipmunks hebben veel gemeen, beide zijn harig, knuffelig, knaagdieren met borstelige staarten, voor รฉรฉn ding. Chipmunks zijn echter kleiner en lichter dan eekhoorns. Chipmunks hebben ook strepen op hun gezichten, ruggen en staarten, terwijl eekhoorns niet doen.
The Squirrel-petitie

Sommige Emoji-gebruikers hebben echter genoeg van de verwarring gehad en vroegen om de ๐Ÿฟ๏ธ Chipmunk Emoji om uit elkaar te gaan met de Eastern Gray Squirrel Emoji. In feite werd in 2017 een verandering.org-petitie gestart en geleverd aan het Unicode-consortium, het bestuursorgaan van Emoji en andere computerpersonages. Helaas is de petitie niet geslaagd en was in 2018 permanent gesloten.
Maar als er รฉรฉn ding is, hebben eekhoorns en chipmunks gemeen, het is hun liefde voor noten, wat ons brengt naar onze volgende emoji …

Kastanje emoji

De ๐ŸŒฐ Chestnut Emoji toont een roodbruine, eikelvormige kastanje, taps toelopend naar een scherpe punt van zijn lichtbruine basis.
Gebruik van de kastanje emoji
De ๐ŸŒฐ Chestnut Emoji wordt gebruikt in verschillende betekenissen en contexten. Soms gerelateerd aan eten en andere noten, zoals kastanjes, soms in onderwerpen met betrekking tot de natuur.
Wat mensen de kastanje emoji verwarren voor
Mensen verwarren kastanjes voor rozijnen omdat ze allebei een donkere uitstraling hebben, en ze hebben allebei lijnen aan hun zijden.

Kussen gezicht met gesloten ogen emoji

Het ๐Ÿ˜š zoenen gezicht met gesloten ogen Emoji toont een gezicht met gebobbeld lippen, waardoor een kus. Twee andere vergelijkbare emoji’s zijn het ๐Ÿ˜— zoenen gezicht emoji en ๐Ÿ˜™ kussen gezicht met lachende ogen emoji.
Gebruik van het kussengezicht met gesloten ogen emoji
Het ๐Ÿ˜š zoenen gezicht met gesloten ogen Emoji geeft liefde en genegenheid uit.
Wat mensen het kussende gezicht verwarren met gesloten ogen emoji voor
Sommige mensen verwarren deze emoji als een fluitende emoji omdat, zoals we allemaal weten, mensen hun lippen pucher als ze fluiten.

Smirking gezicht emoji

Het ๐Ÿ˜ Smirking Face Emoji toont een geel gezicht met een halve glimlach in een grijns, verhoogde wenkbrauwen en ogen op zoek naar รฉรฉn kant.
Gebruik van het Smirking Face Emoji
Het ๐Ÿ˜ Smirking Face Emoji, of ๐Ÿ˜ Smirk Emoji vertegenwoordigt zelfvoldaanheid, onbeschaamdheid of minachting.
Wat mensen verwarren het grijnsgezicht Emoji voor
Sommige Emoji-gebruikers verwarren het ๐Ÿ˜ Smirking Face Emoji voor een flirterig gezicht vanwege zijn sluw, scheve glimlach en verleidelijke blik. Dat is echter niet absoluut fout. Het kan worden gebruikt om uitstekend te zijn of suggestief te zijn, maar het wordt vaker gebruikt om sluw of zelfvoldaan te zijn.

Rijstcracker emoji

De ๐Ÿ˜ rijstcracker Emoji toont een afbeelding van een oranje rijstcracker met een zeewierstrook.
Gebruik van de rijstcracker emoji
De ๐Ÿ˜ rijstcracker Emoji praat over Japans eten. Daarnaast kan de ๐Ÿ˜ rijstcracker Emoji ook worden gebruikt om het gezegde te vertegenwoordigen, “ik hou van Japans eten! ‘
Wat mensen de rijstcracker emoji verwarren voor
Sommige individuen verwarren de ๐Ÿ˜ rijstcracker emoji voor een verbrande koekje. Dit lijkt echter niet te ver van de veronderstelling. Omdat de rijstcracker heeft gevormd als een koekje, en het heeft kleine toppings die eruit zien als chocoladeschilfers.

Ogre Emoji

Dit ๐Ÿ‘น Ogre Emoji toont het gezicht van een traditionele Japanse Ogre genaamd The Oni. Afbeeldingen van ONI variรซren sterk, maar voor het grootste deel worden ze afgebeeld als een monsterlijk rood gezicht met een shaggy manen van haar, scherpe hoektanden, een grote neus, brede ogen en twee hoorns.
Gebruik van de ogre emoji
De ๐Ÿ‘น Ogre Emoji heeft verschillende betekenissen. Om het op te komen, vertegenwoordigt de Ogre Emoji dingen die eng, monsterlijk of grotesk zijn.
Wat mensen de Ogre Emoji verwarren
Tal van Emoji-gebruikers denken dat de ๐Ÿ‘น Ogre Emoji een emoji van een duivel is. De twee emoji’s zijn redelijk gemakkelijk om te mengen. Ze zijn allebei rood, ze hebben allebei twee hoorns, en ze hebben allebei giften.

Volhardend gezicht emoji

De ๐Ÿ˜ฃ volhardende gezicht Emoji toont een gezicht met geknoeide ogen, een lichte fronsende en gegroeide wenkbrauwen.
Gebruik van het volhardende gezicht Emoji
Het ๐Ÿ˜ฃ volhardende gezicht Emoji is het beste symbool om te gebruiken wanneer u de wereld wilt laten zien die u niet opgeven. Bovendien houd je een positieve mindset, je doet het je best om de wereld bij te houden en je doet alles wat je kunt om sterk te blijven.
Wat mensen vergissen het volhardend gezicht Emoji voor
Het ๐Ÿ˜ฃ volhardende gezicht Emoji is een van de emojis-mensen die wenden wanneer ze willen zeggen dat ze een zware dag, week, maand of jaar hebben gehad, en ze zijn klaar om in de handdoek te gooien op alle dingen die ze hebben probeerden te bereiken.

Conclusie

Na ongeveer 20 Emojis, denk je waarschijnlijk, wat is er met alle verwarring? Hoe verwart je een simpele ๐Ÿค— knuffel emoji mensen? Simpel gezegd, het kan te wijten zijn aan het ontbreken van een standaard emoji-lettertype. Ja, het Unicode-consortium probeert wat cohesie op platforms te bereiken, maar er zijn nog steeds aanzienlijke variaties tussen de Emojis die u op uw telefoon ziet, en de emojis die u van uw pc ziet. Om aan te voegen, wanneer u op een Android-, iOS- of Windows-apparaat bent, kunnen de emoji’s soms anders uitzien
Controleer voordat u klikt

Om het allemaal in te vatten, daarom is het zo belangrijk om ervoor te zorgen dat u weet dat de betekenis van elke Emoji die u gebruikt. Om alle hierboven genoemde redenen, is het vrij duidelijk waarom we allemaal twee keer moeten nadenken voordat we onze volgende tekst, e-mail of sociale media-post verzenden. Het begrijpen van de verborgen betekenis achter de emojis die je kiest, zal je helpen om een โ€‹โ€‹serieuze schaamte te vermijden. Je zou in staat moeten zijn om die dingen met vertrouwen en moed te doen omdat een schat aan hulpbronnen voor je beschikbaar zijn. En als er iets is dat niet duidelijk voor u is, zullen websites zoals Emojiguiide.com altijd hier zijn om u te helpen.

Toen alles wordt gezegd en gedaan, moeten kleine uitdagingen zoals deze niet de vreugde wegnemen die je krijgt van het spelen met emoji’s. Emojis zijn een leuke aanvulling op posten, en een geweldige manier om emotie over te brengen of een kleine visuele context te geven. Zoals je kunt zien, kunt ze je leven ten goede veranderen!

Search Emojis: