Ninja Cat: The Windows-Only Emoji

Microsoft verraste vele vorige week door een revisie van alle Emoji’s op te nemen in de preview-release van de Windows 10 “Anniversary-update”.
Er is genoeg om te bedekken, maar ik wil eerst naar deze man kijken die nieuw is voor Segoe Ui Emoji:

Geen standaard Unicode Emoji-personage, de Ninja Cat maakt deel uit van een doorlopende Windows Insider Meme en wordt in zes verschillende poses geleverd in deze Windows 10-voorbeeld:

๐Ÿฑ๐Ÿ‘ค Ninja-kat
๐Ÿฑ๐Ÿ Ninja Cat Flying
๐Ÿฑ๐Ÿ’ป Ninja Cat op de computer
๐Ÿฑ๐Ÿ‰ Ninja Cat Riding T-Rex
๐Ÿฑ๐Ÿ‘“ Ninja-kat met koffie
๐Ÿฑ๐Ÿš€ Ninja kat in de ruimte

U hebt mogelijk gefokt op basis van de manier waarop deze op de meeste platforms hierboven zijn getoond, deze zijn geรฏmplementeerd als zero-breedte schrijnwerkersequenties. Elk combineert het ๐Ÿฑ Cat-gezicht met een andere emoji zoals de ๐Ÿ‘ค buste in silhouet of ๐Ÿš€ raket om een โ€‹โ€‹nieuw karakter te maken:

Gebruikt voor een verscheidenheid aan doeleinden, ZWJ-sequenties worden volledig ondersteund door Unicode, maar hoeven niet het gebruikelijke goedkeuringsproces te doorlopen. Apple heeft deze functie gebruikt om een โ€‹โ€‹anti-pesten emoji te creรซren in IOS vorig jaar dat vervolgens door Android werd ondersteund.
Nieuw ontwerp
Microsoft naast de Ninja Cat heeft een gloednieuwe ontwerptaal voor alle Emoji’s in de aanstaande verjaardagsupdate.
Vergelijk de huidige Windows 10 Emojis:

Met de emoji’s die in de jubileumupdate komen:

De nieuwe stijl heeft een onderscheidende dikke zwarte slag rond elk personage dat er geweldig uitziet op het scherm van mijn Retina MacBook Pro met Windows 10.

Deze nieuwe stijl is niet alleen een update voor de vorige emoji’s; Het is een complete do-over. Elke Emoji is helemaal opnieuw ontworpen in deze nieuwe stijl.

Ik heb verteld dat het team bij Microsoft terugging om de geschiedenis en de intentie van elke Emoji te begrijpen bij het maken van de nieuwste set. Dit is te zien in personages zoals het ๐Ÿ˜ช-slaperig gezicht dat meer Japans is geworden dan de naam anders zou willen suggereren.

Geel is het nieuwe grijs
De standaardschaduw voor menselijke emoji-personages zou volgens het Unicode-consortium ‘niet-mens’ moeten zijn. Dit zou technisch gezien roze, blauw, geel of grijs kunnen betekenen.
Microsoft koos de laatste bij het eerst toevoegen van diverse huidtoonsteun in Windows 10, die op zoek was naar een beetje bizar.
De nieuwste update verandert de standaard huidtint tot geel. Nu zijn onze mensen consistent geel op alle platforms, tenzij een modifier is gekozen om de huidtint te veranderen.

Alle opties voor de huidtoon blijven, met vijf beschikbare variaties. Dit is hetzelfde aantal huidtinten dat wordt ondersteund in de bestaande versie van Windows 10.

Haalbaar
Ondanks de klep die Microsoft in het verleden over hun emoji’s heeft gekoppeld, is er vaak รฉรฉn gebiedsvensters in zijn nieuwe karaktersteun.
Windows was het eerste belangrijke besturingssysteem om de Middle Finger Emoji te ondersteunen en is ingesteld om de eerste te worden om nieuwe emojis te ondersteunen, zoals het overzicht, schouders en vingers gekruist:

Naast de Unicode 9,0 Emoji-kandidaten wordt ook een verscheidenheid aan gezinscombinaties ondersteund. Deze omvatten gezinnen met twee moeders, twee vaders of een van elke ouder.
Emoji-sequenties voor twee mannen zoenen of twee vrouwen zoenen zijn (nog niet?) Ondersteund. Dit kan veranderen tegen de tijd van de openbare release. Zoals met andere sequenties, is de fallback om elk van de Emoji’s afzonderlijk in orde te tonen.

Vlaggen zijn (maar toch?) Ondersteund en blijven weergeven als landencodes met twee letters zoals het geval is in eerdere versies. Het kijkt waarschijnlijker dat vlaggen een bewuste weglating door Microsoft kunnen zijn, maar laten we niet beoordelen totdat de definitieve versie wordt vrijgegeven.
Mobiel
MS Power-gebruikersrapporten dat Windows Phone ook is ingesteld om dezelfde emoji-update in de komende maanden te krijgen. De PICKER UI voor het veranderen van huidtinten is ook nieuw.

Datum van publicatie
Dit is slechts een voorbeeld, met alle details hier onderhevig aan verandering voorafgaand aan de openbare release.
Microsoft zegt dat de jubileumupdate voor alle Windows 10-gebruikers verschuldigd is voor vrijgave “zomer 2016”. Meer details worden verstrekt op het moment van de volledige release.

Search Emojis: