Redhead Emoji-update

Roodharigen staan ​​op de agenda bij de volgende Unicode Technical Committee, gehost door Apple volgende week.
Een nieuw voorstel (PDF) van het Emoji-subcommissie probeert te verduidelijken welke aanpak Unicode het liefst zou nemen als het gaat om het implementeren van een roodharige emoji.
Het ontbreken van een roodharige emoji is de meest voorkomende klacht van gebruikers in de afgelopen drie maanden, en dit document is bedoeld om de discussie naar voren te brengen over hoe dit kan worden aangepakt.

Mogelijkheden die beschikbaar zijn voor Unicode-bereik van een nieuwe “persoon met rood haar” Emoji (die waarschijnlijk zou komen als een man en een vrouw); Rechts door naar aangepaste haar “tags” die kunnen worden toegepast op bestaande emoji, zoals de hardloper, danser of facepalm.

Met een slanke 1-2% van de bevolking met rood haar, moet dit nog worden bepaald of dit elke emoji zou rechtvaardigen met een roodharige versie die beschikbaar is gemaakt.
Ook onbepaald is of een implementatie die roodharigen beperkt tot een enkele roodharige man of vrouw emoji zou de vraag verzadigen.

Opgemerkt moet worden dat er geen formele beslissing is genomen over de vraag of een roodharige emoji überhaupt zou moeten worden goedgekeurd.
De uitkomst van deze discussie kan meer licht werpen als dit zal gebeuren, en zo ja, hoe uitgebreid de redheadsteun zal zijn.
Met Unicode 10.0 Slechts maanden weg van vrijlating, zou de roodharige emoji waarschijnlijk in 2018 verschijnen op zijn vroegst.
Verwant

Samenvatting van opties voor Redhead Emoji (PDF)
Het probleem met roodharigen

Search Emojis: