Level je ⭐️ emoji-spel met ’s werelds top 5 📱 Mobile Messaging-apps

Denk aan de dagen waarop telefooncabines op elke hoek stonden? Als je met iemand moest praten, sta je in het hokje, til je de telefoon uit de haak, kies het nummer en hoort het ring. En voor slechts 25 cent, in de stilte van het hokje, kun je je man of vrouw vertellen dat je laat thuiskomt, je baas bijwerken op wat er aan de hand is, of je kinderen op te checken.
Als je meer dan 30 jaar oud bent, doe je. Zo leuk omdat dat voor jou kan zijn, de tijden veranderen, en telefooncabines zijn al lang verdwenen. In het heden, als je vastzit in het verkeer, is het niet nodig om een ​​telefooncel te zoeken als je dringend met iemand moet communiceren. U kunt een regel bellen, sms of dalen via bericht-apps zoals WhatsApp of Viber.

De meeste bedrijven, hetzij kleine of grote, gebruiken mobiele berichten-apps om te communiceren met hun collega’s, klanten, bazen, teamgenoten en zelfs klanten. Zelfs particulieren gebruiken mobiele berichten-apps om te communiceren met hun familie en vrienden. Waarom zijn mobiele berichten-apps zo groot en waarom geven sommige mensen de voorkeur aan berichten-apps via telefoontjes of e-mails?
Na het doen van een klein onderzoek, is hier het antwoord dat we hebben bedacht – Mobile Messaging-apps bieden een superieur alternatief voor teksten en e-mail dankzij ingebouwde sociale netwerkfuncties, verbeterde beveiliging en gratis video-oproepen via Wi-Fi of Data-abonnementen . Plus, berichten-apps zoals Facebook Messenger, Skype en WhatsApp zijn image-based en gebruiken Emojis.
Wie houdt er niet van emoji’s? Emoji’s, zelfs de meest elementaire zoals het ❤️ Red Heart Emoji Express Emotion, dacht of concept op een eenvoudige, grafische manier.

Emoji’s in mobiele berichtenapps

Inderdaad, Emojis zijn de beste manier om deze dagen te communiceren. Emojis helpt je je gevoelens aan de andere persoon over te brengen. Ze maken het gesprek meer interactiever. In feite wist u dat, aangezien communicatie over mobiele berichten-apps meer beeld wordt op basis van het gebruik van Emoji’s, merken zoals General Electric en Coca-Cola hebben zelfs hun eigen merk Emojis gecreëerd om hun klanten op een nieuwe en opwindende manier te betrekken .
Als u een bedrijfsmanager of bedrijfseigenaar bent, moet u de juiste mobiele berichten-apps kiezen om voor uw team te gebruiken, of u nu de baas bent over één team of meerdere teams. Nooit is een vergadering alleen een eenvoudige ontmoeting online, elk bedrijf is uniek in de manier waarop de teamleden communiceren en samenwerken aan taken, dus communicatietools moeten worden geleverd met een breed scala aan opties om zoveel mogelijk bedrijfsmodellen te passen.
In de volgende secties praten we vandaag over de populairste berichten-apps en hoe u de Emoji-functies in hen kunt vinden en gebruiken.

WhatsApp

WhatsApp Messenger, populairder bekend als WhatsApp, is een gratis, crasshefin-mail-app en voice via internetprotocolservice die eigendom is van Facebook. Hiermee kunnen gebruikers spraak- en sms-berichten verzenden en videogesprekken en spraakoproepen voeren. Gebruikers kunnen ook documenten en afbeeldingen delen wanneer ze WhatsApp gebruiken.
WhatsApp’s Client-applicatie draait op mobiele apparaten, maar is ook toegankelijk via desktop en laptopcomputer zolang de mobiele telefoon van de gebruiker op internet is aangesloten terwijl ze de desktop-app gebruiken. Dit is vrijwel een van de grootste gebreken van WhatsApp, maar gebruikers genieten toch nog steeds van de app. In feite gebruiken meer dan 2 miljard mensen in meer dan 180 landen WhatsApp.

Hoe Emoji’s op WhatsApp te vinden en te gebruiken
iphone
Emojis is niet ingebouwd bij WhatsApp voor de iPhone. Maar er is een tijdelijke oplossing – je kunt Emoji’s nog steeds gebruiken op je iPhone met een Emoji-toetsenbord.
1. Controleer of het EMOJI-toetsenbord van uw iPhone is geactiveerd.
2. Open dit om dit te doen, de instellingenfunctie op uw iPhone.
3. Ga naar het algemeen.
4. Scroll naar beneden en klik op het toetsenbord.
5. Zorg ervoor dat Emoji daar is. Als dat niet het geval is, tikt u op Nieuw toetsenbord toevoegen en tik vervolgens op Emoji. Dat zou de truc moeten doen.
6. Tik op het WhatsApp-pictogram. Het is een wit telefoonpictogram in een witte tekstballon ingepakt in een felle groene doos.
7. Klik op de knop Chats. Het bevindt zich aan de onderkant van het scherm. Als WhatsApp opent op een gesprek, klik op de knop Back in de linkerbovenhoek van uw scherm.
8. Klik op een gesprek, dit zal het gesprek openen. U kunt ook klikken op het potlood- en pad-pictogram aan het rechterbovenhoek van het scherm. Zodra u dat doet, kunt u een nieuw bericht maken.
9. Klik op de witte balk onderaan de pagina. Als u een nieuw gesprek start, tikt u op de naam van het contact.
10. Tik op de knop met een tekening van een wereldbol in de linkerbenedenhoek van het iPhone-toetsenbord. Als het Emoji-toetsenbord het enige andere toetsenbord is dat je aan boord hebt, lijkt het pictogram eruit als een smileygezicht.
11. Tik op het pictogram Emoji-toetsenbord en selecteer een emoji. Tik op een van de tabbladen onder aan het scherm om een ​​specifieke groep emoji’s te kiezen of te vegen over het Emoji-toetsenbord om alle beschikbare emoji’s te bekijken.
12. Zoek voor de laatste stap naar de knop met een pijl aan de rechterkant van de chatbalk. Tik erop om je emoji te sturen. Het is zo makkelijk!

Android
1. Open WhatsApp op uw Android-apparaat. Het is een groene app met een wit telefoonpictogram en een witte tekstballon erop.
2. Tik op de knop Chats in de buurt van het scherm. Als de app plotseling opent op een gesprek, tikt u op de knop Terug links van het scherm.
3. Klik op een gesprek om een ​​bestaand gesprek te openen, of als u een nieuw gesprek wilt starten, tikt u op de knop Nieuw bericht in de rechterbenedenhoek van het scherm.
4. Klik op de EMOJI-knop. Je zult het niet missen, het is de smiley aan de linkerkant van de chatbalk aan de onderkant van het scherm.
5. Kies de emoji die u wilt gebruiken. Klik op een tabblad in de buurt van de bovenkant van het Emoji-venster om door Emoji-categorieën te bladeren of veeg over over de Emoji’s om door hen heen te bladeren.
6. Nu, hier is de laatste en laatste stap, klik op de knop met de pijl om uw Emoji naar de persoon of groep waarmee u mee wilt verzenden. De pijlknop bevindt zich aan de rechterkant van de chatbalk. Je zult het niet missen!

Hoe emoji’s te gebruiken op het werk op WhatsApp
Ok, dus je zag je collega’s in je WhatsApp-groep gebruik Emojis om met elkaar te praten en je wilt hetzelfde doen. Dat is geweldig! Injecteren van Emojis zal je interpersoonlijke relaties op kantoor helpen. Maar voordat je het doet, vergeet dan niet om je te houden aan de eenvoudigste emoji’s. Dit komt omdat emoji’s lastig kunnen zijn om te interpreteren, dus blijf weg van de sassy en de dubbelzinnige (raak die middelvinger of eyeroll emoji niet eens aan!).
Hier zijn enkele gemeenschappelijke casescenario’s voor u om op te oefenen.
Handen klappen emoji

Gebruik de 👏 clap emoji om je collega te feliciteren die een promotie heeft.
Hé, ik heb gehoord dat je bent gepromoveerd tot manager! Gefeliciteerd 👏
Duimen omhoog emoji

Gebruik de 👍 thumbs up emoji wanneer je manager je vraagt ​​of je zijn of haar instructies voor de week begreep.
Ja, dat deed ik, 👍 Bedankt voor het nemen van de tijd om dit aan mij uit te leggen.
Star Emoji

Gebruik de ⭐ Star Emoji als je een officemate wilt herkennen die de laatste tijd is opgepakt.
Ik hou van hoe je de vergadering eerder leidt. Je gaf grote inzichten en aanbevelingen voor ons volgende evenement ⭐

Hoe Emojis te gebruiken tijdens het praten met familie en vrienden op WhatsApp
Wie zegt dat WhatsApp alleen voor werk kan worden gebruikt? Sommige mensen gebruiken het om hun vrienden en familie in te halen. Laten we eens kijken naar een paar manieren waarop je emoji’s in WhatsApp Convos kunt gebruiken.
Glimlachend gezicht met hart ogen emoji

Gebruik de 😍 Heart Eyes Emoji als je met een vriend over je verliefd praat.
Ik zag net mijn naaste de bladeren raken, en man, hij ziet er altijd zo warm uit, zelfs in de vroege ochtend 😍
Duimen omhoog emoji

Gebruik de 👍 Thumbs Up Emoji als je praat over een trailer die je leuk vindt met een vriend:
Ik heb eindelijk de previews gezien voor de nieuwe Wonder-vrouw-film 👍👍👍👍 Ik kan niet wachten om het hele ding te zien!

Skype

Volgende op onze lijst met berichten-apps is Skype. Skype is een voice over Internet Protocol (VoIP) -service waarmee mensen spraak- en video-oproepen via internet kunnen bellen met een computer, webbrowser of mobiele telefoon. U kunt ook bestanden rechtstreeks via Skype’s Chatbox delen.
De meeste functies van Skype, zoals Emojis en Stickers, zijn te vinden op andere populaire berichten-apps zoals Facebook Messenger en WhatsApp. Maar deze add-ons verschijnen meer creatievelijk op Skype. Je houdt van de levendige emoji’s die nooit stoppen met bewegen en hun emoties tonen!

Hoe Emoji’s op Skype te vinden en te gebruiken
Voelen 😀 of in een 😥 humeur? Vaak spreken foto’s meer dan woorden. Gebruik Skype Emojis om al je gesprekken op te vrolijken, of voeg ze toe aan je berichten om je vrienden en familie te laten weten hoe je je voelt! Je zult zeker plezier hebben met deze berichten-app!
Hier is hoe het te doen! Houd er rekening mee dat Windows-, Mac- en Android-apparaten ongeveer dezelfde procedure volgen.
1. Tik op het pictogram Smiley Face rechtsonder in uw chatvenster of u kunt een sneltoets gebruiken, een groep tekens of een specifiek woord tussen haakjes. Hoe de sneltoets te zien? Hover gewoon over een emoji!
2. U kunt nu een breed scala aan emoji’s plaatsen!
3. Gebruik de grijze pijlen onderaan het pop-upvenster om door de beschikbare categorieën te bladeren. Bovendien wist u dat u emoji’s kunt personaliseren voordat u ze uitstuurt? Als u Skype van uw bureaublad gebruikt, klikt u met de rechtermuisknop op de EMOJI, of als u Skype van uw telefoon gebruikt, tik en houd dan de Emoji vast.
Dit is een van de dingen waar we van houden van Skype, en het maakt de app echt uit de rest – wist je dat Skype ook “Mojis,” gifs en stickers biedt? Mojis zijn korte videoclips van klassieke tv- en filmmomenten. Wil je je vrienden vertellen dat je in een Carrie Bradshaw-type humeur bent en je loopt in de straat in een grote, groene veerhoed? Laat het met een moji zien!
Opgewonden om Skype Emojis te gebruiken op het werk of met familie en vrienden? Hier zijn een paar voorbeelden om je op weg te helpen.

Hoe Emoji’s op het werk op Skype te gebruiken
Denken gezicht emoji

Gebruik de 🤔 Thinking Emoji wanneer je collega je vraagt ​​of je volgende week ideeën voor je presentatie hebt.
Ik ben er nog steeds op voor, geeft je een lijst met mijn ideeën en aanbevelingen later 🤔
Persoon die emoji haalt

Wanneer een officemaat je vraagt ​​of je naar alles verlangt, want ze zal de lunch voor het team bestellen, kun je de 🤷 ophalen van emoji om je geen voorkeur te hebben.
Ik ga niet naar alles 🤷 Ik zal jullie laten beslissen.
Huilend gezicht emoji

Gebruik de 😢 huilende emoji wanneer een moeilijke klant zegt dat je goed werk hebt gedaan.
Ik ben nu met geluk. Meneer Santos hield van de Microsoft Convention die we hebben georganiseerd! Jullie weten allemaal hoe grondig hij kan krijgen!

Hoe Emoji’s te gebruiken tijdens het praten met familie en vrienden op Skype
B-knop bloed type emoji

Gebruik de 🅱️ B Emoji als je het hebt over het doneren van bloed.
Na het herstellen van Covid-19. Ik besloot mijn bloed, bloedplaatjes en plasma te doneren. Ik vraag me af of ze mijn bloedtype accepteren, 🅱️
Clown emoji

Gebruik de 🤡 clown emoji als je wilt praten over clowns, clowns in het algemeen of clowns als onderdeel van een show, zoals het circus.
Ik mis het brengen van mijn nichtje naar het circus. Ze vindt het leuk om de 🤡 en de olifanten en goochelaars te zien, maar ik denk niet dat het circus dit jaar naar de stad zal komen vanwege het virus.
Geeuwen gezicht emoji

Gebruik het 🥱 Yawning Face Emoji toen je een film of tv-show zo saai zag, het maakte je veel geeuw!
Ik was de hele tijd 🥱 tijdens het kijken naar Mulan. Wat een saaie film!

Slap

Slack is een zakelijke communicatieplatform gemaakt door American Software Company Slack Technologies. Met speling kan teamcommunicatie worden gedaan met een enkele toepassing, waardoor de tijd wordt doorgebracht in vergaderingen of het verzenden van e-mails.
Slack biedt real-time instant messaging en het delen van bestanden, in groepenkats en een-op-één gesprekken. In al die gesprekken kunnen gebruikers emoji’s aan hun berichten toevoegen of hun reactie op berichten delen met Emojis! Op zoek naar offertes om in uw post-evenementverslag op te nemen? Slack wordt geleverd met krachtige zoek- en archiveringsfuncties om gebruikers gemakkelijk informatie te vinden. U kunt inhoud vinden, zoals specifieke bestanden en eerdere gesprekken, in slappe werkruimten.
Plus, Slack Synchs gebruikersgegevens op alle apparaten – Desktop, Tablet of Telefoon, zodat u altijd toegang hebt tot uw werk, of u nu aan uw telefoon of op uw tablet werkt. Moet je beantwoorden aan je baas terwijl je op weg bent om te werken? Geen probleem, dankzij Slack!

Hoe Emoji’s op Slack te vinden en te gebruiken
In speling dienen Emojis zowel een leuk als praktisch doel. U kunt ze gebruiken om uw berichten te verbeteren, een reactie op uw bericht toe te voegen of een bericht van het ene kanaal naar een ander kanaal te kopiëren.
In de volgende secties van het artikel laten we u zien hoe u emoji aan uw berichten toevoegt met behulp van een iOS-apparaat, een Android-apparaat en uw bureaublad.
IOS
1. Tik op de chatbalk van het bericht om het iOS-toetsenbord te openen.
2. Tik op de EMOJI-knop op het toetsenbord. Als u meer dan één toetsenbord hebt geïnstalleerd, ziet u een globe-knop.
3. Klik op een emoji om het toe te voegen aan uw bericht.
Android
1. Klik op de smiley in de chatbalk van het bericht om het menu te openen.
2. Tik op een emoji om het aan uw bericht toe te voegen.
Bureaublad
1. Klik op de smiley om het menu te openen.
2. Tik op de pictogrammen aan de bovenkant van het menu om door de categorieën te gaan of om een ​​Emoji-code te zoeken.
3. Klik op de Emoji die u in uw bericht wilt opnemen en voeg deze toe aan uw bericht.

Aangepaste emojis op slapp
Hier is waar we van houden over Slack, als je Emojis zoveel als wij gebruikt, word je ook echt enthousiast over deze functie! Slack laat je uploaden en gebruiken je eigen aangepaste emoji’s. Met andere woorden, je kunt een emoji uit een momenteel bestaand beeld maken! Is dat niet geweldig?
We laten je zien hoe! Volg gewoon de eenvoudige instructies hieronder.
Vergeet niet dat uw afbeeldingen in PNG-, JPG- of GIF-formaat moeten zijn, en u kunt geen aangepaste Emoji maken in de Slack Mobile-app, maar u kunt degenen gebruiken die u al hebt geüpload. Houd in gedachten, je krijgt de beste resultaten met een kleiner, vierkant beeld. Ook kunnen alleen werkruimtebeheerder en leden met toestemming aangepaste emoji creëren.
Maak een aangepaste emoji op slapp
1. Klik op de smiley om het Emoji-menu te openen.
2. Tik op “Emoji toevoegen”.
3. Ga naar “Image Image” en kies een bestand.
4. Geef onder “een naam”, geef een naam voor uw Emoji en klik op Opslaan.
Upload Custom Emoji’s op Slack
1. Toegang tot slap van uw bureaublad.
2. Ga naar de werkruimte die u een aangepaste gif of aangepaste emoji wilt toevoegen aan.
3. Klik op de naam van uw werkruimte. Je vindt het in het linkerbovenhoek van je raam.
4. Kies “Personaliseer” in het menu.
5. Tik op de knop “Aangepaste Emoji” en vervolgens op de knop “Image Image” om een ​​bestand te kiezen.
6. Geef uw bestand een naam. Vergeet niet dat de naam die u kiest, is wat u zult typen om de Emoji in uw werkruimte te laten vallen.
7. Klik ten slotte op Opslaan.

Hoe emoji’s te gebruiken op het werk aan de speling
Rood hart emoji

Gebruik het ❤️ Heart Emoji wanneer u probeert een collega te troosten die door haar baas is uitgelopen.
Probeer het niet persoonlijk aan te nemen, ik weet zeker dat Boss goed betekent, hij daagt je gewoon uit om beter te doen ❤️
Party Popper Emoji

Gebruik de 🎉 party Popper Emoji als je in de stemming bent om te feesten en je wilt het niet verbergen!
Waarom gaat de tijd zo langzaam op vrijdag? Ik ben zo klaar voor 🎉 Ik heb de hele dag naar de klok aangestoken!

Hoe emoji’s te gebruiken tijdens het praten met familie en vrienden op slapp
Tegemoetkomende vuist emoji

Gebruik de 👊 tegemoetkomende vuistemoji wanneer jij en je vriend leuk vinden, en juichen voor hetzelfde team!
Omdat we wroeten voor hetzelfde team, waarom kom je dan niet naar mijn huis vanavond? We kunnen samen een voetbalwedstrijd bekijken 👊
Verbaasd gezicht emoji

Gebruik het 😲 verbaasd gezicht Emoji als je verrast bent door iemand of iets, zoals wanneer twee vrienden, die heel anders zijn dan elkaar, aansluiten!
Dit was mijn gezicht 😲 toen ik ontdekte Jen en Adam samen waren. Wat een onwaarschijnlijk stel!
Huilend gezicht emoji

Gebruik de 😢 huilende gezicht emoji als je je verdrietig voelt over een situatie, zoals het niet uit de stad uitgaan voor je verjaardag.
Ik wil de stad uitgaan voor mijn verjaardag zo slecht, maar ik kan niet totdat de pandemie voorbij is 😢 We hebben het gewoon allemaal een beetje opofferen, tegenwoordig. Ik weet dat je op dezelfde manier voelt omdat je verjaardag ook komt!

Telegram

Telegram is een Instant Messaging-app met een focus op snelheid en beveiliging. Netizens houden ervan omdat het snel, gemakkelijk te gebruiken is, en meestal is het gratis!
Hier zijn enkele uitstekende kenmerken van Telegram:
– Gebruikers kunnen berichten, foto’s, video’s en bestanden van elk type plaatsen
– U kunt telegram tegelijkertijd op meerdere apparaten gebruiken, synchroniseren uw berichten naadloos over een onbeperkt aantal computers, telefoons en tabletten
– Telegram-gebruikers kunnen groepen van maximaal 200.000 contacten maken. Binnen deze groepen kunnen gebruikers geen oproepen maken of spraakberichten, teksten, multimediabestanden, gifs en stickers delen.
– Wil je dingen privé houden? U kunt uw contacten ook individueel berichten!
Heb je het gevoel dat Telegram een ​​goede pasvorm zou zijn voor je zakelijke en persoonlijke leven? Ontdek hoe u het naar al uw apparaten wilt downloaden.

Hoe Emoji’s op Telegram te vinden en te gebruiken
Sinds 2019 is Telegram opgenomen in de lijst met functies, tonnen en tonnen schattige geanimeerde emojis! Ze maken absoluut communiceren meer plezier en plezierig. Emoji’s verzenden gemakkelijk identificeerbare emoties en ze maken zelfexpressie gemakkelijker voor sociaal ongemakkelijke gebruikers.
Dat gezegd hebbende, laten we deze stapsgewijze handleiding doorgaan over het vinden en uploaden van emoji’s op Telegram:
Het proces werkt voor zowel Android- als iOS-gebruikers.
Hoe emoji’s op telegram te vinden en te uploaden
1. Ga naar de Telegram-app. Open het gesprek waarmee u wilt dat uw emoji verschijnt.
2. Tik op het pictogram linksonder in de app.
3. Ga over de stickerpakketten tot het pictogram van de sticker met het ‘+’ -symbool ernaast verschijnt.
4. Tik op het pictogram om een ​​scherm te openen met nieuwe emoji’s en nieuwe stickers. U moet een Active ADD-knop zien.
5. Ga door alle stickerpakken en emoji’s. Voeg de stickers en emoji’s toe die u wilt gebruiken.
6. Wil je een bepaalde emoji, sticker of stickerpark verwijderen? Het enige wat u hoeft te doen is teruggaan naar het proces, maar deze keer rond, klikt u op Verwijderen naast het stickerpakket of Emoji.
Hoe geanimeerde emoji’s te vinden op Telegram
Sinds 2019 heeft Telegram ondersteuning gegeven voor geanimeerde emoji. Het beste gedeelte? U hoeft geen app van derden te downloaden om het te gebruiken! Alles wat je nodig hebt om de Emoji te animeren, is in de emoji zelf. Cool toch?
Wat ook cool is over geanimeerde emoji is dat ze geen eenmalige deal zijn. Wil je ze weer bewegen? Een simpele klik zal de truc doen! Plus, terugkeren naar een thread met een geanimeerde emoji zal resulteren in een herhaalde animatie, zelfs als je het bericht al hebt gelezen.
Kijk op die nota wat moet doen om te animeren:
1. Zorg ervoor dat uw telegram is bijgewerkt naar de nieuwste versie.
2. Open een gesprek op Telegram en plaats uw gewenste emoji. Worden herinnerd, als andere mensen in de chat geen bijgewerkte telegram-app gebruiken, zien ze de gebruikelijke statische emoji (Emoji die niet bewegen).
3. Is je emoji niet animeren? Misschien komt het ook omdat de grote Emoji-functie is uitgeschakeld. Het enige dat u hoeft te doen is de instellingenfunctie in de app openen en klik op het uiterlijk voor iOS-apparaten of chatinstellingen voor Android-apparaten. Als je er eenmaal bent, controleer dan of er grote emoji wordt ingeschakeld. Als het is uitgeschakeld, schakelt u deze aan.
Een van de grootste kenmerken van telegram is hun geanimeerde emoji’s. De app heeft meer dan 90 van hen! Kom op, wie houdt niet van emoji’s? Ze zijn leuk om naar te kijken, vooral als ze in beweging zijn, en je kunt ze gebruiken in elke soort gesprek: of je het nu gaat met je officemates, familieleden of vrienden!
Op die notitie, om u te helpen aan de slag te gaan, bekijk dan een paar manieren waarop u Telegram Emojis kunt gebruiken, of het nu gaat om het werk of in uw persoonlijke leven.

Hoe Telegram Emoji’s op het werk te gebruiken
Gebroken hart Emoji

Gebruik de 💔 gebroken hart emoji als je verdrietig bent over het verlaten van iets of iemand, zoals een baan die je bent gegroeid om lief te hebben.
Na 15 jaar in het bedrijf, het 💔 om te vertrekken, maar ik denk dat ik moet groeien. Ik voelde gewoon de behoefte om naar groenere weiden te zoeken.
Angstig gezicht emoji

Gebruik het 😨 angstig gezicht emoji wanneer iemand je bang maakt, als een baas op het werk!
Dit is hoe ik kijk 😨 wanneer ik onze Area Manager zie. Hij lijkt erg intimiderend te zijn!
Grijnzend gezicht emoji

Gebruik de 😀 smile emoji wanneer iets of iemand je laat lachen, zoals als je je verliefdheid op het werk ziet!
Ik 😀 zo breed toen ik ontdekte dat mijn verliefdheid van de andere afdeling naar dezelfde verdieping beweegt, we zitten erin!

Hoe Emojis te gebruiken tijdens het praten met familie en vrienden op Telegram
Confetti bal emoji

Gebruik de 🎊 confetti bal emoji tijdens het praten over partijen of reünies!
Ik ben opgewonden voor mijn virtuele High School Reunion later! 🎊 Ik ben zo blij dat het duwt, ondanks de lopende pandemie.
Bezorgd gezicht emoji

Gebruik het 😟 bezorgd gezicht Emoji als je iemand mist en je maakt je zorgen om hen.
Ik mis het opknoping met mijn besties! 😟
Kus mark emoji

Gebruik de 💋 Kiss Emoji als je een kus wilt blazen voor iemand die je leuk vindt, zoals aan je vrienden.
Ik stuur de e-mail voor onze Emmys Viewing Party via Zoom! Wacht op, het komt binnen een paar minuten! 💋

Facebook messenger

Laatste, maar zeker niet het minste, is Facebook Messenger! Facebook Messenger is een American Messaging-app en -platform ontwikkeld door Facebook, Inc. Wanneer gebruikers zich aanmelden bij Facebook Messenger, kunnen ze berichten verzenden, video’s, foto’s, stickers, audio en bestanden uitwisselen.
Facebook Messenger-functies
FB Messenger, zoals het in de volksmond wordt genoemd, ondersteunt u ook spraak- en videobellen. Met FB Messenger kun je je Facebook-vrienden bellen of berichten. Als je iemand wilt berichten die geen Facebook-vriend is, kun je dat ook doen. De persoon die je berichten hebt, ontvangt een berichtverzoek en het is aan de persoon die je berichten hebt als ze je verzoek accepteren.
Facebook Messenger Populariteit
Werkt u Facebook is de tweede meest gebruikte instant messaging-app in de wereld? Uit alle berichtenapps die er zijn? Second only to WhatsApp? Bijna iedereen in de wereld maakt gebruik van Facebook en Facebook Messenger om te communiceren met hun familie, vrienden en collega’s – het is gemakkelijk te gebruiken en compatibel met bijna elk apparaat!
Als u behoort tot het zeer kleine percentage van de wereldwijde bevolking die geen FB Messenger gebruikt, zijn we vrij of laat vrij of later iemand tegenkomen die met u wil praten via de populaire berichten-app, dus waarom Nu niet downloaden?

Hoe Emoji’s op Facebook Messenger te vinden en te gebruiken
Bij het communiceren op Facebook Messenger gebruiken mensen vaak Emoji’s om hun gevoelens en emoties uit te drukken. Emojis veranderen de manier waarop we met elkaar praten – of het nu een triest gezicht is om te laten zien dat je een slechte dag op het werk gehad, of een rood hart om iemand te vertellen dat je van ze houdt, Emojis is een geweldige manier om jezelf te uiten als woorden ’s avonds zijn t genoeg. Sterker nog, bijna 10% van de mobiele stends in Messenger omvat Emojis!
Wilt u uw Facebook-convos met Emoji’s speciëren? We laten je zien hoe:
Android
1. Open Facebook Messenger. Klik op het gesprek waarvoor u een Emoji wilt invoegen.
2. Selecteer het smileygezicht in de rechterkant van de chatbox.
3. U ziet een menu dat verschijnt onder het tekstvak. Wanneer dat gebeurt, ga dan naar het tabblad Emoji.
4. Tik op de Emoji die u wilt gebruiken zonder het EMOJI-menu te verlaten.
5. Dat is het! je bent klaar om te gaan!
iphone
1. Om Facebook Emojis op iOS-apparaten in te voegen, moet u het ingebouwde Emoji-toetsenbord in uw apparaat activeren. Apple rolde een Emoji-toetsenbord uit toen het IOS 5.0 in 2011 vrijgegeven.
2. Activeer het ingebouwde Emoji-toetsenbord op uw iPhone. Het verschijnt onderaan uw iPhone-scherm als vervanging op het reguliere toetsenbord.
3. Tik op de Emoji die u in uw FB-chat wilt opnemen.
4. Ga naar Algemeen in het gedeelte Instellingen van uw apparaat.
5. Ga naar de onderkant en klik op toetsenbord om uw instellingen te wijzigen.
Ten slotte, nu je weet hoe je emoji’s in je FB Messenger Convos kunt opnemen, de volgende stap is om erachter te komen hoe ze ze kunnen gebruiken voor werk, of om te chatten met familie en vrienden. Wel, je weet dat we je in dat opzicht hebben!

Hoe facebook emojis te gebruiken voor werk
Peinzende gezicht emoji

Gebruik de 😔 peinzende emoji wanneer je nerveus bent over een evaluatie van het werk.
Vandaag is mijn prestatie-evaluatie, en ik ben echt nerveus over het 😔
Perzik emoji

Gebruik de 🍑 Peach Emoji wanneer je over perziken of butts wilt praten!
Ik sprak met onze supervisor over de vruchten die we hebben voor de lunch omdat we allebei op een dieet zijn, en ik werd nerveus omdat ik een 🍑 haha ​​stuurde!
Vuur emoji

Gebruik de 🔥 Fire Emoji als je wilt zeggen dat iemand goed werk verricht!
Heb je genoten van het gesprek dat onze CEO in de Algemene Vergadering gaf? Hij was op 🔥

Hoe Emojis te gebruiken tijdens het praten met familie en vrienden op Facebook Messenger
Luid huilen gezicht emoji

Gebruik het 😭 luid huilend gezicht emoji wanneer je iemand mist.
Ik ben blij dat je vroeg wakker werd om lid te worden van onze Facebook-videogesprek met onze familieleden overzee, ik heb je zo gemist 😭
Gebroken hart Emoji

Gebruik de 💔 gebroken hart emoji als je verdrietig bent over je favoriete plek.
Ik denk dat we ergens naartoe moeten gaan, ik heb de pub gecontroleerd waar we meestal in drinken, en het is al gesloten 💔
Zany Face Emoji

Gebruik het 🤪 Zany Face Emoji wanneer je een grappige tv-serie of film bekijkt.
Bedankt voor het aanbevelen van de serie twee brak meisjes voor mij, ik begon gisteravond op Netflix te kijken, en ik werd bijna het hele huis wakker! Het was zo grappig 🤪

Conclusie

Het beroep van het communiceren via mobiele berichtenapps is gemakkelijk genoeg om te begrijpen: het is snel, handig en onderweg. En aangezien de meeste mensen nooit hun huis verlaten zonder hun mobiele telefoons, is praten met mensen met het gebruik van hun dagelijkse gadgets de gemakkelijkste en snelste manier om contact met hen op te nemen.
Terwijl we door onze dag gaan, chatten met mensen op mobiele berichten-apps zoals WhatsApp, Skype, Telegram, Slack of Facebook Messenger, vergeet niet om ervoor te zorgen dat je messagersmanieren altijd op het punt staan. Vergeet niet om de berichten-apps op uw telefoon altijd te controleren. Doe niet te lang om een ​​dringend bericht te beantwoorden en om te proberen zoveel mogelijk uit te leggen als je kunt in een vaste tekst. Eén woordantwoorden kunnen erg verwarrend zijn. Soms ontvangt degene die u het bericht verzendt, het derde woord vóór het eerste woord, en dat kan alles mixen.
Op een laatste noot, onthoud niet dat alles niet moet worden gezegd via tekst of via berichtenapps. Als een kat iets leuks is gedaan op internet, is het goed om een ​​link te sturen via een of twee berichten-apps. Maar als uw klant op het laatste moment een evenement wil annuleren, zou een oproep meer geschikt zijn. En als u een relatie beëindigt, verzendt het dan door een van uw berichten-apps een bericht, maar geen sympathieke.
Denk eraan, we zijn allemaal mensen die op één aarde wonen. Het zit in ons DNA om van tijd tot tijd naar menselijke interactie te verlangen, het blijft een deel van onszelf.

Search Emojis: