Nieuwe vloeiende Emoji-ontwerpen van Microsoft

Nieuwe emoji-ontwerpen van Microsoft worden vandaag getoond als een voorbeeld voor de World Emoji-dag.
Deze ontwerpen zijn een lange weg van de bestaande dikke geschetste set die momenteel beschikbaar is op Windows, die in de loop van de jaren omstandig zijn gebleken.
Details zijn gedeeld op de Microsoft Design Blog, die een blik op het denken achter de revisie omvat.

Deze nieuwe “vloeiende” Emoji-ontwerpen zijn een complete reimagining van de huidige Emoji-esthetiek van Microsoft, die hieronder wordt getoond:

Vandaag is slechts een voorbeeld, met vrijgave die het komende jaar naar Microsoft-producten komt.
Happy Vroeg #worldemojiday! We heroveren onze Emoji om de wereld te beter weer te geven waarin we leven en een meer expressievere, emotieve en samenhangende ervaring creรซren. Van een eenvoudige uitdrukking ๐Ÿ˜Š naar gestileerde dierenvriend ๐Ÿ™ We hebben je gedekt over alle feeling Microsoft Design (@microsoftdesign) 15 juli 2021
De nieuwe set van Emoji-ontwerpen omvat ondersteuning voor Emoji 13.1, die nog niet beschikbaar is op Windows of Windows Insider Beta Builds.

Hieronder hebben we Select Emojis vergeleken van de nieuwe vloeiende stijl van vandaag met die van de huidige Emoji-set van Microsoft. De nieuwe Fluent Style Emojis wordt in een statisch formaat gepresenteerd, hoewel Microsoft heeft verklaard dat de meerderheid van de ontwerpen in de vloeiende Emoji-set wordt geanimeerd.
๐Ÿ˜ญ luid huilend gezicht

๐Ÿฅฐ Glimlachend gezicht met harten

๐Ÿฅณ feestende gezicht

๐Ÿ“Ž Paperclip wordt nu weergegeven als een bekend gezicht:
Microsoft (@microsoft) 17 juli 2021
In feite was het door een tweet over het tonen van Clippy als de ๐Ÿ“Ž paperclip eerder in de week dat we eerst een voorbeeld van deze nieuwe Emoji-set kregen:
Als dit 20k likes krijgt, vervangen we de paperclip emoji in Microsoft 365 met Clippy. Microsoft (@microsoft) 14 juli 2021
๐Ÿ“ถ RELEASE
Een subset van de nieuwe vloeiende Emoji-ontwerpen is nu beschikbaar op Microsoft’s Social Learning Video Platform Flipgrid.
Deze ontwerpset wordt dan naar verwachting aan het einde van 2021 op zowel Windows- als Microsoft-teams geรฏmplementeerd.
๐Ÿ“– Lees meer

Nieuwe emoji’s in 2021-2022
Emoji gebruik op all-time hoog
Windows 10 mei 2019 update Emoji Changelog

Search Emojis: