Samsung One UI 2.5 Emoji Changelog

De Android-softwarelaag van Samsung ondersteunt nu de nieuwste Emoji’s, voor het opstellen van apparaten om één UI-versie 2.5 te ontvangen.
Naast 116 gloednieuwe emojis, bevat deze update een aanzienlijk aantal ontwerpveranderingen, waarbij veel van deze nieuwe genderneutrale ontwerpen zijn voor eerder uitgebrachte mensen Emoji’s.

Alle 116 nieuwe emoji’s zijn gebaseerd op Emoji 13.0.
Bovendien hebben bijna duizend eerder Emoji’s hun ontwerpen bijgewerkt. Een aanzienlijk deel van deze veranderingen is het gevolg van genderinclusieve ontwerpen die worden gebruikt waar emoji’s geen geslacht opgeven.

De noodzaak om een ​​specifiek geslacht te kiezen bij het verzenden van een Emoji, zoals een 👮 Police-officier of 🏄 Persoonssurfen is niet langer een vereiste, terwijl voor gendered variaties zoals 👮♀️ -vrouw Police Officer en 🏄♂️ Man Surfen blijven opties. Deze verandering volgt andere belangrijke leveranciers, die in de herfst van 2019 gelijkaardige genderneutrale ontwerpen begon te introduceren.
Vorige Samsung One UI-versies vertoonden niet-gender-specificeren met behulp van de 👨-man of (vaker dan niet) de 👩 vrouwenvariant.

Na deze update volgen Samsung’s menselijke emoji’s hetzelfde gender-gebaseerde kleurenpatroon als Google en Twitter: paars voor de 👩 vrouw, sinaasappel voor genderneutrale 🧑 persoon, en blauw voor de 👨 man emojis.
🆕 Nieuw
Inclusief twee nieuwe smiley emojis en een enkele nieuwe gebaar emoji, namelijk 🥲 glimlachend gezicht met traan, 🥸 vermomd gezicht, en 🤌 geknepen vingers. Zoals bij alle gebaar Emojis op Samsung-apparaten, ondersteunt 🤌 geknepen vingers huidtone-modifiers.

Ook inbegrepen zijn twee nieuwe anatomie-gebaseerde emojis, 🫀 anatomisch hart en een paar 🫁-longen.

Er zijn acht nieuwe mensen Emojis geïntroduceerd in deze update, allemaal met ondersteuningstang van de huidtoon de geabstraheerde 🫂 mensen die knuffelen (volgens de aanbeveling van Unicode).

🥷 Ninja
🤵♂️ Man in smoking
🤵♀️ Vrouw in smoking
👰♂️ Man met sluier
👰♀️ Vrouw met sluier
👩🍼 Vrouw voedende baby
👨🍼 man voedende baby
🧑🍼 Persoon voeren baby
🧑🎄 MX Claus
🫂 Mensen knuffelen

Er zijn 12 nieuwe dierenemuijis in, inclusief de ZWJ-sequentie 🐈⬛ zwarte kat en 🐻❄️ ijsbeer emojis.

🐈⬛ zwarte kat
🦬 Bison
🦣 Mammoet
🦫 bever
🐻❄️ Polarbeer
🦤 DODO
🪶 veer
🦭 zegel
🪲 kever
🪳 kakkerlak
🪰 Vlieg
🪱 WORM

Er zijn acht nieuw eten en drinken Emojis, waaronder de populaire 🧋 Bubble Tea Emoji.

🫐 Bosbessen
🫒 olijf
🫑 paprika
🫓 flatbread
🫔 Tamale
🫕 Fondue
🫖 theepot
🧋 Bubble thee

De resterende nieuwe Emoji’s die zijn opgenomen, kunnen worden geplaatst binnen de brede categorieën natuur, objecten en symbolen. Onder deze zijn een 🪅 piñata, een 🪃 boemerang en de 🏳️⚧️ transgender vlag

🪴 Potplant
🪨 rock
🪵 hout
🛖 hut
🛻 pick-up truck
🛼 roller skate
🪄 toverstaf
🪅 piñata
🪆 Nestende poppen
🪡 naaiende naald
🪢 Knoop
🩴 Thong Sandal
🪖 Militaire helm
🪗 Accordeon
🪘 lange drum
🪙 munt
🪃 boemerang
🪚 timmerwerkzaag
🪛 schroevendraaier
🪝 haak
🪜 ladder
🛗 lift
🪞 spiegel
🪟 venster
🪠 plunjer
🪤 Muisval
🪣 emmer
🪥 tandenborstel
🪦 Grafsteen
🪧 plakkaat
🏳️⚧️ Transgender vlag

🆙 gewijzigd
🤣 Rolling op de vloer lachen heeft een grotere glimlach op open mond en grotere tranen van vreugde.

🤤 Kwijlend gezicht heeft de plaatsing van zijn ogen en wenkbrauwen gewijzigd.

🧐 Gezicht met Monocle heeft nu zijn mond iets open en heeft dikkere wenkbrauwen op een nieuwe manier.

😵 Dizzy Face heeft zijn wenkbrauwen omgekeerd, met zijn X-vormige ogen nu dichter bij elkaar.

😖 Verbeurt gezicht heeft zijn gepijnigde mond en ogen nauw samengewerkt.

👰 Persoon met sluier heeft een nieuw gender-inclusive uiterlijk, waardoor plaats is voor de nieuwe genderspecifieke opties in deze release.

🤵 Persoon in Tuxedo heeft een nieuw gender-inclusive uiterlijk, waardoor plaats is voor de nieuwe genderspecifieke opties in deze release.

🧑🤝🧑 Mensen die handen vasthouden heeft nu zowel genderneutrale personen die oranje dragen in plaats van groen.

🦸♀️ De kostuum van de vrouw Superhero heeft nu een paarse cape en masker, echoën de paars die wordt gebruikt voor andere 👩 vrouw emoji’s binnen de set.

👩🏼🦱 Vrouw: Medium-Light Skin Tone, Curly Hair heeft nu donker blond haar, bijpassende andere emoji’s met behulp van deze huidtint binnen de set.

👪 Familie geeft nu twee genderneutrale volwassenen en één geslacht neutraal 🧒 kind weer.

🤼 Mensen worstelen nu beschikken over twee niet-genderspecifieke mensen die beide sinaasappel dragen.

💑 Paar met hart geeft nu twee genderneutrale mensen weer in plaats van een 👩-vrouw en 👨 man.

👆 Input
Alle 116 nieuwe Emoji-ontwerpen zijn toegankelijk via de nieuwste versie van het Samsung Emoji-toetsenbord.
Bij gebruik van het Samsung Emoji-toetsenbord worden alle drie genderopties vooraf weergegeven in het toetsenbord voor alle mensen Emoji’s. Dit onderscheidt zich van het toetsenbord van Google Google, waar alleen de genderneutrale ontwerpen in eerste instantie worden getoond en genderspecifieke varianten toegankelijk zijn door op en ingedrukt te houden op een specifieke genderneutrale emoji.

Gebruikers hebben ook in staat om toegang te krijgen tot huidtoonvarianten van 🤝 handshake en de drie versies van 👯 mensen met konijntjesoren. Deze opties voor de huidtoon worden momenteel niet aanbevolen voor Algemene Interchange (RGI) door Unicode.

Er is echter een probleem met de 👪 Family Emoji. Ondanks het 👪 gezinsontwerp dat wordt bijgewerkt om genderneutrale individuen weer te geven, werden de niet-RGI-huidtoonmodifierversies van deze Emoji niet op dezelfde manier bijgewerkt.

🔁 twee Androids
Samsung is nu de enige Android-leverancier om telefoons te verzenden met behulp van het eigen aangepaste Emoji-lettertype dat verschilt van de Emoji-set die Google wordt verstrekt.
In de afgelopen jaren zorgden bedrijven zoals LG en HTC hun eigen emoji-sets, maar deze zijn sindsdien in de steek gelaten.
Voor telefoons met Android is de regel nu dat de weergegeven Emojis uit Google komt, tenzij de telefoon een Samsung is.

De voorgerecht hier is dat veel apps op Android ook hun eigen aangepaste Emoji-ontwerpen gebruiken, ongeacht of het op Samsung wordt uitgevoerd of niet. Deze omvatten Facebook, Twitter en WhatsApp.
📶 RELEASE
Samsung Galaxy Note 20 en opmerking 20 Ultra zijn de eerste Samsung-apparaten om uit de doos, verzending naar gebruikers vanaf 21, 2020 op te nemen.
Uitrol van één UI 2.5 varieert per apparaat en regio, met extra Samsung-telefoons die deze update ontvangen gedurende september en oktober 2020.

Blader door elke Samsung Emoji
Nieuwe Emoji in Samsung One UI 2.5
Emoji veranderde in Samsung One UI 2.5
Samsung repareert U-V Emoji-mixup

Search Emojis: