Nieuwe emoji’s in Android 11 Beta

Google heeft de ANDROID 11 BETA vrijgegeven, inclusief ondersteuning voor de nieuwste Emoji’s.
Emoji-toevoegingen omvatten glimlachend gezicht met scheur en beknelde vingers.

Deze bèta bevat ondersteuning voor 117 nieuwe emoji’s, die allemaal uit Unicode’s Emoji 13.0-vrijgave eerder dit jaar zijn goedgekeurd.
Eerder kregen dit jaar Pixel-gebruikers een Emoji-update voor Emoji 12.1 Release. Dit omvatte een reeks genderneutrale Emojis, gebracht door Unicode eind 2019.
Hoewel de 117 nieuwe emoji’s uit Emoji 13.0 worden ondersteund in de ANDROID 11-bèta, zijn ze nog niet toegankelijk via het Emoji-toetsenbordgedeelte van Goard.
Om deze nieuwe emoji’s in de bèta-release te testen, kunnen gebruikers van het web kopiëren en plakken. Opgemerkt moet worden dat als geen andere belangrijke leverancier (behalve Twitter) deze nieuwe emoji’s ondersteunt op dit moment, deze zullen niet geschikt zijn voor gemeenschappelijk gebruik.

Update: Volgens een rapport van Ben Schoon op 9TO5Google kunnen sommige klassieke Emoji-ontwerpen ook terugkeren naar Android 11.

“In de gelekte Android 11 Emoji-set meldden we eerst de gisteravond, er is een belangrijke verandering die eronder wordt begraven. Google keert Android’s Turtle Emoji terug naar het laatst gezien in Android 7.1 Nougat. Met andere woorden, het brengt de beste schildpad emoji terug die ooit bestaat. ”

* 2020 ontwerp via 9to5Google, niet in huidige Android-releases
Deze schattige versie van 🐢 Turtle verscheen voor het eerst op Android in 2013 en is in 2017 een verhoogde populariteit gevonden die in 2017 werd vervangen door een nieuw ontwerp.
Andere wijzigingen die worden weergegeven door 9to5Google zijn onder meer Emojis die de stijl van eerdere ontwerpen weerspiegelen, maar lijken te zijn, maar daadwerkelijk nieuwe ontwerpen zijn. 🐙 Octopus lijkt bijvoorbeeld een volledig nieuw ontwerp, niet eerder gezien op Android.

* 2020 ontwerp via 9to5Google, niet in huidige Android-releases
Evenzo roept het ontwerp dat wordt getoond voor 🐈 Cat de geest van het eerdere Android-ontwerp, maar krijgt een 2020-update.

* 2020 ontwerp via 9to5Google, niet in huidige Android-releases
Deze dierlijke herontbladen worden niet getoond in de huidige bèta van Android 11, maar zijn mogelijk te wijten aankomen voorafgaand aan de laatste release in de tweede helft van het jaar. Meer hierover van 9to5Google.
Op het moment van schrijven had Google niet gereageerd op een verzoek om te verduidelijken of dit rapport accuraat is of als deze nieuwe emoji’s meer gebruikers in een toekomstige Android 11-opduiken komen.
Bekijk meer klassieke Android Emojis uit 2013.
📶 RELEASE
Android 11 Beta is nu beschikbaar voor Google Pixel 4 / 4XL, PIXEL 3A / 3A XL, PIXEL 3/3 XL en PIXEL 2/2 XL. Dit is pre-release-software voor het testen en niet aanbevolen voor reguliere gebruikers op een primair apparaat.
Zoals met alle bèta-software, zijn ontwerpen die door Google vrijkomen, vóór de laatste release worden gewijzigd.
De nieuwste Emojis komt naar meer apparaten wanneer Android 11 definitief is in de tweede helft van dit jaar. Tijdlijnen voor Rollout variëren per apparaat en regio, waarbij sommige telefoons eerder updates krijgen dan andere.
Net als bij alle updates van Android Emoji, hebben Samsung-apparaten hun eigen Emoji-set die op een andere tijdlijn opereert naar het Emoji-lettertype van Google. Bovendien implementeren sommige Android-apps zoals WhatsApp, Facebook, Twitter Emoji-ondersteuning met app-specifieke ontwerpen die onafhankelijk van het updates van het besturingssysteem worden vrijgegeven.
Kortom: Emoji-updates komen later dit jaar naar Android voor veel gebruikers, maar als je het nu wilt testen, is Android 11 Beta de manier om dat te doen.

Search Emojis: