Rainbow and Pirate Flag Emojis arriveren op Twitter

Tegenwoordig rolde Twitter ondersteuning voor de Rainbow-vlag en Pirate Flag Emojis.
De Rainbow-vlag Emoji is vorige maand gedocumenteerd door Unicode, waarin staat dat leveranciers dit kunnen introduceren, omdat deze is gevormd uit twee bestaande emojis: ๐Ÿณ en ๐ŸŒˆ.
Deze afbeeldingen zijn een paar weken geleden toegevoegd aan Twitter’s Open Source Twemoji-project en zijn nu live voor alle Twitter.com-gebruikers.

De meeste andere gebruikers (zoals die in mobiele apps) zien deze emoji zwj-sequentie als de som van zijn onderdelen, tenzij het gebruik van Twitter.com of TweetDeck:

Dit verandert wanneer andere belangrijke leveranciers zoals Google en Apple ondersteuning toevoegen voor deze gedocumenteerde sequentie.
De Pirate Flag Emoji is niet gedocumenteerd door Unicode, hoewel de volgorde die wordt gebruikt van ๐Ÿด en โ˜ ๏ธ duidelijk lijkt.

Er is geen vereiste voor Emoji ZWJ-sequenties die door Unicode moeten worden goedgekeurd.
In de nasleep van Apple’s ๐Ÿ‘๐Ÿ—จ oog in tekstballon verwarring vorig jaar, vertelde Unicode president Mark Davis vorig jaar:

Verkopers zijn vrij om combinaties van Emoji te maken met behulp van de ZWJ. De enige beperking is dat ze zinvol zijn als een sequentie.

Of meerdere leveranciers beginnen met het implementeren van Emoji ZWJ-sequenties in de toekomst blijft te zien, hoewel Twitter hier de wateren kon testen.
Achtergrond
Eerder vorige maand kondigde Twitter ondersteuning aan voor alle 72 nieuwe Unicode 9 Emojis. Ook deze kunnen alleen worden gezien waar Twemoji wordt ondersteund: op Twitter.com en in de toepassing TweetDeck.

Op dit moment blijft het verwarrend voor mij waarom Twemoji ook niet:

Uitgerold naar Twitter-apps; of
Stopgezet, met inheemse emoji’s op elk platform

Ik vermoed dat langetermijnplannen meer in het kamp van # 1 zijn, omdat het groeien en het handhaven van een Emoji-set nogal inspanning is, vooral wanneer het alleen wordt gezien door een minderheid van gebruikers.
Gebruik deze vandaag
Om de Rainbow Flag Emoji of Pirate Flag Emoji op Twitter te gebruiken, kopieert en plak en plak een van de volgende volgorde:

๐Ÿณ๏ธ๐ŸŒˆ <- Rainbow-vlag ๐Ÿดโ˜ ๏ธ <- Piraat Vlag Als deze in de toekomst aan Emoji-toetsenborden worden toegevoegd, zal dezelfde sequentie waarschijnlijk worden gebruikt, wat betekent dat elke Rainbow-vlag Emoji vandaag is verzonden, kan op de juiste manier worden weergegeven voor meer gebruikers in de toekomst. Bekijk alle Emojis Ondersteund op Twemoji 2.1.2 Zie twemoji 2.1.2 wijzigingen

Search Emojis: