Memoji 101: 💁♀️ Alles wat u moet weten over deze populaire telefoonfunctie 📱

Een van de liefste delen van ieders jeugd die op de vloer zit, voor de tv, kijkend naar cartoons. Terwijl we gevuld waren met vreugde over onze favoriete personages, zou een deel van ons zich ook afvragen wat het zou zijn als we wisten in cartoons. Nu, dankzij technologie en de opkomst van de Memoji en Animojis hoeven we ons niet meer af te vragen.

Wat is een animoji?
Voordat we verdiepen in een discussie over de Memoji, moeten we eerst begrijpen wat een animoji is. Animojis, zoals de naam suggereert, zijn aangepaste, geanimeerde versies van populaire emoji-personages. Stel je voor dat je een eenhoorn keert, of Monkey Emoji die zijn mond glimlacht en beweegt als je dat doet. Is dat niet zo cool?

De animoji werd voor het eerst geïntroduceerd op de iPhone X-lancering in 2017. Het rooster van Animoj-capable handsets is sindsdien uitgebreid met de iPhone XR, XS MAX, XS, en nu, de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max. Animojis worden gemaakt via Face ID, een facial-herkenningsfunctie ontwikkeld door Apple. Gezichten worden gedetecteerd met behulp van de front-facing-camera van de telefoon. Een chip in de iPhone vangt en analyseert 50 verschillende spierbewegingen in je gezicht. Het bootst dan van je uitdrukkingen om animoji te produceren.

Wat is een memoji?
Een memoji werkt als een animoji, maar in plaats van een cartoon in te keren, creëer je een cartoonversie van jezelf! Denk eraan als je eigen, gepersonaliseerde animoji. Door de magie van Memoji kun je delen van jezelf animeren als je huidskleur, haarkleur, oogkleur, oorvorm, sieraden, gezichtshaar, brillen, hoofddeksels, enz. Als je de animatie niet leuk vindt, deed je de eerste keer , je kunt je Memoji eenvoudig bewerken om je uiterlijk te schakelen. Verschillend haar, verschillende functies, verschillende accessoires, ze zijn de jouwe voor het opnemen in slechts een paar klikken!

Hoe memojis te krijgen
Memojis werd in 2018 door Apple uitgerold. Toen kon Memojis alleen toegankelijk zijn door iPhones die TruudePh-technologie hadden, maar toen iOS13 tot stand kwam, voegde Apple verschillende animoji en Memoji-stickers toe die op Apple-apparaten kunnen worden gebruikt met een A9-chip . iOS 13 is de dertiende release van het IOS Mobile-besturingssysteem ontwikkeld door Apple Inc voor hun iPhone- en iPod Touch-lijnen.
Memojis zijn gemaakt door Apple en waren alleen beschikbaar op Apple-apparaten. Dankzij de app Messenger van What’s APP-Messaging, een leverancier van Facebook, die u eigendom hebt van Facebook, kunt u Memoji’s van uw Android-smartphone gebruiken en verzenden. Laten we dat later dieper in worden.

Hoe een memoji te maken
Het creëren van je eigen memoji is heel gemakkelijk. U kunt de Apple Tools gebruiken om een ​​avatar van uzelf of een personage te maken in het imago van iemand anders als dat is wat u wilt.

Open de berichten-app.
Start een nieuwe draad of open een bestaande draad.
Tik op het pictogram naast het veld Berichtinvoer. Een stel app-pictogrammen verschijnt.
Tik op het kleine pictogram met drie gezichten. Dit brengt u naar de Memoji-lade.
Welkom bij de Memoji-lade!
Ga helemaal naar het plusteken. Tik het.
Je bent nu op het Memomji Creation Tool! Je ziet tabbladen voor gezichtshaar, huid, ruimschoot, ogen, wenkbrauwen, neus en lippen, oren, gezichtshaar, brillen en hoofddeksels.
Vergeet niet om de Memoji Avatar te bekijken terwijl je door elke functie gaat.
Zodra je blij bent met wat je deed, tik je op Gereed! Je wordt teruggestuurd naar het bericht of de draad die je in stap twee hebt gemaakt.
Uw Memoji is nu opgeslagen in uw la. Vergeet niet dat u niet al die eerdere stappen hoeft door te gaan als u de Memoji wilt opnemen die u zojuist hebt gedaan in uw toekomstige berichten. Je hebt toegang tot al je memojis in die lade.

Hoe een memoji te verwijderen
Je hebt net je telefoon en jij en je vrienden hebt bijgewerkt, hebben plezier met het maken van Memoji’s. Gelukkig is het gemakkelijk om Memoji’s te verwijderen wanneer je te veel hebt gemaakt.
Lees verder om te weten hoe:

Als u een MEMOJI op uw iPhone wilt verwijderen, opent u berichten en klikt u op een van uw gesprekken.
Tik op de Animoji-knop aan de onderkant van het scherm. Je memojis zal verschijnen.
Zoek ten slotte de Memoji die u wilt verwijderen, tik op de drie knoppen links onder de memoji … Voila! Je hebt de Memoji al verwijderd!

Hoe een memoji te bewerken
iOS 13, Apple’s Software-update die nu beschikbaar is voor iPhones, laten we spannende wijzigingen aanbrengen in uw Memoji. Je kunt je memoji lijken op jou door je favoriete huidskleur, haarkleur, enz. Te kiezen, bekijk de onderstaande stappen om het te doen. Voordat je doorgaat, zorg er dan voor dat je je iPhone hebt bijgewerkt in iOS 13:

Open de berichtenaanvraag op uw telefoon. Kies het aappictogram op de bovenste rij.
Tik linksonder op de ellipsis. Dit is de menuknop.
Tik op de knop Bewerken om de nieuwe huidskleur, sproeten of knoopmarkering te kiezen die u wilt voor uw Memoji.
Veeg langs de bovenkant van het scherm om je neus, hoofdvorm, ogen, enz. Te veranderen
Vergeet het tabblad Oren niet, u kunt oorbellen en andere ooraccessoires toevoegen.
Ga verder met het tabblad Hoofddeksels voor hoeden en caps.
Wanneer u klaar bent met die, tikt u op de knop “Gereed” in de rechterbovenhoek van de pagina.
Je bent klaar! Nu, wanneer u in een bericht zit, tikt u op het apenpictogram om uw Memoji te krijgen.
Tik op het gezicht om een ​​foto te verzenden of tik op de knop Opnemen om een ​​video te verzenden.

Hoe een Memoji op een Android-smartphone te gebruiken
Als je een Android-smartphone hebt, is het niet nodig om te frituren. Je kunt je favoriete iPhone-gegenereerde memoji nog steeds gebruiken en verzenden vanaf je Android-smartphone.
Het enige dat u hoeft te doen, is de onderstaande stappen te volgen: voordat u begint, hebt u hulp nodig bij een vriend met een iPhone. Vraag haar of hem om de Memoji te laten gebruiken.

Download de WhatsApp-app op de telefoon van uw vriend en uw Android-smartphone.
Zodra je daarmee klaar bent, open WhatsApp op de iPhone van je vriend om een ​​discussie met jou en je Android-smartphone te creëren.
Druk op de knop Tekstinvoer.
Klik op het Emoji-pictogram op het toetsenbord en klok dan op de drie punten “…”.
Selecteer de Memoji die u wilt en stuur ze naar uw Android-smartphone.
Klik met uw Android-telefoon op elke sticker en sla uw sticker op door Toevoegen aan favorieten te kiezen. Uw Memoji wordt nu opgeslagen in uw WhatsApp-stickercollectie.

U kunt ook deze Top 10-apps bekijken om uw eigen memoji op uw Android-telefoons te maken!

Hoe chatten met vrienden en familie met Memojis
Met FaceTime kunt u de geanimeerde versie van uzelf gebruiken om met uw vrienden en familie te chatten.
Hier is hoe het te doen:

Open de Facetime-functie op uw telefoon. Bellen.
Wanneer het gesprek begint, tikt u op de ronde knop met een ster van binnen.
Tik op de Memoji die u wilt gebruiken.
Ga door met de oproep met de memoji die u kiest.
Als u de oproep wilt doorgaan, tikt u op de knop X of gaat u terug naar het MENU FACETIM.
Als u uw Memoji wilt wijzigen, volgt u de stappen 2 tot 4.

Hoe een memoji selfie te nemen
Neem je Selfie-spel naar het volgende niveau door foto’s van jezelf te maken Je Cartoon Mini-Me! Om een ​​selfie te nemen die uw Memoji heeft, is de eerste stap om de berichtenfunctie op uw iPhone te openen.
De rest van de stappen worden hieronder weergegeven:

Zodra u zich in een berichtendraad bevindt, selecteert u het pictogram Camera in de linkerbovenhoek van uw scherm. Als je in de war bent, is dit hetzelfde wat je zou doen als je een foto wilt sturen naar iemand die rechtstreeks uit berichten is.
Draai de camera zodat het tegenover je wordt geconfronteerd.
Zodra u in het frame zit, drukt u op de knop Effecten in de linkerbovenhoek van uw scherm. De effectenknop is een stervormig ontwerp dat is ingesloten door een cirkel.
Nadat u op de effectenknop hebt geraakt, wordt het wit. Vervolgens verschijnt een groep camera-effecten boven de sluiterbodem. Blader door de effecten door je vinger naar links te schuiven.
Nadat u alle effecten hebt uitgesproken, klikt u op de Animoji-knop, het verschijnt als de eerste optie in de rij.
Nadat u op de Animoji-knop hebt geraakt, verschijnt er een groep Animojis op uw scherm. Als je al een memoji hebt gemaakt, verschijnt het als een optie.
Selecteer je memoji.
Poseren voor de camera. Vergeet niet te glimlachen!
Wees trots op het kunstwerk dat je hebt gedaan! Plaats de Memoji die u op uw Instagram-, Twitter- en Facebook-accounts hebt gemaakt!

Hoe Memoji-stickers te maken
Druk je creatief uit met het gebruik van Memoji-stickers! Memoji-stickers bieden een leuke manier om te communiceren met je familie, vrienden en collega’s.
Bekijk voor de volledige instructies de volgende stappen:

Om het proces te beginnen, zorg er dan voor dat uw iPhone wordt bijgewerkt naar iOS13.
Open de berichten-app. Selecteer een bestaand bericht of start een nieuwe.
Klik op het tekstveld.
Tik op het smileygezicht Emoji aan de linkerbenedenhoek.
Tik op het pictogram Smiley Face om het Emoji-toetsenbord in de linkerbenedenhoek op te trekken.
Bij het openen van het EMOJI-toetsenbord verschijnt een Memoji-sticker. Tik op de sticker.
Bij het openen van het Emoji-toetsenbord voor de eerste keer in iOS 13, ziet u een Memoji-sticker opduikt, geef het een kraan.
U kunt kiezen uit de acht opties die worden weergegeven in het vaak gebruikte EMOJI-tabblad of tikken op het pictogram Ellipses om alle Memoji-stickers te bekijken.

Waar te vinden Celebrity Memojis
Wilde altijd een beroemdheid zijn? Apple heeft het ding om je dromen uit te laten komen. Afgelopen februari 2019 heeft het bedrijf drie nieuwe Celebrity Memoji-advertenties uitgebracht met artiesten Ariana Grande, Florida Georgia Line en Khalid. Ze riemden hun laatste deuntjes in Memoji-formulier! Grande voerde een fragment uit van haar tune “7 ringen,” Country Music Duo Florida Georgia Line zong hun lied “Simple”, terwijl Khalid zijn single heeft uitgevoerd, ‘Praat’. De memojis van deze kunstenaars zijn samen met andere beroemdhedenmemojis beschikbaar op iPhone X, iPad Pro 11-inch en iPad Pro 12,9-inch (3e generatie). Als je je eigen beroemdheid memojis wilt maken, kun je dat ook doen.

Conclusie
Memojis is een geweldige manier om leuk en kleur aan je leven toe te voegen. Je kunt veranderen hoe je ermee kijkt met alleen een vinger-snap. Als je altijd een roodharige wilde zijn, heb je sproeten op je gezicht, pony op je voorhoofd, kun je dat allemaal doen … en meer! Als je niets leuk vindt, kun je het veranderen wanneer je maar wilt. Is dat niet geweldig? Net als steeds meer memojis worden toegevoegd aan de lijst, worden steeds meer op verschillende manieren beschikbaar voor gebruikers om hun dromen te volgen. In de digitale wereld is alles echt mogelijk.

Search Emojis: