Nieuwe glanzende twemoji-ontwerpen verschijnen in vloten

Twitter lijkt een gloednieuwe stijl te plagen voor de Twemoji Emoji-set: een die een significant depatuur zou zijn van hun huidige platte ontwerpen.
Getoond met een zeer gedetailleerd en realistisch uiterlijk, zijn deze bijgewerkte grafische afbeeldingen dichterbij in stijl naar wat te zien is in Emoji-sets van Facebook of Apple.
Nu beschikbaar als stickers binnen vloten, zijn deze onlangs opnieuw ontworpen Emojis ook aangetoond in een tweet van het Twitter Design-team.
Editor’s Opmerking: op 14 juli 2021 heeft Twitter aangekondigd dat ze de vloten zouden stopzetten, met dit in werking van 3 augustus 2021.

Wat niet duidelijk is op het moment van schrijven is of deze zijn bedoeld als vervanging voor de hele Twemoji Image-bibliotheek, en zo ja, wanneer de werkelijke EMOJI-implementatie op Twitter kan worden bijgewerkt om deze stijl te gebruiken.
Twemoji Oorsprong ๐Ÿ“œ
Twemoji is de naam van het Open-Source Emoji-project dat eigendom is van Twitter, en wordt gebruikt voor Emoji-display op de Twitter-website, Twitter-app voor Android en Twitter PWA (Progressive Web-app, een soort van halft-way punt tussen een inheems app en een website).
Open Source kunnen andere apps deze afbeeldingen ook gratis gebruiken, zoals het geval is voor Discord.
Het oorspronkelijke Twemoji-project werd in 2014 gelanceerd met 874 Emoji’s en gebruikte een stijl die meestal platte kleuren toonde in plaats van gedetailleerde gradiรซnten of glans. Twemoji is ontworpen in combinatie met het iconfactory en tot op de dag van vandaag behoudt een vergelijkbaar uiterlijk aan die eerste set.

Twemoji 13.0.2 is de meest recente versie van deze set en bevat 3.348 emoji’s.
Als Twitter Twemoji bijwerken om alle nieuwe ontwerpen te gebruiken, is het een groot project om alle 3.348 Emojis van de huidige set opnieuw te ontwerpen, plus de 217 nieuwe Emoji’s in de meest recente update van Unicode.
Zo’n uitgebreid herontwerp zou maanden duren, zo niet langer, om door te gaan van concept tot voltooiing.
Nieuwe glanzende toekomst ๐Ÿ’…
De nieuwe Twemoji-ontwerpen zijn uitgebreider dan de bestaande Twemoji-ontwerpset: in plaats van platte ontwerpen met behulp van blokleuren, hebben de aangetoonde ontwerpen tot nu toe een uitgebreid, glanzend 3D-achtig ontwerp dat doet denken aan Facebook’s 2018 Emoji-revisie.
Indicaties voor een grootschalig Emoji-herontwerp hebben tot nu toe de vorm aangenomen van een gebruikersonderzoek met betrekking tot EMOJI-reacties, binnen de recente fleares-functie, evenals het Twitter-ontwerpteam dat op zoek is naar feedback over hoe beter om gehandicapte Twitter-gebruikers in Emoji-ontwerpen te vertegenwoordigen.

Zij aan-zijde tegen de bestaande Twemoji-set gezien, zijn de wijzigingen aanzienlijk.

Emoji-reacties โค๏ธ๐Ÿ˜‚
De eerste verschijning van deze mogelijke nieuwe ontwerpen was binnen een recente Twitter-gebruikersonderzoek. Gebruikers werden gevraagd om feedback te geven over een potentiรซle Emoji-reactie-functie voor tweets.

Houd er rekening mee dat het ontwerp van het gezicht van het ๐Ÿ˜‚ met tranen van vreugde, ๐Ÿ‘ duim omhoog en ๐Ÿ‘Ž duimen naar beneden Emojis worden gebruikt als reacties: deze zijn aanzienlijk verschillend van de huidige ontwerpen die voor deze emoji’s op Twitter worden gebruikt.
Bovendien heeft de enquรชte feedback gegeven waarop Emojis-gebruikers het meest blij zijn om te zien verschijnen als reacties op hun tweets, evenals welke van drie potentiรซle reacties-opties die ze het liefst in gebruik zouden zien op het platform.

Getoond in de drie reaction-opties in de bovenstaande afbeelding zijn nieuwe ontwerpen voor de volgende EMOJIS:

โค๏ธ rood hart (zoals)
๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde (grappig)
๐Ÿค” Denk aanzicht (interessant)
๐Ÿ˜ข huilend gezicht (verdrietig)
๐Ÿ˜ฒ Verbaasd gezicht (geweldig)
๐Ÿ”ฅ vuur (geweldig)
๐Ÿ‘ Duimen omhoog (akkoord)
๐Ÿ’ฏ honderd punten (akkoord)
โฌ†๏ธ omhoog pijl (akkoord)
๐Ÿ‘Ž Duimen naar beneden (oneens)
โฌ‡๏ธ Pijl-omlaag (oneens)

Hoewel deze voorgestelde Emoji-reacties-functie geen Twitter’s huidige Emoji Designs-set gebruikt, is het ontwerpvariatie het geval op de andere platforms. Facebook’s reactie emojis gebruiken geanimeerde ontwerpen die weinig gelijkenis zijn voor hun eigen Emoji-ontwerpset.

Fleet Stickers ๐Ÿ“จโณ
Aanvullende indicaties van een mogelijk herontwerp komt van Twitter’s onlangs toegevoegde vlootfunctie. Bij het toevoegen van een vloot kunnen gebruikers geanimeerde stickers toevoegen aan hun beeld of video, zoals het geval is met vergelijkbare functies op andere platforms.
Binnen de standaardlijst van stickers zijn 36 Emoji-geรฏnspireerde animaties die worden vermeld, gebruikte de kop “Twemoji”.
Deze ontwerpen passen bij die die worden weergegeven in de Emoji-reacties Enquรชtevragen.

Nu verkrijgbaar als Twemoji-stickers binnen vloten zijn:

๐Ÿ”ฅ Vuur
๐Ÿ’ฏ honderd punten
โค๏ธ rood hart
๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde
๐Ÿคฏ exploderende hoofd
๐Ÿค” Denk aan het gezicht
๐Ÿคซ Shushing gezicht
๐Ÿ™„ gezicht met glooiende ogen
โœŒ๏ธ overwinning hand
๐Ÿ‘‹ Golvende hand
โœŠ verhoogde vuist
โœ‹ Opgeheven hand
๐Ÿ™…โ™‚๏ธ man gebaren nee
๐Ÿ™…โ™€๏ธ vrouw gebaren nee
๐Ÿšซ Verboden
๐Ÿ’” Gebroken hart
๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen
๐Ÿ˜ข huilend gezicht
๐Ÿฅบ pleiten gezicht
๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht
๐Ÿ˜ก POUTING GEZICHT
๐Ÿ’› Geel hart
๐Ÿงก oranje hart
๐Ÿ’œ paars hart
๐Ÿ’š groen hart
๐Ÿ’™ blauw hart
๐Ÿ–ค โ€‹โ€‹zwart hart
โœจ Sparkles
๐Ÿ‘ handen klappen
๐Ÿ™ Gevouwen handen
๐Ÿ™Œ Handen verhogen
๐Ÿ‘จ man
๐Ÿ‘ฉ vrouw
๐Ÿคฆโ™‚๏ธ MAN FACEPALMING
๐Ÿคฆโ™€๏ธ vrouw facepalming
๐Ÿ’ƒ vrouw dansen

Twitter Design & Disability ๐Ÿฆพ
Ten slotte keren we terug naar het Twitter-ontwerpaccount en de afbeeldingen die het de afgelopen dagen bekeken.
Hรฉ #DisabilityTwitter en @Twitterbare gemeenschappen, we werken met @ Twittera11y om Twemoji opnieuw te doen om te zorgen voor een handicap is nauwkeurig vertegenwoordigd en een paar voorbeelden hebben. Onze ontwerpen omvatten alle genderidentiteiten en huidtinten .wdyt? Twitter Design (@twitterdesign) 1 april, 2021
Hoewel het op 1 april wordt gedeeld, is het hoogst onwaarschijnlijk dat dit een slecht overwogen April Fool’s Day-grap. In plaats daarvan lijkt het een echt verzoek om feedback over deze ontwerpen van gebruikers die deze specifieke emoji’s kunnen worden gebruikt om te vertegenwoordigen.
Inbegrepen in de Tweet zijn nieuwe versies van ๐Ÿฆพ mechanische arm en ๐Ÿง‘๐Ÿฆผ persoon in gemotoriseerde rolstoel, de laatste waarvan we eerder benadrukt.

Gezien het feit dat de tweets duidelijk aangeven dat “we werken
@ Twittera11y om Twemoji te herontwerpen “, moeten we concluderen dat dergelijke uitgebreide en glanzende ontwerpen in de toekomst van Twemoji in een of andere vorm zijn.

๐Ÿ”ฎ RELEASE
In dit stadium is er geen indicatie wanneer dit herontwerp de Twemoji-standaard wordt, of als het in feite zal het.
Alle indicaties wijzen hierop de toekomst van Twemoji, en we zullen dit artikel bijwerken indien of wanneer dit wordt bevestigd.
Het is onwaarschijnlijk dat deze nieuwe ontwerpen op korte termijn debuteren, omdat de 13.1-update van Twemoji op handen lijkt te zijn.
In de tussentijd zijn deze nieuwe Twemoji-ontwerpen nu verkrijgbaar als een set van 36 stickers binnen vloten en kijken naar deze ruimte voor verdere ontwikkelingen.

Search Emojis: