Nooit meer 🤡 Clowning rond: kom in de wereld van de 🤡 clown emoji en leer hoe je dit krachtige symbool in je voordeel kunt gebruiken

Clowns zijn onschadelijk plezier of het spul van nachtmerries, afhankelijk van wie je vraagt. Ongeacht je gezichtspunt, er gebeurt veel onder de verfverf van dit verrassend oud beroep. Clowns zijn in de loop van de jaren geëvolueerd – u ziet geen clowns alleen op verjaardagsfeesten. Er zijn films over clowns, en er is zelfs een erg populair 🤡 clown emoji.
Of je nu van clowns houdt, of kan ze niet opstaan, je kunt het feit niet ontkennen dat clowns meer dan ooit in de schijnwerpers zijn, of het nu in de films, in het circus of in het emoji-vers staat.

Stuur de clowns in, of verstop je in een hoek na het zien ze? Clowns, ooit vereerde pilaren van komedie, hebben hun geloofwaardigheid en prestige bezorgd door Hollywood’s gebruik van hen in allerlei felgekleurde onheil en chaos. In Stephen King’s Horror Epic, “het,” het titelmonster kan in een monster veranderen, maar het neemt vaak de vorm aan van een clown.

In de Emoji-wereld is het een heel ander verhaal. Toen Emojis voor het eerst in de jaren ’90 verscheen, hadden ze geen warm welkom. In feite dachten sommige mensen niet dat er voor het gebruik was. Hun denken was: “Als je het niet met woorden kunt zeggen, waarom zou je het überhaupt zeggen?” Uiteindelijk beseften mensen Emojis een snelle en comfortabelere manier om onszelf uit te drukken. Ze kunnen ongemakkelijke situaties onschuldig maken door ze er grappig uit te laten zien.

Bijvoorbeeld, wanneer je iemand als dwaas, idiotisch of egoïstisch wilt beschrijven, in plaats van die woede via de tekst over te brengen, heb je het putting-you-🤡 Clown Face Emoji een goede manier om humor in je bericht te injecteren terwijl hij de essentie van wat je wilt zeggen.
Sommige mensen gebruiken de 🤡 clown emoji om argumenten te beëindigen of om iemand in beledigingsvorm te verbranden. Dit moet met uiterste voorzichtigheid worden gedaan, tenzij u bereid bent bruggen te verbranden met de persoon met wie u praat.

Clown emoji

Clowns leveren een viscerale reactie op in mensen over de hele wereld, dus het is geen verrassing dat het antwoord op en consensus op de 🤡 clown emoji is gemengd. Het is echter niet eng helemaal uit! De Emoji heeft een wit gezicht, een rode bal neus, felrode geschilderde lippen, blauwe ovale ogen en roze-oranje tufty haar, en is gekleed als een clown.

Clown Emoji Gebruik

Het kan worden gebruikt om te overbrengen dat de afzender of ontvanger kinderachtig en “clowning rond” is of dat een opmerking niet te serieus moet worden genomen. Het kan worden gebruikt voor verwijzingen naar de verjaardagsfeestjes van kinderen, omdat veel partijen ze hebben. Omdat zoveel mensen ze beangstigden vinden, kan het zelfs worden gebruikt om iets veel gevaarlijker in bepaalde situaties aan te duiden!
Bekijk enkele van onze voorbeelden over het gebruik van de 🤡 Clown Emoji in Tweets, Berichten en Social Media Posts:
– Mensen die niet geloven in het broeikaseffect, met alles wat er in de wereld gebeurt, is het absolute clownerie 🤡 dat is wat het is!
– Na het kijken “IT” en “het 2,” kan ik niet staan ​​om een ​​andere 🤡 te zien 🤡
– Wanneer u jongens wilt vertellen die vals spelen op hun partners, bent u allemaal een stel clowns 🤡🤡🤡

Sexy clown emoji?
Er is iets inherent een beetje dwaas over het gebruik van kleine cartoonafbeeldingen om sexy gedachten te simuleren. Dankzij verschillende invloedrijke stoute emoji-liefhebbers hebben de 🍑 perzik en 🍆 aubergine Emoji een eigen leven gehad. Maar het zijn niet de enige!
Wist je dat de 🤡 Clown Emoji is gereserveerd voor een specifiek geil en gevoelig gevoel voor een ex? Voor sommigen is de clown, met zijn enorme ogen, onmenselijke grote glimlach, en kleine bosjes haarluff, vol met geil-voor-de-verkeerde persoon energie.
Als je op het punt staat iets met je ex te doen, en je vriend je de 🤡 geeft, weet je precies wat het betekent. Het is een waarschuwingsbord dat je iets stoms doet, maar in het Grand-regeling, onschadelijk. Er staat: “Wat het met je gaat, is stom, je weet het waarschijnlijk, en je maakt het niet uit.” Wat je op dat moment doet, is helemaal aan jou!

Clown Emoji-combinaties
Niet zo goed in het bedenken van fantasierijke Emoji-combinaties? Maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen!
Bekijk enkele leuke en grappige Emoji-combinaties die we hebben bedacht om je uit te dagen om je game op te stappen:
– Mijn oom werkt als een clown. Hij wordt Big 💵 betaald om verjaardagsfeesten te organiseren, maar ik wil hem nog steeds niet zien wanneer hij 🤡 💄 zet
– Elke december kijk ik uit naar 👨👩👧👧 🤹 🤡. Mijn kinderen zijn dol op de 🤡 en trapeze handelingen!
– Mijn Halloween-filmmarathon is nooit voltooid zonder 🤡 🎈 🔪 delen 1 en 2!
– Ed gaat deze maand niet naar het kantoor-teamgebouw omdat hij met zijn familie een 👨👩👧👧 🤹 🤡 zal hebben.
– Ik heb geen 👧 👗 🧑 🤡 👱♂️ 💀 👩 👿 👩🦰 👻 om dit jaar te dragen, ik ben verdwenen als een vampier, 🤡 en 👻 Heb je andere suggesties?

Geschiedenis van clowns
Terwijl clowns het hoogtepunt zijn van vele parades, circussen en carnavals, gaat de geschiedenis van clowning veel verder terug. De traditie van clowning rond kan helemaal terug worden getraceerd naar oude Rome en middeleeuwse tijden, helemaal tot Noord-Amerikaanse Indianen. Clowns staan ​​bekend als karakters over-the-top met kleurrijke make-up, buitensporige kleding en grote schoenen, maar ze lijken niet altijd op die manier.
Clowns in het verleden

Clown traditie dateert uit 2.400 voor Christus, toen de eerste vermelding van clowns werd ontdekt in Egyptische hiërogliefen tijdens de vijfde dynastie. Clowns werden verondersteld een sociaal-religieuze rol te spelen omdat priesters soms clowns speelden. Wist je in feite dat Jesters in 300 BC China werden gevonden onder de regering van Emperor Shih Huang-Ti? Clowns dienden ook als tolken in India in het jaar 100 advertentie, vertalen de taal van Prakrit.

Geschiedenis van de clown emoji
🤡 Clown emojis zijn natuurlijk niet zo oud, omdat emoji’s in de jaren ’90 werden gecreëerd. In feite werd de 🤡 Clown Emoji voor het eerst geïntroduceerd in Unicode 9.0 op 21 juni 2016. Unicode 9.0 is de negende batch van symbolen die door de Unicode-standaard worden vrijgegeven, een tekencoderingssysteem dat is ontworpen om het wereldwijde display, de verwerking en de uitwisseling van de Schriftelijke teksten van de diverse talen en technische disciplines van de moderne wereld.
Unicode 9.0 Toegevoegd 7.400 tekens aan de Unicode-standaard, afronding van het totaal tot 128.172 tekens. Inbegrepen in die groep zijn 6 nieuwe scripts en 72 nieuwe emojis. De 🤡clown emoji werd in dezelfde maand aan Emoji 3.0 toegevoegd en werd later weergegeven in de iOS-update van september 2014. Het verscheen ook op iOS 10.2, Android 7.0 en Emojione 2.2.4 voor de eerste keer. Met alle belichting ontving dit symbool geen wonder dat het zo populair werd!

Clown emoji op verschillende platforms

De 🤡 Clown Emoji verschijnt anders, afhankelijk van het platform waarnaar het wordt bekeken. U vindt de 🤡 Clown Emoji op verschillende websites en besturingssystemen, waaronder Apple, Google, Facebook, Twitter, JoyPixel, Windows en Samsung.
Voordat u de 🤡 Clown Emoji gebruikt, is het het beste om te zien hoe het op het apparaat staat dat u vasthoudt. Bijvoorbeeld, op Facebook, Twitter en Joypixels, is het haar van de clown blauw, terwijl op Apple, Google en Windows, het haar van de clown rood is. Voor apparaten die de 🤡 clown emoji niet ondersteunen, verschijnt een lege doos of een x in plaats daarvan.

Hoe de clown emoji te tekenen
Als u een ouder of een leraar bent, weet u dat het krijgen van kinderen om over hun gevoelens te praten, een uitdaging kan zijn. Ze beïnvloeden om van Emojis te houden, zal daarmee helpen. Wanneer je kinderen of studenten iets willen zeggen, maar het moeilijk om dit te doen, kunnen ze een emoji posten of zelfs een emoji tekenen om hen te helpen zichzelf uit te drukken.
Dat gezegd hebbende, als jij of je kinderen of studenten van clowns houden, bekijk deze plezier 🤡 Clown emoji tekening tutorial:

1. Teken een zwarte cirkel.
2. Plaats buiten de zwarte cirkel, op de bovenste linker- en rechterkant, rode krullende lijnen. Deze zullen dienen als het haar van de clown. Stel je voor dat je wolken aan elke kant tekent.
3. Teken een kleine, rode cirkel in de grote zwarte cirkel. Dit is de neus van de clown.
4. Gebruik de rode krommen onder de kleine, rode cirkel om een ​​mond te trekken.
5. Teken in de cirkel twee ovale cirkels. Eén set zal groter zijn dan de andere. Dit zullen de ogen van de clown zijn.

6. Teken twee, ovale zwarte cirkels voor de ogen.
7. Vul die ogen in met zwarte kleur.
8. Teken blauwe, ovale cirkels rond de ogen die je zojuist hebt gemaakt.
9. Denk aan de rode, Skiekly-lijnen die je hebt gedaan aan het begin van de tutorial? Kleur binnen die lijnen met een bruine kleurpotlood.
10. Kleur de zijkanten van de neus met bruin.

11. Vul de binnenkant van de mond en het haar in dat u net met een mooie, oranje kleur trok.
12. Zorg ervoor dat het haar, de neus en de binnenkant van de mond oranje is!
13. Voeg twee halve cirkels toe voor de wenkbrauwen van de clown.
14. Je bent klaar!

Conclusie

Als je ooit een clown hebt gezien of gebracht op een van de verjaardagsfeestjes van je kinderen, weet je hoe memorabel ze zijn. Clowns maken ons aan het lachen, amuseer onze kinderen en voeren geweldige prestaties uit. Clowns zijn zo populair geworden, er zijn zelfs allerlei 🤡 Clown Emojis, die we in de bovenstaande secties in het algemeen bespraken.

Scary Clowns?
Helaas lijken clowns de afgelopen jaren een slechte reputatie te hebben. Een nieuw karakter is geëvolueerd: de enge clown. Waarom is deze plotseling in hoe mensen clowns zien? Wat is er veranderd?
Het blijkt dat onze hersenen dingen waarnemen als “eng,” wanneer er een lichte mismatch is tussen een bekend patroon en een nieuw beeld. Op dit punt is ons brein niet zeker of het bang zou zijn of niet. Het heeft zelfs een wetenschappelijke term, genaamd “het Uncanny Valley-effect.”

Het clown-effect
Fascinerend zoals dat kan zijn, laat het alleen maar laten zien dat het aan ons is om onze hersenen te vertellen of we bang moeten zijn voor clowns of niet. En dat is een zeer krachtig ding. Als hen? Of haat ze? Skip dat 🤡 Clown Face Emoji op het toetsenbord van je telefoon? De keuze is aan jou.
Maar wat niet vergeten moet zijn als u ervoor kiest om ze te gebruiken, moeten ze in de juiste context verschijnen. Gebruik dat niet “IT” Meme op uw Ogenemate die deathly bang is voor clowns.

Stop met clowning rond

Onthoud, emoji’s, memes, gifs en symbolen, zijn niet alleen een andere emoticon op je pc of telefoon of tablet. Ze weerspiegelen ook je gedrag. Als u uw digitale aanwezigheid wilt ophalen, kunt u de juiste Emoji kiezen om uw afbeelding te verbeteren, of het beeld van uw bedrijf, is het meer dan alleen belangrijk, het is cruciaal: of u ervoor kiest om een ​​🤡 clown emoji te gebruiken om een ​​grapje te gebruiken, iemands dag verlichten of om plezier te hebben bij andere mensen. Je hebt de kracht.

Search Emojis: